Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Si Noi,viitorii Tatici?
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Clubul Barbatilor
Daylight
Sunt un viitor tatic!!!!! 69.gif Am aflat asta acum 3 zile!!! dance.gif dance.gif dance.gif
Sotia mea este deja in 4 saptamani (dupa niste calcule laborioase asupra carora nici nu am vrut sa ma pronunt...) 21.gif

Stiu ca tehnic noi ,masculii 16.gif , cam am incheiat misiunea 18.gif, insa eu chiar nu stiu ce trebuie sa mai fac, la ce sa ma astept!?!?

Surprinse!!?!

Astept parerile voastre... 6.gif
mirandolina
In primul rand, bine ai venit in clubul nostru si felicitari!
Cine ti-a spus ca rolul tau s-a incheiat?! 71.gif Eu zic ca de abia acum incepe. Va urma o perioada plina schimbari atat pentru tine, cat si pentru sotia ta, mai ales pentru ea. Tramsformarile fizice si psihice datorate schimbarilor hormonale ce vor avea loc in corpul ei o vor coplesi. Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si intelegere si sa fii alaturi de ea pentru ca in momentele astea va avea nevoie de sustinere. Cu toate acestea sunt momente frumoase care vor schimba relatia dintre voi, adica chestia aia mica care creste in burtica ei, rodul iubirii voastre, va va apropia, va crea o legatura magica intre voi. Nici nu iti inchipui ce sentimente te vor incerca atunci cand vei simti miscarile lui bebe in pantecul sotiei! 8.gif
Cu siguranta si celelate fete iti vor spune multe lucruri interesante si poate mai competente.
Multa sanatate voua si lui bb. 8.gif
ellagiana
taticule daylight, misiunea ta continua si mai departe...in cele 9 luni magice prin care veti fi purtati sotia ta, dar si tu, va veti pregati sa fiti parintii sufletelului ce creste la sotie in burtica si veti vedea cum se intampla o minune: minunea de a crea si de a avea propriul copil!!! si este atat de frumos sa vezi cum dintr-un bobulet de cativa mm se dezvolta o fiinta pe care initial o veti vedea la ecograf si nu va parea a avea trasaturi umane, apoi ii veti asculta inimioara si treptat va capata forme omenesti, apoi o veti simti cum se misca in burtica si in final va iesi sa fie alaturi de voi, iar intalnirea este atat de emotionanta pentru amandoi incat veti fi coplesiti si veti plange de fericire!!!...trairile sunt unice pentru ambii parinti, dar cel mai intens va simti sotia ta, iar tu vei fi un pic gelos ca nu poti sa simti ce simte ea...dar vei vedea ca odata ce-l vei putea simti si tu pe bebe o sa puteti comunica si va veti crea o legatura inca de cand este in burtica, asa ca intre tata si fiu/fiica 3.gif ...inchei prin a va felicita, va urez multa sanatate bebelusului si sotiei si sarcina usoara! 1.gif ca si sotii sunt insarcinati o data cu sotiile lor 3.gif (cel putin asa sustinea sotul meu, care a si nascut cu mine odata 21.gif )
Daylight
Dragelor, citind mesajele voastre abia acum m-a luat cu adevarat emotia.... 20.gif
Incerc cu mari eforturi sa realizez ce se intampla. Cred ca lucrurile sunt un pic mai complicate in cazul nostru, spre deosebire de viitoarele mamici. De ce? pentru ca la noi transformarea dintr-un barbat feroce 21.gif 21.gif 21.gif intr-un tata iubitor este o problema de psihic! Voi (cred) incepeti sa aveti senzatii, chestii, alea-alea...
Pentru mine... Stiti voi...
Acum incep sa-mi fac griji tocmai pentru ca nu stiu ce sa fac! 2.gif
Citind pe forum am aflat o multime de lucruri interesante, dar mai ales am aflat ca se pot intampla foarte multe lucruri rele! Am auzit de avorturi spontane, toxi-si-nu-mai-stiu-cum, boli, probleme, etc....
Ma sperie! 63.gif 63.gif 63.gif
Complicat... Si frumos, nespus de frumos!
Kittycutza
daylight bine ai venit printre noi..ne mai prinde bine si o parere masculina ....ca prea multe femei...
Eu nu o sa-ti dau nici un sfat(ar cam fi o premiera)....singurul lucru pe care pot sa ti-l zic e ca langa tine se afla o femeie insarcinata...deci in urmatoarele 9 luni viata ta s-a sfarsit...adio plimbari sub clar de luna...e frig si sunt tantari..adio seri romantice petrecute cu ea...vine soacra si inca 5 babe sa vorbeasca ca intre "experte"...tre' sa inveti sa gatesti singur..pentru ca ea nu o sa se mai poata deplasa de frica sa nu-i faca rau lui bebe....adio "Politia in actiune" ..bun venit "lacrimi de iubire"......adio fumat, baut,stat pana la unu noaptea la meciuri....fumezi doar pe balcon...bei pe furis cand nu e ea...si meciurile ...sunt interzise minorilor sub 12 ani fara acordul parintilor...
sa nu mai zic de pampersi...eterna corvoada in alegerea numelui...etc
Lasand gluma la o parte(si sper c anu m-ai luat in serios)...tot ce pot sa-ti zic acum e ca femeia de langa tine o sa dea viata unei minuni umane care va fi fiul sau fiica ta....o sa ai timp sa-l vezi nascandu-se crescand si ajungand om in toata firea sub privirile tale ocrotitoare...Si daca ea nu merita toata atentia si grija din lume..chiar nu stiu ce ar putea merita..si cu asta cred ca am zis tot..
Trebuie tu sa simti ..nu exista persoana care sa-ti spuna ce poti si ce nu poti sa faci..
Criss_B
Imi pare bine ca ai avut curaj sa intri pe un site in care 99 % suntem femei... imi pare bine ca te intereseaza si ca pentru tine conteaza ce se va intampla cu sotia ta... daaaaar sa nu faci si tu ca multi alti viitori tatici - sa nu intri in panica, sa nu te sperii din orice si sa nu faci din tantar armasar... am eu unul acasa care era mai speriat ca mine si care, in loc sa imi domoleasca hormonii care o luau razna era el mai dus ca mine... e bine sa ai grija si sa incerci sa intelegi, sa o iubesti mai mult (chiar daca ea te da afara din pat, in 5 minute-i trece si are nevoie de 2 brate calde si iubitoare in care sa se cuibareasca), sa o ajuti mai mult si sa incerci sa realizezi ca bebe iti va schimba radical viata si tie si ei...

Bun venit inca o data si sper sa ai curaj si sa treci cu bine perioada pana la nastere si apoi viata alaturi de bebele tau kiss2.gif
Daylight
CITAT(Criss_B @ Oct 18 2005, 11:52 AM)
Imi pare bine ca ai avut curaj sa intri pe un site in care 99 % suntem femei... imi pare bine ca te intereseaza si ca pentru tine conteaza ce se va intampla cu sotia ta... daaaaar sa nu faci si tu ca multi alti viitori tatici - sa nu intri in panica, sa nu te sperii din orice si sa nu faci din tantar armasar... am eu unul acasa care era mai speriat ca mine si care, in loc sa imi domoleasca hormonii care o luau razna era el mai dus ca mine... e bine sa ai grija si sa incerci sa intelegi, sa o iubesti mai mult (chiar daca ea te da afara din pat, in 5 minute-i trece si are nevoie de 2 brate calde si iubitoare in care sa se cuibareasca), sa o ajuti mai mult si sa incerci sa realizezi ca bebe iti va schimba radical viata si tie si ei...

Bun venit inca o data si sper sa ai curaj si sa treci cu bine perioada pana la nastere si apoi viata alaturi de bebele tau  kiss2.gif
[snapback]10009[/snapback]

Ha Ha ha...Nu duc lipsa de curaj!... Mai ales sa intru pe forum! Ce, doare? Am din belsug... 11.gif Ma onoreaza faptul ca reprezint 1%! 21.gif
Intrebarile mele vin din dorinta de informare. Din cate am observat pana acum, sotia mea asteapta in primul rand din partea mea suport si intelegere. Daca in ceea ce priveste intelegerea, ma pot descurca cu "antrenamentul" de pana acum din casnicie, cu suportul este mai greu... Asa cum vad eu lucrurile, informarea si acumularea de cunostinte este foarte importanta. Doar a "simpatiza" cu ea mie nu mi se pare suficient (si de fapt chiar si ea doreste mai mult!...) Cred (!) ca vor veni o multime de momente in care se va ingrijora/agita/stresa cu privire la lucrurile care i se intampla - si chiar zilele trecute m-a spus ca simte niste "dureri" in zona ovarelor ca si cum ar fi la ciclu (va rog sa imi iertati formularea, insa aici suntem intre noi, viitori sau actuali parinti) si ma intreba ingrijorata ce este? Iar pentru ca am fost sprinten si apucasem sa citesc una-alta pe forum, am putut sa-mi dau cu presupusul si sa o linistesc....
Nu cred ca o atitudine alarmista ajuta in vreun fel... 68.gif Si de asemenea nici varianta in care pentru fiecare problemutza sa dai fugutza la doctor nu este o solutie.
Parerea mea!... 25.gif
codruta
1. felicitari pentru micutul pe care-l "construiti"acum
2. felicitari sotiei ca are asa un sot 25.gif
si 3. felicitari ca ne-ai gasit 8.gif
Kittycutza
un sot care nu se alarmeaza inutil..mai rar...chiar ca felicitari..
bilutza
Am "prins" un tatic pe site ??? 13.gif shok.gif Faceti loooocccc !

Draga tatic,

Trebuie sa faci urmatoarele ( o sa fiu foarte succinta ) :
- masaje sotiei in fiecare seara (sau cand doreste inimioara ei )
- drumuri noaptea pe la magazine pentru potolirea poftelor mamicii
- achizitionarea produselor de aromoterapie si creerea ambientului muzical potrivit pentru relaxarea mamicii
- preluarea rapida si fara comentarii a treburilor gospodaresti
- inscrierea cat mai urgenta la cursuri de baby sitting, bucatar, ospatar, etc. in vederea acumularii de informatii utile
- actualizarea nevoilor zilnice ale mamicii (este stiut faptul ca , in sarcina, acestea cresc )
- sub nici o forma nu are voie sa se planga de noul statut, asta ar putea stresa mamica , respectiv bebele , si nu credem ca ar vrea un bebe stresat.
- nu in ultimul rand, gasirea unei metode in rotunjire a veniturilor , care sa ii permita mamicii swa cheltuie mai mult

Mie nu mi se pare ca aceste mici atributii ar fi greu de indeplinit si te sprijinim moral in demersurile tale .

71.gif 71.gif 71.gif 71.gif
codruta
CITAT(bilutza @ Oct 18 2005, 01:09 PM)
Am "prins" un tatic pe site ???  13.gif  shok.gif Faceti loooocccc !

Draga tatic,

- achizitionarea produselor de aromoterapie si creerea ambientului muzical potrivit pentru relaxarea mamicii
- inscrierea cat mai urgenta la cursuri de baby sitting, bucatar, ospatar, etc. in vederea acumularii de informatii utile
- actualizarea nevoilor zilnice ale mamicii (este stiut faptul ca , in sarcina, acestea cresc )
- sub nici o forma nu are voie sa se planga de noul statut, asta ar putea stresa mamica , respectiv bebele , si nu credem ca ar vrea un bebe stresat.
- nu in ultimul rand, gasirea unei metode in rotunjire a veniturilor , care sa ii permita mamicii swa cheltuie mai mult
Mie nu mi se pare ca aceste mici atributii ar fi greu de indeplinit si te sprijinim moral in demersurile tale .
  71.gif  71.gif  71.gif  71.gif
[snapback]10077[/snapback]

bilutza, cred ca l-ai speriat...saracutul, si era singurel pe-aici 8.gif
bilutza
De ce sa se sperie ? 3.gif N-are nici un motiv. Ce poate fi mai placut decat sa ai un bebe? 5.gif
gugulet
Felicitari ptr bb-ul vostru,

Si bine ai venit printre noi ... si daca te putem ajuta suntem aici oricare dintre noi.

10.gif
Daylight
CITAT(bilutza @ Oct 18 2005, 02:09 PM)

Draga tatic,

Dragelor! Stati asa! Eu sunt unul singur! Chiar trebuie sa le fac pe toate astea??!?!?
Citind recomandarile eu am senzatia ca voi, sotiile noastre, va doriti un copil numai pentru a va rasfatza "pe gratis"!
Acum serios vorbind, chiar cred ca merita... Si nu mai pun la socoteala ca mi-ar face placere sa ma simt (macar asa) util.

Acum spre exemplu mi-am intins antenele sa gasim un doctor bun, care sa ne fie aproape in lunile urmatoare. Am cateva alternative si o voi consulta si pe EA, sa vedem ce ii convine. Compania mea imi asigura abonament la Medsana, am niste prietene in "sectorul medical" de la care astept niste recomandari...
Voi aveti vreo idee?

PS. Trebuie sa ne ducem curand la control, nu-i asa?? (nu am facut asta pana acum). Adica de cand a ramas insarcinata... Am fost la control in urma cu 4-5 luni, in ideea ca ne doream copii. Atunci totul era oK.
Criss_B
CITAT(Daylight @ Oct 18 2005, 03:57 PM)
PS. Trebuie sa ne ducem curand la control, nu-i asa?? (nu am facut asta pana acum). Adica de cand a ramas insarcinata... Am fost la control in urma cu 4-5 luni, in ideea ca ne doream copii. Atunci totul era oK.
[snapback]10129[/snapback]

Da, trebuie sa "va" duceti la un control... sa isi faca sotia analizele de sange, echografia si sa stabiliti un doctor care sa o urmareasca pe perioada sarcinii...

Asteptam vesti bune si imi pare rau ca nu am "cunostinte" la Medsana sa-ti recomand... 6.gif
gugulet
Bravo taticule asa te vreau ....

Rasfatati nevasta si bb-ul ca doar ai tai sunt ...

Tot respectul si inca ceva tot asa inainte ... 41.gif 41.gif

Sa nu cumva sa dai bir cu fugitii si sa te sperii pe mai tarziu sau sa te tragi pe "cur"
3.gif
bilutza
Sper sa gasiti un doctor bun la Medsana, care sa va poata urmari sarcina. Cere si tu pareri pe forum, pentru ca s-au perindat multe gravidutze pe aici si poti afla multe informatii. Ar fi foarte bine daca ati gasi la Medsana, avand in vedere ca , probabil, exista un set de servicii gratuite , daca este prin firma. Se cheltuie si foarte multi banutzi cu consultatiile, analizele, echo, etc, asa ca orice ajutor prinde bine.

Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de bebe ! Asteptam noutati ! 3.gif
kiki
CITAT(Daylight @ Oct 18 2005, 04:57 PM)
Dragelor! Stati asa! Eu sunt unul singur! Chiar trebuie sa le fac pe toate astea??!?!?
Citind recomandarile eu am senzatia ca voi, sotiile noastre, va doriti un copil numai pentru a va rasfatza "pe gratis"!
Acum serios vorbind, chiar cred ca merita... Si nu mai pun la socoteala ca mi-ar face placere sa ma simt (macar asa) util.

Acum spre exemplu mi-am intins antenele sa gasim un doctor bun, care sa ne fie aproape in lunile urmatoare. Am cateva alternative si o voi consulta si pe EA, sa vedem ce ii convine. Compania mea imi asigura abonament la Medsana, am niste prietene in "sectorul medical" de la care astept niste recomandari...
Voi aveti vreo idee?

[snapback]10129[/snapback]

Salut, viitorule tatic.
Eu tot la Medsana merg si sunt super incantata de dna dr. Anca Popa. E cam aglomerat la ea (semn ca e buna). Sincer ti-o recomand. Eu am ajuns la o saptamana de nastere datorita ei (m-a salvat de la un avort in luna a treia). 63.gif
mergeti la ea si daca va place e ok, daca nu, puteti incerca si la alti doctori.
Mi-e mi-a fost recomandata si pana cum nu m-a dezamagit. Tot cu ea o sa nasc la Cantacuzino (lucreaza si acolo, e sefa Clinicii de ginecologie, din cate am inteles).
Multa sanatate si sarcina usoara! 3.gif
anaida
Eu am auzit ca si doctorita Protopopescu este foarte buna. O prietena de-a mea a fost la ea pe tot timpul sarcinii (o sarcina cu probleme) si a si nascut cu ea. O alta prietena, care azi a aflat ca e insarcinata (si azi e ziua ei de nastere, ce cadou frumos!!!) este tot la aceeasi doctorita...
...stiu ca este si ea f ocupata...mai intinde-ti antenutele si...alege!
Mult succes! Sa aveti parte de un BB sanatos! Iar sotiei ii urez sarcina usoara!
Daylight
Azi am fost trezit la 4 dimineata... tease.gif N-am avut incotro, dureri mari de cap pentru ea.
M-am dus de pomana la farmacie deoarece mi s-a explicat (o farmacista draguta, desi mai avea un pic si adormea in picioare) ca in primul trimestru nu trebuie sa ia nimic, nici macar un algocalmin...
M-am intors acasa cu mana goala 104.gif
S-a finalizat pe la 5 jumate cu varsaturi insistente. cray.gif
Eu am supravietuit. 43.gif
anaida
Of! Of!...va compatimesc, mai mult pe mami, dar si pe tine...poti sa-i fii de ajutor si numai prin simpla prezenta...nu poti stii ce simte ea, dar macar trebuie sa vada ca o intelegi. Perioada asta e destul de nasoala, dar o sa treaca...va mai fi greu spre sfarsitul sarcinii...dar sa va dea Dumnezeu un bebe sanatosa, ca-n rest le treceti voi pe toate!
ellagiana
offf, taticule, stim cum e ca si sotii nostrii au trecut prin asta si nu stiau ce sa ne mai faca sa ne simtim mai bine...si n-au avut ce face decat sa astepte sa treaca si cand mergeam la ecografii erau la fel de fericiti ca si noi cand il vedeau pe bebe activ acolo si sanatos chiar daca noi abia mergeam pe strada de rau...multa sanatate, mai ales sotiei care trebuie sa "lucreze" inca niste luni bune sa faca bebele vostru iubit! 6.gif
Daylight
Dragelor,
Va multumesc mult pentru compasiune 11.gif
Nu imi fac iluzii, si nici nu ma plang. Macar sa trecem cu bine peste toate. Imi inchipui ca nu prea este distractiv sa ai de-a face cu probleme d-astea, dar... C'est la vie!
Nu prea inteleg ce vrea sa faca "mama natura"! De ce, daca este atat de minunat sa faci un copil, trebuie sa fie atat de greu??? Si de ce sa va chinuiti atat?!?!?! Si de ce....?!?!? De ce?!?!? 20.gif 20.gif 20.gif

In alta ordine de idei, am gasit o "varianta" de doctor: madam Elena Voiculescu, medic la clinica Elite.
Are cineva idee despre ea? Merita sa ne ducem catre ea? E taare dragutza... 41.gif (vezi atasament, gasit pe net...)

[attachmentid=129]
kiki
CITAT(Daylight @ Oct 27 2005, 01:36 PM)
In alta ordine de idei, am gasit o "varianta" de doctor: madam Elena Voiculescu, medic la clinica Elite.
Are cineva idee despre ea? Merita sa ne ducem catre ea? E taare dragutza...  41.gif (vezi atasament, gasit pe net...)

[attachmentid=129]
[snapback]12697[/snapback]

ati gasit-o pe net sau v-a recomandat-o cineva?
bilutza
Pare dragutza, desi si-a facut poza ca la felicitarea de 8 Martie, pentru mamici, daca va mai aduceti aminte. 21.gif
Daylight
Eeeeeeeeee, n-am gasit-o pe net! POZA am gasit-o pe net. 11.gif
Ne-a fost recomandata de cineva (avem ceva prieteni care sunt doctori, insa din pacate nimeni nu ne poate ajuta direct: cardiolog, dermatolog, etc...) 17.gif

Acum ca m-am uitat mai atent, nu cred ca este ca la 8 Martie!!!
E ca la prima zi de scoala!!!! 21.gif Am facut si eu o poza cam la fel in clasa intai, cu abecedarul in fata! Dar avem cev adinti lipsa in fata...
Nu e dragutz? 21.gif 21.gif 21.gif
veronica_2005
mai taticule... parca am mai vazut eu ceva de genul asta... acum vreo 10-11 luni ..... parca chiar la mine acasa 3.gif hehe... asa a fost si taticul nostru de grijuliu cu noi (eu si bebelina noastra) de nu mai stia ce sa ne faca pana in dimineata cand ne-am dus la maternitate ca sa nasc... tease.gif si am fost acolo cu toata familia, cu parinti (mai tarziu au venit si nasii si fratele meu), dar ideea este ca eu aveam o burta cat toate zilele si stateam in picioare langa scaunul sotului ca sa ii fac vant pentru ca I SE FACUSE RAU!!!!! hahaha! mi s-a parut mie ca e cam agitat in ultima saptamana, dar am crezut ca e din cauza ca a stat 'pe uscat' cu interdictie de la nenea doctoru. si cand colo... el intrase in fibrilatii. sa vezi toata familia stransa in jurul nostru!!!! a fost o super faza 21.gif asa de tare m-a acaparat rolul de prim ajutor, ca am uitat de mine si nu am avut nici o emotie ca o sa nasc 21.gif hahaha!
ellagiana
21.gif 21.gif 21.gif veronica, sotul tau a fost tare, parca el nastea!
Daylight
Dragelor,

Dupa lupte "seculare" care au durat 2 saptamani ne-am hotarat la medic. Asa cum va spusesem mai de mult, am fost in "cautare de doctor"... Ne gandisem sa mergem la Dr. Elena Voiculescu la care am avut si o programare pentru un prim control. Insa n-a fost sa fie! Sotia mea nu a fost foarte convinsa de ea. Nu ca ar fi fost ceva in neregula, ci pentru ca nu a inspirat suficienta... cum sa-i zic... incredere/siguranta/pasiune/etc/etc

Drapt urmare am mers si pe varianta a II-a, la CM Unirea. La dr. Cristian Radoi. Am eu abonament de companie la CM Unirea si mi se pare la indemana (si mai ieftin; in urma analizelor facute la indrumarea anterioara a dr. Voiculescu am scos din buzunar cateva milioane, asa, in scurt... La clinica Elite).
Sotia mea a iesit foooooarte multumita de la intrvederea cu el 3.gif 3.gif si vom ramane la varianta asta.
Mi-a spus ca este si tare dragutz, ca barbat 14.gif 14.gif 14.gif 20.gif 20.gif 20.gif .

Oricum, una peste alta: l-am vazut!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Pe micul "alien" yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
I-a facut poza!!!!
Am poza lui yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

E minunat!!!!!!!!!!!! dance.gif yahoo.gif dance.gif yahoo.gif
veronica_2005
uite asa ne suceste mintile nenea doctoru' 10.gif
se pare ca la mine dr Radoi Cristian a fost intr-o pasa mai proasta (vezi link-ul de mai jos sau cauta topicul 'spitale si doctori' si subiectul 'experiente mai putin placute') pentru ca am mai citit acum in revista Mami ca este medicul si al Lianei Stanciu si ca este foarte incantata... adica sunt singura care se plange de el.
si eu am ajuns la el pentru ca ne-a facut firma unde lucrez asigurare medicala la CMU.
ce sa-ti zic, daca sotia ta simte ca poate sa comunice cu el sa mearga in continuare la el ca este foarte bun. asa mi-a spus si mie o prietena care lucreaza ca asistenta la spitalul municipal, ca radoi este cel mai bun din spital dar e si foarte ciubucar. am mai zis o data ca totusi cred ca totul a pornit de la anestezist(care cred ca se grabea si nici nu isi primise banii).

http://www.treiursuleti.ro/forum/Experient...acute-t216.html
bilutza
Parerile sunt impartite, iar despre fiecare doctor sunt pareri pro si contra .

Am auzit ca e un doctor foarte bun, de altfel e prof. , dar ca face parte din categoria doctorilor foarte ocupati, in sensul ca are foarte multe paciente (e drept ca multe sunt de la companiile cu care are contract CMU) si e o chestiune de noroc daca este sau nu disponibil la momentul X. Si am mai auzit ca este si foarte scump. In rest, ca profesionist, am auzit de bine.
Mult noroc !
bilutza
Aaaaa... am uitat ceva. Liana Stanciu e o vedeta si sigur primeste tratament preferential , asa ca ... irelevant. 10.gif Ce rele suntem ! 71.gif
codruta
CITAT(Daylight @ Nov 8 2005, 11:19 PM)
Dragelor,
Sotia mea a iesit foooooarte multumita de la intrvederea cu el  3.gif  3.gif si vom ramane la varianta asta.
Mi-a spus ca este si tare dragutz, ca barbat  14.gif  14.gif  14.gif  20.gif  20.gif  20.gif .

Oricum, una peste alta: l-am vazut!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Pe micul "alien" yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
I-a facut poza!!!!
Am poza lui  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

E minunat!!!!!!!!!!!! dance.gif  yahoo.gif  dance.gif  yahoo.gif
[snapback]16490[/snapback]

parca il vad pe sotu', cum a pus boticul cand am mers prima data la ginecolog. Dupa ce i-am zis ca dr are vreo 50 de ani s-a mai linistit.

Pregateste-te viitor tatic pentru starile de fericire care vor urma cand il vei simti cum misca prima data (avantaj mamica ca-l simte inaintea ta cu mult), cand vei vedea cum se misca burtica in directia in care se plimba BB, cand il vei vedea mai marisor la ecograf si multe, multe alte situatii care te vor face super fericit. 8.gif
evelina27m
CITAT(Daylight @ Oct 18 2005, 02:57 PM)
Voi aveti vreo idee?

Draga taticule, desi iti raspund cam tarziu iti pot spune ca la Medsana sunt mai multi ginecologi buni si cu experienta.
Doctorul meu este dr. Parvu Ioan - lucreaza la Medsana, dar face consultatii si la Elias, iar nasterile le asista la spitalul Elias. Despre dansul am auzit numai lucruri bune. A lucrat 5 ani in Germania si este in acelasi timp doctor ginecolog, dar si chirurg, ceea ce este foarte important deoarece daca sarcina presupune la sfarsit o operatie cezariana nu se va apela la alt doctor, ci tot el opereaza. Este un om dedicat in primul rand meseriei sale, iar in ochii lui toate mamicile sunt niste bibelouri pe care le trateaza cu atentie si maxim de profesionalism.
Ultima data cand am fost la consultatie, pe hol am discutat cu o doamna care mi-a povestit ca dansa a avut ruptura de col uterin. S-a dus la consultatie la Spitalul Militar, la Universitar si la Bucur in Bucuresti, dar nici un medic nu si-a dat seama ce are - toti i-au zis ca are o rana acolo, pe uter, care se poate trata. Dar simtindu-se rau, a venit la dr. Parvu, care si-a dat seama imediat ce are si a bagat-o in operatie. Astazi femeia aceea ii datoreaza viata acestui om!
Am citit ce a patit veronica_2005 si am zis ca daca te sperie cumva ce a patit, sa ai un punct de reper.
Ionutz
CITAT(Daylight @ Oct 17 2005, 10:51 PM)
Sunt un viitor tatic!!!!!  69.gif Am aflat asta acum 3 zile!!!  dance.gif  dance.gif  dance.gif
Sotia mea este deja in 4 saptamani ...................
[snapback]9838[/snapback]

Buna gasit tuturor,

Si eu sunt un viitor tatic si la inceput mi-a cam cazut fata, ca nu ma asteptam. Adica... eu cred ca barbatii niciodata nu vor fi 100% pregatiti sa aiba un bebe. Deh acum ca s-o intamplat o inceput sa-mi placa ideea de a avea un copilas. dance.gif

Dar (exista si un "dar") sotia mea o inceput sa fie gravida in adevaratul sens al cuvantului: greturi, varsaturi, ameteli... tot tacamul. Sa nu mai vorbesc de pofte, pe care i le satisfac fara sa comentez.

No problem.. tot n-am facut armata.. de-acum, timp de 9 luni voi fi soldat in front. 4.gif

Abia astept... sa treaca mai repede ;)
anaida
Bun venit printre, mamici, curajosule viitor tatic! Sper sa-ti fim utile tie si viitoarei mamici! Asteptam detalii despre bebelus, cand se va naste, ce este (cand veti afla, ca banuiesc ca acum e devreme) etc. 6.gif Si poate intra chiar mami sa ne povesteasca cum se simte!
Ionutz
E si ea pe-aici (carmen79) ca deja mi-a scos ochii cu "fisa postului" de mai jos: 33.gif

CITAT(bilutza @ Oct 18 2005, 01:09 PM)

Draga tatic,

bilutza
Am reusit !!! Cineva pune in aplicare fisa postului !!!! 4.gif dance.gif
anaida
Pai atunci ne cunoastem, si chiar avem elemente comune...lucreaza si ea tot in invatamant, am dreptate?
Ionutz
CITAT(anaida @ Dec 16 2005, 09:45 AM)
Pai atunci ne cunoastem, si chiar avem elemente comune...lucreaza si ea tot in invatamant, am dreptate?
[snapback]25234[/snapback]

Exact. 3.gif

Sunt curios daca mai sunt si alti tatici pe-aici... ar fi interesant de auzit si alte pareri 16.gif Poate mai aflu si eu una alta astfel incat sa-mi fie catania mai usoara.
anaida
Taticii sunt raritati pe aici, cred ca le e teama sa nu intre in "gura" femeilor. Mai era Daylight, dar nu a mai intrat de6 mult. si, bine-nteles, e adminul, assante, dar intra si el destul de rar si mai mult pt probleme administrative. Oricum, noi ii primim cu bratele deschise pe toti ce care se incumeta sa "ne calce pragul", pt ca avem nevoie si de pareri masculine!
bilutza
si oricum, assante e obisnuit cu barfa femeilor. Sa vezi ce amuzant e cand intervine si potoleste spiritele pe aici. 4.gif Ca se mai incing, stii tu, ca intre femei. 4.gif
Daylight
Dragelor,

Am supravietuit cu bine primelor 7 luni (6, 7 habar n-am cate au trecut, stiu numai cate mai sunt...).
Totul este super OK, mamica este bine, BB es oK, totul e OK!!!
Acum am o multime de alte ganduri: ne pregatim sa luam cele necesare pentru BB si pentru mamica.

Si am descoperit (spre rusinea mea) ca habar n-am ce sa iau si cum sa fie.

Carucior: oK, stiu cum arata ala... Dar cum sa fie??? Nicaieri nu gasesc sfaturi despre CE sa aleg!!!.. Sunt mii de specificatii despre care (cred) ar trebui sa tin cont, nu? Dar care sunt alea?
Patut: aceeasi problema.
Masuta: de care?
Baita? etc.. etc... etc...

Si multe altele...

Aveti idee unde sa caut astfel de informatii??? Cine sa ma indrume?

Sunt tatic.. Si inginer... 5.gif
CarmenA
CITAT(Daylight @ Apr 16 2006, 09:17 PM) [snapback]57785[/snapback]

Dragelor,

Am supravietuit cu bine primelor 7 luni (6, 7 habar n-am cate au trecut, stiu numai cate mai sunt...).
Acum am o multime de alte ganduri: ne pregatim sa luam cele necesare pentru BB si pentru mamica.

Carucior: oK, stiu cum arata ala... Dar cum sa fie??? Nicaieri nu gasesc sfaturi despre CE sa aleg!!!.. Sunt mii de specificatii despre care (cred) ar trebui sa tin cont, nu? Dar care sunt alea?

Si multe altele...

Pe forum la noi gasesti raspuns la toate intrebarile care le-ai pus mai sus. Da un cauta, vezi ca ai optiunea in partea de sus a paginii si sigur gasesti.
ana iulia 29
CITAT(Daylight @ Apr 16 2006, 09:17 PM) [snapback]57785[/snapback]

Dragelor,

Si multe altele...

Pentru ca noi nu ne-am informat inainte de toate astea si am luat dupa capul nostru, hai sa-ti zic cam de ce trebuie in mare sa ti cont:
La carucior sa sa dea manerul si pe-o parte si pe alta , te va ajuta cand e vant afara sau soare si nu-i va conveni sa mearga cu fata-n soare. Sa se faca si landou ca sa poata dormi bine cat e mic. Partea din spate acoperitoarea aia de la capul lui bebe sa fie dintr-o singura bucata ca sa nu se faca in caz de vant curent la capul lui bebe.
Patut daca-i iei pliant vedeti sa fie o dimensiune standard, pt ca va trebui ulterior sa-i mai iei o salteluta si noi ne-am dat cu capul de pereti ca are o dimensiune aiurea. Dar in schimb are masuta de infasat atasata.
Daca nu, ii poti lua separat o masuta si sa aiba si sertare inchise dedesubt, ca va vor folosi pt lucrusoarele lui bebe.
Iar cadita i-am luat din aceea cu sezut pt bebe (2 pozitii pana la 6 luni si peste 6 luni), pt ca e foarte practica si ai amandoua mainile libere cand il (o) speli. Si am luat si suport pliant pe care se pune cadita, ca sa fie la un nivel rezonabil si sa nu stati aplecati.

4.gif Sper ca v-am ajutat cat de cat, daca mai e ceva intreaba, ca pana nu sunteti parinti nu va dati seama cate lucruri iti pun probleme! Va doresc sa aveti un bebe sanatos si sa fie multumit de patut, carut, masuta de infasat si cadita mwah.gif
Daylight
Multumesc mult pentru info.
Intr-adevar, am gasit pe site o serie intreaga de sfaturi. Voi studia cu atentie, si apoi (dupa specificatii, ca la masini) voi pleca la cumparaturi.
AnCuTzA
Topic closed! Subiect inactiv
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.