CITAT(dafinutza @ Oct 26 2005, 12:40 PM)
Buna, fetele!
Sunt noua prin zona si am picat destul de bine pe tema aleasa de voi. In ideea ca imaginile cu pricina nu-mi sunt straine. Le-am vazut inca dinainte de a ramane insarcinata. Nu cred ca durerea m-a speriat cel mai tare. M-a speriat ideea ca o sa nasc in Romania, intr-un spital ciudat, cu oameni care nu respecta momentul acesta atat de important pentru noi. Cred ca se poate trece peste orice durere, daca nu e insotita de ideea de degradare, de umilire, de dezinteres. Sper sa ma ajute Dumnezeu, ca si pe voi, si sa am parte de oameni cu mintea intreaga si cu suflet. Nu importa ce imagini voi mai vedea, imi doresc sa nasc natural, asa cum a lasat Dzeu momentul asta. Nu vreau o programare pt. copilul meu. Fireste ca accept cezariana daca situatia o impune. Dar nu o vreau. Va pup si aveti credinta. Bebici frumosi si sanatosi!

[snapback]12394[/snapback]
ai maaaare dreptate!
si pe mine ma irita ideea ca va trebui sa-mi las demnitatea deoparte si sa nasc ca o vita, cu o moasa plictisita care-mi va reprosa ca nu stiu sa nasc

. Am inteles ca asta-i modelul in Ro la multe maternitati...
dar sa speram ca totul va trece fara urme prea adanci in psihicul meu. Important e copilul, sa fie sanatos. Restul nu mai conteaza