Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucarii Deosebite-educative
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Educatie
Pages: 1, 2, 3, 4
monciq
CITAT(dviviond @ Mar 2 2007, 09:29 AM) [snapback]191731[/snapback]
monciq ai primit jucaria?

Da , am primit-o ieri!. yahoo.gif E pentru copii de peste 10luni si zic ei ca se poate juca pana la 36 luni 69.gif ...nu e foarte complexa parerea mea, desi are spun ei 9 activitati, dar unele chestii nu imi spun mare lucru, poate Diandrei da! 71.gif Cert este ca Diandrei ii place functia de premergator cel mai mult...a plimbat-o prin toata casa! 24.gif Dupa cum vedeti in imagini 24.gif ...iar eu abia azi fool.gif am descoperit ca sub cadranul cu litere si cifre , sub cartonul alb se ascund decupajele, cu alte cuvinte e o jucarie si cu functia de sortare!Altfel mi se pare ok...dar mi-ar fi placut mult mai mult daca ar fi avut ceva muzical si eventual butonase luminate, adica ceva mai electronica.Dar la banii care i-am dat se justifica utilitatea si asteptarile! 6.gif
Iata prospectul lor:jucaria multifunctionala se poate modifica rapid dintr-un carucior pentru invatarea primilor pasi, intr-o masuta pentru jocuri rafinate si expeditii de desoperire a lumii(asta-i cea mai tare 24.gif ...eu una nu m-am prins cum 35.gif ), intr-un pupitru pentru joaca de pe scaunul bebelusului sau intr-o macheta de joaca care se poate agata de patut.

mihaela30
Multumim Monciq pentru fotografii ( bebelina ta e o scumpica mwah.gif ) si pentru detalii. Ma asteptam sa fie putin mai complexa , exact " ceva mai electronica", functia de premergator deja nu ne mai intereseaza 3.gif . Noi avem multe jucarii interesante , foarte educative , e adevarat ca au costat ceva mai mult dar fac toti banii.

Click to view attachment Click to view attachment
Click to view attachment Click to view attachment
angelinavlad
CITAT(angelic_art2000 @ Aug 17 2007, 01:51 AM) [snapback]258479[/snapback]
Astazi, chiar in ziua in care Andra-Maria a implinit un anisor, am primit niste produse comandate la o firma... on line.
Nu mai stiam ce suma trebuie sa achit, si cum comandasem doua produse, am platit si am primit doua colete.
Toate bune si frumoase... pana le-am deschis!
Erau doua jucarii multifunctionale si nici o pereche de pantofi (acesta era cel de-al doilea produs comandat...)
Am sunat la Satu Mare (acolo e reprezentanta...) si mi-au spus ca a fost o greseala, ca pantofii inca nu au sosit din Germania, ca pot returna coletul suplimentar si ca voi primi banii ramburs in cca 30 de zile... Pe langa asta, eu va trebui sa platesc si taxele de expediere a coletului!

Astfel incat... mi-a venit o idee!

Daca e vreo mamica interesata de acest produs (detalii AICI... si mai sus), o rog sa ma contacteze!
Sincer, in felul acesta nu voi mai plati nici eu taxele postale (ma refer la solicitari din Bucuresti), nici mamica respectiva nu va plati taxele lor de expediere (10 RON). Astfel, ramane pretul de baza (59 RON)
Atasez in continuare foto cu bebelina mea, jucandu-se...
(ii place foarte mult, are tot felul de functii si poate fi folosit cu succes in locul clasicului premergator...!

P.S.: daca sunteti din Bucuresti, puteti si sa ne faceti o vizita, sa-l vedeti...

fetelor dati-mi un pont...de unde ati luat jucaria ca o VREAU si eu ptr fetita mea care face un anisor i 20 septembrie si vreau sa ajunga la timp....va rog ajutati-ma, astept pm sau mesaj de la voi...Pupici la toti bebeii si mamici

CITAT(angelinavlad @ Aug 31 2007, 01:54 PM) [snapback]263753[/snapback]
fetelor dati-mi un pont...de unde ati luat jucaria ca o VREAU si eu ptr fetita mea care face un anisor i 20 septembrie si vreau sa ajunga la timp....va rog ajutati-ma, astept pm sau mesaj de la voi...Pupici la toti bebeii si mamici
dviviond
(angelinavlad @ Aug 31 2007, 01:56 PM) *

de la "reclama interzisa"...sper sa nu se considere reclama 9.gif
angelinavlad
CITAT(dviviond @ Aug 31 2007, 02:05 PM) [snapback]263757[/snapback]
de la Quelle...sper sa nu se considere reclama 9.gif

Am cautat pe site si nu am gasit-o...imi poti da te rog un link?
mersi dviviond
dviviond
Am cautat si eu pe site-ul lor si se pare ca nu mai au produsul! 2.gif Sau cel putin eu nu il mai gasesc.
Natalia
QUOTE(dviviond @ Aug 31 2007, 02:26 PM) *
Am cautat si eu pe site-ul lor si se pare ca nu mai au produsul! 2.gif Sau cel putin eu nu il mai gasesc.

angelinavlad incearca sa ii suni sa vezi cum de nu mai au produsul.este foarte interesanta jucaria si eu la un an i-am luat-o si acuma a inceput sa se joace cel mai mult cu ea, o trage de colo colo.Cand avea un an, nu era sa interesata de ea si asta am auzit-o si la alta mamica care ii luase aceeasi jucarie fetitei ei.asa ca, daca nu o au acuma o poti cumpara de craciun ca oricum mai incolo se va juca mai mult cu ea.
Natalia
angelinavlad
am vazut ca a reparut pe site, jucaria, deci o poti cumpara
aari & sara
super jucaria 41.gif ... am intrat pe site si am comandat-o pt Sara (este 49,90 RON ), desi o va folosi peste cateva luni 71.gif si am mai comandat si Casa de joaca GOWI (este 69,90 RON ). Abia astept sa le primesc 69.gif

Danao
Am comandat-o si eu ...oare in cat timp ajunge?
monciq
Nu mai scrie nimeni aici 2.gif ..ce jucarii deosebite ati mai cumparat sau ati vazut, aveti sugestii ?Se apropie sarbatorile 9.gif (Sf.Nicolae, Craciunul) si reinnoim stocul de jucarii. 4.gif
cristina g
Au aparut de la"treiursuleti" 3 jucarii - o jucarie pentru sortat, un telefon si un catelus - care sunt in limba romana. Se gasesc acum intr-un hypermarket la promotie, preturile sunt bune comparativ cu alte magazine in care le-am vazut. Dintre ele i-am luat baietelului meu catelusul de plus insa de trei zile de cand il are nici nu a vrut sa il ia in brate.
I-am mai luat niste cuburi din guma care se gasesc si in forma clasica si trenulete, animalute se joaca cu ele foarte putin. I se pare mai interesanta cutia in care au fost ambalate pe care tot se urca si coboara 10.gif .
Baietelului meu i se par interesante cartile cu animale, ouale de la paste care au o ata micuta la capat si pe care le tot "flutura" de zor prin casa, sertarele, usile pe care le tot inchide si le deschide...
M-am gandit sa ii iau ceva dulapior de plastic micut cu mai multe sertare - un banc de lucru ceva asa cum sunt pentru fetite bucatariile insa nu am gasit.
Danao

asta e catelusul de care zice Cristina yahoo.gif ...Riana e super incantata...mai tarziu va arat si cealalta jucarie de la "treiursuleti" si inca o mingiutza.
aaalina
Cateva din jucariile noastre"educative". Specific ca pe toate scrie "dupa 3 ani" insa sunt foarte bune si pentru un copil de 2 ani.

Danonino
Cateva din jucariile noastre"educative". Specific ca pe toate scrie "dupa 3 ani" insa sunt foarte bune si pentru un copil de 2 ani.

Vrem si noi Domino din lemn! crying2.gif Vroiam sa te intreb de unde l-ai luat ,apoi am vazut ca esti din Cta, poate totusi l-ai luat din vreun supermarket care sa fie si in Bucuresti...Imi place la nebunie!Joculete cu piese mici nu mai vreau momentan ca alerg dupa un set de 100 mingii de plastic si piesele de la table de m-a zapacit!Special le arunca sub mobila apoi mi le cere 102.gif
aaalina
Dadonino, domino am luat de la Bam Boo. Cu siguranta aveti la Buc. Am mai luat de la ei si alte jucarii din lemn.
mai pun 2 poze. Pe una din ele e un pazl pentru cei mici, cica tot dupa 3 ani. Are doar 6 fragmente. Am incercat sa-i dau si spre mirarea mea a mers destul de usor. Aici trebuie sa spun ca fetita mea s-a obisnuit deja cu acele simple din 2 bucati.

Mianca
(monciq @ Nov 3 2007, 08:32 AM) *
Nu mai scrie nimeni aici 2.gif ..ce jucarii deosebite ati mai cumparat sau ati vazut, aveti sugestii ?Se apropie sarbatorile 9.gif (Sf.Nicolae, Craciunul) si reinnoim stocul de jucarii. 4.gif

Uite cu ce se joaca Sonia cel mai mult.

casuta de la q----e

un ursulet pt baie care, daca ii apesi pe nas, da din maini, scoate apa pe dus si pe robinet, de la aceeasi firma

cercuri

carticica pt apa

si lego

aaalina
Mianca, e super casuta!Si ursuletul! Robinetul de la ursulet se deschide ca unul adevarat? Ce pret are ursuletul pentru baie? Mai jos pozele cu acel pazl foarte simplu format doar din 2 fragmente. Sunt animalele si casutele lor. si altele 2 asemanatoareMai jos e tot un fel de pazl . Deocamdata Iulia doar scoate animalutele din casutele lor si le potriveste la loc, dar mai tarziu vom invata si ora dupa acest ceas.Jucariile de mai jos sunt preferatele noastre. Cu ele dormim, cu ele invatam, cu ele am reusit sa scapam de pampersi. ASta pentru ca Grohi a certat-o un pic pe Iulia si i-a spus ca fetitele nu fac pipi in chilotei si de atunci- doar la olita! Sunt niste papusi care se imbraca ca o manusa pe mana si poti face teatru de papusi cu ele.Si inca 2.
monciq
(cristina g @ Nov 3 2007, 10:29 AM) *
M-am gandit sa ii iau ceva dulapior de plastic micut cu mai multe sertare - un banc de lucru ceva asa cum sunt pentru fetite bucatariile insa nu am gasit.

Uite ce poti gasi la 130 ron desi cred ca pentru copliasi mai marisori, sau oricum trebuie sa faci o selectie printre suruburi,piulite si alte obiecte ascutite sau taietoare din banc,e destul de sofisticat 10.gif

sau asa

Mianca multam de sugestii si tuturor care ati scris...o sa comand ursuletul, dar spune-mi am vazut ca e cu baterii,nu e vreun pericol la contactul cu apa??? 35.gif Si o sa mai iau un puzzle cu voci muzicale cu piese din lemn yahoo.gif
cam asa arata

din pacate nu mai gasesc casuta, sau nu am vazut eu bine? 102.gif
Azi am cumparat un covor puzzle care a tinut-o ocupata intreaga dupa amiaza pe Diandra(e frumos colorat, se desface in patrate si la randul lor fiecare patrat permite sa scoti cifra/litera si daca il va conserva va invata mai tarziu si alfabetul si cifrele 69.gif ).E fain si nu am dat decat 18 ron pe el.Ii place si Diandrei...si pana cumparam domino, ne jucam cu piesele de remy 24.gif

''Educative'' papusi aalina 24.gif ...sper sa o invat la olita , unde gasim? 7.gif Ursuletul de baie costa 40 ron 71.gif
shmily
(monciq @ Nov 3 2007, 10:12 PM) *
Si o sa mai iau un puzzle cu voci muzicale cu piese din lemn yahoo.gif
cam asa arata

asa puzzle din lemn avem si noi... dar bia scoate piesele din el si nu mai reuseste sa le bage inapoi... o distreaza sa le scoata si ma pune pe mine sa i le pun... dar pana acum nu i le-am pus ca m-am gandit ca asa n-o sa se invete niciodata! am incercat sa le pun cu manuta ei, sau sa-i arat unde sa le puna ea, dar se plictiseste repede... dar al nostru nu-i cu voci muzicale... si mi se pare ca nici cel din imagine nu-i pt ca arata ca al nostru...

ii lipsesc ceva piese pt ca i-am facut acum poza si a trebuit sa caut piesele prin cosul de jucarii... si nu pot rasturna cosul ca doarme pitica... astea-s toate care le-am nimerit... io le am pt ca le-a primit de la "bunicii adoptivi", dar io nu i-as cumpara asa ceva... sau poate or fi faine pt varsta mai mare...
monciq
(shmily @ Nov 3 2007, 10:38 PM) *
dar al nostru nu-i cu voci muzicale... si mi se pare ca nici cel din imagine nu-i pt ca arata ca al nostru...
[

asa scrie in informatiile privind produsul Puzzle cu voci de animale(cand animalul este pus corect in cutie, se aude vocea respectiva.)...mai exista tot acolo un set de 4 puzzle cu animale si altele care intr-adevar nu e muzical si arata asa , poate din acesta aveti, e la acelasi pret...eu insa il vreau pe cel muzical.Daca te uiti cu atentie pe tablita unde se aseaza formele vei vedea sus pe mijloc cateva gaurele...sunt de la difuzor! 10.gif Eu le gasesc instructive chiar daca nu pentru notiunea de puzzle(de a potrivi formele) ci pentru a recunoaste animalutele si felul lor de a se exprima. 71.gif
Mianca
Ursuletul de baie costa 39,90 lei. Da, robinetul se deschide ca unul adevarat, curge apa cand il deschizi. Dar mie mi se pare dusul cel mai fain.
Monciq, sa sti ca si eu m-am gandit la acelasi lucru cu bateriile dar nu e absolut nici o problema. Iti dai seama ca s-au gandit producatorii la asta. 35.gif Am vazut si eu la un magazin din apropiere covoras puzzle cu cifre si litere si acum o sa ma duc si eu sa-i iau. Pe langa casuta si ursulet am mai comandat si jucaria multifunctionala (cea la care ai pus tu poze cand ai primit-o)dar nu a sosit odata cu celelalte. 102.gif Sper sa mai aiba si sa-mi trimita.
mihaela33
Jucarii educative din lemn marca Heros,import Germania.Adica cuburi,seturi de tren cu vagoane magnetica,seturi de construit din gama Constructor,dominouri cu animale,jocuri de memorie,figurine magnetice,table magnetice,etc.Poti accesa situl WWW.reclama-interzisa.ro sau ma poti contacta si iti pot trimite un catalog. Jucarii educative din lemn marca "reclamainterzisa" ,import Germania.Adica cuburi,seturi de tren cu vagoane magnetica,seturi de construit din gama Constructor,dominouri cu animale,jocuri de memorie,figurine magnetice,table magnetice,etc.Poti accesa situl WWW.reclama-interzisa.ro si iti pot trimite un catalog.
micri
(mihaela33 @ Nov 4 2007, 09:17 AM) *
Jucarii educative din lemn marca Heros,import Germania.Adica cuburi,seturi de tren cu vagoane magnetica,seturi de construit din gama Constructor,dominouri cu animale,jocuri de memorie,figurine magnetice,table magnetice,etc.Poti accesa situl WWW.reclama-interzisa.ro sau ma poti contacta si iti pot trimite un catalog. Jucarii educative din lemn marca "reclamainterzisa" ,import Germania.Adica cuburi,seturi de tren cu vagoane magnetica,seturi de construit din gama Constructor,dominouri cu animale,jocuri de memorie,figurine magnetice,table magnetice,etc.Poti accesa situl WWW.reclama-interzisa.ro si iti pot trimite un catalog.

Mai dar cata subtilitate de a te strecura intre noi.
Te inscrii ca membru si, ...coincidenta,... chiar primul mesaj postat este unul pt. reclama, total nevinovat,...ce maniera jalnica!(ca sa nu comentez mai taios).
Nu ai unde sa-ti faci reclama gratuita si ti-ai gasit locul aici?...ar trebui sa-ti fie jena!
Daca mai continui vei primi Ban pe acest forum!
crisabc
(angelic_art2000 @ Oct 8 2007, 02:33 AM) *
Am primit si eu noul catalog Q...Jucaria a reaparut - cu o alta denumire (Playset 4 in 1), alt pret (49,90 ron!!!) si alt cod al produsului (AI49 59 43)V-o recomand din toata inima!
eu nu am catalogul ,dar am cautat pe net si nu am mai gasit jucaria nici cu denumirea veche ,nici cu cea noua 2.gif o vreaaaaaau!! yahoo.gif cum pot sa fac rost de ea?
(Danao @ Oct 9 2007, 02:45 PM) *
Am comandat-o si eu ...oare in cat timp ajunge?
spune-mi te rog de unde ai comandat-o si daca a ajuns?
aari & sara
pai eu am comandat pe 3 oct si jucaria Playset 4 in 1 si inca 2 jucarii. Cele 2 au ajuns, dar jucaria Playset 4 in 1 inca nu a ajuns (pe fact scria ca este in curs de trimitere 102.gif )... sper macar sa ajunga pana inainte de sarbatori 39.gif
crisabc
(aari & sara @ Nov 12 2007, 12:19 PM) *
pai eu am comandat pe 3 oct si jucaria Playset 4 in 1 si inca 2 jucarii. Cele 2 au ajuns, dar jucaria Playset 4 in 1 inca nu a ajuns (pe fact scria ca este in curs de trimitere 102.gif )... sper macar sa ajunga pana inainte de sarbatori 39.gif

cum ai facut comanda,prin mail sau telefonic?
Danao
(crisabc @ Nov 12 2007, 12:38 PM) *
cum ai facut comanda,prin mail sau telefonic?

Eu am facut comanda pe net...daca intri la ei pe site gasesti acolo cum sa comanzi, conditii de livrare etc...eu am facut comanda pe 2 octombrie si mi-au trimis mail ca se livreaza in maxim 3 saptamani si nici acum nu am primit 2.gif , probabil am sa dau telefon dar nu stiu daca mai fac a doua comanda.
aari & sara
pe net am facut comanda. Am sa sun astazi sa intreb cand imi va ajunge... va anunt ce mi se va raspunde 71.gif
xeniacristina
Am facut si eu comanda la ei (direct pe net) si mi-au ajuns produsele cam în 3 săptămâni... deci răbdare...
Pe mine mă încânta si calutul...
aari & sara
pai la mine au trecut mai mult de 3 saptamani , sunt deja 6. In fine... am vorbit la ei, si mi s-a spus ca ... cica imi va ajunge saptamana viitoare. Abia astept. 69.gif
crisabc
mamicutelor,sa ne scrieti daca ati mai primit jucaria playset 4 in 1
cristina g
(xeniacristina @ Nov 12 2007, 12:03 PM) *
Am facut si eu comanda la ei (direct pe net) si mi-au ajuns produsele cam în 3 săptămâni... deci răbdare...
Pe mine mă încânta si calutul...

si pe mine, sper sa il primeasca Alex de la bunicii lui de Craciun 5.gif . Insa vezi ca tot in hypermarketul M este unul asemanator in promotie cred ca pana pe 14 noiembrie si este cu aproximativ 1oo lei - 99,50 parca...
xeniacristina
(cristina g @ Nov 13 2007, 02:21 PM) *
si pe mine, sper sa il primeasca Alex de la bunicii lui de Craciun 5.gif . Insa vezi ca tot in hypermarketul M este unul asemanator in promotie cred ca pana pe 14 noiembrie si este cu aproximativ 1oo lei - 99,50 parca...

Multumim de informatie. Oricum, vreau să-i iau unul de sărbători. 3.gif
Mianca
(crisabc @ Nov 12 2007, 06:12 PM) *
mamicutelor,sa ne scrieti daca ati mai primit jucaria playset 4 in 1

Eu am comandat-o pe 4 octombrie si n-a venit. Am sunat la ei sa intreb si mi-au spus ca va veni dar mai dureaza. Asa ca......asteptam 14.gif
crisabc
multumesc mianca de raspuns si te rog sa imi scrii aici cand primesti jucaria
carmen iuliana
Mama, vreaau calutul!!!!! Ce imi place!
Jucaria cu pricina si eu am coamndat-o dar numai de 2 sapt. Asa ca sunt curioasa sa vad cand ajunge!
Danao
Si eu vreau calut yahoo.gif ...mi-am adus aminte ca a avut nepotelul meu si a fost foarte incantat de el mult timp. Nu stiu la Que-lle cat cost dat am vazut in oferta la Carre-four cu 180 lei 39.gif
crisabc
mergeti si in metro
am vz acolo balansoar pt copii ,in forma de elefantel si costa in jur de 1 mil
am vz si jucarie multifunctionala,doar ca se numea altfel si costa 2 mil 35.gif
Sorinamjd
Buna! Mamici eu am comandat jucaria "4 in 1" de la q..e si am primit ieri avizul de la posta.Abia luni ma duc sa o iau si va spun eu despre ea. Am emotii ca nu am facut asta niciodata.Deci vorbim luni!Am facut comanda pe 3 oct.
Mianca
(Sorinamjd @ Nov 17 2007, 02:12 PM) *
Buna! Mamici eu am comandat jucaria "4 in 1" de la q..e si am primit ieri avizul de la posta.Abia luni ma duc sa o iau si va spun eu despre ea. Am emotii ca nu am facut asta niciodata.Deci vorbim luni!Am facut comanda pe 3 oct.

Inseamna ca trebuie sa-mi vina si mie jucaria ca am facut comanda pe 4 oct yahoo.gif Eu am optat sa o primesc acasa prin curier, e mai usor decat la posta.
aari & sara
mi-au venit jucariile comandate. yahoo.gif le-am comandat pe 3 oct si au venit astazi.

Danao
Eu am comandat pe 2 oct ...oare ajung pana la Craciun 39.gif 2.gif
aari & sara
(Danao @ Nov 19 2007, 04:11 PM) *
Eu am comandat pe 2 oct ...oare ajung pana la Craciun 39.gif 2.gif

24.gif
la fel am simtit si eu... de ce nu suni sa vezice-ti raspund de acolo?!
catalina23
Is suparata ca nu mai vad pe site-ul de la Que... jucaria asta de a comandat-o toata lumea 10.gif playset 4 in 1 oare nu mai au pe stoc ? ca si eu vroiam sa comand aseara , offfffff 14.gif
crisabc
(aari & sara @ Nov 19 2007, 04:06 PM) *
mi-au venit jucariile comandate. yahoo.gif le-am comandat pe 3 oct si au venit astazi.

la ce pret ti-a venit play set-ul?
aari & sara
(crisabc @ Nov 20 2007, 07:43 AM) *
la ce pret ti-a venit play set-ul?

50 ron.

Pai si o prietena de a mea a comandat cu o saptamana dupa mine, si la ea inca nu a ajuns.
Am vazut si eu ca nu mai este pe site, probabil s-a comandat foarte mult si nu mai este pe stoc. Prietena mea a sunat la ei si i-au spus ca nu mai au pe stoc, dar ca asteapta sa le vina din Germania pt a-i putea trimite. Si i-au spus ca daca a comandat, v-a primi cu siguranta jucaria.

si acum, sa va arat ce i-am comandat Sarei:

crisabc
(aari & sara @ Nov 20 2007, 10:00 AM) *
50 ron.

Pai si o prietena de a mea a comandat cu o saptamana dupa mine, si la ea inca nu a ajuns.
Am vazut si eu ca nu mai este pe site, probabil s-a comandat foarte mult si nu mai este pe stoc. Prietena mea a sunat la ei si i-au spus ca nu mai au pe stoc, dar ca asteapta sa le vina din Germania pt a-i putea trimite. Si i-au spus ca daca a comandat, v-a primi cu siguranta jucaria.

si acum, sa va arat ce i-am comandat Sarei:

f faina jucaria si vad ca are si multe accesorii muzicale
cat a costat?
Mianca
Uraaaa, ne-a sosit si noua playset-ul aseara. 50 de roni.
E frumos ca e super colorat, dar prea multe optiuni nu are. Adica numai sa apese pe butoane, sa miste limbile la ceas, sa invarteasca de niste rulouri, dar n-are sunete. Cu toate astea, Sonia a fost incantata aseara si s-a jucat cu ea. Important e ca poate s-o plimbe prin casa 10.gif 10.gif O sa fac poze sa vi le arat.
aari & sara
(crisabc @ Nov 20 2007, 12:06 PM) *
f faina jucaria si vad ca are si multe accesorii muzicale
cat a costat?

71 ron fara taxe. Dar din pacate m-au sunat sa-mi spuna ca nu o au deocamdata pe stoc. am comandat-o chiar de pe 3ursuleti.
O mai caut si in alte parti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.