aaalina
Jan 23 2007, 06:09 PM
Ma intereseaza in ultimul timp foarte mult capitolul "Jucarii". Si nu papusi sau animalute de plus ci jucarii care s-o dezvolte(nu vreau sa spun ca papusile si animalutele nu-si au rolul lor). Ceva de genul asta am gasit si am cumparat. As vrea sa stiu daca ati gasit si voi ceva de genul asta prin magazine.
papi
Jan 23 2007, 08:36 PM
foarte misto jucariile. chiar le-ai luat pe toate? de unde? ca eu nu prea am vazut asa ceva.
daca poti sa-mi spui pe pm ar fi super. pls. ma intereseaza tare.
in catalogul Q mi s-au parut cateva interesante. si accesibile ca pret.
monciq
Jan 23 2007, 10:08 PM
CITAT(aaalina @ Jan 23 2007, 05:09 PM) [snapback]170235[/snapback]
. As vrea sa stiu daca ati gasit si voi ceva de genul asta prin magazine.
Se gasesc jucarii educative pentru toate varstele...eu una am vazut si am si cumparat, dar nu am vazut niciuna din cele postate de tine.Ne poti spune de unde le-ai achizitionat?Eu am gasit in hipermarketul francez jucarii foarte frumoase de la Vtech si Simba Toys...e drept sunt mai scumpe, dar sunt foarte frumoase si bine concepute.Pentru inceput am luat un telefon(cu taste muzicale si vorbitoare, care merge si care suna) si o minge care are incorporat fete de animale si cand apesi pe animalut se imita sunetul specific fiecaruia si se lumineaza fiecare imagine si mai avem o minge de plastic cu decupaje in forme geometrice care e pentru mai incolo cand va pricepe Diandra cum se pot introduce in minge piesele in functie de forma fiecareia.Sunt multe tipuri de jucarii:console cu diverse jocuri sau butoane, puzzle, lego, caramizi de constructii, carticele cu desene in format mare etc!Se gasesc

...bani sa avem!

.
shelyna
Jan 24 2007, 12:20 AM
Jucariile din lemn cred ca le veti putea gasi la expozitia de ziua indragostitilor, martisor la sala dalles. Parter, cum urcati scarile pe stanga. Acolo isi au standul la fiecare expozitie de la dalles. Nu stiu sa va spun firma.
aaalina
Jan 24 2007, 02:28 AM
Am cumparat ceva din Chisinau, ceva din Constanta. Noi avem urmatoarele. . Fructele, care se taie cu un cutit de lemn sunt absolut superbe! M-am jucat eu singura cam 10 minute! Le-am gasit in Constanta intr-un magazin nou "Flip" undeva pe Stefan cel Mare. 2 din ele am cumparat in magazinele TCM. Multele din ele sunt chinezesti dar calitatea e foarte buna. Si toate sunt din lemn.
Asteptam si alte poze de jucarii educative.
Papi, ce e ala "catalogul Q"? te rog sa-mi spui!
Natalia
Jan 24 2007, 06:23 PM
Sunt foarte frumoase jucariile voastre. Noua ne place foarte mult o carte Ferma, unde sunt imagini cu animale domestice si fiecare face zgomot, pe limba lui, cand apesi pe imaginea animalului.Deja ii place mult, apasa pe animale si mai incolo vom putea invata foarte multe despre animale din carte.Este rezistenta pt ca are filele din coperta groasa. Adevarul e, ca avem de unde alege o gramada de jucarii.
dviviond
Jan 26 2007, 11:04 AM
CITAT(Natalia @ Jan 24 2007, 06:23 PM) [snapback]170755[/snapback]
Sunt foarte frumoase jucariile voastre. Noua ne place foarte mult o carte Ferma, unde sunt imagini cu animale domestice si fiecare face zgomot, pe limba lui, cand apesi pe imaginea animalului.Deja ii place mult, apasa pe animale si mai incolo vom putea invata foarte multe despre animale din carte.Este rezistenta pt ca are filele din coperta groasa. Adevarul e, ca avem de unde alege o gramada de jucarii.
Imi poti spune si mie de unde ai luat cartea? Am si eu un baietel aproape de aceasi varsta cu fetita ta si as dori sa-i cumpar si eu o astfel de carticica!
Multumesc frumos!
P.S. Te asteptam si la "Cine este nascut in martie 2006"!
Natalia
Jan 26 2007, 01:13 PM
CITAT(dviviond @ Jan 26 2007, 11:04 AM) [snapback]171564[/snapback]
Imi poti spune si mie de unde ai luat cartea? Am si eu un baietel aproape de aceasi varsta cu fetita ta si as dori sa-i cumpar si eu o astfel de carticica!
Multumesc frumos!
P.S. Te asteptam si la "Cine este nascut in martie 2006"!

Am luat-o de aici din satu mare, sunt mai in toate librariile, trebuie sa fie si la voi, costa 30 lei. Dar merita, si mai este tot asa dar cu dinozauri, insa noi nu suntem cu asa animale inca.
Am scris la inceput si la acel topic,(cine e nascut in martie) pe urma doar cititem, insa am lipsit o perioada de pe forum si cand am revenit am vazut ca deja se formase asa un grup de mamici care se stiau bine, va intalneati etc si parca numai aveam ce sa scriu..dar, cand am timp mai citesc si de acolo sa vad ce fac bbei de varsta noastra, chiar am vazut ca mai este o fetita Tania.
Sa imi spui daca ai gasit cartea.
dviviond
Jan 26 2007, 01:18 PM
CITAT(Natalia @ Jan 26 2007, 01:13 PM) [snapback]171600[/snapback]
Am luat-o de aici din satu mare, sunt mai in toate librariile, trebuie sa fie si la voi, costa 30 lei. Dar merita, si mai este tot asa dar cu dinozauri, insa noi nu suntem cu asa animale inca.
Am scris la inceput si la acel topic,(cine e nascut in martie) pe urma doar cititem, insa am lipsit o perioada de pe forum si cand am revenit am vazut ca deja se formase asa un grup de mamici care se stiau bine, va intalneati etc si parca numai aveam ce sa scriu..dar, cand am timp mai citesc si de acolo sa vad ce fac bbei de varsta noastra, chiar am vazut ca mai este o fetita Tania.
Sa imi spui daca ai gasit cartea.
Multumesc pentru raspuns ....am sa o caut prin librarii aici in Bucuresti... am mai primit mesaj de la fete si o pot comada si de pe net.
Daaa mai exista o fetita Tania este a Claudiei.... este o dulceata... dar te asteptam cu mare drag si pe tine
aaalina
Jan 28 2007, 05:54 PM
Avem si noi cartea Ferma. DVIVIOND, am luat-o din supermarchetul Carre..... stiti voi. E buna cartea , cu desene frumoase. Pe langa animalele mari mai sant si tot felul de broscute si garcarite dragute. Si e usor de rasfoit.
nicoleta121
Jan 28 2007, 07:04 PM
CITAT(papi @ Jan 23 2007, 08:36 PM) [snapback]170320[/snapback]
foarte misto jucariile. chiar le-ai luat pe toate? de unde? ca eu nu prea am vazut asa ceva.
daca poti sa-mi spui pe pm ar fi super. pls. ma intereseaza tare.
in catalogul Q mi s-au parut cateva interesante. si accesibile ca pret.
Ce e Q ca am mai vazut pe forum.Si ce adresa web are?
laura d
Jan 28 2007, 07:25 PM
Cred ca Q inseamna quelle.
nicoleta121
Jan 28 2007, 07:33 PM
multam Laura asta era si am gasit si site-ul
cris27
Jan 28 2007, 08:07 PM
noua ne place tare mult melcul de la "reclama interzisa" si cu o cutie de sortat forme de la "reclama interzisa"
shelyna
Jan 29 2007, 11:51 PM
CITAT(Natalia @ Jan 24 2007, 06:23 PM) [snapback]170755[/snapback]
Da, si noi avem o carte din aceeasi colectie ... a noastra este cu dinozauri.
Natalia
Feb 3 2007, 12:40 PM
Am mai gasit niste carti foarte interesante, interactive si la preturi bune.
Prima este o carte in care parti din coperta, desene reprezentand obiecte sunt din texturi diferite pt copil sa simta cu manuta si alte materiale, de ex ceva mai dur, moale, lipicios etc.
Celelalte, desi eu le-am luat din anglia, le-am vazut si la librarie aici, am ramas placut surprinsa de asta, mai ales ca erau cam la acelasi pret si cam 5RON una.Sunt carti pt copii mai mari, cam 2 -3 ani, care au 'stickere' refolosibile, si cu care copilul fie face diferite fete,pune ochi, nas etc, sau pune acele abtibilduri unde trebuie, sau sunt carti in care ei fac povestea avand personajele sun forma de 'stickere'.Sunt extraordinare, mai ales ca se pot juca impreuna cu parintii.Si dupa aceea, acele 'stickere' se pun la loc, la pagina lor, pt alta data,cand vor crea altceva.Si asa au carti de care nu se plictisesc, le dezv creativitatea, indemanarea si se bucura de ele impreuna cu parintii.
angelic_art2000
Feb 14 2007, 03:46 PM
Am gasit pe net ceva interesant si nu prea scump

Jucarie multifunctionala 59 RON
Poate fi transformata rapid dintr-un premergator intr-o masa sau tabla de joaca. Copilul se poate juca astfel pe podea, scaun sau in pat. 9 jocuri diferite combinate cu sunete care stimuleaza capacitatea copilului dvs. de a invata.
Ce parere aveti, este destul de stabil pentru a fi folosit ca premergator?
Credeti ca e mai eficient acesta, e mai bine sa invete sa mearga sprijinindu-se pe propriile-i picioare, decat sa mearga... stand in fundulet, ca in premergatoarele clasice?Am mai vazut ceva asemenator la cineva, dar costa aproape 300 RON
www.treiursuleti.roAstept cu nerabdare sugestii
Pupici
monciq
Feb 14 2007, 04:02 PM
CITAT(angelic_art2000 @ Feb 14 2007, 02:46 PM) [snapback]182232[/snapback]

Sigur nu e 590 ron??

Eu am dat pe o jucarie vtech, o minge cam 80 ro ca in imaginea de aici:
Jucarii educative deosebiteSigur nu e mai mult jucaria din imagine...pt ca vad ca e o jucarie educativa multifuntionala?
dviviond
Feb 14 2007, 04:14 PM
Am vazut-o si eu..... este de la firma que.......le. Sper sa nu se considere reclama! Si este intr-adevar 59 RON.
monciq
Feb 14 2007, 04:17 PM
CITAT(dviviond @ Feb 14 2007, 03:14 PM) [snapback]182258[/snapback]
Am vazut-o si eu..... este de la firma que.......le. Sper sa nu se considere reclama! Si este intr-adevar 59 RON.
Vreau si eu

...dati-mi si mie un pm sau mail cu numele firmei...ca la ghicitoarea ''que'' nu ma prind...e cumva vorba de firma nemteasca cu catalog online?

Da asta e..incredibil de ieftina...a cumparat-o cineva?Pare miniaturala la banii astia!
denis_en
Feb 14 2007, 04:20 PM
CITAT(dviviond @ Feb 14 2007, 04:14 PM) [snapback]182258[/snapback]
Adaugati si cheltuielile de transport (cred ca 10 RON) pentru Bucuresti
CITAT(monciq @ Feb 14 2007, 04:17 PM) [snapback]182264[/snapback]
Vreau si eu

...dati-mi si mie un pm sau mail cu numele firmei...ca la ghicitoarea ''que'' nu ma prind...e cumva vorba de firma nemteasca cu catalog online?

ti-am dat PM
monciq
Feb 14 2007, 04:34 PM
CITAT(denis_en @ Feb 14 2007, 03:20 PM) [snapback]182265[/snapback]
Adaugati si cheltuielile de transport (cred ca 10 RON) pentru Bucuresti
ti-am dat PM
Merci

... intuisem bine firma..am si comandat-o deja!

Multumesc si Angelicai pentru pont

Nu stiu cum va arata ca premergator jucarioara, dar fetita mea deja merge asa ca sper macar sa-i placa sa butoneze la masa de joaca

E un fel de a spune premergator, e mai mult o jucarie pe care copilul poate sa o impinga, deci se presupune ca acesta are oarece stabilitate in mers!Oricum nu prea arata a premergator...dar nu-i nimic, eu si asa am un cui impotriva acestuia!
denis_en
Feb 14 2007, 04:47 PM
CITAT(monciq @ Feb 14 2007, 04:34 PM) [snapback]182280[/snapback]
Merci

... intuisem bine firma..am si comandat-o deja!

Multumesc si Angelicai pentru pont

Nu stiu cum va arata ca premergator jucarioara, dar fetita mea deja merge asa ca sper macar sa-i placa sa butoneze la masa de joaca

E un fel de a spune premergator, e mai mult o jucarie pe care copilul poate sa o impinga, deci se presupune ca acesta are oarece stabilitate in mers!Oricum nu prea arata a premergator...dar nu-i nimic, eu si asa am un cui impotriva acestuia!

care a fost pretul final?
Anaxor
Feb 14 2007, 04:52 PM
(angelic_art2000 @ Feb 14 2007, 03:46 PM)

Poate fi transformata rapid dintr-un premergator intr-o masa sau tabla de joaca. Copilul se poate juca astfel pe podea, scaun sau in pat. 9 jocuri diferite combinate cu sunete care stimuleaza capacitatea copilului dvs. de a invata.
Ce parere aveti, este destul de stabil pentru a fi folosit ca premergator?
Credeti ca e mai eficient acesta, e mai bine sa invete sa mearga sprijinindu-se pe propriile-i picioare, decat sa mearga... stand in fundulet, ca in premergatoarele clasice?Am mai vazut ceva asemenator la cineva, dar costa aproape 300 RON
www.treuursuleti.roAstept cu nerabdare sugestii
Pupici
Fetelor eu v-o recomand pe cea de la VTECH ( marca ) este mult mai complexa . Si o gasiti NU LA 300 RON CI la 170. lei in Carre ........... four . vorbeste in engleza , are un pian f dragutz, numara , i se aprind tastele , fluturasul scoate un sunet asa de dragutz , etc . Cred ca daca ajungeti in magazin Carre ........ puteti sa o probati acolo si va veti convinge ca am dreptate .
Cat despre acest ( model ) fel de premergator vi-l recomand din tot sufletul si david a invatat sa mearga tot pe asa ceva lui premergatorul clasic nu i-a placut si l-am luat degeaba .
Si eu am cumparat ceva frumos de la qw ... iar bb David este foarte incantat de el , care sunteti interesate sa-mi scrieti si va trimit poza pe PM , ca sa nu fac reclama . Este la fel supermisto si superieftina .
monciq
Feb 14 2007, 04:58 PM
CITAT(Anaxor @ Feb 14 2007, 03:52 PM) [snapback]182289[/snapback]
Si eu am cumparat ceva frumos de la qw ... iar bb David este foarte incantat de el , care sunteti interesate sa-mi scrieti si va trimit poza pe PM , ca sa nu fac reclama . Este la fel supermisto si superieftina .[/b]
Eu ma inscriu la lista ta de noutati ca tot sunt in bani azi

...astept poze si preturi !

CITAT(denis_en @ Feb 14 2007, 03:47 PM) [snapback]182287[/snapback]
care a fost pretul final?
Cod produs Denumire Pret unitar Total
-----------------------------------------------------------------------------
S495943 Jucarie multifunctionala 1 59,00 RON 59,00 RON
Posta Romana 9,90 RON 9,90 RON
-----------------------------------------------------------------------------
Total: 68,90 RON
dviviond
Feb 14 2007, 05:14 PM
si eu am comandat una

... o vazusem mai demult... si acum m-am hotarat!
lumi.badea
Feb 14 2007, 06:32 PM
CITAT(Anaxor @ Feb 14 2007, 04:52 PM) [snapback]182289[/snapback]
Si eu am cumparat ceva frumos de la qw ... iar bb David este foarte incantat de el , care sunteti interesate sa-mi scrieti si va trimit poza pe PM , ca sa nu fac reclama . Este la fel supermisto si superieftina .[/b]
Si eu as vrea sa stiu despre e vorba, te rog!
cristina g
Feb 14 2007, 06:42 PM
Anaxor si noi vrem sa vedem poza cu jocul. multumim.
Monciq, cand primesti jucaria sa ne spui daca ii place fetitei tale.
monciq
Feb 14 2007, 06:57 PM
CITAT(cristina g @ Feb 14 2007, 05:42 PM) [snapback]182389[/snapback]
Monciq, cand primesti jucaria sa ne spui daca ii place fetitei tale.

abia astept sa vad cat de preocupata va fi

sper sa-i placa

O sa ma prezint cu poza in flagrant de joaca

..dar oare cat dureaza sa vina comanda?Cine a mai comandat si este din Bucuresti...in reply-ul lor de comanda nu se specifica nimic referitor la data primirii sau nu am vazut eu
Natalia
Feb 16 2007, 12:45 PM
(monciq @ Feb 14 2007, 06:57 PM)

abia astept sa vad cat de preocupata va fi

sper sa-i placa

O sa ma prezint cu poza in flagrant de joaca

..dar oare cat dureaza sa vina comanda?Cine a mai comandat si este din Bucuresti...in reply-ul lor de comanda nu se specifica nimic referitor la data primirii sau nu am vazut eu

Uite am comandat si eu (desi sunt din satu mare unde isi au sediul cei de la "reclama interzisa"...romania, am fost si la magazinul lor de aici, dar acea jucarie nu o aveau, erau altele la fel de interesante) si mi-au zis ca vine cam in 3 sapt.Sa sun peste o sapt jumate sa vad daca a sosit in Romania, eventual.Sper sa le place bebelasilor nostri.
angelic_art2000
Feb 16 2007, 05:51 PM
Ia te uita ce multe pareri a declansat jucaria multifunctionala...!!!
Si eu... credeam ca a fost blocat topicul!
Multumesc, Monciq, pentru ca mi-ai aratat unde a fost mutat!
Prin urmare... am comandat si eu jucaria asupra careia aveam indoieli!
Cine vrea detalii, ii pot trimite si eu PM
Pupici
angelic_art2000
Feb 18 2007, 01:09 AM
CITAT(aaalina @ Jan 23 2007, 06:09 PM) [snapback]170235[/snapback]
Ma intereseaza in ultimul timp foarte mult capitolul "Jucarii". Si nu papusi sau animalute de plus ci jucarii care s-o dezvolte(nu vreau sa spun ca papusile si animalutele nu-si au rolul lor). Ceva de genul asta am gasit si am cumparat. As vrea sa stiu daca ati gasit si voi ceva de genul asta prin magazine.
Jucarii de genul acesta am vazut la Sala Dalles...
Pupicei pentru bebei
nicoleta121
Feb 18 2007, 09:27 AM
Fetele care ati comandat jucaria sa ne spuneti si noua in cat timp a venit comanda si daca e chiar asa cum arata in foto.Multumesc.
A,si inca ceva.Taxele postale le-ati vazut dupa ce ati finalizat comanda sau inainte?Ca am vazut ca e destu l pentru Bucuresti,dar pana la mine ?
nicoleta121
Feb 18 2007, 01:14 PM
Si canta melodii intregi sau doar sunete izolate.Ca am gasit ceva pe net(mai scump ce-i drept) dar canta mai mult.
angelic_art2000
Feb 18 2007, 01:35 PM
Taxa postala este aceeasi, indiferent de destinatie.
Cat despre melodii..., voi suna la ei si ii voi intreba - trebuie sa-imi spuna, nu-i asa?!?
anasoricel
Feb 18 2007, 04:14 PM
Ma bag si eu cu o intrebare : pana la ce varsta poate fi folosita?
monciq
Feb 18 2007, 04:21 PM
CITAT(anasoricel @ Feb 18 2007, 03:14 PM) [snapback]184867[/snapback]
Ma bag si eu cu o intrebare : pana la ce varsta poate fi folosita?
pana cand se plictiseste bebe probabil

nu scrie , si in genere o jucarie nu are limita de folosinta(decat daca devine cumva periculoasa, se dezintegreaza sau mai stiu eu ce).Durata de folosinta a unei jucarii depinde de disponibilitatea copilului de a se juca cu ea..daca voiai sa intrebi de la ce varsta se poate folosi, raspunsul e simplu:de cand bebe poate sta in fundulet!Nu exista pe descrierea produsului limita de varsta minima
dviviond
Feb 24 2007, 06:26 PM
nicoleta121
Feb 24 2007, 07:03 PM
CITAT(dviviond @ Feb 24 2007, 06:26 PM) [snapback]188675[/snapback]
asteptam cu interes pozicile
dviviond
Feb 24 2007, 07:47 PM
offff fetelor .... am uitat ca nu am aparatul foto acasa!

este la firma.. asa ca o sa pun poze luni seara.
Oricum jucaria este frumoasa

... un pic mai mica decat mi-as fi imaginat-o.
ILDI
Feb 24 2007, 08:11 PM
CITAT(dviviond @ Feb 24 2007, 07:47 PM) [snapback]188724[/snapback]
offff fetelor .... am uitat ca nu am aparatul foto acasa!

este la firma.. asa ca o sa pun poze luni seara.
Oricum jucaria este frumoasa

... un pic mai mica decat mi-as fi imaginat-o.
sa ne spui si noua cat de mica este,eu am catalogul de la firma respectiva si vreau sa o comand si eu dar astept sa-mi spui parerea ta.In catalog scrie ca se poate juca 9 jocuri diferite cu ea poti sa ne dai mai multe detalii,te rog?In cat timp a venit jucaria?
dviviond
Feb 24 2007, 08:46 PM
CITAT(ILDI @ Feb 24 2007, 08:11 PM) [snapback]188728[/snapback]
sa ne spui si noua cat de mica este,eu am catalogul de la firma respectiva si vreau sa o comand si eu dar astept sa-mi spui parerea ta.In catalog scrie ca se poate juca 9 jocuri diferite cu ea poti sa ne dai mai multe detalii,te rog?In cat timp a venit jucaria?
Pai am comandat-o pe 14 februarie si mi-a venit in aceasta dupa-amiaza.
Ca se poate juca 9 jocuri?

... stai sa ma gandesc... pe panoul central are un ceas, un telefon, niste rotite, cifrele 1,2,3, literele A,B,C, niste chestii cu animale care se invart.... .. mda sunt 9 chestii diferite. Ca marime are in jur de 60 cm x 40 cm si se poate plimba de catre copil... ca si pe un carucior. Ceea ce ma nedumereste pe mine este ca scria ca se poate transforma in premergator!... sau nu imi mai aduc eu bine aminte

... si nu prea vad cum.
Oricum jucaria isi merita banii... am vazut si la alte firme .. nu dau nume ca se nu se considere reclama... mult mai scumpe si de aceasi marime si calitate.
Parerea mea este ca isi merita banii.
Parca o comandase si
monciq... daca vrei asteapta si parerea ei.
monciq
Feb 25 2007, 12:57 AM
CITAT(dviviond @ Feb 24 2007, 07:46 PM) [snapback]188738[/snapback]
Parca o comandase si
monciq... daca vrei asteapta si parerea ei.

Eu nu am primit-o inca

ce-i drept nici nu am stat pe acasa prea mult

si nici la cutia postala num-am uitat sa vad daca e vreo avizare...dar sa speram ca nu ma ocoleste norocul.

Cineva mai sus spunea ca nu mai e pe stoc..sper sa o primesc si eu si va spun atunci parerea mea.Dar cred ca ma voi bucura

.. instinctul imi spune sa ma bazez pe antescriitoarea mea!
ana_maria_cazacu
Feb 27 2007, 06:30 PM
CITAT(monciq @ Jan 23 2007, 10:08 PM) [snapback]170361[/snapback]
Se gasesc jucarii educative pentru toate varstele...eu una am vazut si am si cumparat, dar nu am vazut niciuna din cele postate de tine.Ne poti spune de unde le-ai achizitionat?Eu am gasit in hipermarketul francez jucarii foarte frumoase de la Vtech si Simba Toys...e drept sunt mai scumpe, dar sunt foarte frumoase si bine concepute.Pentru inceput am luat un telefon(cu taste muzicale si vorbitoare, care merge si care suna) si o minge care are incorporat fete de animale si cand apesi pe animalut se imita sunetul specific fiecaruia si se lumineaza fiecare imagine si mai avem o minge de plastic cu decupaje in forme geometrice care e pentru mai incolo cand va pricepe Diandra cum se pot introduce in minge piesele in functie de forma fiecareia.Sunt multe tipuri de jucarii:console cu diverse jocuri sau butoane, puzzle, lego, caramizi de constructii, carticele cu desene in format mare etc!Se gasesc :69: ...bani sa avem! :24:

.

fetelor ,este un magazin in mall design (in dr.taberei) care are jucrii numai din lemn,ca cele postate,daca va intereseaza
pupici
monciq
Feb 27 2007, 06:39 PM
CITAT(dviviond @ Feb 24 2007, 07:46 PM) [snapback]188738[/snapback]
Pai am comandat-o pe 14 februarie si mi-a venit in aceasta dupa-amiaza.
Ai primit acasa avizare sa o ridici de la posta?

Eu nici acum nu am primit jucaria

Ce-o fi ..s-a ratacit oare?

CITAT(ana_maria_cazacu @ Feb 27 2007, 05:30 PM) [snapback]190212[/snapback]
fetelor ,este un magazin in mall design (in dr.taberei) care are jucrii numai din lemn,ca cele postate,daca va intereseaza
pupici
Cam pe unde e acest magazin...eu stau pe langa zona,dar habar nu am

Da-mi un PM te rog,daca e reclama...merci
dviviond
Feb 27 2007, 09:57 PM
CITAT(monciq @ Feb 27 2007, 06:39 PM) [snapback]190223[/snapback]

Eu am optat sa o trimita prin curier nu prin posta... si m-am trezit sambata dupa-amaiza cu el la usa. M-am si speriat ca a batut la usa foarte tare si eu eram pe holul de la intrare.
Sigur o sa-ti vina, parca am comandat-o in aceasi zi... sau la o diferenta de o zi!
monciq
Feb 27 2007, 10:25 PM
CITAT(dviviond @ Feb 27 2007, 08:57 PM) [snapback]190340[/snapback]
Eu am optat sa o trimita prin curier nu prin posta... si m-am trezit sambata dupa-amaiza cu el la usa. M-am si speriat ca a batut la usa foarte tare si eu eram pe holul de la intrare.
Sigur o sa-ti vina, parca am comandat-o in aceasi zi... sau la o diferenta de o zi!

Inteleg acum

...mai trebuie sa astept atunci, eu am facut comanda prin posta!

Multumesc
ana_maria_cazacu
Feb 28 2007, 10:47 AM
CITAT(monciq @ Feb 27 2007, 06:39 PM) [snapback]190223[/snapback]

Cam pe unde e acest magazin...eu stau pe langa zona,dar habar nu am

Da-mi un PM te rog,daca e reclama...merci

este cel din ghencea
dviviond
Mar 2 2007, 10:29 AM
monciq ai primit jucaria?
Natalia
Mar 2 2007, 10:39 AM
Si noi am luat jucaria.

desi am comandat-o prin posta, am fost ieri la magazinul lor de aici ca aveau reduceri la haine si am gasit jucaria asa ca am cumparat-o, ca nu eram sigura daca prin posta ajunge pana la ziua Taniei..acolo cand a vazut-o la magazin tare i-a placut,(bine ca ei i-a placut tot ce a vazut acolo la raionul jucarii), insa vrem sa o tinem pana la ziua ei.Am mai gasit jucarii interesante acolo, de ex i-am luat nepoatei mele de ziua ei un mini casetofon la care se poate inregistra.Culmea e, ca tot ieri mi-a venit si avizul pt jucaria multifunctionala, dar am sunat la firma si le-am spus ca nu pot sa o iau,cumparasem deja aceesi jucarie, mi-au zis ca totul e ok, doar sa nu ridic coletul.Si uite asa am si jucaria de ziua ei si am facut o mica economie, ca nu am mai platit posta.(nu am inteles de ce o trimit prin posta daca suntem in acelasi oras)
Sper sa primiti cat de repede jucaria.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.