ancuza
Apr 29 2007, 09:26 AM
dragele mele, am parul saten inchis si la Craciun m-am facut suvite blonde. acum de paste mi-am mai facut niste suvite, dar inca mai aveam si in zonele de par unde s-a decolorat de 2 ori, mi s-a uscat foarte tare parul., plus ca fata mea ma jumuleste cum ma prinde si imi mai rupe cate un smoc.
eu dau cu balsam anti-rupere si sampon la fel, dar poate ati folosit voi ceva care se da zilnic pe parul uscat... ca o crema sau o ceara?
sper sa ma ajutati
raluca-miruna
Apr 29 2007, 01:38 PM
Eu mi-am mai regenerat parul cu serul pentru varfuri deteriorate de la Avon. Si eu am avut suvite, apoi l-am facut blond...si l-am cam distrus. Serul asta l-a mai "inmuiat", ca parca era o matura. Pe langa asta, am mai taiat si cam o palma din el, ca il aveam pana la brau si acum...e pana la jumatatea spatelui.

Imi pare rau dupa el, dar...creste la loc.
goanga30
Apr 29 2007, 08:07 PM
ancuza si eu ma decolorez uneori si atunci folosesc tot de la avon masca de par cu ulei de masline.o data pe saptamana uneori de doua ori,dupa ce imi spal il tamponez cu prosopul sa iau surplusul de apa,apoi aplic masca pe par,si imi pun un prosop pe cap.stau asa cam 10-15 minute
nicoleta121
Apr 29 2007, 08:11 PM
eu folosesc o masca regeneranta de la Kallos si balsam de la Nivea si nu am probleme ,doar ca imi cade.acum ca am scapat si de matreata e super.
ancuza
Apr 30 2007, 09:11 AM
am avut si eu serul de la avon pentru varfuri despicate, dar s-a terminat foarte repedesi nu am vazut un efect prea evident.
sileriki
May 1 2007, 06:13 AM
si eu folosesc Tratamentul de 800 ml de la Kallos , am avut cel verde de doua ori si acum am cel albastru de lapte , mie nu imi cade parul de la el ,am mai folosit Elseve balsam cel roz si eu am parul lung si sunt vopsita saten deschis blond , ma vopsesc cu Loreal e scump dar e foarte bun , la mine am observat ca daca tot experimentam pe par atunci mi se distrugea mai repede , acum numai am treaba
numai bine
mihaela75
May 1 2007, 06:58 AM
Daca ai timp si dispozitie fa o maioneza din doua galbenusuri ( depinde cat de lumg e parul)si ulei de masline , data pe saptamana .Eu cand ma decolrez asa il aduc la normal.
puf_micutz
May 7 2007, 10:51 PM
CITAT(ancuza @ Apr 29 2007, 10:26 AM) [snapback]217712[/snapback]
dragele mele, am parul saten inchis si la Craciun m-am facut suvite blonde. acum de paste mi-am mai facut niste suvite, dar inca mai aveam si in zonele de par unde s-a decolorat de 2 ori, mi s-a uscat foarte tare parul., plus ca fata mea ma jumuleste cum ma prinde si imi mai rupe cate un smoc.
eu dau cu balsam anti-rupere si sampon la fel, dar poate ati folosit voi ceva care se da zilnic pe parul uscat... ca o crema sau o ceara?
sper sa ma ajutati
Desii nu am inecrcat, o vedeta blonda de la tv care se vopseste lunar a zis ca a incercat 3 zile de stat cu ulei de masline , dupa care a avut parul vizibil sanatos si matasos.
Acum...incerci daca ai epuizat celelalte solutii
ancuza
May 8 2007, 10:12 AM
ok. o sa incerc pe rand tot ce mi-ati spus pana vad rezultate pozitive.
kennyco2001
Sep 14 2007, 09:14 AM
QUOTE(ancuza @ Apr 29 2007, 10:26 AM)

sper sa ma ajutati
Parul tau sufera si de la vopsit si la parul uscat la varfuri eu ti-as recoamnda o masca de par care regenereaza parul vospit si hidrateaza firul de par ,apoi sa bei multe lichide si un sampon bun de par . Incearca sa cumperi sampoane care hranesc firele de par.
eliotys
Sep 14 2007, 09:51 AM
Si eu am tot avut probleme cu parul. Am folosit diverse remedii dar cele care mi se par bune sunt urmatoarele:
- vopsea de f buna calitate (n-ai bani mai bine nu te vopsesti, eu asa fac - fol Loreal Excellence de f mult timp );
- sampon si balsam de f buna calitate ( recent am descoperit samponul VICHY si sunt f multumita dar mai sunt si alte marci; e de preferat sa iti iei produsele cosmetice din farmacii); alternativa ar fi sa folosesti galbenus de ou in loc de sampon dar nu e ieftina nici asta mai ales daca ai par lung.
- masca de par periodic fie cumparata fie facuta in casa; eu folosesc urmatoarea: (galbenus de ou + miere + ulei de masline se aplica pe parul curat, ud si se clateste dupa 20-30 min) o dau si pe fata tot pe asta. Uneori pun si cateva picaturi de zeama de lamaie.
Cam asta-i. Daca ai carenta de vitamine in organism sufera si parul. Aveam un par stralucitor pe perioada sarcinii de la vitaminele ce mi le-a prescris medicul.
Aaaa si daca folosesti produse de styling musai sa te "demachiezi" seara pt ca asa cum nu dormi cu fond de ten pe fata noaptea pt ca nu respira pielea la fel nici cu fixativ sau gel sau ce-o mai fi nu poti dormi pe par ca il sufoci.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.