Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Timp Liber
Discutii Despre Copii > Informatii > Cultural
dianamariad
ce facem (cat de cat legat de cultura) in timpul nostru liber???
mirandolina
Daca avem timp liber... 17.gif
micri
Asta spun si eu...care timp liber? 17.gif 20.gif ......asta e doar un vis... 2.gif
Criss_B
timp liber shok.gif ??? e expresie din limba romana 29.gif ??? sigur nu sunt litere chinezesti??? 43.gif
butterfly
si eu visez la putin timp liber
ellagiana
18.gif timpul meu liber e dupa 10 noaptea...asa ca la ora aia numai de cultura nu-mi arde...abia reusesc sa ma ingrijesc;atunci ma ocup numai de mine...nu va zic ca primele 2 saptamani dupa nastere nu prea am iesit din pijamale 9.gif si aratam ca naiba, ziceai ca am tras la jug toata ziua si toata noaptea...mai citesc, dar intrerupt si apoi ma iau cu altele si uite-asa stau la o carte de vreo luna 2.gif
kiki
Sincer timp liber nu prea am avut. Dar, in concediul asta prenatal, am reusit sa ma strecor la niste expozitii si la teatru.
Cu greu am gasit timp, dar a meritat.
Mai vroiam sa ma duc si la opera, dar asta nu am mai apucat sa fac.
In rest, citesc, citesc, si iar citesc. Acum am schimbat pe carti despre educatia si cresterea copilului; inainte citeam si alte tipuri de carti, daca imi cumparam o carte, in maxim 2 zile in functie de nr de pagini era terminata. 3.gif
Criss_B
ei, de o carte am timp sa citesc, dar de iasit din casa nu prea... ca nu am cu cine sa imi las copila... cand o mai creste o sa o duc la bunici si atunci poate voi avea si o viata sociala... pana atunci - citesc tot ce-mi pica in mana... cand mananc, cand fac baie, cand ma asez in pat sa adorm... oricand am mana libera si pot tine o carte in ea 3.gif
evelina27m
In timpul liber citesc foarte mult: carti de specialitate (ceva legislatie, contabilitate de gestiune si calculatia costurilor si norme internationale de contabilitate - ma fascineaza domeniul si vreau sa stiu cat mai mult), apoi carti SF(Ray Bradbury, Stephen king - e si horror un pic, John Saul, Robert Silverberg etc.), si de actiune. La capitolul actiune colectia preferata, care ma destinde, este colectia SAS - personajul principal este spion CIA, iar autorul imbina foarte placut si alert actiunea cu descrierea locurilor si a obiceiurilor, precum si cu scene de sex (imi place cum scrie si Robert Ludlum).
in al doilea rand m-am apucat sa invat engleza singura, iar pasul urmator va fi sa incep un curs de germana, tot singura voi incepe.
Apoi vine internetul, care ma fascineaza cu discutiile de pe acest forum, cu milioanele de informatii pe care nu voi ajunge niciodata sa le parcurg in totalitate!
Iar impreuna cu sotul, seara, mai iesim la un suc; la sfarsit de saptamana mergem prin parc, la un film la cinematograf, la un restaurant sau pur si simplu ne plimbam prin oras.
AdrianaC
In timpul liber (care nici la mine nu este prea mult) citesc, merg cu Alice si cu sotul in parc sau la Circ, sau uneori mergem la curte la bunici. Am mai plecat in weekend-uri la munte sau la mare, dar nu foarte des, am mers la prieteni, la restaurant, am mai invatat cate ceva si cam atat.

In curand nu o sa mai am timp liber, cel putin o buna bucata de timp, asa ca profit cat mai pot.

Duminica trecuta am mers in parc, apoi la restaurant si seara la circ.
elle
Eu imi dau seama ca totusi timp liber (cel putin in ultimul timp) am, dar numai pentru activitatile ce se desfasoara in casa.Citesc, de curand m-am apucat de (re)invatat/recapitulat limbile engleza-franceza-spaniola, caci, nemaiplecand pe nicaieri le uiti si e pacat de timpul investit in ele (la mine cam 15 ani 13.gif ...ce multi au trecut..nici nu stiam alfabetul cand am inceput engleza 4.gif ..Doamne ce melancolie ma pocneste 9.gif ).

Apoi, foarte rar, ce-i drept, mai merg cu sotul la un film...la teatru inca nu am apucat sa ajungem de cand s-a nascut matei, desi stagiunea s-a deschis de mult 42.gif...mi-e teama sa nu se si inchida pana ajungem noi 4.gif ...si-mi place atat de mult teatrul 8.gif ...
Miercurea mergem la intrunirile cu clubul (un club montan din care facem parte, dar...de cate ori mergem cu bb tota lumea se uita la noi parca-am fi ciumati 39.gif ).

Vinerea avem un studiu biblic impreuna cu mai multi tineri...

O sambata pe luna (cel putin asa intentionam de-acum incolo) vrem sa mergem la munte (fara bebe tease.gif ), pentru un traseu de o zi, sau pentru o cana cu vin fiert la o cabana...

Duminica este ziua in care mergem la biserica 77.gif, apoi incerca, chipurile sa ne odihnim...iar de cele mai multe ori nu prea ne iese schema 35.gif ...

Cam asa trece la noi timpul"liber"...
g_nicoleta2000
Dupa ce a venit bebelusa timpul liber mi l-am petrecut la livada sotului unde daca fata dormea printre copaci si pasarile cantau mi se parea ca sunt in rai.

La film nu prea mergem pentru ca sunt spectatori care trebuie sa faca in toate felurile, la teatru nu mergem pt. ca sotul meu " se plictiseste".

Ne mai place sa ne plimbam cu masina prin imprejurimile orasului si de fiecare data bebe adoarme.

De citit citesc cu fata mea careia ii place sa ma auda vorbind asa ca citim M. V. Liosa, S. King, B. Ficeac sau carti despre si cu bebelusi.

Oricum nu mai exista timp liber doar al meu. Timpul liber inseamna cand sotul nu lucreaza si se ocupa si el de Alexandra .

Notiunea de timp liber ca acum un an nu mai exista pentru ca aparitia Alexandrei m-a si schimbat mult. Nu ma mai simt grozav la cumparaturi cu prietenele, mancarea la restaurant as vrea sa o mananc mai repede si totul pentru ca nu ma pot opri din a ma gandi la Alexandra.
ellagiana
aveti o livada foarte frumoasa, Nicoleta! Felicitari! Si Alexa are unde sa iasa la aer curat!
g_nicoleta2000
CITAT(ellagiana @ Nov 23 2005, 05:20 PM)
aveti o livada foarte frumoasa, Nicoleta! Felicitari! Si Alexa are unde sa iasa la aer curat!
[snapback]20262[/snapback]

Are sotul meu o inima cat o casa de bucurie ca i-ai laudat livada. Si mi-a atras atentia ca am uitat sa va spun ca in josul livezii avem si un iaz de peste. Toate sunt facute de manuta lui si de buzunarele noastre.

Asa ca este locul in care el se simte cel mai bine chiar si atunci cand munceste pentru intretinerea micutului nostru paradis.
ira_tgr
timp liber?

pai, numai timp liber am deocamdata....

ador sa citesc, bine acum mai mult carit despre ingrijirea bebeilor, ma uit al filme care au mai aparut, merg al piscina.... si mai nou, ma duc la tir yahoo.gif ESTE ABSOLUT GENIAL yahoo.gif yahoo.gif si daca imi si inchipui fata cuiva pe care "il plac mult" in locul tintei... chiar ca dau numai in 8,9 si 10... sunt sadica? neah, dar cel putin scap de stres asa 69.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.