Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gravidute Din Timisoara
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Sarcina
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
iman99
pe cine aveti doctor fete din timisoara??

doctorul meu este Olaru C-tin..pana acum..palaria jos..f de treaba 3.gif
andreea.talpes
eu abia acum am vazut ca esti din timisoara...

la ce spital nasti? eu am nascut la Odobescu. daca pot sa te ajut cu ceva informatii, spune-mi ce vrei sa stii.
iman99
am auzit ca e jale la odobescu 40.gif .si eu tot acolo voi naste...ai avut doctorul tau?
andreea.talpes
da, am nascut cu dr. Miculita.
in ce priveste spitalul, a fost f. bine, si crede-ma ca eram ingrozita de spital, nici nu imi inchipuiam ca voi spune ca a fost f. bine.
am stat intr-o rezerva de 3 persoane (am inteles ca din astea erau numai pt cele ce nasteau normal, cele cu cezariana stateau in camere de 6) proaspat renovata, cu termopane, baie proprie (si curata!), si bebele a fost in acelasi salon cu mine.
eu am nascut in septembrie, dar era f. cald in salon, de la centrala spitalului, deci sa nu iti faci griji in privinta asta.

mai exista rezerve de o persoana (de fapt mama+bebe), care insa costa o gramada de bani, si sunt niste camarute mici si inghesuite. nu merita banii, plus ca nu-i atat de placut sa nu ai cu cine schimba o vorba. eu initial as fi vrut sa stau acolo, dar bien ca m-am razgandit.

deci, in ce priveste spitalul, nu iti fa griji, e cat se poate de civilizat. eu una nici nu speram.

mai vorbim.
iman99
da mersy andreea..asa si eu..nu vreau singura...sper sa ma bage intr-un salon civilizat doctorul meu....dar singura in nici un caz

andreea ti-au dat anestezie epidurala.?daca da...vreau si eu sa stiu doare intepatura...ce senzatie e..sunt cam speriata de injectii 20.gif ..si am vorbit cu doctorul meu ..mi-a zis in cazul in care nu voi suporta durerile travaliului imi va face epidurala..dar mi-e teama 20.gif
andreea.talpes
da, mi-au facut epidurala la dilatatie 6.
injectia in sine nu e dureroasa. acum nu imi mai aduc aminte exact, ca la vremea aia aveam contractii f. dureroase, dar nu tin minte sa ma fi durut epidurala mai mult decat orice intepatura de ac.
stiu ca m-au pus sa ma asez in fund pe marginea patului, si in timp ce anestezista mesterea ceva pe la spatele meu, altcineva ma sprijinea in fata sa nu ma misc. e important sa nu te misti in timpul epiduralei, ca sa nu greseasca anestezistul ce face pe acolo. toata procedura a durat vreo 5 min, tin minte ca am avut cateva contractii serioase in timp ce imi facea epidurala.
chiar inainte de peridurala mi-a pus perfuzia cu oxitocina (nu stiu sigur daca asa-i zice) - care are rolul de a grabi nasterea- , asa ca la o ora dupa peridurala eram dusa in sala de nasteri.
sper ca te-am lamurit.
P.S. Nu-ti fie frica de peridura, probabil la vremea cand ti se va face injectia, travaliul va fi suficient de dureros, incat sa preferi orice injectie, chiar si dureroasa, numai sa te scape de durerile contractiilor.
iman99
multumesc 6.gif
andreea.talpes
iman, cand trebuie sa nasti?
iman99
sfarsitul lui decembrie..inceputul lui ianuarie 4.gif
andreea.talpes
deci o sa fie 2005 sau 2006.... si capricorn. (iti spun cu "modestie" si din proprie experienta ca e zodie buna)

am mai gasit un magazin cu haine de gravidute (daca mai ai nevoie de ceva) pe calea aradului, chiar inainte de cimitir. cum vii de la BCR pe aradului chiar inainte de cimitir este un parc de copii si inainte de acest parc, la parterul unui bloc s-a deschis un magazin cu haine de bebe si viitoare mamici.
iman99
mersy Andeea...dar acum mai bine cumpar ptr bebe 6.gif la cat e de frig afara nu ies eu la plimbari....mai mult prin casa si am vreo 2 schimburi de iarna acum ..imi ajunge mai ales ca nu mai e mult pana vine iubita mea 6.gif
Iuly
CITAT(iman99 @ Nov 25 2005, 02:25 PM)
mersy Andeea...dar acum mai bine cumpar ptr bebe  6.gif la cat e de frig afara nu ies eu la plimbari....mai mult prin casa si am vreo 2 schimburi de iarna acum ..imi ajunge mai ales ca nu mai e mult pana vine iubita mea 6.gif
[snapback]20631[/snapback]

6.gif Salutari,
eu acum am descoperit burticile din Timisoara, desi sunt membra din iunie!
Si bb-le meu trebuie sa fie un varsator nazdravan, avem data pana in 10 februarie, abia asteptam!
Medicul meu este Grigoras, in ciuda barfelor despre el, eu sunt multumita de el. Cica il lasa si pe sotul meu cu mine la nastere!
Va salut.
andreea.talpes
deci pana acum suntem 4 fete din timisoara. ne-am mai inmultit un pic, desi ma cam mir ca nu sunt mai multe fete din timisoara.
o sa ai baietel? pt ca i-ai zis nazdravan...
unde nasti?
important e ca tu sa fii multumita de doctor, indiferent de ce se spune despre el. (eu nu stiu nimic).
si sotul meu a asistat la nastere, dar nu si la travaliu, cand l-a trimis doctorul acasa, ca nu l-a lasat sa stea cu mine. la nastere a asistat din coltul usii, ca iarasi nu l-a lasat prea aproape, ca el nu e adeptul ideii ca taticii sa asiste la nastere. probabil ca nu l-ar fi lasat deloc, dar cum eram singura care nasteam atunci, nu deranja pe nimeni....
eu m-am bucurat ca a fost acolo, ca a putut sa vada cum a venit puiutul nostru pe lume.
desi, el, mai in gluma, mai in serios, imi spune si acum ca nasterea e floare la ureche, ca el nu m-a vazut decat dupa peridurala, cand nu aveam nici o durere.
oricum, in baza experientei mele, eu cred ca e bine ca taticii sa asiste la nastere.
cum nasti?
danazora
Salut fetelor, sunt si eu o graviduta din Timisoara, in 23 de sapt. Bebe trebuie sa vina prin iunie, iar doctorul meu este Mircea Cartis. Stiti cumva ceva informatii despre el? Sau despre spitalul Bega? fiindca acolo cred ca voi naste cu d-l doctor. Nu am de ce sa ma plang, adevarul e ca am si avut pana acum o sarcina normala, lipsita de probleme deosebite. Dar vreau sa fiu cat mai bine informata si cred ca orice informatie in plus e bine-venita.
Si stiti cumva si alte magazine cu haine pt. gravide, in afara de cel din Mall? (care e f. slab dotat) Hainele pe noua mea masura sunt cel mai mare chin din sarcina mea, mai intru in f. putine haine de dinainte de sarcina iar pantalonii imi pun chiar probleme majore.
andreea.talpes
salutare! se pare ca dintre fetele din timisoara nu mai e nimeni pe faza...
eu mi-am cumparat haine de gravida din kappa (inclusiv blugi cu elastic, foarte utili, pe care i-am purtat si dupa nastere; intreaba la informatii unde gasesti magazinul, si iti dau ei directii) si la magazinul "mami" - vizavi de parcul botanic, pe straduta cu barul tunnel, chiar inainte de bar, inspre botanic.
am mai gasit si pe gh. lazar, intr-unul din din magazinele de pe langa amely.(spre linia de tramvai, bd. Cetatii).
oferta nu e foarte bogata, dar am gasit lucruri frumoase.
si am auzit ca in centrul comercial alfa, pe c. sagului, la croitorie, mai au haine de gravide, sau pot sa iti faca.
in legatura cu doctorul sau cu spitalul, nu stiu nimic, eu am nascut la odobescu.
sper ca iti vor fi de folos informatiile.
mai vorbim.
timeea
si eu sunt din Timisoara. eu am mai urmarit unele discutii. se mai stie ceva de @ndreea? stiu ca a nascut, am si felicitat-o dar... de atunci n-am mai vazut nimic despre ea. poate n-am fost destul de atenta. 40.gif
timeea
[quote=danazora,Feb 14 2006, 02:01 PM]
Salut fetelor, sunt si eu o graviduta din Timisoara, in 23 de sapt. Bebe trebuie sa vina prin iunie, iar doctorul meu este Mircea Cartis. Stiti cumva ceva informatii despre el? Sau despre spitalul Bega?
Draga Danazora, nu vreau sa te dezamagesc, dar cumnata mea a nascut la Bega si conditiile au cam lasat f mult de dorit. Eu am nascut la Odobescu si a fost super. Doctorul cumnatei mele a fost tot Cartis, dar a avut ghinionul sa plece in concediu chiar cand a nascut ea. I-a lasat nr. de tel. al unei doctorite, parca Oana se numea (numele de familie). N-a vazut-o inainte niciodata, a nascut cu ea, iar dupa aceea n-a mai venit sa o controleze sau sa o intrebe de sanatate nici macar o data. Asta dupa ce i-a mai dat si 100 de euro dupa nastere. Poate n-a fost multumita. Eram de fata cand a desfacut banii sa vada cati sunt. Si in plus Cartis e prieten vechi cu soacra-mea. Doar ea a convins-o pe cumnata-mea sa mearga la el. Eu una am respins din start ideea de a merge la el pt. ca e cam in etate si ...nu cred ca mai face totul cu placere. E plictisit, cred, deja de meserie, ca orice om. Parerea mea e ca un doctor mai tanar, care mai face tot felul de cursuri, specializari, instruire cu aparatura moderna etc, e mult mai potrivit. Eu am nascut cu Crisan. Am fost supermultumita. De la inceput mi-a zis ca e fetita. Fetita si e. 10.gif Cartis n-a fost prea constant. Ba fata, ba baiat. E baiat. In fine, nu asta conteaza. Asta e parerea mea. daca tu esti multumita si ai incredere in doctorul tau, e f. bine.
Eu iti doresc mult succes si o nastere cat mai usoara. si un bebe de nota 10!
danazora
Multumesc f. mult pt. raspunsuri, fetelor. Mi-am gasit ceva pantaloni in magazinul din Kappa, am sa le caut si pe celelate sa vad ce articole au pe stoc.
Intr-adevar, si mie mi se pare dr. Cartis putin "invechit" la capitolul tehnologie, cel putin, (de exempu, nu are posibilitatea sa-mi scoata poze cu bebe). Acuma nu as putea sa spun ca nu am fost multumita de d-l doctor, imi raspunde detaliat la orice intrebare e amabil. Adevarul e ca nici sarcina nu mi-a ridicat probleme deosebite, totul se desfasoara normal, Doamne ajuta, si doctorul nu face decat sa ma informeze, in urma ecografiilor, ca bebe e bine si sa-mi dea sfaturi in privinta dietei. Sper sa nu ma lase balta la nastere, sa se pensioneze sau mai stiu eu ce... Cat despre spital, m-ai cam pus pe ganduri Timeea,...ups! Sexul lui bebe inca nu mi l-a spus, cica nu se pronunta pana la 6 luni ca nu vrea sa-mi zica nimic pana nu e sigur.
Oricum, multumesc inca o data pt raspunsuri, Timeea si Andreea
electra
CITAT(danazora @ Feb 27 2006, 03:45 AM)
Multumesc f. mult pt. raspunsuri, fetelor. Mi-am gasit ceva pantaloni in magazinul din Kappa, am sa le caut si pe celelate sa vad ce articole au pe stoc.
Intr-adevar, si mie mi se pare dr. Cartis putin "invechit" la capitolul tehnologie, cel putin, (de exempu, nu are posibilitatea sa-mi scoata poze cu bebe). Acuma nu as putea sa spun ca nu am fost multumita de d-l doctor, imi raspunde detaliat la orice intrebare e amabil. Adevarul e ca nici sarcina nu mi-a ridicat probleme deosebite, totul se desfasoara normal, Doamne ajuta, si doctorul nu face decat sa ma informeze, in urma ecografiilor, ca bebe e bine si sa-mi dea sfaturi in privinta dietei. Sper sa nu ma lase balta la nastere, sa se pensioneze sau mai stiu eu ce... Cat despre spital, m-ai cam pus pe ganduri Timeea,...ups! Sexul lui bebe inca nu mi l-a spus, cica nu se pronunta pana la 6 luni ca nu vrea sa-mi zica nimic pana nu e sigur.
Oricum, multumesc inca o data pt raspunsuri, Timeea si Andreea
[snapback]46363[/snapback]

Draga Danazora,
Eu am fost pacienta doctorului Mircea Cartis si sunt complet dezamagita de prestatia dumnealui ca medic , deoarece am fost pacienta lui din primele luni de sarcina pana in luna a noua si atunci cand a venit sorocul s-a purtat excrecabil .
Dupa ,, n '' vizite la cabinetul dumnealui in urma carora nu am aflat mare lucru despre evolutia sarcinii , desi am primit garantii verbale ferme ca atunci cand voi naste va fi alaturi de mine indiferent de zi sau ora , atunci cand l-am sunat ca mi s-a rupt apa mi-a spus sa ma duc la spitalul Bega ca o sa ajunga si el acolo . Ei bine , nu a mai ajuns , desi l-am cautat cu disperare de mai multe ori la telefon . Singura lui contributie s-a rezumat la niste indicatii pretioase date medicului de garda din Bega , care mai mult au inrautatit lucrurlile . Doctorul Cartis este pensionar , nu are nici un cuvant de spus in spital . Pana la urma s-a rezolvat , multumesc lui Dumnezeu ca totul e in regula acum si am intalnit acolo un doctor care a acceptat sa se ocupe profesionist de mine . In ceea ce priveste pe Cartis , desi in zilele ce au urmat a mai trecut prin spital , chiar l-am vazut , nu a avut curiozitatea , bunul simt , profesionalismul...zii cum vrei sa vina macar sa ma intrebe cum ma simt , desi am fost atatea luni la el pentru consultatii platite , uneori chiar mai bine decat tariful lui tocmai pentru iluzoria siguranta ca va fi alaturi de mine la nastere .
Cat despre spitalul Bega , este oribil . Eu am fost cazata intr-un salon cu doua tiganci din care una prostituata + o alta pacienta care avea sifilis . Mizerie , delasare ,ipocrizie , spagi cat cuprinde , de la portar la ...
Sfatul meu : fugi de Cartis si de Bega !

Sarcina usoara !
Ariana__
Salut fetelor!

Scriu si eu pt prima oara pe acest forum, cu ceva emotii pe care inca nu am reusit sa le depasesc. Nu m-am obisnuit inca cu gandul ca voi avea un bebe. A fost o surpriza totala mai ales ca luam anticonceptionale.
Puteti sa ma ajutati cu niste informatii despre medici? Am fost la un prim consult, la un cabinet particular, dar as vrea sa ma orientez spre un alt medic. Nu stiu exact ce anume ar trebui sa verifice un medic, dar mi s-a parut putin delasator cel la care am fost, cu atat mai mult cu cat am platiti 500.000 pt 5 minute. Chiar daca era o sarcina in faza incipienta cred eu ca ar fi trebuit sa ii acorde mai multa atentie, mai ales ca era platit.

Mersi!

Ma intrebam si eu daca sunt chiar asa putine 'gravidutze' in Timisoara. Dar probabil au intampinat problema pe care am intalnit-o si eu cand au incercat sa scrie pe forum. Desi eram aveam cont, la incercarea de a scrie imi aparea o eroare de la admin. forumului. Stiu ca am incercat mai multe zile la rand.
danazora
Hmm... 39.gif raspunsul tau ma pune pe ganduri, Electra. De fapt, ce mai, m-a speriat. Probabil o sa-mi planific o consultatie la un alt medic, ma gandeam la Crisan, fiindca o prietena a nascut cu el si a fost f. multumita, cel putin sa am un termen de comparatie pana ma hotarasc ce sa fac. Si conditiile alea din spital...brrr, asa ceva nu-i de mine! Multumesc f. mult Electra si celorlalte fete care m-au ajutat cu sfaturi si pareri.
andreea.talpes
ma bucur ca ti-au prins bine indicatiile despre magazine.
cat despre spital, si eu tot la odobescu am nascut , si a fost foarte bine.
saloane renovate, baie in salon (cu cabina de dus), termopane...
cat despre doctor, in cazul in care vrei sa nasti cu peridurala, iti recomand sa intrebi de la inceput medicul daca e de acord sau nu, pt ca nu toti agreeaza aceasta anestezie.
eu am o prietena care toata sarcina era convinsa ca va naste cu peridurala, doctorul a fost de acord, ea a fost super linistita, si... surpriza. i-a facut peridurala in timpul travaliului, , dar cand a fost sa nasca, a lasat sa treaca efectul anesteziei, ca sa poata impinge. nu sunt impotriva acestui lucru, dar nu sunt de acord cu faptul ca nu i-a spus ca asa va proceda, iar ea nu a fost deloc pregatita psihic pt faza asta.
drept urmare, prietena mea a ramas cu o impresie cam neplacuta, lucru care putea fi evitat, daca o informa corect.
cristigabi
CITAT(Ariana__ @ Mar 1 2006, 10:15 PM) [snapback]47269[/snapback]

Salut fetelor!

Scriu si eu pt prima oara pe acest forum, cu ceva emotii pe care inca nu am reusit sa le depasesc. Nu m-am obisnuit inca cu gandul ca voi avea un bebe. A fost o surpriza totala mai ales ca luam anticonceptionale.
Puteti sa ma ajutati cu niste informatii despre medici? Am fost la un prim consult, la un cabinet particular, dar as vrea sa ma orientez spre un alt medic. Nu stiu exact ce anume ar trebui sa verifice un medic, dar mi s-a parut putin delasator cel la care am fost, cu atat mai mult cu cat am platiti 500.000 pt 5 minute. Chiar daca era o sarcina in faza incipienta cred eu ca ar fi trebuit sa ii acorde mai multa atentie, mai ales ca era platit.

Mersi!

Ma intrebam si eu daca sunt chiar asa putine 'gravidutze' in Timisoara. Dar probabil au intampinat problema pe care am intalnit-o si eu cand au incercat sa scrie pe forum. Desi eram aveam cont, la incercarea de a scrie imi aparea o eroare de la admin. forumului. Stiu ca am incercat mai multe zile la rand.

Buna Ariana,
Eu sunt din Arad, dar merg la Timisoara la medicul Olaru. Am fost pana acum de trei ori si de fiecare data s-a purtat foarte frumos cu mine. Ce pot sa-ti spun e ca poate e un pic mai mult decat la alte cabinete medicale, dar ce nu facem noi pt. buna evolutie a sarcinii si a copilului. Daca nu ti-ai gasit pana acum un medic da-mi un semn.
Sarcina usoara.
electra
CITAT(cristigabi @ Mar 24 2006, 12:09 AM) [snapback]53069[/snapback]

Buna Ariana,
Eu sunt din Arad, dar merg la Timisoara la medicul Olaru. Am fost pana acum de trei ori si de fiecare data s-a purtat foarte frumos cu mine. Ce pot sa-ti spun e ca poate e un pic mai mult decat la alte cabinete medicale, dar ce nu facem noi pt. buna evolutie a sarcinii si a copilului. Daca nu ti-ai gasit pana acum un medic da-mi un semn.
Sarcina usoara.

Iti vei da seama cat e de bun medicul dupa ce ai nascut.Despre Olaru se aud lucruri bune,dar fiecare nastere e altfel. Eu am trecut printr-o nastere destul de grea ,iar medicul care mi-a supravegheat sarcina m-a dezamagit din toate punctele de vedere.Desi le dai multi bani,constati ca medicii isi bat joc de paciente,fara sa aiba mustrari de constiinta.Sa dea Dumnezeu sa nasti usor,iar medicul sa dea dovada de profesionalism.
Nu e absolut necesar sa vii la Timisoara pentru consultatii,sa stii ca si in Arad sunt medici ginecologi foarte buni.
Sarcina usoara!!!!!!!!!!!!!!!!
diana1971
Buna fetelor

Uite ma bag si eu ....am citit ce ati scris .....hai sa ma prezint...

Ma cheama Diana ,am 34 de ani si in 8 nov am nascut un baietel Andrei.....am nascut la bega cu doc Karadja.
personal am fost foarte multumita de el.Desi am fost pacienta sotiei lui si nu stiam cum este el ca medic ... eu personal consider ca s-a ocupat de mine ca de ou rosu ....si nu suntem cunostinte sau ceva.
Eu am nascut cu cezariana pt ca bb a stat in curuletz....am facut anestezie peridurala (dr David) si totul e ok.
Acum pot spune privind in urma si din experienta .....ca al doilea copil tot cu el o sa-l nasc.

Noi cu cezariana am fost 3 in salon.....sunt saloane speciale pt cezariana....si medicul celorlalte fete nici nu stiam cine e...pe al meu il stiau toate. Venea dim inainte de vizita, la vizita,si inainte de plecare acasa trecea sa vada cum sunt si daca intervine ceva sa sun imediat.....ca sa nu mai spun ca ma trezeam cu el si la 5 dupamasa....numa intr-o sambata nu a fost ...dar duminica a venit seara la vizita.
E adevarat ca spitalul arata ca in al 2-lea razboi mondial dar eu personal am fost multumita ....si de medic,si de asistente (conteaza f mult prima noapte dupa cezariana ...si am nimerit o asistenta tanara f de treaba si cum ma simtteam rau ....nici macar nu am apucat sa dau ceva).
Echipa din sala de operatie a fost iara super....nici nu mi-a venit sa cred.... eu venisem cu idei ca e iadul pe pamant ....dar au fost toti super de treaba.
Peridurala a facut-o dr David ....eu nu am simtit nimik pt ca a facut inainte putina xilina .
In timpul operatie am fost perfect constienta...mi l-au adus si pe bb sa-l pup ....apoi l-au dus .
Am vazut ca ati scris de dr Crisan si dr Olaru.... sunt buni ca medici...am prietene care le sunt paciente .

In alta ordine de idei....o consultatie la cabinet particular costa .... eu plateam intre 500 - 1200 mii dar am fost super multumita ...pt ca mi se explica , desena,....mi se arata pe monitor ...poze la bb,....si puteam sa sun oricand la medicul meu ca era disponibil pt mine ca pacienta.
in fiecare luna m-a trimis sa fac analize ....si sincer mi-a placut ca a fost asa constiincioasa .

daca pot sa raspund cuiva o fac cu placere ,am si id pe mess.........diane7112

Diana

electra
Eu am nascut la Bega, dar felul in care arata spitalul, modul de abordare a pacientelor, m-a facut sa ma gandesc ca nu suntem in sec. 21, ci in prin anul 1000... 2.gif Nu mai vreau sa aud de aceasta maternitate si nici nu vreau sa ma gandesc prin ce-am trecut eu in 4 zile cat am stat acolo. Efectiv, isi bat joc de oameni!!!!!! Daca nu le dai bani ,nu te baga in seama,poti muri , ca nu le pasa. Iar unde stau bebelusii , ce sa mai zic? Totul arata ca dupa razboi, iar oamenii cu care intri in contact ,nu stiu ce inseamna bun-simt 102.gif
alinadaniela
Buna!Am descoperit site-ul acesta de curand si sincer, m-a cam ingrozit ce am citit despre dr. Cartis, mai ales ca sunt pacienta lui.Sunt gravida in 5 luni..si am mers la el din inertie pt ca era ginecologul meu..insa dat fiind faptul ca e pensionat si ca stiu care sunt conditiile de la spitalul Bega(sunt studenta la medicina in anul 5, si am fost prin spital), as vrea sa imi schimb medicul, preferabil cu unul de la Odobescu.Problema e ca...am inteles ca deja la 5 luni...doctorii nu acepta pacienti noi..decat daca mergi la ei din start.Poate stiti voi sa-mi recomandati vreun doctor...pt ca pareri din spitale de la alti doctori le stiu, insa nu se compara cu experienta personala, iar eu nu voi studia obstretica-ginecologia decat anul viitor, asa ca nu mi-am format inca o parere despre vreun doctor obstretician.Conditiile de la Bega sunt intr-adevar cumplite, inclusiv locul unde duc nou-nascutii...asta am vazut cu ochii mei pt ca am facut puericultura; si intr-adevar pt a vizita pe cineva de acolo trebuie sa dai spaga tuturor...dar mai ales portarului..care se cam crede directorul spitalului!!!Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu un sfat!
nicostefanut
si eu am nascut la bega(maine sunt 2 ani de atunci)si int-adevar conditiile lasa de dorit,in schimb medicul,nota 10.am nascut cu munteanu si mi s-a parut un medic bun,dar si un om deosebit.un alt medic bun olaru de la odobescu-dar scump(chiar foarte scump).
andreea.talpes
Eu am nascut la Odobescu cu doctorul Miculita. Pt mine totul a fost foarte bine, si mai mult, am vorbit pe cand eram insarcinata cu mai multe femei care nascusera cu el (absolut intamplator, cum ar fi vanzatoarea de la magazinul de langa bloc) si toate cele cu care am vorbit mi-au spus ca e un doctor extraordinar, si are grija de pacientele lui.
Singurul lucru ce as putea sa i-l "reprosez" este ca nu s-a omorat cu consultatiile in perioada sarcinii: ma chema de regula la o luna, pt ca a spus ca nu sunt probleme, analize am facut de vreo 2 ori in toata perioada.
Eu il recomand ca medic, cred ca e un doctor bun. In mod sigur, la al doilea copil, daca va fi sa fie, tot la el ma duc.
Daca intereseaza pe cineva, o sa caut nr. lui de telefon de la cabinet.
liliana barzu
servus, fetelor, si eu sunt din Timisoara, e adevarat ca de 2 luni sunt pe forum si de abia acum am dat de mamici din Timisoara.Ma bucur. Eu am nascut acum 3 ani cu doctorul Cioata I. La spitalui Odobescu, atunci nu era cine stie ce dar acum am auzit ca au renovat.Sora mea a nascut acum un an si jumatate la spitalu Bega cu doctorul Budau, conditiile, este curat, sau cel putin asa mi s=a parut mie.Despre domnul Cartis , domnul Olaru nu stiu nimic, dar o cunostinta a nascut cu Cartis, este un doctor experimentat.
giova
Buna fetelor!!
Si eu am nascut un baietel acum 4 luni, la maternitatea Bega.
De spital nu mai vreau sa-mi aduc aminte, in schimb dr. meu, nu e asa renumit, Bran Daniel, a fost un super medic.
Si eu vroiam tot cu epidurala, dar am ajuns la spital cu dilatatie 5 cm,, si pana am ajuns in sala de travaliu, dilataie 10. deci... adio epidurala.

Noi mai vrem un bebe peste vreo 2 ani si ma gandesc cu groaza la Bega, dar nu voi avea incotro, caci tot cu acest dr. vreau sa nasc.
La odobescu cica sunt gandaci, la Bega nu e asa renovat..... pe cand o maternitate particulara?????

Gio si bb Marco
angisara
Ceau, fetelor! Sunt si eu o "proaspata" graviduta (in 4 sapt) din Timisoara. Ma bucur ca exista acest loc unde putem schimba impresii, deoarece deja mi-am innebunit sotul. Si face bine sa mai vorbesti cu altii. Deocamdata sunt f fericita, as dormi toata ziua si nu prea am pofta de mancare...
In ceea ce priveste maternitatile, prin natura meseriei, am avut ocazia sa le vizitez pe amandoua si pot spune ca la Bega e dezastru.
E vreuna dintre voi care il cunoaste pe dr. Hanna Ibrahim de la Odobescu? Mie mi se pare de treaba, rabdator si de incredere, dar m-ar ajuta cateva pareri de-ale voastre.
Si inca ceva: in urma cu vreo 4-5 ani o cunostinta a nascut la clinica particulara a lui Grigoras, contra sumei de 700 dolari. Ce mai stiti de acea clinica?
gio
Angisara eu stiu ca nu ii mai da voie lui Grigoras sa faca nasteri la el la clinica. cauza: i-a murit un nou- nascut, nu a avut toata aparatura necesara.
asa ca mai bine suporti cele cateva zile de spitalizare.
angisara
Gio, mersi de lamuriri! Chiar ma gandeam sa renunt la ideea de privat, mai ales ca am inteles ca la Odobescu sunt rezerve. Contra cost, ce-i drept, dar te lasa cu BB langa tine. Si daca, Doamne fereste, e vreo problema, esti in spital totusi. Dar mai am asa de mult pana imi tin comoara in brate...De-abia astept!
Pupici pe burtici!
gio
Angisoara bucura-te de lunile care ti-au mai ramas, caci pe urma adio liniste si relexare. stiu ca abia astepti sa-ti tii comoara in brate, dar te safturi pe urma, si ai vrea sa pleci si tu pt. 30 min. si nu poti.
Sarcina usoara in continuare .
andrea80
Ceau, fetelor! sunt si eu o graviduta din Timisoara. Urmeaza sa nasc la sfarsitul lui august la Bega.Din cate am auzit eu acolo sunt comditii mai bune decat la Odobescu ?!?oare e adevarat?oricum eram curioasa daca stiti cumva ceva despre drCraina de la Bega? Este medicul meu,sunt foarte multumita pana acum de el,dar totusi vroiam sa mai aflu si alte pareri.mersi mult.va pup.anda.[font=Arial]
electra
La Bega e cumplit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dr. Craina se comporta bine daca e platit bine 2.gif

NASTERE USOARA!!!!!!
andrea80
Mersi pentru raspuns.Cum am spus pana acum nu am de ce sa ma plang in privinta doctorului,sper ca nici nu voi avea. Cat despre spitale parerile sunt impartite.Fiind la prima sarcina e clar ca eu nu am fost internata in niciunul.,ca sa pot vorbi din proprie experienta...deci ramane de vazut.Sper sa nu fie prea groaznica experienta.......
electra
Citeste posturile mele. Eu am nascut in ianuarie 2006, la Bega si crede-ma e groaznic!!! Daca vei naste cu dr. Craina ,sigur vei fi la Bega. M-as mira ca in cateva luni sa se fi schimbat ceva 39.gif Patru zile cat am stat acolo, am vazut multe, am auzit multe si am simtit pe propria-mi piele multe ... 13.gif
giova
e cumplit la Bega, cica la odobescu sunt conditii mai bune. si eu am nascut la bega in iarna.
Acum cica sunt niste rezerve de 2-3 pers. cu 60 euro/zi.pacatt ca nu erau cand am fost si eu. intereseaza-te. pe dr. Craina nu-l cunosc.
andreea.talpes
Angisara, eu am nascut la odobescu in sept 2005 si am fost multumita de spital. ce vreau sa iti spun este ca nu iti recomand sa stai in rezerva. nu mai stiu cat costa, dar eu as fi platit bucuroasa, daca as fi considerat ca mi-ar fi mai bine. rezerva este o camaruta foarte mica, inghesuita, putin luminata. si in plus, esti singura toata ziua.
eu am stat in salon pt mamicile care au nascut natural, erau 3 paturi (lenjeria era veche, dar daca vrei poti sa iti aduci lenjeria ta), baie renovata cu cabina de dus, termopan, multa lumina, caldura. nu am vazut nici un gandac. sunt si "patuturi" speciale pt bebe, si ti-l lasa pe bebe in salon cu tine.
eu chiar am fost multumita, daca vrei scrie-mi adresa ta de e-mail si iti timit poze cu salonul.
olivia.micsa
Salut fetelor!

Am vazut discutia despre spitale si doctori.Si eu am nascut pe 5.05.06 la Spitalul Bega din Timisoara cu doctorul Karadja o fetita de 3,550 kg, Delia.
Pot sa va spun despre spital ca nu este prea "dotat", conditiile nu prea sunt cele pe care ar trebui sa le aiba un spital din anul 2006, ma refer la sala de nasteri- in patul in care am stat in travaliu vreo 6 ore erau de fapt niste carpe, nu cearsafuri.E bine sa aveti cu voi toate cele necesare: fiole de oxitocina, tifon, vata, pampers pt bebe.
In schimb pot sa va spun despre doctorul Karadja ca este unul foarte bun, nu am decat cuvinte bune de spus despre dansul,a fost langa mine de la inceputul travaliului si nu in ultimul rand m-a ajutat faptul ca este un om foarte calm si sigur pe el, daca ma voi hotari sa mai am un copil tot cu dansul as vrea sa nasc.
Puteti sa il contactati la cabinet Sagrada Medicis din Complexul Dracula, tel.221574.Pana in luna a 8-a sarcina este supravegheata de sotia dansului, Viorica Karadja iar dupa aceea se ocupa dansul de paciente.
Daca aveti intrebari va pot ajuta cu raspunsuri, si eu cand eram gravida toata ziua cautam pe internet tot felul de informatii, despre nastere, spitale doctori etc.

Pupici!

andrea80
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Adevarul este ca amandoua spitalele lasa de dorit.O prietena de-a mea a nascut in martie la bega si din cate mi-a povestit a lasat impresia ca este acceptabil,cat despre acea rezerva nu am auzit nimic....Cumnata mea a nascut la odobescu in aprilie anul asta si a fost foarte nemultumita de tot de acolo(medici,asistente,conditii).eu la bega voi naste,dar imi este foarte frica si ma gandesc cu groaza la ce urmeaza.Atata stiu sigur ca aproape totul trebuie dus de acasa pentru ca in spital nu prea exista nimic............Mersi inca o data si imi pare rau ca ati trecut prin asa experiente neplacute. Va pup.
angisara
Saru'mana, andreea.talpes de informatii. Ma tot gandesc cum ar fi mai bine...Singura, cu altii (altele) in salon... Eu ma gandesc de acum si nasc de-abia in ianuarie. 35.gif Cred ca am luat-o razna. 18.gif Dar, avand in vedere faptul ca ma simt bine...ma gandesc la tot felul de chestii. Azi, de ex am fost prin magazine si am vrut sa ii iau o jucarie, ca doar maine e ziua copiilor, nu? Apropos, LA MULTI ANI pt toti copilasii (si cei mici si cei mari), sa fie sanatosi, cuminti, voiosi si sa va aduca doar fericire.
Spune-mi si mie, te rog, cu care dr ai nascut, cum s-a comportat personalul de la spital (asistente, infirmiere), cum ai nascut etc. Sunt atat de curioasa... Mersi anticipat!
angitelbisz76@yahoo.com
Pupici pe burtici!
andreea.talpes
angisara, se pare ca nu am citit cu atentie mesajele tale anterioare. inteleg ca cunosti spitalul, si deci stii la ce sa te astepti. eu eram ingrozita de statul in spital... mai ales ca nu stiam nimic despre conditii, si ma asteptam la ce e mai rau.
am nascut cu dr. Miculita, iar nasterea in sine a fost usoara. travaliul a durat vreo 8 ore, dar cu adevarat grele au fost doar 2-3 ore, apoi mi-au facut peridurala. mie mi-au facut destul de tarziu peridurala, la dilatatie 6, dupa care mi-au pus perfuzia cu oxitocina, si intr-o ora eram in sala de nastere. nu am simtit nici o durere pe parcursul nasterii, doar o vaga contractie, care m-a ajutat sa stiu cand sa imping. deci, despre experienta nasterii, eu pot sa iti spun numai de bine, pt ca la mine a fost ok. (recunosc insa ca durerile dinainte de a primi epidurala erau mari, nu cred ca as fi facut fata fara).
despre personal, nu prea am cuvinte de lauda. medicul neonatolog a fost cumsecade, dar asistentele, cu care aveai tangenta toata ziua nu prea merita vreo vorba de lauda. si sa stii ca le-am dat la toate atentii...eram destul de aiurita zilele alea, dar apoi mi-am dat seama ca se purtau cu toate la fel. erau asistentele de la copii, care se asteptau ca tu sa stii cum sa alaptezi, te trageau de sani sa iti desfunde canalele (asta a fost groaznic), apoi mai erau cele de la curat (eu am avut epiziotomie) care trebuiau sa te spele cu ceva dezinfectant, dar de fapt ele foloseau apa chioara... asta am aflat in ultima zi de spital.
s- a trezit bebe, nu mai pot scrie acum. mai vorbim.
azalea
sunt noua pe forum, eu am o fetita de aproape 8 luni, am nascut la bega si sunt multumita
electra
Te-a impresionat personalul medical de la Bega sau poate conditiile din spital... shok.gif
azalea
nu stiu sa adaug si eu o imagine langa nume; poate ma ajuta cineva ?! ...
azalea
Initial am plecat la spital sa vedem cum sta treaba, peste 2 zile urma termenul; n-am avut nici o durere pana cu vreo ora jumate inainte sa nasc, dar eram deja dilatata de 2 degete si doctorita m-a sfatuit sa raman. 17.gif
Am nasc dupa vreo 3 ore de la internare in spital cu d-na Bernad, cu peridurala, am avut dureri groaznice in jur de 40 min inainte sa nasc, nasterea n-a mai fost o problema ... eram obisnuita si cu dureri mai mari de atat ... prima noapte DE DUPA ... n-am prea dormit DE EMOTII (primul copil) si DE DURERI. 3.gif
Si de atunci pana in prezent ma simt o femeie implinita, am avut parte de o fetita cuminte, asadar nopti dormite, fara colici decat vreo 8 seri per total aprox 1 ora pe seara.
Fetita mea a crescut, are aproape 8 luni, invata sa umble, este o fire vesela, vioaie, ... 71.gif
Eu stau in zona Giroc, voi unde locuiti?
Cum va descurcati cu copilasii, cu diversificarea, cum va jucati, ...

mai vb

scuze... anestezie epidurala am vrut sa spun...
Eu nu vroiam epidurala, am fost fortata de imprejurari, eram tare fricoasa, si doctorita asa a hotarat desi stia din timpul sarcinii ca nu dores epidurala.
Cum e la voi cu durerile de spate? Pe mine ma doare cam tare spatele mai ales cand se schimba vremea.
andrea80
Azalea,cel putin tu ai scapat! De nastere vreau sa zic.Eu mai am aprox 3 luni pana nasc,si deja de acum imi este frica!!!!!!Cum a fost la Bega,am inteles ca acolo ai nascut? Ce a trebuit sa duci de acasa?Totul?Cu tot cu anestezie epidurala ai avut dureri??Bebita mea tot fetita e ,din cate mi-au zis pana acum la eco, primul bebe, si vreau sa aflu cat mai multe despre spital,nastere,etc.Sa-ti creasca mare si sanatoasa fetita si sanatate tuturor!!!!!!!Va pup.Sper ca nu te stresez prea mult cu atatea intrebari..........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.