mirapopa
Mar 27 2007, 04:40 PM
Un nou reality-show. . Eu mai urmaresc cand am timp

Nu inteleg cum se poate casatori cineva dupa cateva intalniri, sa nu mai punem la socoteala si camerele de filmat care nu te lasa sa te desfasori. Chiar se casatoresc la sfarsit ? Si cat va dura o casatorie ca aceasta? Sunt curioasa ce parere aveti.
gati
Mar 28 2007, 07:35 AM
Am mai urmarit si eu din cand in cand dar am renuntat. E o emisiune comerciala si probabil s-au dus acolo pentru bani. Mi se pare o mare aiureala iar "personajele" in cauza mi se par lipsite de orice simt al ratiunii. "Mamele" sunt ipocrite, "nurorile" lipsite de simtul realitatii iar "ginerii" nu gandesc decat pentru prezent... nemaipunand la socoteala faptul ca stau "dupa fusta mamei". Vai de cuplul astfel format ! Nu le dau nici o sansa !!! In mare ... cea mai mare tampenie la care am putut sa ma uit vreodata !
Puisor
Mar 28 2007, 11:01 AM
Asa se fabrica o soacra de cosmar! Reteta sigura...
danyyeu
Mar 28 2007, 01:11 PM
o mare "ameteala', dar mai ma uit si eu cand am timp..................
nicoleta121
Mar 28 2007, 01:16 PM
Cel mai prost rality show de pana acum.Am vazut cateva secvente si nu mi-a placut absolut deloc
scuze "reality"
geta_simona
Mar 28 2007, 02:04 PM
Mare dreptate aveti fetelor, ipocrizie cat cuprinde.
SuperMami_1
Mar 28 2007, 03:27 PM
O mare porcarie, parerea mea. Eu am renuntat sa ma mai uit! Mi se pare foarte prost realizata, cu buget restrans.
dana-yvonne
Mar 28 2007, 08:13 PM
Vreau sa spun ca eu urmaresc emisiunea aproape de cand a inceput si imi place mult. Urmaresc in fiecare zi ca de obicei atunci doarme puiutul meu si am timp. Imi place mult genu asta de emisiuni realitty-show. Chiar astept cu sufletul la gura sa inceapa emisiunea in fiecare zi. Mi-ar place sa am si eu o soacra la fel ca d-na Georgeta. Imi place si d-na Elena si si d-na Felicia, in schimb d-na Maria cred ca e o femeie rea si "bagacioasa". Dintre fetele care au mai ramas in casa imi place de Mihaela care este o scumpa. Nu-mi prea place de Lacramioara care inca il iubeste pe Cristi, desi ei si-au terminat relatia mai bine de un an si jumatate. Dintre baieti imi place de Dragos, Ionut e prea impulsiv si gelos, iar de Bris nu prea am o parere ca nu mi-am dat seama cum e ( cred ca e cam timid).
octavita
Mar 28 2007, 09:25 PM
Nici mie nu-mi place emisiunea. Intamplator, eram intr-o vizita, si am vazut acolo partea intai, chiar inceputul primei emisiuni. De atunci mi s-a parut o porcarie. Ei, niste tantalai, ele niste ipocrite ( si nurori, si soacre). Niste persoane cu capul pe umeri, cerebrale, nu s-ar preta la asa ceva, indiferent de conditia materiala. Ce sa mai discutam, o idiotenie de emisiune!!!!!!
janet
Mar 28 2007, 10:08 PM
Spuneti-mi si mie ce televiziune o transmite si la ce ora , ca sa pot sa-mi dau si eu cu parerea .
shelyna
Mar 28 2007, 10:38 PM
Nora pentru mama
pe kanal D, luni - vineri 13:30-15:30, sâmbata 20:00-23:00
Gabriela Cristea prezinta Reality Show-ul care te va ajuta sa iti gasesti perechea pentru o viata - daca te inscrii "concurent". Un spectacol al zilelor noastre, cu soacre, baieti si nurori - daca te hotarasti sa fii numai telespectator.
La NORA PENTRU MAMA nu e usor. Se dau doua case : intr-una locuiesc potentialii miri; in cealalta potentialele mirese si soacrele. Se va termina acest reality show cu o casatorie? Numai daca ne urmaresti vei afla.
Karla74
Mar 29 2007, 12:06 AM
Buna,
eu m-am casatorit dupa cateva intalniri si asta acum 5 ani. Este adevarat nu am a face nimic cu emisiunea respectiva, nu am urmarit ca nu am cum , dar ideea etse ca daca este sa fie, pai este si dupa o zi si (sau)dupa 10 ani.
Noi de cum ne-am vazut am ramas impreuna si in anii care au urmat am facut logodna, casatorie civila, casatorie religioasa si in al patrulea an am facut copilul,, ca nu mai aveam motiv de sarbatorit.
Cum este o astfel de relatie?
SUPER! Traiesti la maxim orice moment.
Nu spun ca nu ne certam , dar stiu ca el este jumatatea, stiu de cand l-am vazut prima oara. Nu cred ca exista o pereche sa nu aiba si bune si rele.
In legatura cu casatoriile televizate, casatoriile pe banda... probabil ca unele tin , altele nu
Pupici
mirapopa
Mar 29 2007, 09:21 AM
Draga Karla74, nu am inteles, te ai casatorit dupa cateva intalniri .. "si in anii care au urmat am facut logodna, casatorie civila, casatorie religioasa"? Eu iti urez casa de piatra in continuare si

pt. curaj.
Danonino
Mar 29 2007, 12:49 PM
Mi se pare ca a fost deja ales cuplul castigator din clipa in care au lasat in casa un baiat cu "fosta"iubita. Iar Lacramioara ii joaca pe toti pe degete incepand de la mame pana la baieti.Faptul ca a fost tot timpul votata "nora sapatmanii"mi se pare cel putin dubios

Iar in afara "casei"cum spun ei o tipa care se tine atata scai dupa unul...numai lauri nu merita. Ma uit totusi la emisiune ca e ora mea de liniste cand piciu doarme iar mie mi-e lene sa fac treaba
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.