Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rochia Ideala...
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Mirese
atia
am revenit din nou cu un subiect care pe mine...ma omoara ce-i drept...dupa nenumarate mii de reviste, situri web si sute de plimbari prin magazine in care,sincer nu am reusit sa gasesc o rochie sa imi placa am ajuns la concluzia ca vreau sa imi fac singura rochia de mireasa...imi va fi enorm de greu pt ca pana acum nu am mai facut asa ceva dar eu sper din toata inima sa imi iasa...de aceea ma gandeamsa va rog sa imi dati cate o indicatie..adica ce v-a placut la rochia voastra..ce era facut bine..ce era facut rau...pt inceput voi face voalul dar asta cred ca undeva saptamana viitoare. cu siguranta ca vi-l voi arata! acum incep cu intrebarile..mie imi plac enorm demult rochii care sunt gen printesa..singurul inconvenient e ca nu imi plac rochiile facute pe crinolina. am fost la o nunta unde dupa ce au furat si readus mireasa pe brate, mireasa era ocupata sa isi tina crinolina pt ca era asezata in asa mod ca i se vedea lenjeria...deci...sunt sigura ca ati avut rochii cu voal dedesubt..cum era voalul? asezat drept sau in valuri? multumesc muuult!!
LYA
uita-te aici si poate o sa-ti placa ceva...
atia
iti multumesc mult LYA sa stii ca la rochia ta m-am uita si mi-a placut fffffffff mult. chiar vroiam saiti trimit un pm. te-as ruga s aimis pui ce avea dedesubt, adica cum era facut voalul ca sa stae bbufanta pt ca sunt sigura ca nu era pe crinolina..multumesc muuult!! puupici
tic23tac
atia,nu crinolina iti face rochia sa o ia razna in asa fel incat sa ti se vada lenjeria ci cercurile.
eu la rochita mea am avut si cercuri si crinolina.nu vei avea probleme daca stii cum sa iei cercurile.sotul meu lucreaza la teatru liric asa am aflat si eu care este diferenta dintre ele de la fete.primul cerc de sus nu trebuie sa vina sub fund ci putin deasupra genunchiului astfel cand te vei aseza cercul sa stea frumos asezat nu sa iti ridice rochia.
crinolina este formata din mai multe randuri de voal si se pune peste cercuri,in felul acesta cand vei merge nu se vor balancani cercurile intr-o parte si alta si nici nu se vor vedea ci vei avea o rochita de printesa.bineinteles vei putea opta numai pt crinolina dar atunci aceasta trebuie facuta in mai multe randuri ca sa poti obtine o rochita de printesa.
LYA
multumesc mult...ce sa-ti spun, rochita am cump in 2000 cand m-am casatorit si-am umblat tot Bucuresti-ul pana am gasit-o...cand am vz pe manechin n-am vrut s-o probez dar mama a insistat si pana la urma am luat-o...pe-atunci nu erau chiar asa multe modele ca acum, eu cautam cu manecuta cazuta si la fel de simpla, nu suport in general lucrurile pompoase...poate nu pare insa chiar are crinolina si multa lume nu si-a dat seama pt ca era f bogata in material pe dedesubt de-aveai impresia ca asa e ea, nu c-ar avea ceva care s-o sustina...iar la spate are modelul corsetului cu siretel...a fost draguta...
atia
e superba rochia dar mai intreb ceva..materialul dedesubt cum era? drept sau....facut in cascade?
LYA
drept...urmeaza sa te casatoresti si cauti model? daca da, felicitari!!! cand va avea loc marele eveniment?
atia
multumesc mult pt informatii! da, anul acesta ma casatoresc, in vara...am cauatat daca ma crezi peste tot sa imi gasesc un model deosebit si nu am gasit nicaieri.acum am ajuns la concluzia ca imi fac eu rochia de mireasa..voalul eaproape gata. abia astept sa vi-l arat!!
spezam
Asa a fost rochia mea. Am cautat ceva foarte, foarte simplu (fara paiete, strasuri, biletu, dantele, etc.). SI nu am vrut alba! Am ales-o pe asta, care mi s-a parut extraordinara (asa cum imi imaginasem eu). Trandafirii i-am pus eu, fiindca eram fardata cu verde si fiindca imi cumparasem un inel mare, cu pietre verzi.

Nu stiu cum pot sa atasez poze... cray.gif
atia
spezam ,daca vrei putem vb pe mess si imi arati acolo poza ta, sau daca vrei iti explic cum se ataseaza pozele
deeaa77
sicer cele mai cool rochii de mireasa mi s-au parut cele de la Demetrios....dar si preturile pe masura...
Magazinul e pe Sos. Kiseleff, 31
babyela
Uite....poate iti place.Pt mine a fost super ca nu vroiam o rochie de printesa enorma.
Mirela_Giurgia
sper sa nu va fac rau... va arat eu o rochie de printesa... de peste 5000 RON....
Nu sunt eu, o prietena!
babyela
CITAT(Mirela_Giurgia @ Feb 20 2007, 02:28 PM) [snapback]185950[/snapback]
sper sa nu va fac rau... va arat eu o rochie de printesa... de peste 5000 RON....
Nu sunt eu, o prietena!

Rochia e superba...Pretul la fel....Dar ea cat de bine sa simtit?Pe mie ma incanta mai mult o rochie mai simpluta,dar comoda...stai totusi o zi si o noapte cu rochia aia
Mirela_Giurgia
CITAT(babyela @ Feb 21 2007, 02:02 PM) [snapback]186561[/snapback]
Rochia e superba...Pretul la fel....Dar ea cat de bine sa simtit?Pe mie ma incanta mai mult o rochie mai simpluta,dar comoda...stai totusi o zi si o noapte cu rochia aia

Asa am crezut si eu ca e incomoda, insa acea mare trena se prindea frumos cu o gaica si imprejmuia rochia frumos. Material usor si plus de asta era pe crenolina, asa ca nu vad de ce sa o fi incurcat cumva aceasta rochie! Plus de asta, rochia nu a patit absolut nimic, nimeni nu a calcat-o, nu s-a rupt, cum am mai auzit ca se mai intampla pe la alte nunti, la hore mai ales!
Uite, inca o poza ca sa va faceti o idee cum se prinde trena de rochie!
alinasiandi
Buna fetelor!
Avand in vedere ca eu mi-am dorit o rochie de mireasa simpla dar totusi draguta, dupa parerea mea, asa a si fost.
V-o arat si voua....
Magdalena
Ca oricare dintre noi, cred, si eu consider ca rochia mea de mireasa a fost ideala! A fost ''Love at first site'' cum s-ar spune! 71.gif
Va atasez niste imagini!

corina87
Fetelor ce spuneti de rochia a doua de sus imi place la nebunie,in toamna vrem s-a facem nunta cred ca pe aceasta am s-o comand
meli
E super rochia,mie imi place si de Ioana(crem) 71.gif Eu zic ca ai facut o alegere frumoasa. 3.gif
onuta_dec
QUOTE(corina87 @ Feb 10 2008, 10:16 PM) *
Fetelor ce spuneti de rochia a doua de sus imi place la nebunie,in toamna vrem s-a facem nunta cred ca pe aceasta am s-o comand

superrrr is faine toate 41.gif
mamiali
corina, e intr-adevar superba, toate sunt. pe mine ma innebunesc "doina" si "ioana" crem 8.gif
laura1977
Toate sunt super frumoase. Eu as fi ales Laura de la pagina 5 71.gif
beatricemc
dar de asta ce spuneti?
mi se pare absolut superba!!!!!!!!!!!!
13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif
cred ca as alege-o pe asta........ma rog.....ar mai trebui sa slabesc vreo 5 kile.... 10.gif

rochii de mireasa
onuta_dec
de ce sa slabesti cand ti-o poate ajusta? 10.gif
ca nu sunteti normale sunteti ca scandura si tot va vedeti grase 71.gif
mamiali
QUOTE(beatricemc @ Feb 24 2008, 09:41 PM) *
dar de asta ce spuneti?
cred ca as alege-o pe asta........ma rog.....ar mai trebui sa slabesc vreo 5 kile.... 10.gif

rochii de mireasa

e intr-adevar superba 8.gif chiar ca ai taia rasuflarea orcui daca ai aparea cu o astfel de rochie 8.gif acu... 5 kg... fac si eu ca onuta, ti le ajusteaza croitoreasa 3.gif
SuperMami_1
QUOTE(beatricemc @ Feb 24 2008, 08:41 PM) *
dar de asta ce spuneti?

rochii de mireasa

Superba rochie, intr-adevar ceva original! Cred ca costa o avere! daca s-ar putea inchiria.... as mai face o a doua nunta tot cu sotul meu bineinteles 71.gif
Lauramami
mai e cineva pe aici? eu sunt miresica in toamna si am mari probleme cu rochiile .........vreau o croitoreasa super buna...help plsss
beatricemc
QUOTE(onuta_dec @ Feb 24 2008, 10:44 PM) *
de ce sa slabesti cand ti-o poate ajusta? 10.gif
ca nu sunteti normale sunteti ca scandura si tot va vedeti grase 71.gif

pai daca mi-ar ajusta-o nu ar mai arata ca pe tanti asta
si nu sunt ca scandura........as vrea eu 2.gif
dar poate pana om' face noi nunta......o sa ajung ca scandura.....pe la 80 de ani 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

QUOTE(mamiali @ Feb 26 2008, 12:20 PM) *
e intr-adevar superba 8.gif chiar ca ai taia rasuflarea orcui daca ai aparea cu o astfel de rochie 8.gif acu... 5 kg... fac si eu ca onuta, ti le ajusteaza croitoreasa 3.gif

ce sa imi ajusteze croitoreasa?....5 kile de grasime? 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
as prefera din talie 24.gif 24.gif

QUOTE(SuperMami_1 @ Apr 16 2008, 02:37 PM) *
Superba rochie, intr-adevar ceva original! Cred ca costa o avere! daca s-ar putea inchiria.... as mai face o a doua nunta tot cu sotul meu bineinteles 71.gif

pai nu trebuie sa o inchiriezi....se poate face de comanda de catre o croitoreasa priceputa 3.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.