Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nu Primesc Alocatia
Discutii Despre Copii > Informatii > Juridic
rucsandra
Eu nu stiu ce se intampla...de catevaluni nu primesc alocatia...am inteles ca trebuie sa merg undeva sa depun o cerere.....dar unde?...are cineva idee?.....in Bucuresti?.....ce sector?...ce strada?.....pentru sectorul 3 e un oficiu separat?

Multumiri anticipate
monciq
CITAT(rucsandra @ Mar 2 2007, 10:50 AM) [snapback]191786[/snapback]
Eu nu stiu ce se intampla...de catevaluni nu primesc alocatia...am inteles ca trebuie sa merg undeva sa depun o cerere.....dar unde?...are cineva idee?.....in Bucuresti?.....ce sector?...ce strada?.....pentru sectorul 3 e un oficiu separat?

Multumiri anticipate

Alocatia nu soseste singura daca tu nu depui actele necesare 16.gif Dar dosarul pentru indemnizatie l-ai depus, sau nu indeplinesti conditiile de acordare a acesteia?Pentru ca impreuna cu indemnizatia se depuneau si actele de alocatie. 39.gif
Acte necesare pentru alocatia de stat in cuantum de 200 ron!

Certificat de nastere în original şi 2 copii xerox
2 Copii B.I şi original –mama (data eliberarii şi adresa )
1Copie B.I. şi original –tata (data eliberarii şi adresa)
1 Dosar cu şină
Copie dupa Llivretul de familie toate paginile completate
1 Cerere tip pentru alocatia de stat din holul Primariei -serviciul Asistenta Sociala
Alocatia de stat se acorda din luna imediat urmatoare celei in care s-a depus cererea, la servicul de Asistenta Sociala din cadrul Primariei.Adresa DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI - SECTOR 3 (Serviciu public de asistenta)Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, sector 3.

Statul roman acorda o serie de drepturi mamelor si tatilor (in cazuri speciale) printre care:
-prima de nastere(o singura data pentru fiecare nastere)
-indemnizatia de maternitate (mamei)
-indemnizatia pentru cresterea copilului (mamei sau tatalui)
-alocatia de stat
-ajutorul pentru prima nastere (mamei)
-alte indemnizatii pentru cazurile copiilor bolnavi sau handicapati.
rucsandra
...multumesc ptr raspuns...scuze ca de abia acum intru sa citesc.....

....nu...am primit alocatia...am depus dosarul, sigur...dar cateva luni m-au sarit...am luat indemnizatia...iar alocatia venea pe alta dresa...la altcineva..poate......eu nu am primit-o ptr ca nu imi venea prin posta decat indemnizatia....am inteles ca trebuie sa fac o cerere sa recuperez lunile pierdute...nu stiu unde...
monciq
CITAT(rucsandra @ Apr 25 2007, 12:44 PM) [snapback]216390[/snapback]

....nu...am primit alocatia...am depus dosarul, sigur...dar cateva luni m-au sarit...am luat indemnizatia...iar alocatia venea pe alta dresa...la altcineva..poate......eu nu am primit-o ptr ca nu imi venea prin posta decat indemnizatia....am inteles ca trebuie sa fac o cerere sa recuperez lunile pierdute...nu stiu unde...

Daca ai optata sa iti vina alocatia prin posta (impreuna cu indemnizatia ar fi trebuit sa faci acest dosar comun) si nu te-ai dus la ei nici in momentul avizarii inseamna ca banii s-au intors de unde au venit...cum vine asta:banii veneau pe alta adresa si la altcineva?? 13.gif Nu exista aceasta varianta:banii se dau nominal, pe adresa care ai declarat-o la intocmirea dosarului si doar cu B.I./C.I. personal.Esti sigura ca ai cerut la posta sa ti se dea si alocatia si nu doar indemnizatia?De ce spun asta...mi s-a intamplat , in lunile in care inca veneau cele doua separat, sa ma duc la posta , iar lucratoarea sa imi caute indemnizatia doar si a trebui sa-i spun eu sa caute si tichetul pentru alocatie fool.gif ...deci daca nu ai cerut la posta si alocatia atunci nu ti-au cauta-o.Se poate intampla totusi sa nu fi luat in calcul cererea ta privind alocatia inca de la depunerea dosarului...vezi ca adresa unde te poti solicita informatii o ai atasata in postul meu anterior.Acolo trebuie sa te prezinti cu cererea de restituire sau orice alta reclamatie!Bafta si sa auzim de bine! 3.gif
giulia_mamik
CITAT(rucsandra @ Apr 25 2007, 02:44 PM) [snapback]216390[/snapback]

Uite cu o situatie similara m-am confruntat si eu.Eu mi-am pierdut dreptul la indemnizatie 20.gif din cauza ca imi lupseau 4 zile de pe cartea de munca(in fine,asta nu are legatura cu subiectul) si urma sa primesc numai alocatia care in 2006 era de doar 24 ron.Am zis ca decat sa ramana statului mai bine sa luam noi banii aia putini asa ca am depus dosarul pe numele sotului si intre timp ne-am mutat de la adresa aia(acolo locuiam la socrul meu).Dupa 10 luni cand am auzit ca se va face alocatia 200 ron am mers la fortele de munca(nu acolo unde ai depus dosarul la primarie...fiindca de acolo ti-l trimite mai departe) si am facut o cerere prin care am schimbat imputernicitul si domiciliul unde uremeaza sa vina alocatia.Vezi ca iti trebuieste cartea de indentitate si certificatul copilului...Aaaaaa si sa nu uit am precizat pe cerere ca doresc sa primesc si alocatiile din urma(retroactiv).Incearca sa mergi cat mai repede sa rezolvi problema alocatiei fiindca dupa un an statul iti retrage alocatiile pe care nu le-ai ridicat si ar fi pacat,nu?Sper ca m-am facut inteleasa...ma grabesc putintel acum.Daca ai nedumeriri si crezi ca te pot ajuta, spune-mi si iti voi raspunde cu placere.Bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.