Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Uscator De Rufe
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Casa Visurilor Tale
danielad
Fetelor ,am nevoie de un sfat!Vreau sa-mi cumpar un uscator de rufe si as vrea pareri de la cine are deja.Precizez ca vreau sa pot baga si haine de lina.Multumesc anticipat!
monciq
CITAT(danielad @ Mar 30 2007, 12:38 PM) [snapback]205504[/snapback]
Fetelor ,am nevoie de un sfat!Vreau sa-mi cumpar un uscator de rufe si as vrea pareri de la cine are deja.Precizez ca vreau sa pot baga si haine de lina.Multumesc anticipat!

Sa inteleg ca masina ta de spalat nu are si functia de uscator de rufe?De obicei modelele astea nou aparute au ambele functii:si de masina de spalat si cea de usator de rufe. 39.gif Iti recomand Ariston cu cele doua functii ca marca, costa cam 15 mil una desi Whirpool, Indesit si Gorenje au si ele modele valabile si la preturi rezonabile, ve gasi in marketuri in aceasta perioada chiar reduceri de Paste! 6.gif Zic ca nu renteaza sa iti iei un uscator separat de masina de spalat, te costa peste 10 mil unul 16.gif , mai bine alegi ceva cu cele doua functii!
Nicolas
Noi,acum un an am schimbat uscatorul cel vechi,AEG(care avea 4 ani) cu unul de la Miele;rufele se usca la fel de bine si arata tot atat de bine;chiar nu am stiut ca exista masini ce au amandoua functiile....e un lucru bun.Dar in cazul in care...se poate intampla..
ceva,nu mai merge...cred ca e mai avntajos sa cumperi separat cele doua masini.Voi folositi uscatorul de rufe si vara...eu nici nu ma uit la el;rufele le usuc afara.

monciq,ai o fetita frumoasa...foc,cum spunem noi romanii.
d_sabyna
eu am masina de spalat Indesit cu uscator inclus si sunt f multumita. subscriu la ce au spus fetele ca este mai bine sa iei masina cu uscator. pretul este mai bun, economisesti spatiu si timp- dai program de spalare si uscare etc.

pupici si week-end placut cu piticii
danielad
Multumesc pentru sugestii!Pina acum le-am avut separat-masina si uscatorul-din acelasi motiv mentionat de Nicolas.Daca se strica una ramii si fara cealalta...Aici se monteaza una peste alta pentru a economisi spatiul.Pentru Nicolas-scrie-mi daca poti modelul vostru.Am un ghid de produse de la miele si sunt destule produse...
Nicolas
danielad,eu am uscatorul de rufe Miele,modelul T7644C(prin condensare),procesul de uscare este electronic,are un mic ecran LCD cu afisaj al timpului restant,filtrul se curata singur,are programe speciale pentru lana,camasi,blugi.Cuva este din inox si este luminata(in interior);capacitate-6kg.
Acum vreau sa-ti spun ca am fost multumita si de AEG, care este mult mai ieftin,dar mama mea,de cate ori venea la mine,se minuna de acest uscator de rufe,incat i l-am dus ei in Romania(imi prinde si mie bine);cum se apropia ziua mea de nastere,si ramasesem fara uscator,soacra mea,care este o femeie extraordinara mi-a facut cadou acest ucator de rufe.Si aici,ca si la tine,se monteaza una peste alta.Sper sa-ti fi fost de folos,dar ,tu,poti alege...eu..stii cum e cu "calul nu se cauta de dinti"..cadoul e cadou.Pupici.
deeaa77
una, eu am gasit in sfarsit un suport de uscat rufe extraordinar!!! Este super… avand in vedere ca nu dispun de balcon. L-am montat in baie. Bineinteles ca cine l-a vazut a fost super incantat, i-am luat si mamei care are balcon in termopan si nu mai avea cum sa monteze nici un fel de support decat in tavan. Chiar merita!!!
www.uscatorrufe.ro
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.