alicadu
Oct 27 2005, 10:08 AM
Aseara am intrat pe acest site de acasa si nu m-am logat. Surpriza! Vedeam toate postarile, toate raspunsurile si pozele...
Oare nu ar fi NORMAL ca discutiile intre membri sa se bucure macar de o minima intimitate si sa poata fi vazute doar de membri? Ma deranjeaza teribil acest aspect. Nu consider ca-i normal iar pina cind se remediaza, daca se remediaza si daca voi doriti asta, eu nu mai postez.
mirandolina
Oct 27 2005, 10:25 AM
Eu am observat ca si pe alte forumuri este la fel. Chiar daca nu esti membru poti citi ce au scris membrii forumului respectiv. Daca vrea cineva sa vada ce ai scris se poate face membru ( ca e la indemana oricui) numai pentru amanuntul asta.
kiki
Oct 27 2005, 12:16 PM
Eu am vazut pe un site ca nu poti citi subiectele, cu atat mai mult raspunde la ele daca nu esti membru... si nu am stat sa completez toate alea pt a deveni membru k sa citesc ce scrie pe acolo... nu mai stiu exact cum am gasit forumul ala.. cautam ceva pe google...
assante
Oct 27 2005, 12:45 PM
CITAT(alicadu @ Oct 27 2005, 10:03 AM)
Aseara am intrat pe acest site de acasa si nu m-am logat. Surpriza! Vedeam toate postarile, toate raspunsurile si pozele...
Oare nu ar fi NORMAL ca discutiile intre membri sa se bucure macar de o minima intimitate si sa poata fi vazute doar de membri? Ma deranjeaza teribil acest aspect. Nu consider ca-i normal iar pina cind se remediaza, daca se remediaza si daca voi doriti asta, eu nu mai postez.
[snapback]12645[/snapback]
Acesta este un forum public , si in consecinta oricine poate citi ce este scris aici . Nu am intalnit pana acum forumuri private in cautarile mele pe internet (desi am auzit ca exista) . La un forum privat CHIAR nu poti sa te inregistrezi decat daca estI parte din grupul respectiv, sau clubul respectiv .
In al doilea rand , dureaza mai putin de 2 minute sa iti creezi un cont pe acest forum (precum si pe multe altele) , deci cine vrea sa citeasca nu ar avea nici o restrictie .
Si inca un aspect , foarte important pentru noi , daca discutiile din forum nu ar putea fi citite decat de membrii nici o pagina nu ar mai putea fi indexata de Google , ceea ce ar reprezenta o mare pierdere .
In schimb am restrictionat accesul la galeria de imagini pentru membrii neinregistrati, si o vom face si pentru profilele membrilor,.... mai mult de-atat nu se poate face, din motivele pe care le-am explicat mai sus .
kiki
Oct 27 2005, 01:06 PM
CITAT(assante @ Oct 27 2005, 01:40 PM)
In schimb am restrictionat accesul la galeria de imagini pentru membrii neinregistrati, mai mult de-atat nu se poate face, din motivele pe care le-am explicat mai sus .
[snapback]12699[/snapback]
asta mi se pare super. multumim.
assante
Oct 27 2005, 03:50 PM
Acum membrii care nu sunt inregistrati NU mai pot vedea profilele membrilor (si nici albumele de fotografii dupa cum am mentionat mai devreme)
eu am tot vazut in galeria de poze comentarii ale unor persoane care nu sunt inregistrate. astea cum au reusit sa vada pozele si sa le comenteze?
mirandolina
Jan 6 2006, 11:53 PM
CITAT(kry @ Jan 6 2006, 07:30 PM)
eu am tot vazut in galeria de poze comentarii ale unor persoane care nu sunt inregistrate. astea cum au reusit sa vada pozele si sa le comenteze?

[snapback]29304[/snapback]
Pai intr-un mesaj de mai sus scria ca s-a restrictionat accesul la galeria de imagini pentru cei care nu sunt inregistrati, dar parca imi amintesc si eu ca am vazut comentarii ale vizitatorilor.
ellagiana
Jan 7 2006, 05:36 AM
subscriu si eu la cele spuse de voi cu guests care vad pozele si posteaza comentarii...o sa am grija ce poze pun in galerie.
mihaela75
Jan 7 2006, 06:16 AM
Si eu am comentarii de la un necunoscut.E cam aiurea ca nu stiu cu ce persoana sa asociez mesajul ...ca si cum as vorbi cu peretii.Macar daca mi-ai intrat pe domeniul personal spune cine esti si ce-i cu tine.
oanaizabela
Jan 7 2006, 09:08 PM
Ma bucur ca nu sunt singura. La un moment dat si Butterfly a intrebat de ce nu se autentifica... si cine este , dar nu stiu sa fi primit vre-un raspuns. La Butterflay comentase cineva care zicea ca scrie din Olanda ( daca tin eu minte). Si noi avem un comment postat la o fotografie , comment facut de guesst , ceva de genul : CE NORA FRUMUSICA AM !
Am sters 90% din fotografii deja. Asta e. Ideea e ca iti faci tot felul de idei si nu iti mai tihneste .
kiki
Jan 7 2006, 09:27 PM
CITAT(oanaizabela @ Jan 7 2006, 09:03 PM)
Ma bucur ca nu sunt singura. La un moment dat si Butterfly a intrebat de ce nu se autentifica... si cine este , dar nu stiu sa fi primit vre-un raspuns. La Butterflay comentase cineva care zicea ca scrie din Olanda ( daca tin eu minte). Si noi avem un comment postat la o fotografie , comment facut de guesst , ceva de genul : CE NORA FRUMUSICA AM !
Am sters 90% din fotografii deja. Asta e. Ideea e ca iti faci tot felul de idei si nu iti mai tihneste .
[snapback]29511[/snapback]
Si eu cred ca o sa sterg albumele, ca nu am chef sa ma trezesc cu pozele postate cine stie pe unde.
mihaela75
Jan 7 2006, 09:28 PM
Eu cred ca stiu cine este ca are o greseala de gramatica specifica pe care nimeni altcineva n-o face

.Dar ma deranjeaza ca trebuie sa-mi dau cu presupusul si sa o fac pe politaiul.
jeni
Jan 7 2006, 10:12 PM
Sa fie chiar asa de grav daca cineva face un comentariu la o foto? Nu stiu ce sa va spun. Dar eu cred ca pe acest site intra doar persoanele cat de cat interesate, mamele sau gravidutele ca altfel ma gandesc eu nimeni nu isi pierde pretiosul timp doar asa sa faca comentarii gratuite!
AdrianaC
Jan 7 2006, 10:34 PM
nu stiu, si eu am sters toate albumele, am mai lasat doar vreo 4 poze
mirandolina
Jan 7 2006, 10:37 PM
Uite Jeni ca intr-o zi cand am intrat pe forum am avut o surpiza si am gasit in Galeria de imagini a membrilor o poza nud a unui dereglat mintal, ca normal nu cred ca era, de-a crezut el ca pe noi ne interesa obistul muncii lui. Si altadata site-ul www.suntgravida.ro a fost spart si scria ca e site-ul homosexualilor (cu fotografii, desigur) si in chestionarul "Ati apela la baby-sitting" era scrisa alta prostie. Asa ca mai intra si persoane care nu au cele mai bune intentii.
jeni
Jan 7 2006, 10:43 PM
Atunci imi cer scuze.

Am banuit ca oamenii au doar intenti bune! Nu imi pot inchipui ca pe un site cu ingerasi sa intre dereglati mintal! Cine ne poate asigura totusi un minim de securitate?
AdrianaC
Jan 7 2006, 10:48 PM
CITAT(jeni @ Jan 7 2006, 10:38 PM)
Atunci imi cer scuze.

Am banuit ca oamenii au doar intenti bune! Nu imi pot inchipui ca pe un site cu ingerasi sa intre dereglati mintal! Cine ne poate asigura totusi un minim de securitate?
[snapback]29547[/snapback]
numai noi
mihaela75
Jan 8 2006, 05:22 AM
helloooo,nu ne aude nimeni?.Dac nu primim raspuns eu imi iau catrafusele si plec.
mirandolina
Jan 8 2006, 10:51 AM
CITAT(mihaela75 @ Jan 7 2006, 07:23 PM)
Eu cred ca stiu cine este ca are o greseala de gramatica specifica pe care nimeni altcineva n-o face

.Dar ma deranjeaza ca trebuie sa-mi dau cu presupusul si sa o fac pe politaiul.
[snapback]29517[/snapback]
Pai daca banuiesti pe cineva, raporteaza!
mihaela75
Jan 8 2006, 04:49 PM
Stai sa o strig sa vad dac-i acasa.-Luminitaaaaa,tu esti vulpita care ai dat iama in gaini?

Cred ca meriti un premiu ca ne-ai demonstrat ce usor se poate intra neinregistrat.Hai sa-i scadem nota la purtare lui admin.
denisamira
Jan 8 2006, 04:59 PM
Uau! Acum ma pun si sterg toate pozele.
leut
Jan 8 2006, 05:43 PM
Pe mine nu ma deranjeaza ca pot fi vazute mesajele noastre. Sa stiti ca atunci cand eram eu suparata (cu asa-zisa displazie de sold) mi-a folosit ca am putut intra si pe alte forumuri sa aflu pareri...pe forumul nostru nu se discutase problema.
Ce ma supara e ca albumele de fotografii pot fi intr-adevar vazute si de altii...siu ca ne asumam raspunderea pentru ce postam dar cazul cu "persoana" care se baga in vorba, neinregistrata fiind, mi se pare aiurea. Imi pare rau... parca cineva saboteaza forumul...STIU ca dau dovada de lasitate dar momentan albumele mele nu mai sunt publice

.
Assante ne-ai promis ceva...
kiki
Jan 8 2006, 05:49 PM
CITAT(leut @ Jan 8 2006, 05:38 PM)
Ce ma supara e ca albumele de fotografii pot fi intr-adevar vazute si de altii...siu ca ne asumam raspunderea pentru ce postam dar cazul cu "persoana" care se baga in vorba, neinregistrata fiind, mi se pare aiurea. Imi pare rau... parca cineva saboteaza forumul...STIU ca dau dovada de lasitate dar momentan albumele mele nu mai sunt publice

.
Assante ne-ai promis ceva...

[snapback]29695[/snapback]
Si eu am sters 3 albume si pe cel ramas l-am trecut pe privat.
mihaela75
Jan 8 2006, 08:01 PM
Asta chiar ca depaseste orice limita

Am primit pe privat urmatorul mesaj de la un user "Guguta"
"eu sunt lacramioara si am un bebe de 4 luni.vrei sa facem schimb de impresii despre cum e sa fii mamik? astept mesajul tau
lacra "
am trimis replay sa intre pe forum ca nu discut pe privat si mesajul nu a fost trimis din cauza ca userul Guguta nu e membru .Pai cum mama naibii a reusit aceasta guguta, nemembru ,sa-mi trimita mesaje pe privat?
AdrianaC
Jan 8 2006, 09:47 PM
CITAT(mihaela75 @ Jan 8 2006, 07:56 PM)
Asta chiar ca depaseste orice limita

Am primit pe privat urmatorul mesaj de la un user "Guguta"
"eu sunt lacramioara si am un bebe de 4 luni.vrei sa facem schimb de impresii despre cum e sa fii mamik? astept mesajul tau
lacra "
am trimis replay sa intre pe forum ca nu discut pe privat si mesajul nu a fost trimis din cauza ca userul Guguta nu e membru .Pai cum mama naibii a reusit aceasta guguta, nemembru ,sa-mi trimita mesaje pe privat?

[snapback]29709[/snapback]
Mihaela,
Guguta este inregistrata ca membru, este membru nou si nu a postat nici un mesaj deocamdata.
Si eu am primit mesaj pe PM de la ea.
jeni
Jan 8 2006, 10:24 PM

Mihaela, hai sa nu ne mai panicam si sa fim asa suspicioase! De ce trebuie sa facem pe politisiti cu ceilalati membri de pe site? Sa incercam sa fim calme si sa ne concentram mai mult la problemele noastre de mamici.
guguta
Jan 8 2006, 11:54 PM
Nu s-a nascut nimeni invatat,dragi mamici. Eu chiar habar nu aveam cum sa pot intra pe forum, dar una dintre voi a avut bunavointa si m-a invatat in seara aceasta.Ea se stie oricum si nu trebuie sa-i mai spun numele. Pentru asta tin sa ii multumesc foarte mult. Nu stiam ca aceasta mamica, pe nume Mihaela, s-a suparat atat de tare ca i-am trimis mesaj pe pm.Eu chiar doream sa port o discutie cu alta mamica si sa impartasesc alaturi de ea aceasta bucurie de a fi mamica. Oricum am vazut ca a mai deranjat si pe altele acest lucru.Acum nu mai conteaza. Vad ca unora dintre voi va place sa le jigniti pe altele.Am sau nu dreptate?
butterfly
Jan 9 2006, 12:09 AM
acum am observat despre ce se discuta pe aici si sincer spun ca si pe mine ma deranjeaza acel guest care nu vrea sa spuna cine e si daca se continua tot asa nu va mai aparea nici o poza de la butterfly,adica de la mine
assante cand se va rezolva aceasta problema?
assante
Jan 9 2006, 03:52 AM
Problema cu albumele foto am mai discutat-o , de fapt am vorbit de unul singur , nu mi-a raspuns nimeni si acum se repeta din nou istoria .
De fapt , pentru cei care nu stiu , subiectul a fost adus pentru prima data in discutie de Alicadu , un membru mai vechi care nu a avut nici o problema cu acest aspect (asa cum nu a avut nimeni pana atunci ) pana intr-o zi cand a ridicat problema si a amenintat ca pleaca daca nu se rezolva . S-a rezolvat problema si a disparut si membrul .
Vad ca istoria se repeta , si ma refer la Mihaela75 de la care am 'auzit' acelasi lucru .
Acum , concluzia :
Pe acest forum nu tinem pe nimeni cu forta si NU permitem nimanui sa ne santajeze in acest fel . Daca nu mai doriti sa participati la discutiile din acest forum sunteti liberi(e) sa nu o faceti . Nu avem nevoie de nimeni care sa instige la revolte care nu-si au sensul .
Acum , sa revin la problema . Si este pentru a doua si ULTIMA oara cand mai discut asa ceva :
1. Cine are frica ca altii ii pot fura pozele SA NU PUBLICE POZE ONLINE , nu numai la noi , ci NICAIERI . Mi se pare absurd sa-ti publici pozele in album ca dupa aia sa vii sa spui ca ti-ai dat seama peste noapte ca cineva poate sa ti le fure .
2. Daca la Galeria de Imagini au acces doar membrii sau si utilizatorii neinregistrati ESTE IRELEVANT , atata timp cat oricine isi poate face un cont in 2 minute , si nu i se cere nici numar de telefon si nici buletinul de identitate , DECI , daca prin absurd (si subliniez ABSURD) cineva ar vrea sa fure niste poze de aici (as fi curios sa-mi spuna si mie de unde pana unde a aparut ipoteza asta) , eu cred ca s-ar deranja sa completeze 4 campuri ca sa devina membru
3. Intreba cineva daca exista securitate . Nu exista asa ceva in internet pentru persoane care isi petrec tot timpul incercand sa treaca de ele . Orice poate fi spart , chiar in momentul in care va conectati la internet (am mai spus asta deja) cineva care va stie IP-ul (simplu de aflat cu un scanner sau daca ati trimis vreodata persoanei respective un email) va poate naviga bine merci pe calculator , pe hard-disk , va poate vedea toate fisierele , toate parolele inclusiv va poate instala un soft de supraveghere cu care sa vada tot .
Bineinteles ca nu se intampla asta in fiecare zi si nu e un lucru prea comun , dar se poate ! Deci daca e sa devenim exagerati in nici un mod nu mai suntem protejati .
Sa trag o concluzie ca sa fiu sigur ca am fost bine inteles : Nu mai postati imagini in Galeria de Imagini daca va e frica ca le vad si altii (eu as fi crezut ca exact din acest motiv exista Galeria Membrilor) .
Astept intrebari daca exista legate de subiect daca exista , cu conditia sa fie logice si sa aibe un fundament .
Pentru Mihaela75 : daca te deranjeaza ca primesti PM-uri pot sa-ti dezactivez aceasta optiune , si in acest fel nu te va mai deranja nimeni . Doar sa-mi spui .
mihaela75
Jan 9 2006, 04:33 AM
CITAT(guguta @ Jan 8 2006, 03:49 PM)
Nu s-a nascut nimeni invatat,dragi mamici. Eu chiar habar nu aveam cum sa pot intra pe forum, dar una dintre voi a avut bunavointa si m-a invatat in seara aceasta.Ea se stie oricum si nu trebuie sa-i mai spun numele. Pentru asta tin sa ii multumesc foarte mult. Nu stiam ca aceasta mamica, pe nume Mihaela, s-a suparat atat de tare ca i-am trimis mesaj pe pm.Eu chiar doream sa port o discutie cu alta mamica si sa impartasesc alaturi de ea aceasta bucurie de a fi mamica. Oricum am vazut ca a mai deranjat si pe altele acest lucru.Acum nu mai conteaza. Vad ca unora dintre voi va place sa le jigniti pe altele.Am sau nu dreptate?
[snapback]29738[/snapback]
Uite ca am ajuns si vedeta la pro tv.

Nu-i nimic.De unde sa stiu eu ca tu " chiar doreai " cand de fapt erai un user necunoscut.Tu nu stii ca internetul e un teren minat ?Si inca ceva...noua nu ne place sa ne jignim ,asta de unde ai mai scos-o?
jeni
Jan 9 2006, 12:30 PM
Ceea ce a scris Assante mi se pare clar si veridic. Lucrez de mai bine de 10 ani cu computerele si stiu ca are dreptate.
leut
Jan 9 2006, 01:28 PM
Si eu sunt de acord, mai ales ca am mai scris odata punctul meu de vedere.
Assante, eu as vrea sa intreb un lucru, poate parea prostesc dar asta e: am vazut ca exista doua optiuni - privat si public. Ma gandeam daca s-ar putea schimba optiunile astfel: public - le vede toata lumea, membri sau nu iar privat - sa le vada numai membrii pentru ca din cate am citit, acum sa ma penalizezi daca gresesc, au putut accesa galeria de imagini si unii neinregistrati ca membri. Pana acum daca-ti publici albumele pe privat membrii intre ei nu le pot vedea.
Multumesc.
assante
Jan 9 2006, 01:36 PM
Asa e leut , ai dreptate , exista 2 optiuni cand publici un album , daca sa il pastrezi doar pentru tine , privat , caz in care nu vezi decat tu albumul si public , cand vrei sa il poata vedea toata lumea .
In schimb , ce se discuta aici e ca unii vor sa faca albumele publice dar sa nu le vada decat membrii .
Am activat aceasta optiune , dar este un nonsens dupa cum am mai spus , pentru ca oricine isi poate face cont de membru in 2 minute , dat fiind faptul ca acest forum este unul PUBLIC , adica deschis pentru toata lumea care doreste sa se inscrie si care respecta regulamentul .
Aceasta dezbatere din cate vad a luat sfarsit , pentru ca cei care au deschis subiectul nu vin cu argumentele lor in discutie .
mirandolina
Jan 11 2006, 01:03 AM
Uite ca si pe mine m-a contact pe PM un membru nou care nu a postat nici un mesaj si nu m-am suparat, ba chiar mi-a facut placere sa-i dau detalii despre nastere si despre ce o mai interesa, ba chiar ne-am continuat discutia pe messenger. Imi amintesc cum eram eu cand eram insarcinata si cat de mult imi doream sa aflu cat mai multe despre nastere si ce mult mi-a luat pana am descoperit forumul si cand l-am descoperit, ce si cum este cu el.
kiki
Jan 11 2006, 09:27 AM
CITAT(mirandolina @ Jan 11 2006, 12:58 AM)
Uite ca si pe mine m-a contact pe PM un membru nou care nu a postat nici un mesaj si nu m-am suparat, ba chiar mi-a facut placere sa-i dau detalii despre nastere si despre ce o mai interesa, ba chiar ne-am continuat discutia pe messenger. Imi amintesc cum eram eu cand eram insarcinata si cat de mult imi doream sa aflu cat mai multe despre nastere si ce mult mi-a luat pana am descoperit forumul si cand l-am descoperit, ce si cum este cu el.
[snapback]30391[/snapback]
Si mie mi-a dat PM si nu m-a deranjat. Doar ca nu am prins-o pe messenger ca sa mai stam de vorba.
mihaela75
Jan 11 2006, 07:46 PM
CITAT(mirandolina @ Jan 10 2006, 04:58 PM)
[snapback]30391[/snapback]
eu sunt mai reticenta in ce priveste income messg pe pm sau messenger sau email.Cand e vorba de internet nu am incredere nici in tastatura mea.Tot mi se pare ca umbla virusi printre taste si tot mi se pare ca toate mesajele sunt de la dereglati mintal

Cred ca am chatuit prea mult la viata mea

Saraca Goguta ,de unde sa stie ea ca trimite mesaj la o alienata cyber?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.