Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pipi...
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Clubul mamicilor de baietei
dianamariad
dragele mele mai cu experienta, spuneti-mi si mie cam pe cand si...cum ii invatam pe juniori sa faca pipi?????
CRISTINA BARBASCU
CITAT(dianamariad @ Oct 11 2005, 12:13 PM)
dragele mele mai cu experienta, spuneti-mi si mie cam pe cand si...cum ii invatam pe juniori sa faca pipi?????
[snapback]8176[/snapback]

draga mea,nu-ti face griji ca atunci cand va fi el pregatit sa spuna si sa faca singur, o va face.Baietelul meu de 4 ani si jumatate nu a vrut sa spuna ca face pipi pana la 2 ani,acum e deja mare si nu se aseaza pe vine ,ci face in picioare,ca de e "barbat". 21.gif
papusa
La noi s-a intamplat cam la fel,Codrin a facut la olita tarziu,pe la 2ani si ceva.La olita nu a facut mult timp,caci i-am luat colacel pt.wc si de cand i l-am luat nu a mai vrut la olita.
Calin ii calca pe urme lui frate-su,puturos,dar acum nu imi mai fac mea culpa,ca la Codrin,stiu ca ii va veni si lui vremea sa faca la olita.
Asa-s baietii. 21.gif
anaida
Puiul meu a fost mai iute la capitolul "olita"...de la un an si jumatate a inceput sa spuna cand face caca (are si acum un ton melodios cand spune ca-ca), iar de la un an si 9 luni am renuntat la pampers (in afara de perioada somnului), pt ca a inceput sa spuna ( tot ca-ca) si cand face pipi...dupa apx o luna am scos si pampersul de nani, pt ca a inceput sa se trezeasca si sa spuna...si acum face o data pe timpul noptii, la olita...iar ziua de regula vrea la baie (numai daca e ceva interesant la tv prefera olita)...cand mergem in vizita e foarte curios sa vada baia si imediat ce a vazut-o unde e ne anunta ca are ceva de lasat pe acolo!
Eu nu l-am fortat (nici nu as fi avut cum), in schimb, cum a dat caldura in primavara, am renuntat sa-i mai pun pampers ziua (cand stateam in casa mai ales) si bine-nteles ca facea pipi peste tot in casa si-i mai si placea sa topaie in baltoaca! Schimbam baiatul si o luam de la capat...a durat cateva saptamani munca aceasta, dar a meritat!...si din cat spun statisticile, baieteii sunt mai leneviori ca fetitele...
monika
24.gif
leantza_ro
Buna fetelor! Mai sa stiti ca si noi avem o problema de genul asta, eu una nu pot sa il pun pe olita pentru ca se incordeaza si se ridica in picioruse, deci nu am nici o sansa, ma dispera. Asa ca am hotarat sa mai aman pusul pe olita ca si asa nu avem rezultate. Voi ce ziceti? Pupici tuturor.
dianamariad
hai sa va zic eu ceva: al meu are 8 luni si, cum ma gandeam ca ar fi cazul sa il pun pe olita, intr-o dimineata am incercat...si a intrat cu totul in olita. Mai exact, fundutul, si o parte din picioruse au disparut in olita, bebe s-a speriat de gaura in care l-am bagat iar eu am ramas socata de cat de mare e de fapt. Si...credeti-ma pe cuvant ca a fost cea mai mica olita pe care am gasit-o prin oras....
Oare e rusine daca mai aman si eu???? 17.gif 9.gif
cgaby
buna!
noi am renuntat la pampersi la 2 ani peste zi si la 2 ani jumate peste noapte. la inceput l-am "mituit" cu biscuiti ca sa faca la olita, are una in forma de foca...si canta cand faci pipi...si s-a obisnuit, l-am felicitat, aplaudat de cate ori reusea sa faca! fiecare copil are ritmul lui...
initial facea asezat, dupa care i-am aratat ca baietii fac din picioare si acum asa face. vede la altii si invata repede!
succes! si...rabdare!
raluve
CITAT(leantza_ro @ Mar 22 2006, 08:49 AM) [snapback]52660[/snapback]

Buna fetelor! Mai sa stiti ca si noi avem o problema de genul asta, eu una nu pot sa il pun pe olita pentru ca se incordeaza si se ridica in picioruse, deci nu am nici o sansa, ma dispera. Asa ca am hotarat sa mai aman pusul pe olita ca si asa nu avem rezultate. Voi ce ziceti? Pupici tuturor.

si Adrian facea la fel, pana acum 3 zile, cand l-a pus tata de data asta...si parca a resit o pozitie mai comoda.asta s-a intamplat acum, la 10 luni.a doua zi, dimineata a si facut kki singur, eu am plecat din camera si l-am lasat pe olita.azi dimineata s-a repetat povestea dance.gif
a, si inca o chestie, eu tot incercam sa il pun cu olita in pat, dimineata...azi mi-am dat seama ca nu ii place in pat, doar pe mochetuta pe care se joaca el...deci ,incearca si tu sa schimbi locul olitei 4.gif 3.gif poate functioneaza.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.