Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme Cu Alimentatia
Discutii Despre Copii > Informatii > Sanatate
laura1977
De ceva timp sotul meu are probleme cu alimentatia. Aproape orice ar manca i provoaca o greutate in stomac , dureri in partea stanga , balonari. A crezut initial ca e de la pancreas ,dar chiar si cu un regim echilibrat simptomele nu au trecut. A fost la doctor cu ceva timp in urma si la analize i-a iesit ca ar avea nu mai stiu ce paraziti. A urmat tratamentul prescris si a sperat sa vina usurarea, dar degeaba. Stie cineva mai multe despre asta ?
Anaxor
Pai in primul rand trebuie sa ne spui despre ce fel de paraziti este vorba , ca sa incercam sa te ajutam. 3.gif
maria75
Cam ce descrii tu mi se intampla mie. la mine au descoperit colon inflamat, dar pt durerile din partea stanga cred ca o sa ni se recomande un CT. Ati investigat tot ce era de investigat?( rinichi, splina, colon, coloana, stomac)
crilu
Eu patesc asta de la diferite alimente, de exemplu produsele lactate. Se poate sa aiba un colon iritabil, care de asemenea ridica astfel de probleme. Sa nu razi, dar eu am rezolvat o gramada de probleme (printre care constipatia de care sufeream de ani de zile) prin reflexoterapie. Am avut o recomandare de la altcineva, care avea colon iritabil, pentru aceasta doamna care face reflexoterapie (cu maini divine pur si simplu). Pot sa spun ca mi-a adus o mare usurare. Pe langa dureri de cap, dureri de spate, balonari, dureri de stomac si chiar articulare (care imi vin acum in minte), am rezolvat o multime de alte probleme.

daca vrei iti dau nr. de tel. al doamnei resp. Scrie-mi pe privat.
laura1977
A aflat in sfarsit si sotul meu ce are. A facut ecografii si analize de sange si concluzia : pancreatita cronica.
Se pare ca a facut o forma usoara de pancreatita acuta, camtie perioada, dar nu si-a dat seama, ca simptomele nu au fost asaputernice si evidente.
Acum tine regim si e mult mai bine. Doua luni n-a mancat carne deloc, iar acum numai la cuptor sau pe abur. A renuntat la carne de porc si lte produse grase.

Alcool nici nu gusta. E mai rau ca a slabit tare, de la 70 kg. a ajuns la 57. iar cu lucrul nu poate manca de 5-6 ori pe zi cum ar trebui. Sper ca in timp sa-si revina, ca tare-i urata boala si mai trebuie sa aibagija la aportul de glucide, sa nu faca si diabet pe fondul pancreatitei.
Sanatate va dorim la toti.
holili4
Multa sanatate sotului tau Laura!
meli
CITAT(laura1977 @ Jul 29 2007, 11:49 AM) [snapback]252974[/snapback]
A aflat in sfarsit si sotul meu ce are. A facut ecografii si analize de sange si concluzia : pancreatita cronica.
Se pare ca a facut o forma usoara de pancreatita acuta, camtie perioada, dar nu si-a dat seama, ca simptomele nu au fost asaputernice si evidente.
Acum tine regim si e mult mai bine. Doua luni n-a mancat carne deloc, iar acum numai la cuptor sau pe abur. A renuntat la carne de porc si lte produse grase.

Alcool nici nu gusta. E mai rau ca a slabit tare, de la 70 kg. a ajuns la 57. iar cu lucrul nu poate manca de 5-6 ori pe zi cum ar trebui. Sper ca in timp sa-si revina, ca tare-i urata boala si mai trebuie sa aibagija la aportul de glucide, sa nu faca si diabet pe fondul pancreatitei.
Sanatate va dorim la toti.

Imi pare rau ca sotul tau a avut probleme de sanatate,important e ca sa se tina de regim.A slabit f. mult,ce inaltime are?Si ce zic medicii,din ce cauza s-a inbolnavit? Ii uram multa sanatate! 6.gif
laura1977
Multumim sustinere.
Meli, nu se stie exact cauza, s-ar putea sa fie de a alimentatia total nesanatoasa de dinainte (carne de miel, fripturi, in general mancaruri grase) + a facut cu ceva timp in urma ( nu stie cand, ca n-a avut habar) hepatita b, care s-a vindecat de la sine ( multumim lui Dumnezeu). Numai la analize a aflat ca a avut hepatita. Gastroenterologul spune ca ar putea fi si din cauza asta si ambele acestea cumulate...
E bine sa ai net, dar sotul meu a intrat in panica cand a citit pe net despre pancreatita. Acum e bine ca a acceptat boala si se lupta cu ea.

Ah, inaltimea- 166 cm.

E f. important si in acelasi timp de necrezut, dar eu n-am luat hepatita de la el, eventual sa se fi imbolnavit acu 11 ani.
meli
E asa cum zici tu,cred si eu ca alimentatia nesanatoasa a fost cauza stiu eu ce zic ca din cauza ei si eu m-am trezit cu cateva boli,dar multumesc lui D-zeu ca mi-a deschis ochii, acum sunt bine,eu era sa fac ulcer,asta m-a ingrozit cel mai tare.Acum e greu pt sotul tau dar dupa un timp se va obisnui si nici nu se va gandi la alimente nesanatoase.Eu am renuntat la multe si nu regret,chiar s-au luat dupa mine si niste prieteni,iar asta m-a bucurat enorm de mult. Daca sotul tau are 1.66si are osatura usoara ar trebui sa aiba intre 56,5-60,osatura medie 57,5-62,5 si osatura robusta 61-69 kg.(Asta e pt. 1.67-deci sotul tau probabil ar trebui sa aiba un pic mai putin)Nu e usor pt. el,trebuie sa fie optimist 3.gif Apoi are un copilas si o sotie iubitoare langa el,am dreptate? 6.gif mwah.gif
laura1977
Da, Meli, ai dreptate si sotul meu va rasturna munti sa se faca bine, sa poata fi alaturi de mine si Daniel. El a crescut fara tata si stie foarte bine ce inseamna asta.
Si cum a zis si el noi suntem sursa lui de energie. Cand vine acasa si-l vede pe pitic uita de oboseala sau durere.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.