asilanom69cta
Feb 5 2007, 02:39 PM
De 2 zile incerc sa-mi explic oare ce se intampla de primesc in grila de subiecte recomandate astazi numai new topicuri deschise prin dec 2005 si 2006.Voi tot asa primiti sau ...nu stiu ca nu mai inteleg nimic.Eram obisnuita ca in fiecare zi sa verific topicurile deschise cu o zi in urma si ma uit cu stupoare si observ ca aceste subiecte care mi-au fost trimise azi sunt de anul trecut.Voi tot asa primiti?Poate ne lamureste Assante
elenado
Feb 5 2007, 03:46 PM
Poate pui si linkurile sa vedem si noi despre ce e vorba.
Analivia
Feb 5 2007, 03:50 PM
da tot asa am primit si eu recomandari cu topicuri vechi, foarte interesanta chestie pt ca eu cind am deschis un topic saptamina trecuta si altul acum vre-o zece zile nu mi le-am regasit ziua urmatoare in listuta de topicuri noi...........asa ca.........nu mai stiu , am pus si eu o intrebare in legatura cu acest lucru ,dar fara mare succes............
onuta_dec
Feb 5 2007, 06:59 PM
assante
Feb 5 2007, 07:16 PM
CITAT(Analivia @ Feb 5 2007, 03:50 PM) [snapback]176524[/snapback]
da tot asa am primit si eu recomandari cu topicuri vechi, foarte interesanta chestie pt ca eu cind am deschis un topic saptamina trecuta si altul acum vre-o zece zile nu mi le-am regasit ziua urmatoare in listuta de topicuri noi...........asa ca.........nu mai stiu , am pus si eu o intrebare in legatura cu acest lucru ,dar fara mare succes............
In acea lista apar ultimele 5 subiecte din anumite forumuri de interes general , gen copii , sarcina , etc , in ordinea descrescatoare a id-urilor lor , la ora 3 AM.
CITAT(onuta_dec @ Feb 5 2007, 06:59 PM) [snapback]176622[/snapback]
Te rog sa-mi forwardezi si mie emailul in care apare acel link la cosmin at aspect punct ro . Merci
onuta_dec
Feb 6 2007, 09:57 AM
CITAT(assante @ Feb 5 2007, 07:16 PM) [snapback]176630[/snapback]
Te rog sa-mi forwardezi si mie emailul in care apare acel link la cosmin at aspect punct ro . Merci
Ai primit mail-ul meu? Ca si azi tot subiecte din arhiva am primit
asilanom69cta
Feb 6 2007, 09:58 AM
Eu astazi tot topicuri vechi din arhiva am primit

.Assante ti-am trimis unul dintre ele la adresa mai sus mentionata.
daniela84
Feb 6 2007, 12:04 PM
deci vad ca nu sunt singura mamica care a primit pe mail topicuri vechi, de anul trecut sau din 2005

oare de ce?
cateva sapt nici macar nu am avut acces la site...
mirelushi
Feb 6 2007, 01:16 PM
Mai fetelor azi este a doua zi in care primesc subiecte vechi de acum un an,ce se intampla?????stiu sigur ca nu sunt singura care primeste....
al4eu
Feb 6 2007, 02:00 PM
Eu chiar am vrut sa raspund la unele topicuri dar cu stupoare am vazut ca sunt subiecte foarte vechi. Eu nu sunt suparata am citit unele chiar interesante. Dar as vrea sa fiu totusi adusa la zi cu informatia.
cinsi
Feb 6 2007, 02:14 PM
Fetele si eu primesc de 3 zile subiecte vechi.La unele era chiar sa raspund, noroc ca m-am uitat la mesajele trimise si cand am vazut data am zis ca nu vad bine, bine ca nu am trimis ce scrisesem.Oare ce se intampla?
nicoleta121
Feb 6 2007, 03:25 PM
Aceeasi chestie mi s-a intamplat si mie.Subiecte din 2005 .
elcris2
Feb 6 2007, 03:50 PM
Si eu tot subiecte vechi am primit, tot din 2005
Analivia
Feb 6 2007, 05:11 PM
[quote name='assante' date='Feb 5 2007, 08:16 PM' post='176630']
In acea lista apar ultimele 5 subiecte din anumite forumuri de interes general , gen copii , sarcina , etc , in ordinea descrescatoare a id-urilor lor , la ora 3 AM.
MULTUMESC PENTRU RASPUNS
janet
Feb 6 2007, 10:18 PM
Ce se intampla , nu stiu ! Dar primesc si eu notificari de " cele mai noi discutii " si toate sunt din arhiva de la "Nasteri" , topicuri inchise . Asa arata ultimul :
"Buna, janet! Astazi iti recomandam:
S-a Nascut Mathias Andrei !
A Venit Pe Lume Si Minunea Mea!
Gata,burtici-voi Fi Mamica !
A Nascut Aurash1!
Alexia
A Sosit Si Ingerasul Meu...
S-a Nascut Vlad- Gabriel..."
Am dat copy/paste , ca sa vedeti cum arata . Evident ca toate subiectele ( desi interesante ) sunt vechi ! Pe celelalte le-am sters , asta e ultimul , cu data de 6 februarie (azi) .
Eu am crezut ca nu mai sunt subiecte noi si ni le trimit pe cele mai interesante dintre cele vechi !
Assante , ti l-am trimis cu forward ; sper sa nu te superi .
tic23tac
Feb 6 2007, 10:19 PM
eu nu primesc nimic.de obicei mai primeam si eu cand mi se posta in topicurile mele sau cand aparea ceva nou pe forum.acum nu mai primesc nimic.decat atunci cand primesc pm imi apare pe mail.
asilanom69cta
Feb 7 2007, 12:01 AM
Cum tic tac tu nu primesti nimik?Ar trebui ca in fiecare dimineata sa primesti email de la ,,Discutii despre copii,, cu exprimarea
Buna, Tic tac astazi iti recomandam:
si aici urmeaza grila de subiecte adika new topicuri deschise cu o zi in urma.
Eu nu mai inteleg nimic

,cred ca si maine dimineata tot asa o sa primesc -topicuri din arhiva-Totusi cred ca s-a setat ceva gresit in noul forum si ar trebui sa avem rabdare ,poate se rezolva.
onuta_dec
Feb 7 2007, 09:23 AM
Se pare ca s-a remediat situatia ... am primit subiecte de azi.
asilanom69cta
Feb 9 2007, 07:14 PM
La mine se pare ca inca nu s-a remediat aceasta problema pentru ca din cele 7 subiecte recomandate azi 3 sunt din arhiva

.Oare chiar nu se poate face nimic in aceasta privinta?,ca m-am saturat sa tot citesc arhiva asta .........
onuta_dec
Feb 9 2007, 07:30 PM
CITAT(asilanom69cta @ Feb 9 2007, 07:14 PM) [snapback]179201[/snapback]
La mine se pare ca inca nu s-a remediat aceasta problema pentru ca din cele 7 subiecte recomandate azi 3 sunt din arhiva

.Oare chiar nu se poate face nimic in aceasta privinta?,ca m-am saturat sa tot citesc arhiva asta .........
Si la mine la fel, cateva subiecte noi cateva vechi. Dar trebuie sa tii cont de un lucru, nu sta nimeni non-stop numai pe forum ca sa remedieze problemele in minutul in care apar. Si adminii au viata lor si moderatorii la fel ca fiecare dintre noi.
tic23tac
Feb 12 2007, 09:07 PM
De foarte mult timp am observat ca ultima persoana care si-a facut cont la noi pe forum este alinaaa.Am dat clic pe id ca sa o cunosc si eu mai bine dar...dand clic ma aduce inapoi pe forum.Oare este o problema sau este o protectie a forumului impotriva unor id-uri?
shelyna
Feb 13 2007, 01:17 AM
CITAT(tic23tac @ Feb 12 2007, 09:07 PM) [snapback]180893[/snapback]
De foarte mult timp am observat ca ultima persoana care si-a facut cont la noi pe forum este alinaaa. Am dat clic pe id ca sa o cunosc si eu mai bine dar...dand clic ma aduce inapoi pe forum.Oare este o problema sau este o protectie a forumului impotriva unor id-uri?
Iar la mine apare elenaaa ca fiind ultima inregistrata:
Membrii nostrii au scris un total de 173,846 mesaje
Avem 5,057 membri.
Cel mai nou membru este elenaaa
Cei mai multi utilizatori online au fost 530 la Mar 9 2006, 06:48 PM
tic23tac
Feb 13 2007, 01:28 PM
Pai asa arata jos ca ar fi ultima inregistrata insa dand clic pe id ma duce inapoi in forum.am cautat in lista de membrii si nu exista
Pana la urma m-am obisnuit cu SF-uri pe aici prin forum

.Apar platouri cu mancare la filme si la arta culinara actori super aratosi iar mamicile exclama miam miam ce delicios

.de fapt ele se refereau la platouri dara daca pozele s-au inversat...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.