Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E Cineva Pacienta Doctoritei Georgeta Badea?
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Doctori Ginecologi
Gabita
Ce parere aveti despre ea?
Eu am fost la ea de cateva ori si a fost draguta cu mine.Singurul lucru care m-a pus pe ganduri,a fost ca nu m-a trimis sa fac ecografie la 12 saptamani,a zis ca nu este nevoie.Sa astept pana la 16 saptamani.Va pup! mwah.gif
Marina
CITAT(Gabita @ Jan 20 2007, 02:31 PM) [snapback]168722[/snapback]
Ce parere aveti despre ea?
Eu am fost la ea de cateva ori si a fost draguta cu mine.Singurul lucru care m-a pus pe ganduri,a fost ca nu m-a trimis sa fac ecografie la 12 saptamani,a zis ca nu este nevoie.Sa astept pana la 16 saptamani.Va pup! mwah.gif

Gabita,eu nu o cunosc,insa iti raspund pentru ca am stat in salon dupa nastere cu o pacienta a ei,era o femeie de serviciu de scoala,deci fara posibilitati materiale(cu un caracter foarte frumos,insa)si avusese si mari probleme,o sarcina foarte dificila.Singura care a acceptat-o a fost aceasta doctorita,ea spunea ca daca n-ar fi fost ea,ar fi murit,si mai mult decit atit,a vrut sa-i dea bani dupa nastere si doctorita nu a vrut sa ia nimic,i-a spus ca are mai multa nevoie ea.S-a purtat impecabil,mie nu-mi venea sa cred cind am auzit ca mai exista si doctori care sa respecte juramintul lui Hipocrat,si nu avea nici un interes sa ma minta,nu?dealtfel,am vazut-o si eu cind venea zilnic la control si se purta foarte frumos,mie mi s-a parut fosrte calda.Asa ca mergi inainte cu doctorita aceasta,ca pare O.K.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.