Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chat
Discutii Despre Copii > Administrativ > Noul Forum
butterfly
am si eu o propunere:ar fi super daca ar exista un chat ca sa putem povesti cu "colegele"noastre.sau exista asa ceva si eu nu stiu?!?!daca nu....fetelor,ce ziceti,nu ar fi super?
ellagiana
votez pentru good.gif
vlad_mom
CITAT(ellagiana @ Oct 18 2005, 08:13 AM)
votez pentru good.gif
[snapback]9892[/snapback]

Si eu!
sibel
ne abonam si noi 63.gif
mirandolina
Subscriu. Ar fi super. 5.gif 8.gif
Criss_B
mai, mai... 41.gif sa zic si eu ca vreau cu voi? 71.gif
butterfly
assante nu ne zice nimic? :P
Criss_B
din cate stiu eu un chat pe forum ingreuneaza incarcarea... asa ca pana se gaseste o solutie care sa fie cat de cat acceptabila va propun sa facem schimb de YM pe privat si sa ne hotaram cand facem chat... 3.gif
Tinozze
Si eu sunt de acord cu chat-ul ! Sau cum zicea o alta mamica....putem sa facem schimb de id-uri de yahoo si sa tot chat-uim la greu 71.gif
kiki
CITAT(Tinozze @ Oct 19 2005, 10:17 AM)
Si eu sunt de acord cu chat-ul ! Sau cum zicea o alta mamica....putem sa facem schimb de id-uri de yahoo si sa tot chat-uim la greu  71.gif
[snapback]10302[/snapback]

Si mie mi-ar place chatul. sau ideea asta cu id de mess de yahoo e buna...
Kittycutza
de acord de acord!
kiki
eu deja am inceput sa vb pe yahoo dk altfel nu se poate... 10.gif
assante
Ideea generala a unui forum este ca informatia sa ramana publica pentru ca si altii sa o poata citi ulterior , lucru care nu se poate intampla in cazul unei discutii live pe un chat .

Asta este in mare ideea de baza . Consider ca un chat ar denatura linia pe care merge un forum ! sigur ca exista PM , Yahoo Messenger , si alte programe pe care le puteti folosi pentru discutii .

Deasemenea , instalarea unui chat in forum (optiune posibila dpdv tehnic) ar dubla sau chiar tripla timpul de incarcare al paginilor .
Kittycutza
CITAT(assante @ Oct 20 2005, 02:34 PM)
Ideea generala a unui forum este ca informatia sa ramana publica pentru ca si altii sa o poata citi ulterior , lucru care nu se poate intampla in cazul unei discutii live pe un chat .

Exista loguri in chat..message archive in yahoo messenger..si asa mai departe..ca sa pastrezi informatia..(si un atu ar fi ca nu afla toata lumea ce stupizenii mai debiteaza neuronii tai la 3 noaptea.. 19.gif )
Dar dragele mele daca vreti chat descarcati de pe un site specializat un program gen mirc..si iaca chat...messenger..stie toata lumea..asta e un forum specializat pe o anumita tema nu aberatii doar de dragu de a vorbi...
iman99
vreau si eu la chat 16.gif
kiki
CITAT(assante @ Oct 20 2005, 03:34 PM)
Deasemenea , instalarea unui chat in forum (optiune posibile dpdv tehnic) ar dubla sau chiar tripla timpul de incarcare al paginilor .
[snapback]10868[/snapback]

Chestia asta sincer nu mi-o doresc. Imi place sa se incarce pagina imediat asa cum se intampla acum. ma enervez daca dureaza prea mult si cred ca nici altora nu le-ar placea chestia asta. 5.gif
Kittycutza
CITAT(kiki @ Oct 20 2005, 08:37 PM)
Chestia asta sincer nu mi-o doresc. Imi place sa se incarce pagina imediat asa cum se intampla acum. ma enervez daca dureaza prea mult si cred ca nici altora nu le-ar placea chestia asta.  5.gif
[snapback]11044[/snapback]

kiki..si asa..am unele zile in care stau momente bune sa se incarce o pagina de pe acest forum..lucru care ma dispera ..daca mai baga si un program in care ar trebui sa astept minute sa mi se incarce...cred ca mi-as da demisia..
Concluzia generala?..
Nu aferim! Da' deloc!
kiki
CITAT(Kittycutza @ Oct 21 2005, 10:04 AM)
kiki..si asa..am unele zile in care stau momente bune sa se incarce o pagina de pe acest forum..lucru care ma dispera ..daca mai baga si un program in care ar trebui sa astept minute sa mi se incarce...cred ca mi-as da demisia..
Concluzia generala?..
Nu aferim! Da' deloc!
[snapback]11213[/snapback]

68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
Kittycutza
pai de..ma iei si mori cu mine de gat?..iti dau identu de messenger daca vrei sa ne chat-uim pana nu mai putem 11.gif ..da' chiar nu vreau sa le mai fac astora de la rds panarama inutila ca nu-mi merge bine netu...saracii oameni..ce trebuie sa suporte.. 19.gif
bilutza
Nici eu nu cred ca chat-ul este o idee buna. Mi se pare ca forumul asta e destul de activ, iar daca sunt membrii online poate functiona ca un chat. Cred ca e mai simplu asa, sa poata citi toata lumea. 3.gif
freedelia
CITAT(kiki @ Oct 19 2005, 05:11 PM)
eu deja am inceput sa vb pe yahoo dk altfel nu se poate...  10.gif
[snapback]10582[/snapback]

Cum vorbesti pe yahoo? Vreau si io in chat.
kiki
CITAT(freedelia @ Oct 23 2005, 08:05 AM)
Cum vorbesti pe yahoo? Vreau si io in chat.
[snapback]11648[/snapback]

pai iti creezi un cont pe yahoo. intri pe www.yahoo.com si te inregistrezi. si cum ai adresa de mail ai si nick-ul pt messenger.
freedelia
CITAT(kiki @ Oct 23 2005, 10:46 AM)
pai iti creezi un cont pe yahoo. intri pe www.yahoo.com si te inregistrezi. si cum ai adresa de mail ai si nick-ul pt messenger.
[snapback]11665[/snapback]

Aaa, asta stiu, credeam ca mamicile de pe forum deja vorbesc undeva intr-o anumita camera sau ceva, asta intrebam.
kiki
CITAT(freedelia @ Oct 23 2005, 04:30 PM)
Aaa, asta stiu, credeam ca mamicile de pe forum deja vorbesc undeva intr-o anumita camera sau ceva, asta intrebam.
[snapback]11702[/snapback]

no, cine vrea sa discute cu altcineva pe id de mess de yahoo e libera sa o faca...
Tinozze
Id-ul meu este pinknurse2003 ( yahoo ) ....asa ca daca aveti chef sa mai socializam virtual, ne vedem pe messenger ...si facem o conferintza mareeeeeeeee 21.gif
bobel_cris
Si eu sunt de acord
jeni
Si mie mi-ar placea, insa de unde iau ID-urile voastre?
catalina78
CITAT(butterfly @ Oct 18 2005, 09:01 AM)
am si eu o propunere:ar fi super daca ar exista un chat ca sa putem povesti cu "colegele"noastre.sau exista asa ceva si eu nu stiu?!?!daca nu....fetelor,ce ziceti,nu ar fi super?
[snapback]9852[/snapback]

ideea cu chat-ul mi se pare super!
catalina78
CITAT(jeni @ Jan 11 2006, 04:38 AM)
Si mie mi-ar placea, insa de unde iau ID-urile voastre?
[snapback]30363[/snapback]

caut pe cineva care sa-mi povesteasca cum si-a rezolvat problemele de sterilitate(masculina)! poate mi-ar mai da putina incredere!
catalina78
CITAT(catalina78 @ Feb 2 2006, 04:29 AM)
caut pe cineva care sa-mi povesteasca cum si-a rezolvat problemele de sterilitate(masculina)! poate mi-ar mai da putina incredere!
[snapback]37940[/snapback]

am ID pe yahoo catalinamarin78@.com
Miri Haluca
Catalina 78 noi ne-am confruntat cu aceeasi problema.Am asteptat 9 ani si cind ne luasem gindul minunea s-a intimplat.
Sotulmeu a facut sport de performanta-handbal-cu destule lovituri primite in zona genitala plus ca a lucrat apoi in mediul toxic.
Cind am aflat ca sint probleme de fertilitate-prea putini spermatozoizi si aia erau prea lenesi-a schimbat locul de munca,nu a mai consumat cafea(fumator nu este)pentru o perioada destul de mare si a trecut pe alimentatie cu multe vitamine.
Dupa aproximativ un an si ceva s-a intimplat miracolul:am ramas insarcinata!Nu am urmat nici un fel de tratament medicamentos nici unul din noi.Cred ca si Dumnezeu a avut un cuvint de spus in toata treaba asta,ca si ginecologul meu s-a mirat tare.(ne-a dat o sansa la mie cind a vazut rezultatul spermogramei)
Multa bafta,elimina stress-ul din viata ta si mai ales in ceea ce priveste aceasta problema,nu te gindi tot timpul la ea.
gugulet
CITAT(catalina78 @ Feb 1 2006, 08:29 PM)
[snapback]37940[/snapback]

Intereseaza-te de branca ursului am inteles ca a facut minuni ... E un produs naturist si il gasesti la magazine cu produse naturiste. E sub forma de tinctura(cea mai indicata), boabe si ceai.

Ptr un inceput in domeniul asta iti dau un link unde aflii mai multe:
http://www.naturaplant.ro/produse/795/Tinc..._Branca_Ursului

Multa bafta 8.gif
assante
Va rog sa nu treceti in off-topic . Sa nu uitam care a fost titlul subiectului .
sadaf daria
Buna assante da sant de acord cu noul forum chat .
tic23tac
buna mamici bbi si la toata lumea.imi place si mie noul forum dar vreau sa va spun ca ma descurc c-am greu pe aici.am incercat sa fac si eu cate ceva si nu mi-a reusit .adevarul este ca sunt c-am noua.oricum sper sa ma descurc mwah.gif

buna la toate mamicile

fetelor mai sunteti pe aici?
onuta_dec
Bine ai venit 6.gif cu timpul te vei descurca, iti trebuie un pic de exercitiu 4.gif Crede-ma ca si eu mereu descopar lucruri noi.
anyR
buna...ID. MEU....anicunicu meil...anicunicuinterzis.
la mine se blokeaza netul daca scriu mai mult de 3 randusri...asa ca....ma lipsesc ...de forum. doar citesc...daca vreti, povestim pe yahoo...cand sunt in puza de lucru..
any
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.