Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Spitale In Cluj
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Spitale si Doctori
kry
buna fetelor,
este cineva din cluj sau cunoasteti o clinica particulara de ginecologie in cluj?
am fost la una de pe strada Decebal, mi s-a parut foarte ok, dar as dori sa aflu mai multe detalii. Din pacate nu stiu cum se numeste. stiti ceva?
6.gif
codruta
CITAT(kry @ Oct 12 2005, 11:01 AM)
buna fetelor,
este cineva din cluj sau cunoasteti o clinica particulara de ginecologie in cluj?
am fost la una de pe strada Decebal, mi s-a parut foarte ok, dar as dori sa aflu mai multe detalii. Din pacate nu stiu cum se numeste. stiti ceva?
6.gif
[snapback]8435[/snapback]

salut, in sfarsit cineva din cluj
si eu auzisem de clinica doctorului Nanu, de pe Decebal. Dar e bine sa mergi acolo de la inceput sa-ti urmareasca acolo sarcina ca daca mergi inainte de a naste, nu stiu daca te ia. Te costa 2 milioane luarea in evidenta iar asta presupune ca timp de 9 luni nu mai platesti nici o consultatie, nici un ecograf, nimic si mergi de cate ori trebuie. Iar cand nasti te costa 15 milioane, dar saloanele sunt de 2-3 persoane, ca la hotel, mancarea ti-o comanzi de la o firma cu care au ei contract si-ti aduce ce vrei tu iar la externare iti dau si o gramada de hainute pentru copii.
Toate bune si frumoase, singura problema e sa nu apara complicatii ca in cazul asta te transporta tot la maternitatile de stat.
Tu cate saptamani ai? La ce doctor ai fost pana acum?
kry
Codruta, iti multumesc foarte mult pentru informatii. Eu deocamdata nu sunt insarcinata, sunt la faza de incercari...sper cat de curand sa se si materializeze.De aceea am dorit sa aflu din timp, pentru ca sa merg de la inceput acolo.
Am fost la Radusan , la o doctorita foarte draguta, Diana Stefan, dar ea are program doar la maternitatea din Huedin, asa ca voi fi nevoita in momentul in care raman insarcinata sa merg la un alt medic.
Am fost in urma cu doi ani la clinica de pe Decebal, si mi-a placut foarte mult, o prietena nascuse acolo , a costat la vremea aceea 10 mil. Nu mi se pare mult, mai ales ca scap de stresul cu plicurile si de tratamente inadecvate ale asistentelor. Sunt si asa prea sensibila ,iar in momentele acelea chiar nu cred ca o sa am nevoie de jigniri si stres in plus. Am inteles ca deja s-au dotat cu aparatura necesara si in caz de cezariana.
Sper sa fim mai multe din Cluj, asa poate mai schimbam impresii despre clinicile de aici.
sarcina usoara 11.gif
codruta
iti tinem pumnii si pumnutii 11.gif si spor la treaba.
Noi ne apropiem de finish dar cred ca nu voi naste in cluj ci in bistrita, ca aici stau acuma , dupa sot. Sper sa fie bine.
La inceput ziceam ca voi naste la cluj, ca-s la mama acasa, mai mult spatiu, mai multe ajutoare, mai buni doctori etc. De aceea prima vizita ,de confirmare a sarcinii am facut-o in cj dar am fost foarte dezamagita de doctorii astia renumiti. Mult mai frumos se poarta cu mine dr din bistrita, care are rabdare cu mine. Am mai avut eu si alte experiente cu dr din cj, le gasesti pe forum...asa ca am decis sa nasc aici, la casuta mea, cu dr meu.
Alina Popescu
NU MAI ESTE CHIAR NICI O GRAVIDUTZA DIN CLUJ?????A TRECUT CEVA VREME DE CAND NU A MAI SCRIS NIMENI LA TOPICUL ASTA. EU SUNT LA DR. NANU SI M-AR INTERESA TOT CE E LEGAT DE EL SI CLINICA LUI.
IoaM
CITAT(Alina Popescu @ Jun 8 2006, 06:03 AM) [snapback]72463[/snapback]

NU MAI ESTE CHIAR NICI O GRAVIDUTZA DIN CLUJ?????A TRECUT CEVA VREME DE CAND NU A MAI SCRIS NIMENI LA TOPICUL ASTA. EU SUNT LA DR. NANU SI M-AR INTERESA TOT CE E LEGAT DE EL SI CLINICA LUI.

Si eu sunt din Cluj dar voi naste la Stanca. Inca nu stiu cu ce medic pentru ca al meu tocmai pleaca in concediu 2.gif si m-a recomandat unui alt medic despre care nu stiu nimic. Despre clinica particulara am auzit tot felul, si bune si rele, dar probabil ca daca nu sunt complicatii la nastere tot mai bine e decat la stat.
solara
Salut!
Eu am nascut in Cluj, la Stanca, cu d-l doctor Sbarciu. Am mai scris si ma repet, tare ma bucur pentru alegerea facuta si il recomand cu caldura tuturor celora care vor sa poata avea incredere in medicul lor.
Despre clinica particulara si doctorul Nanu, intamplarea face ca am auzit chiar ieri, de la o cunostinta, care nu era f. multumita datorita faptului ca la ultima vizita, medicul abia si-a gasit timp sa-i acorde un minut.
Asta stiu eu.
La Stanca s-au purtat frumos chiar si daca nu le-am dat plicul din prima zi, chestie care si pe mine ma deranjeaza, mi-e jena mie si intotdeauna incerc sa gasesc pe altcineva sa o faca in locul meu.Eu am incercat sa cumpar mici atentii care mi se pareau mie mai usor de dat, adica aveam impresia ca nu dau mita, doar rasplatesc un gest atent.
Va pup si numai bine!
Zara
CITAT(IoaM @ Jul 30 2006, 07:50 PM) [snapback]89512[/snapback]

Si eu sunt din Cluj dar voi naste la Stanca. Inca nu stiu cu ce medic pentru ca al meu tocmai pleaca in concediu 2.gif si m-a recomandat unui alt medic despre care nu stiu nimic. Despre clinica particulara am auzit tot felul, si bune si rele, dar probabil ca daca nu sunt complicatii la nastere tot mai bine e decat la stat.

Salut!
Sunt si eu din CJ voi naste la Gine 1.Umblu la Dr.Ona la control, sper sa fie totul ok.Va doresc bafta tuturor!
viatainroz
CITAT(Alina Popescu @ Jun 8 2006, 01:03 PM) [snapback]72463[/snapback]

9.gif nu stiu daca nu cumva e tarziu pt tine sa afli ca si eu sunt la domnul dr. Nanu din Cluj
kry
13.gif si vii din Iasi in Cluj la consultatii? sau cum faci?
sarcina usoara si spune-ne cum e la domnul Nanu
Anchi
Buna fetelor, eu sunt din Oradea si ma gandeam sa merg la clinica din Cluj ca e mai aproape iar acasa mai bine nu. Asa ca, mi-ar prinde bine si mie niste sfaturi daca sunteti dragute sa mi le dati, ca sunt la prima sarcina si habar nu am incotro sa o iau. Cum e la clinica?
IoanaB
Bun venit Anchi si eu sunt din Cluj, am nascut de 9 luni deja, la Clinica de Ginecologie 1 cu doctorul Muresan Daniel, de care am fost foarte multumita.
Initial prima confirmare a sarcinii mi-a dat-o acest medic Nanu la clinica lui particulara, pur intamplator am ajuns acolo, pentru ca tocmai nascuse o prietena de-a mea acolo si aveam o mare banuiala ca sunt insarcinata(testul de sarcina tocmai iesise pozitiv). Ma incanta ideea unei clinici particulare, insa dupa controlul pe care mi l-a facut dr.Nanu am renuntat rapid la aceasta idee. Este un medic foarte dur, clinica e mica, aparatura de acolo, din ce am vazut eu e foarte veche, avea un echograf ca abia distingeai imaginea, ecranul era extrem de mic, iar daca e vreo complicatie la nastere acolo nu se poate rezolva, ci trebuie dusa femeia insarcinata la clinica de stat, respectiv Stanca(el acolo cred ca mai lucreaza). Iar prietena mea tocmai a nascut acum al doilea bebe si nu s-a mai dus la Nanu ci la Ginecologie .
Faptul ca ofera lucrusoare pentru copil nu cred ca e un mare atu deoarece alea le poti cumpara si tu, nu e mare lucru si cred ca cel mai important e ca nasterea sa fie ok la fel tu si bebe.
Eu nu o recomand, normal ca decizia iti apartine.
Iti doresc multa bafta si sa faci alegerea cea mai buna pentru tine si bebe.
6.gif
Ti-am trimis acelasi mesaj si in topicul pe care l-ai deschis tu "Cluj sau Baia Mare"!
Anchi
Buna burtici...Tocmai am venit de la Cluj de la dr. Nanu. Fata de ce specimene am intalnit la Oradea, credeti-ma acest doctor e mana cereasca. Cu mine a fost foarte atent si consultatia a fost cat se poate de finuta. 18.gif E adevarat ca fiecare om are o afinitate spre anumite persoane iar eu sunt foarte incantata. Acum sunt in sfarsit linistita.
Pentru cine vrea sa mearga la el, eu il recomand din toata inima.
Va pupicesc si sa cresteti mari. 8.gif
sanziana27
Am nascut in septembrie, pana atunci am mers luna de luna la clinica dr. Nanu, la un control de rutina a descoperit ca sarcina mea stagna de o luna 13.gif m-a tinut sub observatie sambata si duminica si luni m-a trimis la Gine 1 si am nascut cu dr.Ona.Copilul fiind foarte mic, 1900g avea nevoie de incubator cu hiperventilatie, ceea ce ei nu au la clinica.Dupa o sarcina de vis, nasterea a fost cu multe peripetii! Daca va mai fi sa avem un copil, nici nu ma mai gandesc sa merg la clinica lor.Voi merge la Gine 1 de la inceput.Am fost foarte multumita de Ona, cu toate ca s-a trezit cu mine la usa luni si dupa masa Stamatian a aprobat cezariana de urgenta si marti la 8 intram in sala de operatie!
Fiecare face cum vrea....doar atat vreau sa spun: la ce sume de bani se dau la clinica ar putea avea dotari mai bune!Nu te incalzeste cu nimic ca mancarea ti-o alegi tu, cand viata puiutului e in pericol!
IoanaB
CITAT(sanziana27 @ Dec 27 2006, 12:42 PM) [snapback]158900[/snapback]
Nu te incalzeste cu nimic ca mancarea ti-o alegi tu, cand viata puiutului e in pericol!

De acord cu tine Sanziana27.

Sa-ti traiasca bebe, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el! 8.gif

albinuzza
Buna fetelor. Am avut si eu o experienta mai deosebita, incheiata, din fericire, cu bine. Micutul meu s-a nascut la 33 saptamani, la Stanca prin cezariana, cu dr.Fulga Florescu. Pe dna doctor o vazusem a doua oara in viata mea, sarcina fiind urmarita de dr. Zsigmond Anna. Deci, copil de 33 sapatamani, 2300 gr, cu probleme de respiratie. Am stat in Stanca 1 luna. De atunci pentru mine Stanca este un loc unde am cunoscut oameni deosebiti, adevarati profesionisti, care fac minuni cu ceea ce au la dispozitie, care s-au purtat impecabil si pe care vi-i recomand cu caldura. Cu toate ca va doresc sa nu-i cunoasteti atat de bine ca mine.
Sa va creasca bb-ii mari si sanatosi.
mbianca
Buna

si eu sunt tot din Cluj si am aflat recent ca sunt insarcinata....deci sunt in cautarea unui medic bun, am auzit multe laude despre dr. Cezarin Todea.. stiti ceva de el?

Pupici.
IoaM
CITAT(mbianca @ Jan 25 2007, 06:37 AM) [snapback]171138[/snapback]
Buna

si eu sunt tot din Cluj si am aflat recent ca sunt insarcinata....deci sunt in cautarea unui medic bun, am auzit multe laude despre dr. Cezarin Todea.. stiti ceva de el?

Pupici.

Buna Bianca,

eu am nascut anul trecut in august la Stanca si am avut "ocazia" sa ii cunosc destul de bine pe medicii de acolo. Dintre toti cel mai bun profesionist mi s-a parut Dr. Mihu Dan. Sarcina mi-a fost urmarita de Dr. Todea, eu am mers la cab. lui particular, insa mi s-a parut destul de expeditiv si cam grabit tot timpul. Acum poate ca neavand nici un fel de probleme cu sarcina nu prea avea ce sa-mi spuna Din pacate nu am nascut cu el asa ca nu stiu ce sa-ti zic. Daca vrei sa-ti povestesc mai multe poti sa-mi scrii si pe messenger la adresa ioamuresan. Iti doresc o sarcina usoara, fara complicatii si o nastere la fel. Pupici
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.