Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Doctori din Constanta
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Doctori Ginecologi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
bamby
11.gif :11[FONT=Courier][COLOR=[COLOR=green]
help.gif
Stie cineva un medic ginecolog din constanta?Vrem un bebe dar se lasa asteptat.
11.gif 6.gif
vlad_mom
CITAT(bamby @ Oct 10 2005, 01:07 PM)
11.gif  :11[FONT=Courier][COLOR=[COLOR=green]
help.gif
11.gif  6.gif
[snapback]7989[/snapback]

Va recomand medicul la care am facut si eu tratament. D-na dr.Lutescu.
adriana071279
Eu va recomand dr cu care am nascut eu Dr Boteanu Constantin.Este un dr foarte bun.
aetheia
help.gif
11.gif  6.gif

Va recomand medicul meu Mohamed Zaher .....am intzeles ca este un medic bun, io-s la inceputul sarcinii.
Va doresc succes!
nik
help.gif
11.gif  6.gif

dr. Belcin este foarte cauatata! la PROVITA, clinica unde lucreaza se tin si cursuri Lamaze!
anelize2004
Stie cineva cam care sunt "scorurile " din Constanta? 39.gif
Lorika
eu nu am nascut cu ea dar recomand tot Lutescu pt ca am auzit ca e specializata in sarcina si fertilitate
noi ne-am chinuit trei ani pentru bebe dupa o sarcina oprita din evolutie, toti doctorii spuneau ca n-am nimik, si am ramas cu ajutorul plantei "branca ursului"
iar despre costuri variaza in jur de 500 consultatia si 500 eco
la dascalu e 400 cu poza - f buna ca dr ecoghraf dar nu e ginecolog si iti va spune ca ai lichid putin, iar la Luteasca un eco in al treilea trimestru de sarcina, intr-adevar se uita la foarte multe chestii si masoara pana si vibratiile placentei si face tot felul de grafice, ajunge la 800.000 rol
Iar daca te duci la Rusa dai un milion ca dupa consultatie te trimite si la eco
beatricemc
eu sunt la dr.Rusa.
Mi se pare un doctor super buna.
Si este si seful sectiei de obstetrica-ginecologie din spitalul mare.
pupici
melena
si eu votez pt dr Rusa consider ca e cel mai bun avand in vedere ca pana sa ajung la el am trecut pe la catva dr care chiar nu m-au multumit
Despre Lutescu (el) am vorbe de bine dar de ea nu prea ;am inteles ca e priceputa in fertilizare dar la cealalta parte ingrijirea gravidei nu prea.
oty
Si eu ti-l recomand tot pe dr.Rusa,e f.bun,eu am nascut cu el,iar cele 2 finute ale mele tot cu el au nascut si totul e ok.
melena
imi ziceti si mie unde sunt scrise indicatiile despre branca ursului pt ca sunt interesata.

va multumesc!
mwah.gif mwah.gif mwah.gif
oty
CITAT(melena @ Jun 4 2006, 01:35 AM) [snapback]71136[/snapback]

imi ziceti si mie unde sunt scrise indicatiile despre branca ursului pt ca sunt interesata.
va multumesc!

Tinctura Branca Ursului 50 ml 7,63 Lei noi

Producator: SANTO RAPHAEL

Indicatii: Se recomandă ca adjuvant în: - astenie sexuală, impotenţă, frigiditate - oboseală cronică, nevralgii, reumatism - hipertensiune arterială - anexită, metroanexită, menopauză prematură - digestie dificilă Contraindicaţii: ciroză hepatică, insuficienţă renală cronică.
Compozitie: brânca-ursului (Heracleum sphondylium) - rădăcină, alcool etilic, apă distilată.
Continut: 50 ml
Administrare: - Se iau câte 30-40 picături de tinctură de 3 ori/zi, într-un pahar cu apă plată, cu 30 minute înainte de mese. Precauţii: - Se evită expunerea excesivă la soare în timpul administrării produsului (deoarece datorită conţinutului de cumarine al plantei, pot apare erupţii). - A nu se depăşi doza prescrisă!
Actiuni: tonic general, afrodiziac intens, stimulent al activităţii gonadelor, antispastic uterin, antistres, stimulent digestiv, hipotensiv.
Observaţie: - Tinctura de Brânca-ursului (plantă supranumită şi “ginseng românesc” ) este un afrodiziac tonic excelent atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, acţionând atât prin stimularea activităţii gonadelor cât şi prin acţiune antispastică şi de reducere a stresului şi anxietăţii, mărind dorinţa sexuală. Spre deosebire de medicamentele afrodiziace, tinctura de Brânca-ursului poate fi administrată şi la hipertensivi.

NOTA: Produsele prezentate pe sit se pot administra fara prescriptie medicala. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate pe ambalaj sau in prospectele acestora inainte de folosire.

CITAT(melena @ Jun 4 2006, 01:35 AM) [snapback]71136[/snapback]

va multumesc!

http://www.formula-as.ro/reviste_577__66__...ca-ursului.html
http://www.treiursuleti.ro/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59745
beatricemc
CITAT(melena @ Jun 3 2006, 09:56 PM) [snapback]71109[/snapback]

si eu votez pt dr Rusa consider ca e cel mai bun avand in vedere ca pana sa ajung la el am trecut pe la catva dr care chiar nu m-au multumit
Despre Lutescu (el) am vorbe de bine dar de ea nu prea ;am inteles ca e priceputa in fertilizare dar la cealalta parte ingrijirea gravidei nu prea.

Buna!
Esti o gravidutza din cta?
Si esti la Dr.Rusa?
Si eu!
melena
Din pacate eu inca fac parte din categoria aspirantelor dar sper ca in vara asta se "rezolva".
Si da sunt la Dr Rusa avand antecedente cu diversi medici care chiar nu mi-au format o opinie deloc buna am optat pt el .
Cu nevasta-sa nu prea sunt eu impacata adica cunosc ecografi mai buni dar cica el nu primeste eco de la alti doctori.
Va tin la curent cu trecerea pe cealalta baricada(a gravidutelor)

Pupici!
kiss.gif kiss.gif kiss.gif
beatricemc
CITAT(melena @ Jun 8 2006, 01:27 AM) [snapback]72362[/snapback]

Din pacate eu inca fac parte din categoria aspirantelor dar sper ca in vara asta se "rezolva".
Si da sunt la Dr Rusa avand antecedente cu diversi medici care chiar nu mi-au format o opinie deloc buna am optat pt el .
Cu nevasta-sa nu prea sunt eu impacata adica cunosc ecografi mai buni dar cica el nu primeste eco de la alti doctori.
Va tin la curent cu trecerea pe cealalta baricada(a gravidutelor)

Pupici!

Ai dreptate in ceea ce o priveste pe "doamna".Dar barem e amabila si isi da tot interesul.Eu oricum am facut eco la 4D.
Succes la proiectul de vara!
iti doresc sa-ti reuseasca din prima si sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos!
pupici
melena
CITAT

Ai dreptate in ceea ce o priveste pe "doamna".Dar barem e amabila si isi da tot interesul.Eu oricum am facut eco la 4D.
Succes la proiectul de vara!
iti doresc sa-ti reuseasca din prima si sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos!
pupici

Sper sa iasa cu bine la mal proiectul meu si sa nu esueze "in larg" (daca tot suntem la mare)
4.gif
pupici!
danac
buna mamici...sunt si eu o viitoare mamica insarcinata in 15 saptamani, din constanta...
e cineva la domnul stoica? ma intereseaza pentru ca de la 5 saptamani de cand am aflat ca
sunt insarcinata, m-a tot indopat cu prenatal. duphaston si no-spa...zice ca am uterul contractat.
acum m-a trecut pe gravidinon...daca a auzit cineva de problema asta poate ma linisteste si pe mine...
ca-s tare speriata
melena
Daca este vorba de Stoica Alex.(de pe Lapusneanu ) pot sa-ti spun ca e un dr bun asa ca urmeaza-i sfatul.Adevarul e ca el da cam multe pastile( spun din propria experienta)dar poate ca are motive.Eu nu m-am mai dus la el (de vreo 2 ani) deoarece e mai in varsta si in perioada aia era cam bolnav.Daca ai indoieli cu privire la ceva nu ezita sa-l intrebi ca e foarte de treaba.

Sper ca am putut sa-ti fiu de folos.
Despre partea cu pastilele nu prea te pot ajuta pt ca eu n-am fost insarcinata pana acum si chiar nu ma pricep la pastile.

Pupici!
danac
CITAT(melena @ Jun 9 2006, 10:58 PM) [snapback]72891[/snapback]

Daca este vorba de Stoica Alex.(de pe Lapusneanu ) pot sa-ti spun ca e un dr bun asa ca urmeaza-i sfatul.Adevarul e ca el da cam multe pastile( spun din propria experienta)dar poate ca are motive.Eu nu m-am mai dus la el (de vreo 2 ani) deoarece e mai in varsta si in perioada aia era cam bolnav.Daca ai indoieli cu privire la ceva nu ezita sa-l intrebi ca e foarte de treaba.

Sper ca am putut sa-ti fiu de folos.
Despre partea cu pastilele nu prea te pot ajuta pt ca eu n-am fost insarcinata pana acum si chiar nu ma pricep la pastile.

Pupici!

da...stoica de pe lapusneanu...mersi frumos, m-ai linistit...
beatricemc
CITAT(danac @ Jun 10 2006, 09:42 AM) [snapback]72925[/snapback]

da...stoica de pe lapusneanu...mersi frumos, m-ai linistit...

Buna! Si bine ai venit in clubul nostru.
Si eu sunt din Cta si sunt la Dr.Rusa.
Din pacate nu am auzit nimic de dr.Stoica 106.gif 106.gif
Te pupic si multa sanatate!
anelize2004
Si eu am fost intr-o perioada la dr. Stoica dar nu m-am mai dus pt.ca :
- am avut o sarcina oprita in evolutie la care el (dupa controale pe cal) spunea ca totul e OK (in timp ce tot ma "intepa" cu Gravibinon). Abia la un eco, dr. Dascalu mi-a zis ca era sarcina oprita de vreo 3 saptamani si m-a trimis urgent inapoi la Stoica care mi-a facut chiuretaj pe loc.
- nu este adeptul testelor care se fac astazi (triplu test, eco 3D, etc) fiind un medic "mai traditional"(adica cum vrea Dumnezeu), lucru cu care eu nu sunt de acord (de ce sa te chinui si tu si viitorul copil daca se pot preintampina aceste situatii )
- are o asistenta care nu stie sa-si tina gura (ceea ce aude din relatia doctor-pacient trambiteaza mai departe) ceea ce iar mi se pare lipsita de cei 7 ani de acasa si de etica profesionala.

In rest , este un doctor bun, calm care nu m-a facut sa ma simt jenata avand in vedere ca este un "el" si nu o " ea" iar dupa chiuretajele facute la el nu am avut probleme.

Sarcina usoara si fara probleme!
danac
CITAT(anelize2004 @ Jun 14 2006, 01:40 PM) [snapback]74034[/snapback]

Si eu am fost intr-o perioada la dr. Stoica dar nu m-am mai dus pt.ca :
- am avut o sarcina oprita in evolutie la care el (dupa controale pe cal) spunea ca totul e OK (in timp ce tot ma "intepa" cu Gravibinon). Abia la un eco, dr. Dascalu mi-a zis ca era sarcina oprita de vreo 3 saptamani si m-a trimis urgent inapoi la Stoica care mi-a facut chiuretaj pe loc.
- nu este adeptul testelor care se fac astazi (triplu test, eco 3D, etc) fiind un medic "mai traditional"(adica cum vrea Dumnezeu), lucru cu care eu nu sunt de acord (de ce sa te chinui si tu si viitorul copil daca se pot preintampina aceste situatii )
- are o asistenta care nu stie sa-si tina gura (ceea ce aude din relatia doctor-pacient trambiteaza mai departe) ceea ce iar mi se pare lipsita de cei 7 ani de acasa si de etica profesionala.

In rest , este un doctor bun, calm care nu m-a facut sa ma simt jenata avand in vedere ca este un "el" si nu o " ea" iar dupa chiuretajele facute la el nu am avut probleme.

Sarcina usoara si fara probleme!

oh my god! ai avut vreun simtom cum ca sarcina era oprita???? inseamna ca trebuie sa ajung urgent la echo, sa vad cum si care e treaba cu bebe daca e sanatos...sunt nelinistita acum, mai ales ca sunt si la prima sarcina si mi-l doresc enorm de mult....dar d-na Dascalu e buna nu? mi s-a mai recomandat sa merg la ea pt echo. e adevarat ca iti da si poza bebelusului sau sunt zvonuri?
melena
Dupa parerea mea Dascalu este o buna "ecografista" in Constanta,mai este un echo pe Bogdan Voda, Dr Carmen care are echo 3D-4D poate cel mai performant din Romania(ca si Herghelegiu) este si priceputa .
41.gif

pupici!
danac
CITAT(melena @ Jun 15 2006, 01:07 AM) [snapback]74263[/snapback]

Dupa parerea mea Dascalu este o buna "ecografista" in Constanta,mai este un echo pe Bogdan Voda, Dr Carmen care are echo 3D-4D poate cel mai performant din Romania(ca si Herghelegiu) este si priceputa .
41.gif
pupici!

ai perfecta dreptate...e si foarte de treaba, am fost aseara si pot sa zic cu mana pe inima ca viitoare mamica mai fericita ca mine nu cred ca exista...am o minunatie de baietel, perfect sanatos si cu o inimioara ce bate hotarata. eu am ceva probleme, din cauza ca e placenta jos inserata, la aproximativ 2,7 cm de col...hmmm e rau rau? oricum fac injectii cu gravibinon, si se pare ca are rezultat, pentrui ca a mai urcat putin... 3D-4D am inteles ca pot face abia in saptamana 23-24, iar eu abia am intrat in saptamana 17 10.gif 10.gif pentru cele carte intereseaza, un echo fetal normal e 50 ron, iar 3D-4D in sapt 23-24 e 250 ron, pt sapt 13-14 este 200 ron. pupici si bebe sanatos yahoo.gif yahoo.gif
melena
Sa-ti traiasca baietelul! clapping.gif
Cred ca ti-a recomandat repaus daca e placenta jos inserata nu?

Multa sanatate!
danac
CITAT(melena @ Jun 15 2006, 12:14 PM) [snapback]74372[/snapback]

Sa-ti traiasca baietelul! clapping.gif
Cred ca ti-a recomandat repaus daca e placenta jos inserata nu?
Multa sanatate!

da, mi-a zis sa nu stau mult in picioare si sa continui tratamentul ca da rezultate. multa sanatate si tie si bebelusului tau mwah.gif mwah.gif mwah.gif yahoo.gif
melena
CITAT(danac @ Jun 15 2006, 11:23 AM) [snapback]74437[/snapback]

da, mi-a zis sa nu stau mult in picioare si sa continui tratamentul ca da rezultate. multa sanatate si tie si bebelusului tau mwah.gif mwah.gif mwah.gif yahoo.gif

N-ai inteles bine presupun eu sunt inca la aspirante. 63.gif 77.gif
Sper ca vara asta reusesc sa trec bariera. 3.gif

pupici!
asilanom69cta
Melena nu vreau sa te supar dar dr Dascalu nu este asa renumita precum spui .De ex:mie acum 2 ani mi-a spus la echo ca am 2 fibroame unul de 2 cm si unul de 4 cm cand de fapt era sarcina in 5 saptamani.Am plecat de la ea ca si moarta parca nimic nu mai era pe lumea asta,dar cand am mers la ginecolog m-am linistit.Si ptr ca vorbim de Dr dascalu si de Dr Stioca a-si vrea sa va povestesc ceva ce s-a intamplat acum recent adica exact luni cand am nascut pe 5-06.Pe data de 06-06 a nascut o fata de 29 ani care atunci cand a venit in salon era terminata saraca de ea si chiar nu stiu cum a supravietuit travaliului.Ea singura ne-a povestit la cele ce eram in salon ca este pacienta Dr Stoica si ca acesta a trimis-o la echo la Dascalu.Madam Dascalu i-a spus ca bb are 2,900 si ca in 2 saptam cat mai are pana naste se va face de 3,200,dar nu a fost asa.A nascut o frumusete de fata de ATENTIE-4,300, o diferenta cam mare ptr un copil cu aceasta greutate nu treb sa se nasca normal ci prin cezariana.La nastere au taiat-o in toate partile si atunci cand au scos bb nu stie nimeni ce s-a intamplat ca fetita s-a nascut cu pareza la mana dreapta(mana dr nu o misca deloc era moarta).Deci atentie mare cu aceasta DASCALU ptr ca are cam multe greseli in meseria ei de echografa.Dr Stoica nu stiu chiar ce vina are dar banuiesc ca si el ca medic treb sa-si dea seama ca acel copil se va naste cu o greutate mare.Atat am avut de spus si va rog atentie mare ptr ca cu asa ceva nu te joci.
danac
CITAT(melena @ Jun 15 2006, 08:12 PM) [snapback]74612[/snapback]

N-ai inteles bine presupun eu sunt inca la aspirante. 63.gif 77.gif
Sper ca vara asta reusesc sa trec bariera. 3.gif

pupici!

oups...n-am inteles bine deloc...mult succes si cred cu tarie ca vei reusi, dar bebe nu vine cand vrei, vine cand nu te astepti 10.gif intotdeauna bebe e o surpriza. pupici multi mwah.gif

CITAT(asilanom69cta @ Jun 15 2006, 08:23 PM) [snapback]74618[/snapback]

Melena nu vreau sa te supar dar dr Dascalu nu este asa renumita precum spui .De ex:mie acum 2 ani mi-a spus la echo ca am 2 fibroame unul de 2 cm si unul de 4 cm cand de fapt era sarcina in 5 saptamani.Am plecat de la ea ca si moarta parca nimic nu mai era pe lumea asta,dar cand am mers la ginecolog m-am linistit.Si ptr ca vorbim de Dr dascalu si de Dr Stioca a-si vrea sa va povestesc ceva ce s-a intamplat acum recent adica exact luni cand am nascut pe 5-06.Pe data de 06-06 a nascut o fata de 29 ani care atunci cand a venit in salon era terminata saraca de ea si chiar nu stiu cum a supravietuit travaliului.Ea singura ne-a povestit la cele ce eram in salon ca este pacienta Dr Stoica si ca acesta a trimis-o la echo la Dascalu.Madam Dascalu i-a spus ca bb are 2,900 si ca in 2 saptam cat mai are pana naste se va face de 3,200,dar nu a fost asa.A nascut o frumusete de fata de ATENTIE-4,300, o diferenta cam mare ptr un copil cu aceasta greutate nu treb sa se nasca normal ci prin cezariana.La nastere au taiat-o in toate partile si atunci cand au scos bb nu stie nimeni ce s-a intamplat ca fetita s-a nascut cu pareza la mana dreapta(mana dr nu o misca deloc era moarta).Deci atentie mare cu aceasta DASCALU ptr ca are cam multe greseli in meseria ei de echografa.Dr Stoica nu stiu chiar ce vina are dar banuiesc ca si el ca medic treb sa-si dea seama ca acel copil se va naste cu o greutate mare.Atat am avut de spus si va rog atentie mare ptr ca cu asa ceva nu te joci.

da...stoica e asa nu stiu cum sa zic...parca n-are nici un stres. te pune pe chestia aia acolo, te controleaza si zice '' da trebuie continuat tratamentul'', dar nu intreaba cum ma simt, sau daca am facut vreun echo...m-am dus singurica la echo sa vad daca e bebe ok si am avut noroc sa-mi si zica ce e( sunt atat de fericita). asta e cu domnul stoica...la mine a avut dreptate, uterul era contractat din cauza ca era placenta inserata foarte jos si aveam dureri mari de burta, simteam ca ma rup in doua cateodata, acum s-a ridicat la aproximativ 2,7 cm de col si inca trebuie continuat tratamentul. ma simt bine acum, chiar daca mai am intepaturi ca la durerile de ovare la ciclu, dar mult mai blande...sper din tot sufletul sa fie baietelul meu sanatos...aaaa, inca ceva...la 17 saptamani am luat 7 kg in greutate...e rau???? eram, foarte slaba , doctorita mea de fam zice ca e ok, dar mie mi se pare cam mult...pana la 40 de saptamani....
beatricemc
Scuza-ma ca iti spun chestia asta ,dar cu atatea "reclame proaste" de ce mai continui sa te duci la Dr.Stoica?!??!?!?
Sunt atatia doctori buni in Constanta.
Eu ti-am spus ca sunt la Rusa dar mai sunt buni si Dantes, Boteanu....etc
Daca vrei iti dau eu nr de telefoane de la cabinetele dansilor si iti si spun unde sunt localizate.
E pacat sa risti cu chestia asta......
dariutza11
BUNA ! SI EU SUNT DIN CONSTANTA , AM DEJA O FETITZA DE 3 ANI, SI ACUM SUNT INSARCINATA IN 25 DE SAPTAMANI.
PRIMA NASTERE A AVUT LOC LA 31 DE SAPTAMANI, PRIN CEZARIANA,DECI SI ACUM TOT PRIN CEZARIANA TREBUIE SA NASC.
POATE SA-MI SPUNA CINEVA CATE CEVA DESPRE DL. DR. PETEANU VALENTIN? 5.gif
VA MULTUMESC
melena
Am o prietena care a nascut cu el si a fost multumita .Eu mai multe nu pot sa-ti spun ca n-am ajuns niciodata la el.

Sorry!
mwah.gif
mihaculipici
eu am facut cezariana cu acelasi medic de la primul copil pentru ca am fost multumita. daca ai fi din iasi, ti l-as recomanda bucuroasa.
clara20
Buna ziua fetelor!!!!

Ma numesc Larisa si am o bebita minunata de 10 luni. Am adus-o pe lume cu ajutorul domnului doctor Zaher. Vi-l recomand din tot sufletul si cu caldura!!!!

Va pup!!!
ginapanzaru
Nu cunosc doctorul,dar iti urez nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi(tu si copilul).
anastasia
CITAT(dariutza11 @ Jun 20 2006, 10:42 PM) [snapback]76312[/snapback]

BUNA ! SI EU SUNT DIN CONSTANTA , AM DEJA O FETITZA DE 3 ANI, SI ACUM SUNT INSARCINATA IN 25 DE SAPTAMANI.
PRIMA NASTERE A AVUT LOC LA 31 DE SAPTAMANI, PRIN CEZARIANA,DECI SI ACUM TOT PRIN CEZARIANA TREBUIE SA NASC.
POATE SA-MI SPUNA CINEVA CATE CEVA DESPRE DL. DR. PETEANU VALENTIN? 5.gif
VA MULTUMESC

Buna,
eu personal nu ti l-as recomanda pe dr Peteanu. Nu este deloc profesionist. Cu cativa ani in urma am ramas insarcinata si pentru ca ream la prima sarcina am intrebat in dreapta si in stanga de un ginecolog bun. Mi s-a recomandat dr Peteanu (tatal). Am facut programare la cabinet si am nimerit la Peteanu (fiul). Am avut ceva sangerari, m-am dus la el si mi-a spus sa stau linistita ca nu e nimic, iar dupa cateva zile am ajuns in urgenta. M-au vazut vreo patru medici si toti ma intrebau la ce medic sunt de ma lasat asa in halul ala. L-am anuntat si pe Peteanu, dar nu s-a ostenit sa vina la spital sa ma vada, spunandu-mi ca doar ce plecase de acolo si ca va veni a doua zi de dimineata sa ma vada. Bineinteles ca dimineata la el a insemnat ora pranzului iar eu ma perpeleam in suc propriu si nici un medic nu lua nici o hotarare pt ca eu eram in evidenta la peteanu. Intr-un tarziu a venit si el, sictirit, si mi-a spus senin ca am sarcina oprita in evolutie si trebuie sa ma chiureteze si sa nu-mi fac prea multe probleme ca oricum fatul nu era dezvoltat asa cum ar fi trebuit pentru acea perioada de sarcina. Tin sa mentionez ca de fiecare data cand mergeam la control si-a primit banii pe consultatie (fara chitanta). Dupa parerea mea e un om de nimic. In schimb ti-l recomand cu cea mai mare caldura pe dr. CRISTUREAN VIOREL. Este extraordinar. Datorita atentiei cu care mi-a urmarit sarcina acum am o minunatie de fetita. Si de data aceasta am avut probleme cu pastrarea sarcinii, am ajuns iar la urgente si nimeni nu-mi dadea nici o sansa sa pastrez copliul, iar dr Cristurean a venit imediat, m-a imbarbatat si mi-a spus sa o luam incet, incet si cu mult curaj si incredere .......si uite ca am reusit si ii multumesc din suflet.
beatricemc
Si eu stiu pe cineva care ar fi trebuit sa naste cu Peteanu dar era putin plecat in Bulgaria.Si era o sarcina cu probleme.......
A aparut si el in finalcam saraca mamica era sa-si dea sufletul.
Deci..... 68.gif 68.gif

Eu sunt in 26 de saptamani si sunt la Dr.Rusa,care mi se pare super ok.Si din cate am auzit vine la nasteri ,face cezarianele super ok.......nu am auzit nimic de rau despre el.......
Pana acum nu am auzit nimic de rau despre el.......
melena
eu vorbeam de peteanu(tatal).
nu stiu daca il cheama valentin sau nu

scuze daca am indus in eroare

narumi
Pupici dulci la toata lumea de la o burtica de 7 saptamani.[font=Times New Roman][size=5]
beatricemc
CITAT(narumi @ Jun 21 2006, 02:06 PM) [snapback]76504[/snapback]

Pupici dulci la toata lumea de la o burtica de 7 saptamani.[font=Times New Roman][size=5]

Sa crezi mare si frumoasa burtica mica!
La ce doctor esti?
anastasia
Peteanul tatal a murit de ceva ani. Chiar blocul operator de la etajul sase din spital ii poarta numele

CITAT(narumi @ Jun 21 2006, 02:06 PM) [snapback]76504[/snapback]

Felicitari!!! 41.gif Sa fii sanatoasa si inarmeaza-te cu multa rabdare, drumul nu e lung, dar asa pare.
nor
In urma cu ceva ani,cand inca nu luam in calcul aparitia unei a treia persoane in familie,testul Barza a iesit pozitiv.Momentul nu ni s-a parut tocmai bine ales,asa ca ne-am decis sa intrerup cursul lucrurilor.avand in vedere ca mama mea a reusit sa ma aiba pe mine datorita dr.Peteanu(tatal),si-i stiam competentele de la mama mea,am mers la el. GROZAVA GRESEALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi s-a spus pa sarcina are6 sapt si ca momentul ales e cat se poate de propice interventiei.Se zice ca am fost anesteziata.......Nu am simtit in viata mea dureri mai infioratoare. In saptamana urmatoare cu chiu si vai ma taram pana la baie tinandu-ma de pereti.Mergand la control i-am gasit pe cei 3mari dr.Peteanu,tata,fiu,nora.Timp de o ora m-au plimbat de la eco pe masa ,de pe masa ,la eco.......Ba fusese sarcina intrauterina,ba era inca extra,ba fusesera gemeni si nu scosese decat unul.Cert e ca in urmatoarea zi eram internata de urgenta ca pacienta a tatalui,cu extrauterina.Tatal nu a mai aparut,dar a aparut fiul care,intr-o zi spunea ca a disparut sarcina,iar in alta avea de gand sa-mi faca punctie(norocul meu ca mancasem).Impacientata,am schimbat medicul,dr.Irimiea,care a pus diacnosticul de SALPINGITA,m-a operat,dupa care m-am simtit excelent. NU FUSESE NICI O SARCINA DE NICI UN FEL!!!!!!!!!!!
Despre dr.Cristureanu numai de bine!!!!!!!
Eu am nascut de 3sapt o minunatie de fetita,dupa 4ani de tratamente si pierderi,dar nu am mai avut curaj sa incerc dr.din Cta,asa ca am ajuns la Cernavoda la Dr.MITOI pe care o recomand tuturor cu maxima incredere.
Cu mine a reusit ce nu a reusit nici Cta , nici conferentiari de la Buc.
RECUNOSTINTA VESNICA ,motiv pt care fetita mea ii poarta numele!

si am uitat.........dupa operatie,m-am intalnit pe holurile spitalului cu DL.DR.PETEANU JUNIOR,care cu maxima greata si zeflemea,m-a intrebat cum ma simt.Raspunsul meu l-a acrit si mai mult,motiv pt care a simtit nevoia sa-mi spuna ca fusese prezent in sala cand fusesem operata si ca Dr.irimiea ma operase degeaba pt ca nu a scos nimic din ce preconizase ca va scoate. A uitat sa aminteasca de cele3 rani cauterizate de dr.Irimiea,rani produse in urma chiuretajului facut de tatal PETEANU.
CONCLUZII???????????????
asilanom69cta
Of cate mame suparate din cauza unor doctori care dupa ce le platesti consultatiile nici nu se sinchisesc sa vina la nastere.Eu in afara de Lutescu si Rusa nici nu am curajul sa deschid usa altui cabinet ginecologic.Despre Peteanu tanarul ce sa-ti spun mai mult ptr ca recent cand eu am nascut am stat in salon cu o mamica care ii era pacienta si ne-a povestit ca nu a fost in stare sa-i spuna cate kg va avea bb ei la nastere,deci iti dai seama ce fel de doctor este.Schimba doctorul pana nu este prea tarziu.
beatricemc
Si dr.Dantes este foarte bun.
Eu m-am tratat la el pt alte chestii....
Monicsa
Eu am nascut cu Dr. Peteanu Valentin si a fost super. Am nascut noaptea, si toata lumea zicea ca daca nasc noaptea nu vine. E bine, a venit in jumatate de ora si a stat pana am nascut, dimineata la ora 5. Nu am avut probleme de nici un fel, nu m-a costat mult (nici nu a vrut sa ia banii, a alergat sotul meu dupa el pe scari), iar cat timp am fost in spital m-a consultat in fiecare dimineatza.

Cat timp am fost gravida nu m-a chemat in plus la consultatii, iar tot ce a spus a fost corect (greutatea copilului si DPN). Si am nascut exact la DPN-ul lui.

Pot sa zic ca am facut si un chiuretaj la el cu un an in urma si nu am avut absolut nici o problema.

Dar parerile sunt impartite.

Eu ti-l recomand.

Am uitat sa zic ca am nascut normal. Si fara anestezie!!!! Si a fost super!!!
beatricemc
Cred ca e o loterie cu doctorii astia.
Nu poti avea deplina incredere in niciunul.
Despre toti auzi cate ceva care sa-ti zdruncine incredera pe care o aveai in el.
Eu despre Rusa nu am auzit nimic de rau.Voi stiti ceva cazuri neplacute despre el?
Emilia26
Valeu, m-ati speriat cu Peteanu asta! Am auzit si eu de el. dar doar ca renume ca e de cand lumea, nu m-am tratat niciodata la el. Dar nici nu cred ca m-as mai duce la el! Are cumva cabinetul pe B-dul Mamaia. Cunosc pe o prietena de-a nasei mele care cred ca este inscrisa la el. Dar nu stiu la cine, la tatal, fiul. Oricum cica un doctor cu P..., eu am banuit Peteanu ca de el am auzit ca fiind ginecolog cu P... mai renumit.

Dar sa stiti ca eu din start nu am incredere in clanurile astea de doctori. Tatal, fiul, nora. Cine stie daca fiul e pe bune doctor si nu e pe banutii lui tati, dar nora e doctorita ca si-a ales sotul bine. 7.gif Poate par rautacioasa, dar la pilele din Romania ... dar in tata n-as avea incredere ca e de pe vremea lui maica-mea, care are vreo 55 ani, deci cine stie, o fi vreunul cu mana tremuranda ....

Dar ma intereseaza fete care au nascut in Medgidia, Cernavoda, Mangalia. Am auzit numai lucruri bune de maternitatile acestea. M-ar interesa si pe mine sa stiu cum as putea eu, care sunt din Constanta, sa nasc acolo? Trebuie sa fiu inscrisa la doctor de acolo?

Pupici pe burtici,
anastasia
Trebuie sa iti gasesti un medic ginecolog care are contract cu spitalul respectiv
claudia75
eu am nascut cu doctorita Tomescu, dar nici pe ea nu v-o recomamand pt ca nu a venit cand am chemat-o. asa m-am chinuit 14 ore pana am nascut. si credeti-ma ca a fost mare chin. nu am crezut pana sa nasc ca exista atata durere. nu se poate explica in cuvinte ce am trait.
claudia75
ne merge semnatura?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.