Buna !
In saptamana a 34 a am avut ceva probleme cu umflatul mainilor si a fetei (mai mult mana dreapta decat stanga). Incepea de seara si pana dimineata eram ca un balon la fata iar mana dreapta, nici nu puteam sa inchid pumnul cand ma trezeam. Am sunat medicul ginecolog si primul lucru care mi s a verificat a fost tensiunea. (13 cu 8 la momentul respectiiv).
Tin sa va spun ca am mancat fara sare pana in aceasta saptamana, a 34 a, dupa care mi am zis ca mai avand putin pana vine bebelusul sa incep sa mamanc si eu normal ca doar imi permit de acum, dupa parerea mea. Si, s a cunoscut imediat. La o saptamana dupa ce am eliminat sarea din nou, complet, din alimentatie, inclusiv painea, tensiunea a scazut la 12 cu 6, si cel mai important, nici urma de umflaturi, nu maini umflate, nu fata umflata. Parca au fost doar in mintea mea aceste umflaturi. Nu mi venea s a cred.
Sfatul meu este sa faci un efort sa elimini sarea din alimentatie complet, dar asta inseamna sa elimini si unele alimente din comert care contin deja sare, mezelurile de exemplu au sare, branzeturile si altele care mai sunt.
Acum sunt in saptamana a 38 a si astept in orice moment sa vina bebelusul.
Succes!
[snapback]15259[/snapback]
Banuiam eu ca trebuie sa renunt la sare.