Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Blender De Voiaj
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Alimentatia copilului (0-3 ani)
rucsandra
Vine sezonul deplasarilor...la mare...munte....voi ce blender folositi.....care e cel mai usor de transportat si utilizat?...si accesibil ca pret?

Ce imi recomandati fetelor?...gospodinelor?
monciq
Eu am blender Braun, de fapt e un mixer vertical si e foarte usor de transportat si face de toate:toaca,paseaza ,taie, marunteste, bate, amesteca, piseaza eu fac si suc cu pulpa .Asa arata...in voiaj chiar nu iau decat blenderul si ca recipient folosesc un alt vas pt care am si alte utilizari sau folosesc o canuta de ceai!Eu l-am primit cadou dar cred ca e in jur de 250 ron! 3.gif
holili4
CITAT(monciq @ Apr 25 2007, 03:45 PM) [snapback]216420[/snapback]
Eu am blender Braun, de fapt e un mixer vertical si e foarte usor de transportat si face de toate:toaca,paseaza ,taie, marunteste, bate, amesteca, piseaza eu fac si suc cu pulpa .Asa arata...in voiaj chiar nu iau decat blenderul si ca recipient folosesc un alt vas pt care am si alte utilizari sau folosesc o canuta de ceai!Eu l-am primit cadou dar cred ca e in jur de 250 ron! 3.gif

Si eu am unul la fel si sunt foarte multumita de el, tot cadou e si al meu.
eusibebe
la fel si al meu...atat ca difera ca firma ,e moulinex dar e OK:))))

al meu mai are si acel mic ,,batator de spuma,, in plus dar e ok si m-a costat 130 lei noi..
crismi
Noi avem Moulinex. A fost foarte bun, acum Ama papa mancarea maruntita, nu pasta.
Este cam 100 ron.
buburuza5
Si eu la fel ca monciq. E super cu toate ca inca nu am plecat nicaieri dar sun convinsa ca il voi folosi cu succes in deplasari
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.