Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ciudat
Discutii Despre Copii > Administrativ > Probleme Tehnice
madi21
Tocmai am terminat de scris un raspuns la un topic, l-am postat si surpriza: cand il citesc in loc de "si a mea treiursuleti" - cum imi mai alint eu fetita - mi-a aparut "si a mea treiursuleti" Acum are ea falcutze destul de mari, da grasa nu-i si in nici un caz cat trei ursuleti 10.gif Acum serios, de ce se intampla asta?
onuta_dec
Asa patesc si eu scriu bubu..za sau gargarita cum i se mai zice si imi apare treiursuleti. Nu stiu de ce si nu m-a lamurit nimeni pana acum 71.gif
monciq
CITAT(onuta_dec @ Feb 24 2007, 10:44 PM) [snapback]188811[/snapback]
Asa patesc si eu scriu bubu..za sau gargarita cum i se mai zice si imi apare treiursuleti. Nu stiu de ce si nu m-a lamurit nimeni pana acum 71.gif

Eu cred ca exista o setare pentru anumite cuvinte care apar in site-uri din acelasi registru cu treiursuleti 16.gif
Acele cuvinte pe care voi le folositi, in momentul in care sunt recunoscute de soft (ca apartinand unor site-uri ce fac reclama sau concurenta)se transforma automat in treiursuleti. 3.gif
onuta_dec
CITAT(monciq @ Feb 24 2007, 11:54 PM) [snapback]188814[/snapback]
Eu cred ca exista o setare pentru anumite cuvinte care apar in site-uri din acelasi registru cu treiursuleti 16.gif
Acele cuvinte pe care voi le folositi, in momentul in care sunt recunoscute de soft (ca apartinand unor site-uri ce fac reclama sau concurenta)se transforma automat in treiursuleti. 3.gif

Aaaaa 39.gif deci asta sa fie. Nu mi-a trecut niciodata prin cap asa ceva. Aham, am inteles ... suna logic.
madi21
CITAT(monciq @ Feb 25 2007, 12:54 AM) [snapback]188814[/snapback]

Fara sa imi dau seama iar am lasat cuvintele asa si mi-a aparut treiursuleti, dar era vorba - la fel ca la tine onuta - tot de garga ritza sau bubu ruza

M-am gandit si la aspectul pe care il spui tu Monciq dar totusi, cred ca e prea mult: chiar nu ne mai putem alinta bebeii ca facem reclama la stiu eu ce?
monciq
CITAT(madi21 @ Feb 24 2007, 11:06 PM) [snapback]188825[/snapback]
Fara sa imi dau seama iar am lasat cuvintele asa si mi-a aparut treiursuleti, dar era vorba - la fel ca la tine onuta - tot de garga ritza sau bubu ruza

M-am gandit si la aspectul pe care il spui tu Monciq dar totusi, cred ca e prea mult: chiar nu ne mai putem alinta bebeii ca facem reclama la stiu eu ce?

Mai desigur ca o poti face 6.gif , dar eu cred ca e ceva in softul din spatele acestui forum 71.gif , iar ce-i in drept(adminii) din dorinta de a evita reclama gratuita pe acest site au ales sa predefineasca anumite cuvinte care sunt reprezentative si care au legatura cu concurenta sau pasibile de a face concurenta...e doar parerea mea, si eu am remarcat acest lucru pe PM si semnalul de alarma pentru mine a fost ca fac reclama altui site(nu neaparat de copii) si ca atare am reformulat contextul sau am trimis pe mail informatia !Astfel e inlaturat riscul de a face reclama si al nostru de a primi avertizari.Asa m-am gandit.Poate aflam exact de la ce-i care cunosc mai multe amanunte 39.gif
assante
Monciq , intr-adevar softul face inlocuirea automat , in baza unei liste cu numele site-urilor concurente .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.