Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Munca Voluntara
Discutii Despre Copii > Informatii > Social
dianamariad
ati face?
ellagiana
da, mi-ar place sa lucrez voluntar part-time undeva unde sa-mi faca placere ce lucrez, spre ex. legat de copii: la o gradinita, intr-un orfelinat...sau la un cabinet de avocatura/tribunal, intr-o companie internationala, la o banca, intr-o biblioteca...cand ii vom avea aici pe unii dintre bunicuti mai mult timp ma voi angaja si poate voi putea merge si la un voluntariat din cand in cand, dar deocamdata am de crescut fetita...nu vreau sa ajung ca americancele care ori stau acasa definitiv, ori nici nu nasc bine ca se intorc la serviciu ca altfel il pierd (aici nu se da concediu pt cresterea copilului, ori muncesti si iei bani, ori nu muncesti si stai pe salariul sotului, ca statul nu-ti da absolut nimic daca ai bebe 2.gif )
gugulet
Da foarte mult mi-ar placea si chiar foarte mult mi-as fii dorit ca candva cand o sa am bani multi si sotul meu va lucra la Microsoft ( 10.gif ) sa realizez la mine in oras un camin ptr cateii fara stapan cum sunt si in America ... si sincer as sta toata ziua acolo impreuna cu copii mei.

Foarte mult imi plac animalele si sa ma ocup de ele. Inclusiv sa le dau vaccin-uri si treburi de astea ... grija nu numai prin joaca ci din toate pct-ele de vedere adica si la bine si la greu.
kiki
eu as face munca voluntara...
de multe ori facem toate la serviciu asa ceva... voluntara, dar obligatorie.. stiti cum e... 21.gif
dar mi-ar place sa fac ceva pt placerea mea... mi-ar place sa lucrez intr-o librarie (imi place enorm sa citesc), sau sa lucrez cu copiii (o gradinita, ceva)...
nu stiu.... cred ca-s multe lucruri pe care le-as face asa, benevol... 25.gif
elle
si eu as face munca voluntara...la ARAS (asociatia anti-sida)...m-m inscris in studentie...dar din cauza programei aglomerate, n-am ajus sa ma implic suficient...

acum, cu bb acasa...nush dak ar mai fi posibil .
alyna
eu mi-as dori foarte mult sa lucrez ca voluntara.fiind si studenta am ceva timp liber pe care mi-ar place sa-l petrec cu copilasii din orfelinate.cred ca am sa ma inscriu la anul intr-un program de genul asta.
mihaela75
Da,chiar am de gand sa fac voluntariat.Ajuta f. mult la angajare,la referinte si la experienta .Eu am avut primul job la day care( gradinita ) si cei de acolo n-au dat doi bani pe studiile mele pedagogice din tara .Cica ce referinte am si unde am mai lucrat in Canada 2.gif Asa ca din cauza lipsei de experienta tot ce am obtinut a fost un post de ...cum sa zic..una care strange jucariile dupa copii 4.gif .Acum o sa fiu mai desteapta si o sa fac voluntariat serios si o sa strang referinte 39.gif Se pare ca in tara sistemul e la fel,voluntariatul se considera ani de experienta ( ca sa nu zic vechime) 39.gif
Roxanel
Nu, n-as face. Eu de abia am timp sa le fac pe ale mele dar sa le mai fac si pe ale altora. Vai ce egoista sunt ...
anka&bb
Visul meu si al sor-mii de cand ne stim este, cand si daca vom avea bani muuuulti, sa ne facem o clinica (mai mult de genul azil) pentru caini si pisici pentru ca ne doare mult prea tare cand vedem cate biete animale nevinovate, frumoase si cuminti sunt abuzate si lasate sa moara incet dar sigur pe strazi... noua ne plac foarte mult animalele (ea are 3 pisici, eu am 2 si mai avem o groaza de caini in grija- ai nostri, ai bunicilor, ai prietenilor etc.) si vrem sa facem ceva pentru a le schimba soarta! in SUA exista politia animala si exista legi speciale pentru protectia animalelor astfel ca poti ajunge la inchisoare pentru abuzuri... la noi... Doamne, unde esti tu Tepes?!
si as mai face (nu e o ierarhie, asa mi-a venit) un azil pentru batrani si unul pentru copii orfani unde sa ii pot ajuta sa se bucure de viata... daca as avea banii necesari, nu m-as gandi de doua ori...
simiberdi
CITAT(dianamariad @ Oct 25 2005, 09:18 PM)
ati face?
[snapback]12285[/snapback]

Ei bine, am si facut-o dar a trecut ceva timp. A fost in perioada liceului in vacante si apoi in facultate. Am lucrat cu copii orfani cu deficiente. A fost greu deoarece ma afecta indiferenta personalului de acolo. Dar cel mai mult ma durea modul in care se cuibareau in bratele mele, ma durea gandul ca acesti copii sunt ai nimanui. Cand a trebuit sa renunt au suferit mult, probabil din nou s-au simtit abandonati. A fost si foarte frumos in acelasi timp, mai ales cand obtineam rezultate.
crisvocheci
Daca timpul mi-ar permite mi-ar placea sa fac si eu munca voluntara: ceva de genul la o gradinita, un orfelinat,diverse programe dar nu sa strang bani din usa in usa. Mi se pare o treaba f grea la noi pt ca omul nu are incredere atunci cand te prezinti la usa lui plus ca pe langa firmele legale mai sunt si o groaza de firme "tepe". Mi s-a intamplat o data sa vina o tipa la mine. Eu dau daca am disponibil dar intai ma asigur ca firma e legala, ma uit prin toate actele. Ei bine, atunci cand am rugat-o sa-mi arate actele inchipuiti-va ca a inceput sa tipe, sa se isterizeze. Pai, cum sa mai am eu incredere in astfel de oameni?
ira_tgr
eu fac anual pot sa spun munca voluntara, fiecare an intre 15 si 23 decembrie mergem cu niste prieteni din Conservator prin spitale si cantam colinde. asta a fost a 4-lea an 4.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.