Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cresa Militari-str. Estacadei
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Crese, Gradinite, Scoli, Licee, Bone, Menajere.
mikutica
Buna mamici! Ma gandesc sa-l dau pe Andrei la cresa si asta ar fi cea mai apropiata. Stie cineva ceva despre aceasta cresa? Multumesc!
ninosca
CITAT(mikutica @ Mar 28 2007, 09:54 PM) [snapback]204648[/snapback]
Buna mamici! Ma gandesc sa-l dau pe Andrei la cresa si asta ar fi cea mai apropiata. Stie cineva ceva despre aceasta cresa? Multumesc!

Buna, sunt Ninosca si stau pe Ghirlandei. Pe cel mic l-am avut la acesta cresa si pot sa-ti spun ca este f. buna. Mincarea este ok si educatia. Noua ne-a fost greu la inceput deoarece dimineata ne desparte-am plangand amindoi dar dupa o sapt juma s-a obisnuit si chiar vroia sa mearga sa se joace cu copii. Dupa amiaza nu vroia sa mai plece din gradina cresei unde este f. multa verdeata si libertate. Nu pot sa-ti spun ca nu au fost incidente adica< batai intre copii pe jucarii, vanatai , julituri> dar nu ceva ingrijorator.
cam13
M-ati nimerit cu subiectul asta!
Eu l-am dat la aceasta cresa de luni. Primele doua zile i-a placut, a vrut la copii, nu vroia acasa si prinsesem aripi. Ieri a plans dupa tati - el il duce si eu il iau - si in dimineata asta nu a vrut sa mearga, a plans din nou ca vrea acasa, la mami.
Ni se rupe sufletul la amandoi, dar parca nu am vrea sa renuntam asa de usor caci ne par conditiile bune, educatoarele dragute, il gasim curat mereu. De dormit doarme bine acolo, la pranz, dar noaptea trecuta a fost tare agitata si ne gandeam ca poate e traumatizant pentru el acolo, poate se crede parasit de mami si tati...
Cei drept s-a mai ciondanit cu copiii pe jucarii si ma gandesc ca poate de-asta nu-i mai place.
Pe de alta parte imi povesteste tot ce face acolo, mi-a spus poezia Tica-tica-tica/M-a certat mamica etc singur, de la un capat la altul, fara ajutor (Baiatul meu are acum 1 an si 9 luni).
Nu stiu ce sa cred, ce sa fac...
Cresa mi se pare foarte buna cum spune si ninosca.
Apropo de grupe... Stii cumva cum sunt repartizati, dupa ce criterii? Radu e la grupa 2.
dviviond
Si pe mine m-ar interesa cresa aceasta. Eu stau la Veteranilor si lucrez aproape de Metro Militari si imi este oarecum in drum. Stiti cumva de la ce varsta primesc? si cu cat trebuie sa-l inscriu inainte?
mikutica
CITAT(ninosca @ Mar 29 2007, 10:06 AM) [snapback]204779[/snapback]
Buna, sunt Ninosca si stau pe Ghirlandei. Pe cel mic l-am avut la acesta cresa si pot sa-ti spun ca este f. buna. Mincarea este ok si educatia. Noua ne-a fost greu la inceput deoarece dimineata ne desparte-am plangand amindoi dar dupa o sapt juma s-a obisnuit si chiar vroia sa mearga sa se joace cu copii. Dupa amiaza nu vroia sa mai plece din gradina cresei unde este f. multa verdeata si libertate. Nu pot sa-ti spun ca nu au fost incidente adica< batai intre copii pe jucarii, vanatai , julituri> dar nu ceva ingrijorator.

Multumesc frumos ninosca
lorella
help.gif
Fetelor, ce stiti despre cresa Militari din strada Estacadei? Are cineva bb-ul acolo? Ce activitati au cu copiii? Am auzit ca ii tin pe copii mai mult in patucuri(unde sar si tipa).Aveam de gand sa imi inscriu si eu baietelul acolo, dar mi-e teama ca "se prosteste".Poate cineva sa ma convinga ca nu-i asa? 63.gif
cam13
CITAT(lorella @ Apr 12 2007, 03:20 PM) [snapback]210793[/snapback]
help.gif
Fetelor, ce stiti despre cresa Militari din strada Estacadei? Are cineva bb-ul acolo? Ce activitati au cu copiii? Am auzit ca ii tin pe copii mai mult in patucuri(unde sar si tipa).Aveam de gand sa imi inscriu si eu baietelul acolo, dar mi-e teama ca "se prosteste".Poate cineva sa ma convinga ca nu-i asa? 63.gif

In primul rand nu cred ca un copil "se prosteste" asa usor... Materialul genetic este acelasi. Copilul isi ia ce-i trebuie pentru a se dezvolta psihic din orice experienta traita.
Acum sa-ti zic despre cresa Militari: nu i-am vazut pe copii in pat decat in timpul programului de somn, adica de la 13.00 la 15.00. Sunt doua incaperi despartite de geam - cea pentru somn si cea pentru activitati. In sala de activitati i-am vazut pe copii la masute sau dansand - au "cutiutele muzicale" pe care le pun in fiecare zi (Radu a invatat din cantecele deja).
Si eu aveam temerea asta caci Radu, la 1 an si 9 luni, cand l-am dus, vorbea deja in propozitii clare si logice, spunea ce vrea, ce-i trebuie, spunea poezii dupa mine (adica eu un vers, el urmatorul).
Acum a mai adaugat partea cu dansul, jocul cu copii - nu prea socializa cu copiii, decat cu oamenii mari, poeziile le spune acum cap - coada fara ajutor (Tica-tica-tica, Inger, ingerasul meu etc), stie numele tuturor copiilor deja, imi povesteste ce a facut fiecare copil, cum danseaza fiecare.
Concluzie...nu vad un regres. Cred ca e de bine...desi inca plange cand il las acolo - dar am inteles ca apoi trece imediat la joc - deci o face ca sa vedem noi.
kiki
Verisoara mea si-a dat fetita (atunci in varsta de 1 an si 2 luni) la aceasta cresa primavara trecuta. Dupa 2 zile si-a retras copilul de acolo. De ce? Deoarece copilasii stateau la masute si atat, educatoarele nu le dadeau jucarii (i-au spus verisoarei mele ca jucariile sunt mai mult pentru iarna, ca vara copiii stau mai mult afara), nici nu aveau voie sa aduca jucarii de acasa. In plus, varul meu a asistat la scena "olita" : copiii erau pusi pe olita, pampersii dati jos pusi teanc pe o masa si ce copil se ridica de pe olita primea un pampers din gramada, indiferent ca era al lui sau nu. In momentul acela si-a luat fata de pe olita si asa a plecat cu ea acasa.

Daca voi ziceti ca sunteti multumite, inseamna ca lucrurile s-au schimbat fata de primavara trecuta, dar totusi nu as avea atat de mare incredere.
mikutica
CITAT(kiki @ Apr 17 2007, 12:26 AM) [snapback]212792[/snapback]
Verisoara mea si-a dat fetita (atunci in varsta de 1 an si 2 luni) la aceasta cresa primavara trecuta. Dupa 2 zile si-a retras copilul de acolo. De ce? Deoarece copilasii stateau la masute si atat, educatoarele nu le dadeau jucarii (i-au spus verisoarei mele ca jucariile sunt mai mult pentru iarna, ca vara copiii stau mai mult afara), nici nu aveau voie sa aduca jucarii de acasa. In plus, varul meu a asistat la scena "olita" : copiii erau pusi pe olita, pampersii dati jos pusi teanc pe o masa si ce copil se ridica de pe olita primea un pampers din gramada, indiferent ca era al lui sau nu. In momentul acela si-a luat fata de pe olita si asa a plecat cu ea acasa.

Daca voi ziceti ca sunteti multumite, inseamna ca lucrurile s-au schimbat fata de primavara trecuta, dar totusi nu as avea atat de mare incredere.

M-a pus pe ganduri rau faza cu pampersul.

Multumesc fetelor pentru raspunsuri, dar se pare ca pana la urma va sta cu mama mea si bunica mea, aici cu noi. Pupici
byby
As avea si eu o intrebare referitorla cresea de pe str. Estacadei.Se poate sa duc baiatul doar cateva ore adica4-5 ore pe zi si sa platesc pretul normal?
Anita
Fetelor, pe unde vine mai exact cresa asta, eu stau in Militari si cred ca pe viitor nu am alta alternativa pentru asta mica decat cresa. Multumesc.
Anita
Fetelor nimeni pe aici sa imi spuna si mie 2.gif
kiki
Anita, e pe langa Sectia 21 de Politie. Estacadei e chiar strada care incepe in fata Biroului de accidente usoare, daca nu ma insel.
Anita
QUOTE(kiki @ Sep 19 2007, 07:37 PM) *
Anita, e pe langa Sectia 21 de Politie. Estacadei e chiar strada care incepe in fata Biroului de accidente usoare, daca nu ma insel.

Kiki merci de informatie, as vrea sa ajung intr-o zi acolo, sa ma interesez. Fetelor voi dati personalului de acolo mereu atenti s-au cum? A si vroiam sa mai stiu ce program au?
kiki
QUOTE(Anita @ Sep 19 2007, 09:13 PM) *
Kiki merci de informatie, as vrea sa ajung intr-o zi acolo, sa ma interesez. Fetelor voi dati personalului de acolo mereu atenti s-au cum? A si vroiam sa mai stiu ce program au?

Eu nu ii dau absolut nimic. Nici o floare, ciocolata sau mai stiu eu ce. Platesc destui bani pe cresa ca sa mai dau bani si pe atentii.
In prima zi am vrut sincer sa ii duc flori, ca e prima zi de cresa...dar, ne-a luat valul si ne-am trezit in fata cresei fara flori, asa ca fara am intrat...Acum dupa ce cresa e deja inceputa, pentru ce sa-i mai duc flori? 35.gif
Anita
QUOTE(kiki @ Sep 20 2007, 09:03 PM) *
Eu nu ii dau absolut nimic. Nici o floare, ciocolata sau mai stiu eu ce. Platesc destui bani pe cresa ca sa mai dau bani si pe atentii.
In prima zi am vrut sincer sa ii duc flori, ca e prima zi de cresa...dar, ne-a luat valul si ne-am trezit in fata cresei fara flori, asa ca fara am intrat...Acum dupa ce cresa e deja inceputa, pentru ce sa-i mai duc flori? 35.gif

Merci inca o data kiki mami mwah.gif , sti ceva cand se fac noi inscriei?
Anita
Am fost si noi la cresa azi si ni s-a spus ca nu mai sutn locuri 2.gif . Nu mai fac inscriei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.