Depinde in ce zona a Japoniei e. Sunt multe de vizitat in Japonia, dar depinde si de timpul liber pe care il are la dispozitie. Trebuie sa existe ghiduri turistice, poate lua info si de acolo.
Cand am fost in Japonia am fost mai la tara

, adica intr-un orasel de provincie, intr-o zona superba de munte, unde am avut de explorat un parc imens cu lacuri multicolore, am urcat pana in buza craterului unui vulcan, am mers la mare, am vizitat pana si Disneyland desi am avut de mers cu masina, nu gluma. Am prins niste festivaluri traditionale de-ale japonezilor si am vazut dansuri pe strada facute la unison de sute de oameni, indiferent de varsta - si am fost impresionata de miscarile sincrone si de ritmul perfect acordat cu muzica... Am fost si in restaurantele lor desi pentru mine a fost mai dificil ca sunt vegetariana si trebuia de fiecare data sa specific ca nu vreau nici fructe de mare, nici peste, nici carne iar ei erau foarte uimiti

- mancarea este foarte gustoasa si hranitoare - si uite ca acum iar mi se face dor de Japonia, mi-a ramas in suflet, am o nostalgie a perioadei cat am fost in vizita acolo
Daca eram stabilita acolo as fi ajutat-o cu placere pe prietena ta. Scuze ca am intervenit dar nu m-am putut abtine

, subiectul imi este foarte drag si sper ca prietena ta sa se simta foarte bine acolo.