Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gradi/cresa Mapn
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Crese, Gradinite, Scoli, Licee, Bone, Menajere.
elle
si-a dat cineva puiul la una din gradi MApN?

eu am facut gradi acum 20 ani acolo 21.gif si tot acolo ma bate gandul sa-l dau pe matei si la cresa, si la gradi.unde mai pui k la gradi au si autocar care vine si te ia din apropierea casei.asa era si acum 100 de ani, asa am inteles k e si acum.

in skimb nu mai tin minte cum se puratau educatoarele cu noi, copiii.m-ar interesa educatoarele de azi cum sunt, daca sunt tinere, daca se poarte frumos, daca sunt sa nu cadre militare...

ma gandesc sa le fac o vizita, dar inca nu am o pila barosana sa intru la director, si pana o gasesc, incerc sa culeg info.de la mamici...

aaa, inca un lucru nun (de care mi-aduc aminte): in fiecare dimineata se face o vizita medicala, se controleazxa fiecare copil, iar daca unul din copii are pb.de sanatate il trateaza ei.mai mi-aduc aminte k mancarea era buna (asta in conditiile in care eu nu mancam mai nimic acasa 3.gif ), dar in privinta mancarii, banuiesc k s-au facut niste skimbari, k doar nu le-o da copiilor soia (singura mancare kre stiu k nu mi-a placut a fost spanacul, pe nici acum nu-l pot manca 10.gif )

pupicei, si poate stie cineva de gradinita/cresa asta.
codruta
de ce ar fi asa speciale gradinitele mapn ca doar nu fac instructie acolo? si de educatoare , cadre militare, e prima data cand aud...
elle
codruta, nu stiu daca educatoarele sunt cadre medicale...dar cele 2 gradi MApN mie personal mi se par mai deosebite prin prisma faptului k ofera copiilor multe iesiri la teatru, in baneasa, la circ, in general sunt saptamanale iesirile astea, si asa erau si acum 20 e ani, iar un lucru absolut mirific pt.mine este transportul.stiu k mai sunt astfel de gradi, care prezinta avantajele astea, dar respectivele sunt particulare, si, implicit, au un cost pe care eu nu-l justific (poate si pt.k nu-l am disponibil).
eu nu am afirmat k sunt speciale aceste gradi, ci k as dori mai multe info despre ele de la parintii care si-a udat puiutii acolo, nimic mai mult.asa, pot obtine o intervedere cu directorul gradinitei, dar ceea ce imi spune el, poate sa-mi reproduca si tata de acu'20 de ani de cand m-a inscris pe mine.mai ntereseaza ceva real, cum se poarta educatoarele, daca sunt multumiti parintii de comportamentul per ansamblu al copilului, comportament dobandit acolo, in mare parte...
deci, cam asta e...nush de ce ai fost asa sarcastica, k doar nu te-am trimis pe tine la "Instructie" 21.gif , am cerut pareri, care pot fi pro sau contra..cu cat mai multe, cu atat mai bine 10.gif
codruta
CITAT(elle @ Oct 14 2005, 09:23 AM)
codruta, nu stiu daca educatoarele sunt cadre medicale...dar cele 2 gradi MApN mie personal mi se par mai deosebite prin prisma faptului k ofera copiilor multe iesiri la teatru, in baneasa, la circ, in general sunt saptamanale iesirile astea, si asa erau si acum 20 e ani, iar un lucru absolut mirific pt.mine este transportul.stiu k mai sunt astfel de gradi, care prezinta avantajele astea, dar respectivele sunt particulare, si, implicit, au un cost pe care eu nu-l justific (poate si pt.k nu-l am disponibil).
eu nu am afirmat k sunt speciale aceste gradi, ci k as dori mai multe info despre ele de la parintii care si-a udat puiutii acolo, nimic mai mult.asa, pot obtine o intervedere cu directorul gradinitei, dar ceea ce imi spune el, poate sa-mi reproduca si tata de acu'20 de ani de cand m-a inscris pe mine.mai ntereseaza ceva real, cum se poarta educatoarele, daca sunt multumiti parintii de comportamentul per ansamblu al copilului, comportament dobandit acolo, in mare parte...
deci, cam asta e...nush de ce ai fost asa sarcastica, k doar nu te-am trimis pe tine la "Instructie" 21.gif , am cerut pareri, care pot fi pro sau contra..cu cat mai multe, cu atat mai bine 10.gif
[snapback]9005[/snapback]

scuze, elle, n-am vrut sa fiu sarcastica, dar asa mi-a iesit fool.gif
Fara sa vreau am reactionat asa dar trebuie sa recunosc ca sunt "alergica" la subectul Mapn, avand in vedere ca in domeniul asta ne mancam tineretile si eu si sotul.
Inca o data scuze 8.gif
sileriki
Am nevoie de un sfat Eric al meu anul viitor in 14 iunie face 6 anisori .Bine pana acum toate cele frumoase si bune , sotul vrea sa il de -a la scoala ,iar eu nu , intrad-adevar e copil destept , inteligent dar totusi nu e prea devreme ??
Anca Barlici
Va rog mult, mai stiti crese prin Bucuresti unde sa se primeasca copii din sectorul 2.Pe 3 iulie au inceput inscrierile, s-au ocupat locurile in 2-3 ore, am ajuns la Cresa de pe Aleea Sinaia (zona Dna Ghica-Colentina) la ora 9, era prea tarziu, m-au trecut pe lista de asteptare.Adica pana la 1 septembrie, trebuie sa stau calma si sa astept sa-si retreaga cineva copilul, sa se elibereze un loc pt. fii-mea. 20.gif Cresele particulare cer o tona de bani, stiti cumva una particulara mai ieftina?Va rog mult, scrieti-mi pe mail pt.Anca Barlici la www.ancasimisu@yahoo.com Multumesc mult 6.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.