Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Copiii Nostri Cei Haiosi!
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Comportament
anaida
Va propun un subiect nou...haideti sa ne distram putin cu perlele copiilor nostri...cu ale noastre de pe vremea cand eram copii...sau poate cu ale copiilor vecinilor, rudelor etc...
Incep eu cu un exemplu personal...eram mica-mititica si tare strangareata cand era vb de bani...aveam si pusculita si puneam banuti in ea de cate ori aveam ocazia. Intr-o zi m-a gasit mama plangand ca-mi luase cineva din bani. Mama, contrariata, m-a intrebat: "De unde stii, ca tu nu stii sa numeri?!"...eu am raspuns suspinand..."E mai usoara!" 2.gif
freedelia
Noi am mers la super market si am cumparat printre altele sampon si balsam pt mami. Si John a vrut imediat sticlele sa le inspecteze el. Atunci bunicul i-a zis exasperat, lasa astea astea sunt pt femei. De atunci umbla baiatul meu prin casa si cum vede ceva ce seamana cu sticlele alea striga cat il tin plamanii "Fee-meeei". Ne prapadim de ras si el cand vede ca radem mai tare striga.
21ni31
Ha!Ha! Baietelul meu, cand iesim pe afara, vrea doar caciulita cu maneca scurta(are o caciulita cu manute). Iar de cand nu mai are voie la desenele de la televizor plange ca vrea sa se uite la chilotii mascati(pilotii nascar). 6.gif
21ni31
Tot noi...
Astazi veneam impreuna cu fetitele de la gradinita. La un moment dat, cea mica, Mireluta, ma intreaba:
-Mami, tu esti indlagostita? Ii raspund:
-Poate. Si banuind ca urmeaza o confesiune:
-De ce Miri, tu esti indragostita?
Ea, foarte fericita ca am dibuit-o;
-Daaa, m-am indlagostit azi!
-De cine?
-De Andlei(un coleg de gradi, bineinteles).
-Si cum ti-ai dat seama?
-Astazi, cand ne jucam de-a momia(mumia) si el m-a prins.
-Si te-ai indragostit cand te-a prins?
-Nuu, cand eram momie!

Alta, de-a Anei, pe la 2 ani jumate:
Mergeam pe strada si vede in fata noastra un catelus care avea doar trei picioare. Incepe sa strige:
-Mami, uite un catel defect, hai sa-l ducem la reparat!

Odata, in ziua de salariu, am hotarat sa le iau la firma unde lucram, ca sa le mai
plimb. Fetele incep sa testeze terenul, sa vada cam ce as fi dispusa sa le cumpar.
Ca sa le necajesc, le raspund ca nu le pot lua nimic, pt. ca iau foarte putini bani. Ana,curioasa:
-Tata aduce si el bani putini?
Ii raspund ca nu, el aduce cei mai multi bani in casa. O vad ca ma priveste preocupata, susoteste ceva cu Mireluta, apoi ma anunta triumfatoare:
-Stim de ce tu iei bani putini!
O privesc curioasa.
-Pentru ca nu ai buzunare la haine, si n-ai unde sa-i tii! (intr-adevar, in ziua aceea eram imbracata in haine fara buzunar)

Mireluta la trei ani, peltica. Le citesc "Capra cu trei iezi". Cand vine taica-su, Miri, bucuroasa, incearca sa-i spuna ce poveste le-am citit, dar se poticneste : capa, clapa, clapla... Nu-i iese. La care, Ana, cu o figura atotstiutoare:
-Miri, nu asa, nu clapla, se spune crapa! 4.gif
21ni31
Pai daca tot am monopolizat noi topicul asta, va mai spunem una, recenta.
A racit ceata de pitici si aseara le-am dat alinierea la pus supozitoare cu paracetamol. Mireluta, foarte suparata, ma cearta :
- La ce imi foloseste mie supozitivul asta pe care mi l-ai pus?
Ana, ca de obicei, stie "mai bine":
- Mami, hi, hi, Mirela ii spune supozitiv la explozitor!
cris22tyna
CITAT(21ni31 @ Apr 14 2006, 07:11 PM) [snapback]57439[/snapback]

- Mami, hi, hi, Mirela ii spune supozitiv la explozitor!

24.gif 24.gif

Fi-mea de ceva vreme a descoperit avionul sus pe cer ... 4.gif daca e sus, e avion ... 35.gif binenteles ca si in casa pe tavan acum avem : "anionuuu tuuuusss" 24.gif
cina
Fi-mea de ceva vreme a descoperit avionul sus pe cer
Si a mea fata de ceva timp la descoperit dar ea spune abionu tus la avion sus,sunt niste scumpite 8.gif
alina_georgiana
Buna!! [/i]Supercopilasi aveti!!Ce de chestii haioase mai spun ei, dragalasii!! Noi suntem micuti. Mai avem pana la perle deastea...desi daca ma gandesc bine as putea sa-mi amintesc ce mai zicea nepotica mea cand era mai mica.. (acum are 6 ani) Daca imi aduc aminte va scriu. Stiu ca siea stalcea cuvintele in cel mai frumos mod. Cum o fac si ai vostri de altfel. Va puup si pe voi si pe copilasi!! mwah.gif mwah.gif
21ni31
Astazi am fost in parc. La intoarcere, Danut ma vede ca ma tot agit si ma intreaba ce am. Ca sa glumesc cu el ii spun ca eu cred ca m-a ciupit un purice de picior, la care el foarte serios imi raspunde:" Vezi daca nu esti atenta pe unde calci, pana unde ti-a intrat piciorul in purice?"
Tot astazi, seara, in loc de obisnuita poveste dinainte de culcare, citim despre rechini urmarind in acelasi timp poze cu acestia.
Eu:"Exista numeroase specii de rechini: marele rechin alb, rechinul tigru, ciocan, etcetera". Ana, privind la poze, este nedumerita:"Mami, care dintre astia este etcetera?"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.