Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cu Fetita La Coafor !
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Copilul de gradinita (3-6 ani)
AdrianaC
Ieri am dus-o pe fetita mea in varsta de 4 ani si 3 luni la coafor. Este a 2-a oara cand am aceasta tentativa, dar deja acum a fost mult mai cuminte.

A stat potolita sa o tunda iar cand sa plecam am vrut sa ii pun sapca pe cap si ce credeti ca mi-a spus?

"Mami, nu imi pune sapca pentru ca imi strici coafura !"

V-ati dus fetita / baietelul la coafor ? Unde si cum au reactionat.
Eu am dus-o la un coafor normal, nu pentru copii.
anaida
Eu mi-am tuns singura baiatul (si pe tati tot eu il tund), prima oara asta vara, dupa ce am taiat motul, a doua oara acum vreo luna...n-a stat el chiar foarte cuminte, dar am reusit sa-l tund...norocul meu e ca are parul putin ondulat si daca-mi mai "scapa foarfeca" nu se vede...l-am tuns numai cu foarfeca, pt ca nu am invatat sa tund cu masina de tuns (dar trebuie sa invat) si m-am gandit si la faptul ca bazaitul masinii l-ar speria...
papusa
Si eu imi duc baietii la frizerie.Probabil daca as fi avut fete le-as fi dus si eu la coafor.
kiki
CITAT(AdrianaC @ Oct 22 2005, 11:25 AM)
Ieri am dus-o pe fetita mea in varsta de 4 ani si 3 luni la coafor. Este a 2-a oara cand am aceasta tentativa, dar deja acum a fost mult mai cuminte.

A stat potolita sa o tunda iar cand sa plecam am vrut sa ii pun sapca pe cap si ce credeti ca mi-a spus?

"Mami, nu imi pune sapca pentru ca imi strici coafura !"

V-ati dus fetita / baietelul la coafor ? Unde si cum au reactionat.
Eu am dus-o la un coafor normal, nu pentru copii.
[snapback]11485[/snapback]

21.gif 21.gif
pai, are dreptate fata!!! vrei sa ii strici coafura? ce cuminte sta in poza...
eu imi aduc aminte de mine cand eram mititica si ma ducea mama sa tunda (am fost tot timpul tunsa scurt) si nu vroiam sa ma tunda tanti aia pana nu ma punea pe diverse animale ce erau acolo la coafor... aveau pisici, tigrisori, catei, donald, pe care stateau copiii la tuns... uneori nici nu imi crestea parul suficient si io vroiam iar la tuns, numai sa stau pe un animal d'ala...
AdrianaC
CITAT(kiki @ Oct 23 2005, 11:10 AM)
... ce cuminte sta in poza...
[snapback]11676[/snapback]

Da, si eu am ramas surprinsa de cat de cuminte a fost. In 25 de minute o tunsese. Cand am fost penultima oara cu ea spunea ca a venit la coafor sa isi faca suvite blonde si se tot foia pe scaun, ba dupa vreun bigudiu, ba dupa vreun pamatuf, etc. Am stat mai mult de 1 ora cu ea si incepusem sa ne pierdem rabdarea atat eu cat si coafeza.

Ei, e domnisoara mare acum!
Alina Daniela
Catincai ii place la nebunie sa mearga la coafor, e iinebunita dupa spume, geluri, etc. Pe acest considerent mergem destul de des; are si parul lungut si mergem sa-l aranjam in fel de fel de moduri, codite sau un coc mai deosebit, depinde de ocazie; ultimele saptamani au fost cam aglomerate: spectacol pe scena si serbare la gradinita, zile de nastere.
velijenco
102.gif off fetelor grea e viata de mamica de fetita, Yasmina are coafeza ei, nu merge decit la Denisa, lunar, da in fiecare luna fimea e la coafor, nici eu nu ma duc lunar sa ma tund, in schimb ea da.[/URL][/img]

[attachmentid=9787]
mirela_bogdan
Eu am incercat sa o tund pe fetita mea acasa dar nu statea nici un pic si am reusit sa o tund in valuri, asa ca am mers la coafor unde nu s-a miscat nici un pic si ii mai dadea si sfaturi coafezei cum sa o tunda.
gaby23
CITAT(mirela_bogdan @ Sep 13 2006, 04:14 PM) [snapback]102482[/snapback]

Eu am incercat sa o tund pe fetita mea acasa dar nu statea nici un pic si am reusit sa o tund in valuri, asa ca am mers la coafor unde nu s-a miscat nici un pic si ii mai dadea si sfaturi coafezei cum sa o tunda.

eu sunt coafeza si mama a unei fetite de 5 ani.si nici asa nu reusesc nici eu sa o tund decat bretonul foarte putin si acela filat si subtiat.deci intr-un cuvant fite de 5 ani. asa sunt toate fetitele in ziua de azi.
SSimona
Si noi am mers de 2 ori la coafor pana acum ( prima data dormea si nu au fost probleme , a doua oara am fost la un coafor de copii si a fost linistita caci erau tot felul de jucarii, extraterestri ).

Pana pe la un an si ceva i-am tot tuns eu bretonul, insa la un moment dat nu mai dadea bine, plus ca nu ma prea pricep.
julie
Eu tocmai l-am tuns din nou in seara asta cu masina pe bebe. Pe Kiki am dus-o la coafor sa-i dea o forma iar pe urma am tot aranjat-o eu pt ca vrea sa-i las parul sa-i creasca sa aiba parul lung ca mine asa ca e mai simplu de tuns si filat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.