Astazi, chiar in ziua in care Andra-Maria a implinit un anisor, am primit niste produse comandate la o firma... on line.
Nu mai stiam ce suma trebuie sa achit, si cum comandasem doua produse, am platit si am primit doua colete.
Toate bune si frumoase... pana le-am deschis!
Erau doua jucarii multifunctionale si nici o pereche de pantofi (acesta era cel de-al doilea produs comandat...)
Am sunat la Satu Mare (acolo e reprezentanta...) si mi-au spus ca a fost o greseala, ca pantofii inca nu au sosit din Germania, ca pot returna coletul suplimentar si ca voi primi banii ramburs in cca 30 de zile... Pe langa asta, eu va trebui sa platesc si taxele de expediere a coletului!
Astfel incat... mi-a venit o idee!
Daca e vreo mamica interesata de acest produs (
detalii AICI... si mai sus), o rog sa ma contacteze!
Sincer, in felul acesta nu voi mai plati nici eu taxele postale (ma refer la solicitari din Bucuresti), nici mamica respectiva nu va plati taxele lor de expediere (10 RON). Astfel, ramane pretul de baza (59 RON)
Atasez in continuare foto cu bebelina mea, jucandu-se...
(ii place foarte mult, are tot felul de functii si poate fi folosit cu succes in locul clasicului premergator...!
P.S.: daca sunteti din Bucuresti, puteti si sa ne faceti o vizita, sa-l vedeti...
fetelor dati-mi un pont...de unde ati luat jucaria ca o VREAU si eu ptr fetita mea care face un anisor i 20 septembrie si vreau sa ajunga la timp....va rog ajutati-ma, astept pm sau mesaj de la voi...Pupici la toti bebeii si mamici
fetelor dati-mi un pont...de unde ati luat jucaria ca o VREAU si eu ptr fetita mea care face un anisor i 20 septembrie si vreau sa ajunga la timp....va rog ajutati-ma, astept pm sau mesaj de la voi...Pupici la toti bebeii si mamici