Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sportul La Copii
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Educatie
papusa
Pe la ce varsta ar trebui sa-mi indrept copii catre un sport?!Si cam ce sport ar fi mai indicat la baieti?
honey
Papusa , pana la 6 ani un copil poate practica inotul , gimnastica ( fara aparate ! ) , tenisul . Dupa 6 ani se poate invata practic orice sport , fara insa a forta performanta , deoarece ii poate influenta dezvoltarea fizica .
papusa
Pe Codrin il voi inscrie la karate saptamana viitoare(cand ii va trece varsatul de vant),la un club unde se duce o nepotica de a mea si am mai vorbit cu o mamica,care si ea se intereseaza pt. baietelul ei,pentru inot.Despre sporturile de iarna nu stiu mare lucru,poate la anul il voi duce la patinaj
megg
Jennifer a incercat mai multe pana a hotarat ce-i place sa faca. A inceput cu baletul..... a terminat cu tenisul de camp. De 7 luni face tenis de camp, si este super incantata. Ii place tare mult si-i vine tare greu cand e bolnava si nu poate sa mearga. Oricum, parerea mea este ca nu noi parintii decidem ce sport sa faca copilul, ci el insasi. E corect sa aleaga singur, sa faca ceea ce-i place foarte mult, nu sa fie fortat sa faca sportul care nu-i place, doar pentru ca parintii considera ca e potrivit pentru copil. Iar in general, orice sport practicat este bine venit pentru sanatate. Pupici!!
Megg
papusa
Si eu sunt in totalitate de acord cu tine Megg,nu mi-as obliga in nici un fel copilul sa faca vreun sport pt.ca asa vreau eu,dar datoria mea este sa-l indrum.
Am si eu o nepotica care face tenis de camp.
De la ce varsta ai dat-o pe Jennifer la tenis?
alicadu
Fetita mea este foarte elastica de mica. Pozitia ei preferata este spagatul pe care-l face perfect, face tumbe si sta in lotus la televizor. De doua saptamini am dus-o la gimnastica. Este super incintata. Si la gradinita face dans sportiv si-i place. Eu n-am avut nici o inclinatie spre sport, niciodata.
Minola
sportul este ft sanatos si benefic in viata fiecaruia
eu o duc pe fetita mea la inot si gimnastica de la 5 luni si sunt ft multumita
o duc de 2 ori pe sapt o ora
papusa
Waw,Minola,ce fain.
Am mai citit in reviste ca Raluca Moianu isi duce fetita la inot si la gimnastica.
F.fain!!!Din ce oras esti?
Minola
CITAT(papusa @ Oct 17 2005, 10:52 PM)
Waw,Minola,ce fain.
Am mai citit in reviste ca Raluca Moianu isi duce fetita la inot si la gimnastica.
F.fain!!!Din ce oras esti?
[snapback]9808[/snapback]

sunt din bucuresti iar ana-maria merge la acelasi salon la care merge si maia fetita ralucai moianu e super mistu
papusa
Daca nu sunt indiscreta,cat costa sedinta?
Minola
CITAT(papusa @ Oct 17 2005, 11:09 PM)
Daca nu sunt indiscreta,cat costa sedinta?
[snapback]9819[/snapback]

3,3 mil 10 sedinte dar merita
oanaizabela
Am si eu o intrebare. De la ce varsta , ( luni ) se poate duce bebe la inot ? Este necesara o casca de protectie pt urechiuse , sau e ok fara ? Voi ce stiti ? 11.gif
Alina Daniela
In UK trebuie sa fie o gramada de centre de inot.
Probabil ca incepand cu cateva luni, in ceea ce priveste casca e bine de avut pentru a proteja urechile de apa.
papusa
Dupa cum a zis Minola,ea si-a dus fetita de la 5luni,am vazut si eu la televizor,a fost o emisiune cu bebelusi care practicau inotul si nu i-am vazut cu casti pe cap,nu cred ca ar fi necesar.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.