CITAT(lorella @ Apr 12 2007, 03:20 PM) [snapback]210793[/snapback]
Fetelor, ce stiti despre cresa Militari din strada Estacadei? Are cineva bb-ul acolo? Ce activitati au cu copiii? Am auzit ca ii tin pe copii mai mult in patucuri(unde sar si tipa).Aveam de gand sa imi inscriu si eu baietelul acolo, dar mi-e teama ca "se prosteste".Poate cineva sa ma convinga ca nu-i asa?

In primul rand nu cred ca un copil "se prosteste" asa usor... Materialul genetic este acelasi. Copilul isi ia ce-i trebuie pentru a se dezvolta psihic din orice experienta traita.
Acum sa-ti zic despre cresa Militari: nu i-am vazut pe copii in pat decat in timpul programului de somn, adica de la 13.00 la 15.00. Sunt doua incaperi despartite de geam - cea pentru somn si cea pentru activitati. In sala de activitati i-am vazut pe copii la masute sau dansand - au "cutiutele muzicale" pe care le pun in fiecare zi (Radu a invatat din cantecele deja).
Si eu aveam temerea asta caci Radu, la 1 an si 9 luni, cand l-am dus, vorbea deja in propozitii clare si logice, spunea ce vrea, ce-i trebuie, spunea poezii dupa mine (adica eu un vers, el urmatorul).
Acum a mai adaugat partea cu dansul, jocul cu copii - nu prea socializa cu copiii, decat cu oamenii mari, poeziile le spune acum cap - coada fara ajutor (Tica-tica-tica, Inger, ingerasul meu etc), stie numele tuturor copiilor deja, imi povesteste ce a facut fiecare copil, cum danseaza fiecare.
Concluzie...nu vad un regres. Cred ca e de bine...desi inca plange cand il las acolo - dar am inteles ca apoi trece imediat la joc - deci o face ca sa vedem noi.