Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Teste De Ovulatie
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
byby
fetelor ati folosit vreuna dintre voi teste de ovulatie? sunt oare sigure?eu am decis luna asta sa le incerc cu toate ca nu mai exista spontaneitate cand le folosesti dar nu mai pot de narabdare sa am si eu un strumfulet. 63.gif
gugulet
salut byby,

Si eu am cumparat una si maine dimineata am s-o incerc ... dar totusi la transport sper sa n-o fi stricat ... caci sincer erau la pipait tot felul de bilute in el 106.gif

Dar va spun maine mai exact ce si cum cu testul asta ....

Eu il fac numai de curiozitate sa vad daca e stricat sau nu...

Mai multe nu stiu ... 71.gif
byby
chiar nu a mai folosit nimeni ? ma pot baza pe ele sau nu? 20.gif
gugulet
Eu cum ti-am spus l-am folosit si mi-a iesit negativ ... nu stiu ce sa zic caci la banii respectivi cat am dat pe el (77.000 lei) mi-a fost greu sa mai scot inca o data tot atatia bani... si cel care il luasem de la Sensi-blu imi zicea doar daca atunci am ovulatie .... si sincer asta nu poti stii cand ii sa fie.

Eu m-am gandit asa byby ca daca ii sa ma iau dupa el atunci din 28 de zile ar cam trebui sa cumpar 20 de buc. Si zau la bii respectivi nu stiu ce sa zic.

E un sistem simplu de folosit faci pp intr-un recipient curat si il tii un pic testul in el si apoi 5 min pe orizontala pe ceva neabsorbant ca sa dea rezultatul. Eu am zis prima data ca mi-o fi incurcat astia si mi-o dat un test de sarcina.

Nu stiu eu ma asteptam la altceva ... ceva mai precis... probabil ca am fost prost informata.

Nu stiu daca te-am ajutat dar asta e ce am patit eu cu testul acesta de ovulatie
Te pup si sa-ti fie cu noroc luna asta. 63.gif

8.gif
byby
mercy pentru raspuns te pupic 6.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.