CITAT(Daylight @ Apr 16 2006, 09:17 PM) [snapback]57785[/snapback]
Dragelor,
Am supravietuit cu bine primelor 7 luni (6, 7 habar n-am cate au trecut, stiu numai cate mai sunt...).
Totul este super OK, mamica este bine, BB es oK, totul e OK!!!
Acum am o multime de alte ganduri: ne pregatim sa luam cele necesare pentru BB si pentru mamica.
Si am descoperit (spre rusinea mea) ca habar n-am ce sa iau si cum sa fie.
Carucior: oK, stiu cum arata ala... Dar cum sa fie??? Nicaieri nu gasesc sfaturi despre CE sa aleg!!!.. Sunt mii de specificatii despre care (cred) ar trebui sa tin cont, nu? Dar care sunt alea?
Patut: aceeasi problema.
Masuta: de care?
Baita? etc.. etc... etc...
Si multe altele...
Aveti idee unde sa caut astfel de informatii??? Cine sa ma indrume?
Sunt tatic.. Si inginer...

Pentru ca noi nu ne-am informat inainte de toate astea si am luat dupa capul nostru, hai sa-ti zic cam de ce trebuie in mare sa ti cont:
La carucior sa sa dea manerul si pe-o parte si pe alta , te va ajuta cand e vant afara sau soare si nu-i va conveni sa mearga cu fata-n soare. Sa se faca si landou ca sa poata dormi bine cat e mic. Partea din spate acoperitoarea aia de la capul lui bebe sa fie dintr-o singura bucata ca sa nu se faca in caz de vant curent la capul lui bebe.
Patut daca-i iei pliant vedeti sa fie o dimensiune standard, pt ca va trebui ulterior sa-i mai iei o salteluta si noi ne-am dat cu capul de pereti ca are o dimensiune aiurea. Dar in schimb are masuta de infasat atasata.
Daca nu, ii poti lua separat o masuta si sa aiba si sertare inchise dedesubt, ca va vor folosi pt lucrusoarele lui bebe.
Iar cadita i-am luat din aceea cu sezut pt bebe (2 pozitii pana la 6 luni si peste 6 luni), pt ca e foarte practica si ai amandoua mainile libere cand il (o) speli. Si am luat si suport pliant pe care se pune cadita, ca sa fie la un nivel rezonabil si sa nu stati aplecati.

Sper ca v-am ajutat cat de cat, daca mai e ceva intreaba, ca pana nu sunteti parinti nu va dati seama cate lucruri iti pun probleme! Va doresc sa aveti un bebe sanatos si sa fie multumit de patut, carut, masuta de infasat si cadita