Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 9,8,7,6,5....1,0 Saptamani Pana La Marea Intalnire
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Sarcina
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mistera
Paginile anterioare
mamica de pustiulica
casuta noua!!! yahoo.gif
ce vorbarete suntem, trebuie sa ne schimbe fetele casuta odata la cateva zile. 6.gif
bebeanca
Mamicutooooo!!!! N-a venit inca pustiulica? I-ai zis ca-l asteapta fetele???????? 3.gif
stefytza
Ancuta, ce mai faceti fetelor? Ma intreba tati ce face fiime ca el nu mai poate de nerabdare, ca ar merge la un echo 3d sa o vada p[e fiisa 24.gif .Altadata eu eram cea care zicea de echo acum el!!!! Si astepta sa vada ce zic eu, dar astept maine sa vad ce zice doctorul.
mamica de pustiulica
bebeanca, l-am momit cum am stiut mai bine, dar se pare ca nu vrea sa iasa la intalniri inca :)
i-am povestit cat loc e in patutul lui si ca n-o sa mai trebuiasca sa stea inghesuit niciodata, ca-l asteapta catelusii si ursuletii de pe asternut, ca-l asteapta toata lumea, ar trebui sa deschid hotline, ca toata lumea suna sa intrebe: cum, n-ai nascut?,i-am aratat ce costumase dragute i-a luat mami, cate fetite asteapta sa-l vada...nimic-nimic.

nu mai stiu cum sa-l mai vrajesc.
stefytza
AAAAAAAAA, mi-am adus aminte! A inceput sa sune DEJA telefonul, sa vada lumea ce fac, am nascut si nu i-am anuntat? 24.gif 24.gif 24.gif Zic, nu bre, mai am vreo 2-3 saptamani sau 1 chiar!
mamica de pustiulica
pe mine lumea cica ma incurajeaza: "aaa, n-ai nascut? pai cutare a nascut la 42 saptamani, asa ca nu te grabi...s-ar putea sa mai fie o gramada, baietii sunt mai lenesi"

innebunesc!
nu vreau sa ajung la 42 saptamani!
stefytza
24.gif 24.gif 24.gif tare faza!!!! Inebunesti inca 2 saptamani, ce cobitori!
irina_b48
Lasa, ca exista si o parte buna... Ne facem 3 mamicute de inceput de iunie!
katia1978
Mai fetelor, fetitza mea se lasa asteptata... Deja am implinit 40 de sapt., trebuie sa fac cezariana, iar doctorul meu asteapta sa se declanseze nasterea normal ca sa intervina cu cezariana.
miro79
Hai burtici!!! yahoo.gif
Suntem pe ultima suta de metrii!!!
Si noi mai avem 9 zile. Luni mergem la dr sa ne vada si sa stabilim ultimele detalii. Sunt curioasa ce anestezie o sa-mi faca. Eu deja am niste emotii de nu mai pot. Nu mai am rabdare nici eu, nici tati dar nu vreau sa vina inainte de 20 mai, vreau sa mai stea sa mai creasca.
Mamica de pustiulica, Katia cred ca sunteti f f nerabdatoare. Sper sa va vina bebeii cat mai repede sa nu va mai tina in suspans. majoreta.gif Irina tu parca astepti 1 iunie mai tare si decat atunci cand erai mica, nu? Uite si ptr voi majoreta.gif !
Stefytza iti tin pumnii la dr. Poate iti spune si tie cam cand se preconizeaza bebelina ta! Poate iti face si tie o surpriza frumoasa de 1 iunie! majoreta.gif yahoo.gif
stefytza
o, nu vreau de 1 iunie, sa primeasca cadouri si atunci si de ziua ei 24.gif katia capoasa, ii place la caldurica. Uite galerie sa vina odata majoreta.gif majoreta.gif majoreta.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif
miro79
La asta nu ma gandisem. 24.gif
stefytza
Apoi pe 3 iunie e ziua lui tatai. Eu am dpn pe 3 iunie. Iti dai seama ce ar fii sa nasc atunci 13.gif ?
miro79
Intr-un fel ar fi cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua lui! yahoo.gif
Dar eu nu stiu de ce am senzatia ca bebelina ta nu mai asteapta pana atunci sa va vada ci o sa va bucure mai devreme. 6.gif
stefytza
Sa dea Dzeu! yahoo.gif
mamica de pustiulica
Cred ca ar fi cel mai fericit tatic din lume, iti dai seama?
stefytza
Normal, bineinteles ca da!!!!!!!!!1
mamica de pustiulica
sa-mi tineti pumnii, ca s-ar putea sa am o intalnire importanta azi 6.gif
va spun mai incolo cum stam...sau va spune sotul 4.gif

nu prea am putut sa dorm, cred ca si de emotie, am dormit numai vreo 3 ore :(
stefytza
Ne face Pustiulica o surpriza? Bafta! wav.gif wav.gif wav.gif
irina_b48
CITAT(mamica de pustiulica @ May 12 2007, 05:52 AM) [snapback]223976[/snapback]
sa-mi tineti pumnii, ca s-ar putea sa am o intalnire importanta azi 6.gif

Sigur ca-ti tinem pumnii! heart.gif ai grija de tine, da? friends.gif Hai pustiulica! majoreta.gif
sorinik
Hai Pustiulica majoreta.gif wav.gif majoreta.gif
Il asteptam pe tati cu vestile bune.
Stefy, si eu am DPN pe 3 august, la ultima eco a iesit 5 august, exact de ziua lui tati. Dar eu sper sa o rezolvam mai devreme ca sa fim siguri ca e nene doctorul in localitate cand ma apuca.
miky
Hai Pustiulica , Marco te asteapta sa stati la barfa. 6.gif 6.gif
stefytza
Ce coincidenta Sorinik!
stefytza
Fetelor, cred ca incepe sa imi cada dopul yahoo.gif .Mi-a curs ceva transparent si gelatinos,dar foarte putin.Asta o fii?
monikamares
Gelatinos este sigur, transparent ...parca nu. Sa fii atenta daca pierzi apa si la durerile de spate. S-ar putea sa fie, ca e fetita, poate e grabita.

Oricum, se vede din poze ca a mai coborat burtica.
stefytza
Ca albusul de ou parca.
miky
CITAT(stefytza @ May 14 2007, 10:49 AM) [snapback]224658[/snapback]
Fetelor, cred ca incepe sa imi cada dopul yahoo.gif .Mi-a curs ceva transparent si gelatinos,dar foarte putin.Asta o fii?

Si la mine era transparent , ca o pelicula gelatinoasa ,subtire.Si dupa doua zile am nascut. 3.gif Hai stefytza ,intalnirea se apropie 41.gif 41.gif mwah.gif
iaiuka
Stefytza.... suntem alaturi de tine... mai ai un pic... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Nastere usoara.... mwah.gif
Gabi.P
Stefytza...nastere usoara. yahoo.gif Acusica o sa-ti tii bebelina in brate. Emotionant... 105.gif
franci si stefi
Stefy, chiar daca ti se pare ca esti f aproape de marele moment, incearca sa mai intarzii, odihnindu-te mult. Experienta m-a facut sa vad ce importante sunt cateva zile in plus in burtica. Stefania mea, nascuta la 38 de sapt, a avut icter fiziologic prelungit pana la 2 luni si a fost ff mica la nastere, 2 650. Sigur, pana la urma totul a fost f. bine. Eu iti urez bafta multa!! La urma urmei bb vine cand vrea el. Durerile de spate sunt un indiciu important. 11.gif
stefytza
Multumesc fetelor.Maine fac un echo sa vad cate kg are fiimea, cat e de deschis colul, lichidul etc.Sper sa fie bine.acum imi aduc aminte ca doctorul a zis ca s-a deschis colul.Si eu l-am intrebat de anestezist si mi-a raspuns , apoi a zis sa imi pregatesc bagajelul 7.gif .Poate nu a vrut sa imi zica,eu stiu?

nu a stat la incubator, nu?Ca si fina tot la 38 sapt a nscut si avea 2,600.In 3 zile era acsa.
irina_b48
Pai asa, Stefy? Cine se grabeste: mami sau beatrice? 39.gif Mai stai putin la burtici, un'te duci? Danuta a nascut parca la 2 saptamini dupa ce a inceput sa elimine dopul. Hai, curaj, o sa fie bine! Ma mai incape oare halatul sa vin la spital la tine 4.gif ?
bebeanca
Stefy!!!!!!!!!!!!!! 6.gif Te vrem noi la mamici, dar totusi ...zis sa fii cumintica si sa mai stai cu burticile. Nu se inchide, vorba Danutei...si extindem si la mai-iunie . 8.gif
stefytza
Acusica vin Ancuta!!!!!! Hai ca mai incape halatul!
babyela
CITAT(bebeanca @ May 14 2007, 06:40 PM) [snapback]224830[/snapback]
Stefy!!!!!!!!!!!!!! 6.gif Te vrem noi la mamici, dar totusi ...zis sa fii cumintica si sa mai stai cu burticile. Nu se inchide, vorba Danutei...si extindem si la mai-iunie . 8.gif

Pai dc va extindeti la iunie...mai primiti 2 fete...pe mine si pe pinguina mea?
stefytza
Trebuie sa prelungim.
bebeanca
Babyela, pai se poate? 3.gif Obligatoriu...si miro tre' sa vina si katia .Cate burtici!!!!!!!!!! yahoo.gif
Stefy, ai avut ceva emotii ca nu te-ncape, ha? Pai tot sexasa ai ramas si zic eu tot slaba.Inainte cred ca erai sclepti, sclepti mwah.gif .Of,abia astept sa veniti!
Acu, insa, sa fiti cumintele pentru bebei, da?
irina_b48
Pe undeva abia astept, pe de alta parte parca inca nu sinmt gata... Ma simt ca la nunta: parca vroiam sa se amine momentul cit de mult, dar totusi cind a venit m-am simtit asa bine...
stefytza
Cred ca nu raelizez inca.Cel putin nu azi.Poate mai intarzie si din cauza asta.
bebeanca
Pregatite sau nu, va spun ca e atat de minunat ca nu se poate descrie in cuvinte...chiar si aunci cand simti ca nu mai poti, ajunge sa privesti minunea si simti o caldura ce te inunda si poti orice.Inainte cand imi povestea cineva ziceam, da, da si imi inchipuiam ca e minunat, dar inchipuirile mele au fost nimic pe langa realitate. Si uneori adoarme, apoi deschide ochii, ma priveste de ma topesc, ma prinde de deget si adoarme la loc linistita...imi dau lacrimile de emotie.E incredibil.Si va inchipuiti cum e sa va treziti dimineata si puiutul de om sa va vada si sa va zambeasca cu toata fetica? 8.gif
stefytza
Mai Ancuta , tu vrei sa palnga acum? 8.gif
miro79
Eu nu mai am rabdare, am emotii... si pe de alta parte ma apuca si frica 71.gif .
Intotdeauna am fost o fire emotiva. Imi imaginez cand o sa nasc ca o sa vina fimea la mine si o sa-mi spuna: hai mai mama revino-ti si tu si da-mi niste laptic ca mor de foame! 24.gif
stefytza
Si la mine se instaleaza frica incet ,incet.Isi face aparitia 14.gif
irina_b48
Lasati, fetelor, ca e mai bine sa ne apuce frica acum, ca se va consuma incet-incet pina la marea intilnire! Si atunci vom fi puternice si lucide!
stefytza
Sperrrrrrrrrrrr! 2.gif
babyela
CITAT(miro79 @ May 15 2007, 10:00 AM) [snapback]224976[/snapback]
Eu nu mai am rabdare, am emotii... si pe de alta parte ma apuca si frica 71.gif .
Intotdeauna am fost o fire emotiva. Imi imaginez cand o sa nasc ca o sa vina fimea la mine si o sa-mi spuna: hai mai mama revino-ti si tu si da-mi niste laptic ca mor de foame! 24.gif

Super faza cu laptele...oare toate fetitele fac asa?
Sa-i zic si eu la Pinguina ca sa stie cum sa se comporte. 24.gif
babyela
Fete..am auzit ceva...cica fetele se nasc mai devreme decat baieteii...eu una de abia astept sa scap de garsoniera pinguinei...
ancaono
Da babyela, se spune ca fetele sunt mai grabite decat baieteii dar nu este neaparat o regula. Stiu cateva cazuri in care baieteii au venit mai devreme si fetitele mai tarziu. Fiecare bb cu personalitatea lui... 10.gif
stefytza
Asa se aude ca fetele sunt mai grabite, ca la maritis 24.gif .A mea imi da cateva acum. 8.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.