Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Panoul
Discutii Despre Copii > Administrativ > Probleme Tehnice
bimbilica
Buna!stie cineva ce se intampla de nu merge panoul de 2 zile la mine?Am schimbat din greseala vreo setare?sau ce am facut,ca tare ma mai oftic.....?!!!daca stie cineva cum sa rez problema cat mai urgent,ii multumesc de pe acum.
onuta_dec
Am incercat acum, la mine merge 39.gif In ce sens nu functioneaza la tine? Scrii si cand dai enter iti da eroare? Sau ce iti zice de nu te lasa sa postezi?
perdy
Eu am problema asta de cand s-a schimbat forumul(de la inceputul anului).Nu vad discutiile de la panou,am panoul dar fara discutii.
bimbilica
e cum zice perdy,am panoul dar fara discutii.dar numai de ieri dimineata.Sambata seara mi-a mers si de ieri de cand am deschis forumul.........pauza.Am vb si cu alte fete si lor le merge.
angisara
Am si eu aceeasi problema, dar doar daca intru cu Mozilla. Incercati sa folositi Internet explorer, ca acolo se vede panoul.
bimbilica
din fericire la mine s-a rez problema.Nu stiu cum dar acum sunt yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
miliutza
De cateva zile nu stiu ce se intampla cu forumul, de multe ori cand vrea sa postez intr-un topic imi dispar toate butoanele de editare. Cat despre panou, de forte mult timp se intampla sa primesc cand vreau sa postez :
''An unknown error was encountered.''

janet
Hello ! A disparut panoul ?????
Anita
nu mai este panoul? 7.gif
onuta_dec
Mai asa se pare, de cand a fost trecut totul in engleza vad ca nu mai apare panoul
jakimiha
Deci,vom mai avea panou sau s-a renuntat la el 39.gif 7.gif ?
onuta_dec
QUOTE(jakimiha @ Sep 23 2007, 08:45 PM) *
Deci,vom mai avea panou sau s-a renuntat la el 39.gif 7.gif ?

Sincer nu stiu help.gif 2.gif
jakimiha
2.gif 2.gif 2.gif Mie imi placea panoul.
rumburika
salutare fetele.nici eu numai am panou. 20.gif mai exista sau am facut eu o setare gresita .inca nu am inteles prea bine ce se intampla.
gati
HEI ! Mai exista sau nu panoul ? Nici la mine nu mai este. N-am facut nici o setare dar pur si simplu a disparut. Poate s-a renuntat la el ... desi ... era tare bun si interesant ! Cred ca ne ramane doar sa "vorbim" pe mess. Sper sa se rezolve si sa-l avem din nou !
miliutza
Mai este vreo sansa sa reapara panoul si sa avem setarile in lb romana, ma tem ca nu prea... ce se intampla??? 2.gif 39.gif
20.gif e atat de pustiu forumul fara panou....20.gif
elenado
Exista, am sesizat administratorii si se lucreaza. 69.gif
miliutza
QUOTE(elenado @ Oct 16 2007, 09:03 PM) *
Exista, am sesizat administratorii si se lucreaza. 69.gif

Multumim Elena mwah.gif 69.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.