Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Curiozitate
Discutii Despre Copii > Administrativ > Propuneri si Sugestii
ellagiana
Am si eu o curiozitate: am tot vazut online la membrii numele Ask Jeeves si Google.com si de curiozitate intreb cine sunt si de ce apar inactivi? adica numele lor nu e activ, nu poti vedea profilul...poate ma lamuriti si pe mine
honey
Nenea Google si Nenea Ask Jeeves sunt motoare de cautare si indexeaza pagina ; adica o viziteaza si daca le place ce gasesc ( atat le trebuie sa nu le placa tease.gif ) le adauga bazei lor de date ...... sau cel putin asha crede capul meu blond kiss2.gif 10.gif
ellagiana
de google stiam ca e motor de cautare, dar de ask jeeves habar n-aveam...si nu stiam ca asa fac...vazandu-i pe-aici am crezut ca sunt membri care si-au dat nickname-urile astea si poate fac ceva smekerii, dar se pare ca m-am inselat 10.gif
tic23tac
Am si eu o curiozitate...Ce inseamna Using User CP?Am tot vazut la membrii online si nu stiu ce inseamna fool.gif
monciq
CITAT(tic23tac @ Feb 7 2007, 07:40 PM) [snapback]177956[/snapback]
Am si eu o curiozitate...Ce inseamna Using User CP?Am tot vazut la membrii online si nu stiu ce inseamna fool.gif

CP=Control Panel
tic23tac
beach.gif Mersi Monciq acum m-am linistit si eu
ira_tgr
stie cineva cum atasez poza pe pagina de profil, la Profil - Imaginea Userului (in stanga paginii) ?
monciq
CITAT(ira_tgr @ Feb 10 2007, 12:42 PM) [snapback]179548[/snapback]
stie cineva cum atasez poza pe pagina de profil, la Profil - Imaginea Userului (in stanga paginii) ?

Editare cont, meniul Profil personal..optiunea Schimba imaginea personala 3.gif
ira_tgr
CITAT(monciq @ Feb 10 2007, 01:51 PM) [snapback]179549[/snapback]
Editare cont, meniul Profil personal..optiunea Schimba imaginea personala 3.gif

si in cazul asta nu mi se schimba imaginea de la avatar?
monciq
CITAT(ira_tgr @ Feb 10 2007, 01:23 PM) [snapback]179557[/snapback]
si in cazul asta nu mi se schimba imaginea de la avatar?

68.gif aceea se schimba cu optiunea Editeaza schimbarile avartarului pe care o gasesti un rand deasupra celei mentionate anterior
ira_tgr
CITAT(monciq @ Feb 10 2007, 02:30 PM) [snapback]179558[/snapback]
68.gif aceea se schimba cu optiunea Editeaza schimbarile avartarului pe care o gasesti un rand deasupra celei mentionate anterior

am gasit, sar'na mult mwah.gif mwah.gif mwah.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.