Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Indemnizatie Februarie
Discutii Despre Copii > Informatii > Juridic
anasoricel
Eu am primit in cont doar 600 lei.De ce oare?Luna trecuta au fost 800.Sa vina alocatia de 200 lei prin posta?Cei de acolo au zis ca nu.A mai patit cineva asa ?
monciq
Pana la 01.01.2007 cum iti venea alocatia pentru copil?In cont?Daca venea cu mandat postal trebuie sa mergi la posta si sa o ridici.
anasoricel
Imi venea in cont si in anul trecut.Dar nu inteleg de ce au intrat numai 600 lei.Voi tel maine la Dir de munca.
monciq
Pentru cine vrea sa primeasca alocatia copilului (200RON) in cont bancar :
- contul trebuie sa fie deschis la o banca agreata de Directia Muncii
- cererea se face in Str. Hambarului nr. 6, tel/fax 021/250.90.20; 021/250.90.21; 021/250.90.22. Au program cu publicul Luni, Miercuri si Joi 9-15
( http://www.ddfssbuc.org/contact.html ) indiferent in ce sector al Bucurestiului locuim
- cererea de schimbare a modalitatii de transmitere a banilor trebuie sa fie insotita de
- CI a mamei in copie, certificat de nastere copil in copie
- extras de cont bancar din care sa reiasa ca mama este titularul contului si evident sa se vada bine contul IBAN
- trebuie sa fi primit cel putin odata alocatia acasa prin posta

CITAT(anasoricel @ Mar 19 2007, 04:43 PM) [snapback]200112[/snapback]
Imi venea in cont si in anul trecut.Dar nu inteleg de ce au intrat numai 600 lei.Voi tel maine la Dir de munca.

Am vorbit cu o tipa care le primea pe amandoua pe card si mi-a spus ca vin decalate chiar daca sursa e aceeasi Directia Muncii :indemnizatia a venit pe 9 feb iar alocatia pe 22 feb! fool.gif Deci e o chestie de zile...sa nu se incurce cumva in calcule Directia Muncii...cu atatea zerouri nu ar fi de mirare 24.gif
anasoricel
Mersi mult!Voi vedea maine.
raulet
CITAT(anasoricel @ Mar 19 2007, 05:07 PM) [snapback]200085[/snapback]
Eu am primit in cont doar 600 lei.De ce oare?Luna trecuta au fost 800.Sa vina alocatia de 200 lei prin posta?Cei de acolo au zis ca nu.A mai patit cineva asa ?

si eu am patit la fel.doar ca mie imi aduce postasul bani.si am primit cu tot cu alocatie 600ron.am fost la primarie si am anuntat cit am primit si luna asta martie am primit bani,inca miau dat in loc de 200ron ,400ron. 24.gif .dar nui problema ca o sa mi ia inapoi.
adriana_dh
Eu sunt din Timisoara si in jurul datei de 18 primeam in cont cei 800 ron, iar prin 24 imi aducea postasul cei 24 ron. De cand cu schimbarea sumelor, mi-a intrat in cont totul, adica 800 ron, simultan, fara sa fac nici o cerere. Eu m-am bucurat, ca nu mai trebuie sa ii dau postasului nici un bacsis. In cazul tau, eu zic sa mai astepti sa vezi cu cat vine postasul si daca vine, altfel da telefon la cei responsabilili. Eu, cand mi-a intarziat indemnizatia, am sunat in primul rand la Primarie, au fost amabili, mi-au dat alt numar de telefon de la nu stiu ce directie, si m-am lamurit.
holili4
CITAT(monciq @ Mar 19 2007, 05:58 PM) [snapback]200119[/snapback]
Am vorbit cu o tipa care le primea pe amandoua pe card si mi-a spus ca vin decalate chiar daca sursa e aceeasi Directia Muncii :indemnizatia a venit pe 9 feb iar alocatia pe 22 feb! fool.gif Deci e o chestie de zile...sa nu se incurce cumva in calcule Directia Muncii...cu atatea zerouri nu ar fi de mirare 24.gif

Eu am cardul la banca Transilvania si primesc pe el si alocatia si indemnizatia; le primesc pe amandoua deodata in data de 9 ale lunii. Pe februarie au intrat banii chiar mai repede cu o zi, pe data de 8 martie, probabil pentru ca a fost ziua femeii?!
anasoricel
Am dat tel la directia de munca si mi-au sistat alocatia pt ca nu am dus extras de cont pe 2006.Tb sa duc extras de cont din 3 in 3 luni ca sa mai primesc banii.Daca nu imi sisteza banii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.