Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jucarii Deosebite-educative
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Educatie
Pages: 1, 2, 3, 4
micaalsa
Haideti sa va arat si eu o carticica educativa, absolut minunata.

Carticica merge la copilasi peste 1 an, este in forma de mar si are 4 povestioare sub forma a 4 carticele separate.

Albinuta interactioneaza cu fiecare pagina a cartii si identifica cuvintele.
Pe fiecare pagina, copilasul descopera 10 cuvinte, care au senzori de atingere: daca de ex. atingi leul, cartea va citi "L. L vine de la leu". Are 2 moduri de joaca, la alegere: "descopera" si "ascunde si cauta", astfel copilasul are 2 modalitati de a invata animalele, litere, culori, sunete si forme.

E tare frumos colorata, poza o arata ca fiind micuta dar e chiar marisoara.

Click to view attachment

simonabcr
QUOTE(micaalsa @ Mar 13 2008, 01:53 PM) *

Frumoasa jucaria, de unde se poate achizitiona?
micaalsa
QUOTE(simonabcr @ Mar 13 2008, 02:09 PM) *
Frumoasa jucaria, de unde se poate achizitiona?

Ti-am trimis mesaj .
simra
QUOTE(nicoleta121 @ Jan 28 2007, 07:33 PM) *
multam Laura asta era si am gasit si site-ul

Cautati pe net EMALDO.Jucariile sunt sustinute si de site supradotati.ro.Succes
micaalsa
QUOTE(simra @ Mar 13 2008, 04:23 PM) *
Cautati pe net EMALDO.Jucariile sunt sustinute si de site supradotati.ro.Succes

Eu am cautat dar sincer, n-am gasit nimic 2.gif .
Anaxor
QUOTE(micaalsa @ Mar 15 2008, 09:23 AM) *
Eu am cautat dar sincer, n-am gasit nimic 2.gif .

Nici eu 39.gif
irisa
mihaela30 am vazut o masinuta foarte interesant (poza a doua de aici: http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...8290&st=45)

ma intereseaza si pe mine jucaria asta, poti sa-mi spui de unde ai luat-o? merci
dana_martie
eu am luat bear ville de la chicoo, iaca mi-e lene sa pun poza... Iar fiul meu e asa incantat! rade in hohote cand ursuletii coboara scara si sutn si aruncati de pe trambulina, invarte masinutele, casa o scoate tot timpul si o frichineste. Ciocaneste in formele alea cu entuziasm.. cred ca este intr-adevar nimerita pt varsta lui! Micaalsa 6.gif
micaalsa
QUOTE(dana_martie @ Mar 22 2008, 11:30 PM) *
eu am luat bear ville de la chicoo, iaca mi-e lene sa pun poza... Iar fiul meu e asa incantat! rade in hohote cand ursuletii coboara scara si sutn si aruncati de pe trambulina, invarte masinutele, casa o scoate tot timpul si o frichineste. Ciocaneste in formele alea cu entuziasm.. cred ca este intr-adevar nimerita pt varsta lui! Micaalsa 6.gif

6.gif sa o folositi sanatosi, ma bucur mult ca-i place
niki75
QUOTE(monciq @ Nov 3 2007, 11:12 PM) *
Azi am cumparat un covor puzzle care a tinut-o ocupata intreaga dupa amiaza pe Diandra(e frumos colorat, se desface in patrate si la randul lor fiecare patrat permite sa scoti cifra/litera si daca il va conserva va invata mai tarziu si alfabetul si cifrele 69.gif ).

QUOTE(Mianca @ Nov 4 2007, 01:01 AM) *
Am vazut si eu la un magazin din apropiere covoras puzzle cu cifre si litere si acum o sa ma duc si eu sa-i iau.

Caut si eu un covoras ca cel postat de monciq. Poate ma ajutati si pe mine sa gasesc. Prin hypermarketuri am cautat si nu am gasit nimic asemanator. Sandra e inebunita dupa puzzle are foarte multe si face toata ziua la ele.
Sigur i-ar placea covorasul asta.
Ariana27
Niki ai incercat in Selgros, Metro? eu am vazut la Sel 39.gif
Noi avem si acum il tin in dulap, toata ziua era imprasiat prin toata casa 14.gif
Mianca
QUOTE(niki75 @ May 26 2008, 11:48 AM) *
Caut si eu un covoras ca cel postat de monciq. Poate ma ajutati si pe mine sa gasesc. Prin hypermarketuri am cautat si nu am gasit nimic asemanator. Sandra e inebunita dupa puzzle are foarte multe si face toata ziua la ele.
Sigur i-ar placea covorasul asta.

Eu l-am luat de la un magazin pentru copii de la mine din cartier, din Berceni. Este si f ieftin, vreo 16-17 lei.
niki75
QUOTE(Ariana27 @ May 26 2008, 12:02 PM) *
Niki ai incercat in Selgros, Metro? eu am vazut la Sel 39.gif

N-am incercat la Sel si Metro ca ne e peste mana. Noi mergem pe la Carrf.. sau Cora
QUOTE(Mianca @ May 26 2008, 12:04 PM) *
Eu l-am luat de la un magazin pentru copii de la mine din cartier, din Berceni. Este si f ieftin, vreo 16-17 lei.

Poti sa-mi spui si mie unde e exact? Poate stii strada ca gasim... Noi stam in Tineretului si n-ar fi departe.
Multumesc mult pt info 6.gif
Mianca
QUOTE(niki75 @ May 26 2008, 12:43 PM) *
N-am incercat la Sel si Metro ca ne e peste mana. Noi mergem pe la Carrf.. sau Cora

Poti sa-mi spui si mie unde e exact? Poate stii strada ca gasim... Noi stam in Tineretului si n-ar fi departe.
Multumesc mult pt info 6.gif

Pe bd.Alexandru Obregia, la statia Cultural (sau Straduintei) spre piata e un magazin pentru copii dar nu mai stiu cum se cheama. Mai trec pe acolo si daca vad iti dau un pm.
niki75
QUOTE(Mianca @ May 26 2008, 01:14 PM) *
Pe bd.Alexandru Obregia, la statia Cultural (sau Straduintei) spre piata e un magazin pentru copii dar nu mai stiu cum se cheama. Mai trec pe acolo si daca vad iti dau un pm.

Multumesc mult Mianca. am fost unde mi-ai zis si tu si am gasit covorasul yahoo.gif . Am gasit intr-un din librarii. Sandra e super incantata de el 6.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.