Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Desene Anim., Jocuri Educative, Cantece Si Povesti
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Educatie
lulu75
Am desene animate, jocuri educative (excelente), cantece si povesti, filme artistice, carti in format electronic.
Titlurile le gasiti la http://www.geocities.com/lumylorv
alicadu
Nu merge linkul. Pacat, eu una sunt foarte interesata.
Criss_B
CITAT(alicadu @ Oct 17 2005, 01:57 PM)
Nu merge linkul. Pacat, eu una sunt foarte interesata.
[snapback]9692[/snapback]

acum poti incerca - merge!!!
Minola
multumim
Geany_bc
Buna Lulu.
Te-as intreba, povesti in format video nu ai?
As vrea pentru copilul meu in varsta de 3 ani.
Multumesc
mihaela75
Da...sunt super,eu le aveam pe toate in tara .Eu ,in cazul fetii,am inceput sa-i fac cunostinta cu literele in perioada 3-4 ani apoi de la 4 ani am cumparat un alfabetar vesel si ne jucam de-a formatul cuvinteloor(din una sau doua silabe atat) .Cand i-am luat Cd-urile astea educative ( la 5 ani),a invatat sa citeasca parca din senin,numai din joaca.E incredibil cat de repede invata copilul cu jocurile astea... 13.gif
anaida
Am citit de curand un articol despre utilitatea desenelor animate. Razvan nu parea prea interesat de ele, poate si pt ca nu prea dadeam pe desene (ca pe mine ma plictiseau, n-aveam rabdare sa le urmaresc), iar daca ii aprindeam tv-ul din dormitor, nu statea prea mult singur acolo.
In articolul respectiv se sublinia ca desenele animate sunt foarte indragite de copii si totodata foarte utile, atata vreme cat se respecta timpul alocat vizionarii si, nu in ultimul rand, calitatea filmuletelor.
Saptamana aceasta am lasat si eu tv-ul pe Minimax de la ora 11 pna la 12 si ceva (cand ne pregateam sa papam ciorbica) si am vazut ca Razvan este atras de ele. Ba mai mult, au inceput sa-mi placa si mie si, sincer, am invatat si cateva lucruri pe care nu le stiam. Imi plac unele in mod special "Autobuzul magic" in care cativa copii, insotiti de o profesoara, trec prin situatii diferite din care au cate ceva de invatat. De exemplu, intr-un episod au facut o incursiune in interiorul calculatorului, si se explica pe intelesul copiilor care este principiul de functionare al acestuia (nu cu multe detalii).
Pe la 11 sunt niste desene "Danny si Daddy" care te invata sa faci desene simple...o sa pun niste poze ca sa va dati seama! Dar sa nu radeti! 3.gif
papusa
Anaida,si eu mai ''prind''pe Minimax(dar foarte rar)''Danny si Daddy'' si intr-adevar te invata sa faci din miscari foarte simple desene pe care nu credeai ca ti-ar fi iesit vreodata.
Dar vreau sa-ti mai zic ca tu ai mult mai mult talent la desen decat mine,am incercat sa desenez si eu ce ai desenat tu insa mie mi-a iesit o varza.
Pentru copii ar mai fi interesant origami:din hartie poti face diferite forme,cum ar fi barca,avion,dragon si multe altele.
oty
CITAT(lulu75 @ Oct 15 2005, 11:57 AM) [snapback]9280[/snapback]

Am desene animate, jocuri educative (excelente), cantece si povesti, filme artistice, carti in format electronic.

M-ar fi interesat si pe mine niste desene animate, jocuri educative si ceva muzica.Spune-mi cum se procedeaza-eventual,adresa mea e lauraotilia2004@yahoo.com
edwi
Ma intereseaza si pe mine desene animate, jocuri educative (excelente), cantece si povesti,

cum se procedeaza?
adresa mea este sambureamar@yahoo.com
onuta_dec
Multumim lulu75 6.gif
aaalina

Am incercat si nu merge lincul. Ma poate ajuta cineva?
Natalia
cateva cantecele frantuzesti unde copiii invata instrumentele muzicale...pun cateva si daca va plac, cand am timp, mai adaug.
sa asculte puii nostri si cantecele in franceza, nu doar in engleza 3.gif
aaalina
cateva jocuri gasiti aici
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&...ool&site=us
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.