Bun venit Anchi si eu sunt din Cluj, am nascut de 9 luni deja, la Clinica de Ginecologie 1 cu doctorul Muresan Daniel, de care am fost foarte multumita.
Initial prima confirmare a sarcinii mi-a dat-o acest medic Nanu la clinica lui particulara, pur intamplator am ajuns acolo, pentru ca tocmai nascuse o prietena de-a mea acolo si aveam o mare banuiala ca sunt insarcinata(testul de sarcina tocmai iesise pozitiv). Ma incanta ideea unei clinici particulare, insa dupa controlul pe care mi l-a facut dr.Nanu am renuntat rapid la aceasta idee. Este un medic foarte dur, clinica e mica, aparatura de acolo, din ce am vazut eu e foarte veche, avea un echograf ca abia distingeai imaginea, ecranul era extrem de mic, iar daca e vreo complicatie la nastere acolo nu se poate rezolva, ci trebuie dusa femeia insarcinata la clinica de stat, respectiv Stanca(el acolo cred ca mai lucreaza). Iar prietena mea tocmai a nascut acum al doilea bebe si nu s-a mai dus la Nanu ci la Ginecologie .
Faptul ca ofera lucrusoare pentru copil nu cred ca e un mare atu deoarece alea le poti cumpara si tu, nu e mare lucru si cred ca cel mai important e ca nasterea sa fie ok la fel tu si bebe.
Eu nu o recomand, normal ca decizia iti apartine.
Iti doresc multa bafta si sa faci alegerea cea mai buna pentru tine si bebe.
Ti-am trimis acelasi mesaj si in topicul pe care l-ai deschis tu "Cluj sau Baia Mare"!