CITAT(googletrei @ Feb 22 2007, 11:12 AM) [snapback]187043[/snapback]
Eu l-am scos pe Tudi in fiecare zi afara...si nu a mai racit de nu stiu cand...si de cand cu virozele astea, eu ii dau in fiecare saptamana un tubulet de oscilloccoccinum...daca asa s-o scrie....se simte excelent...si cand a fost racit (asta mai prin toamna, tot l-am scos...si s-a refacut imediat...da-i multe vitamine copilului...nu pot sa iti spun mai multe in ceea ce priveste medicamentatia, pt ca mi se pare ok...si eu i-am dat ospamox la laringita ....
Un prieten al meu pediatru mi-a spus ca, daca copiii fac laringite si amigdalite frecvente, sun tpasibile de astm...mi-e o groaza....
Lasa pe mama, bunica, tot neamul si scoate copilul la aer..(daca nu afara, macar intr-un balcon, sa fie ferit de vant) ..sa ia aer curat....
Mai ieri am citit un articol in care scria ca noxele adunate in casa sunt mult mai periculoase decta cele de afara, asa ca aeriseste bine, tine o temperatura de 20-21 de grade in casa si da-i multe kiwi si portocale (al meu mai mananaca si grapefruit, dar nu stiu la alti copii...e cam amara)...eu ii mai dau pt imunitate cate o pastila de vitamina C cu propolis...e de la Ozone (nu stiu daca pot sa scriu pe aici, sa nu fac reclama)...
Sper ca sfaturile mele sa iti ajute....
Multa sanatate
Multumesc frumos pentru sfaturi. L-am scos si pot spune nu numai ca nu s-a inrautatit, dar se simte f bine asa ca afara cu noi la plimbare.
CITAT(bulinutza26 @ Feb 21 2007, 11:05 AM) [snapback]186424[/snapback]
Sio bebelusul meu a avut rosu in gat si doctorita mi-a spus sa nu-l scot din casa, dar eu l-am scos si pot sa spun ca si-a revenit mult mai repede.
Ai grija sa nu bata vantul in fata lui , infofolestel bine si da-i drumul prin parc ca e pacat sa-l ti in casa.
Iti recomand sa-i dai Imunobaby 2,5 ml pe perioada asta nasoala de timp. Eu ii dau bebelusului meu si e mai rezistent la raceala.
Pupici.
Am retinut si imunobaby. Merci frumos