Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ticker-ul
Discutii Despre Copii > Administrativ > Probleme Tehnice
butterfly
ce se intampla cu ticker-ul meu?de cand darius a implinit o luna,ticker-ul a ramas"blocat" la o luna.de ce?
Criss_B
daca iti alegi un alt site care contorizeaza mai "marunt" o sa-ti apara si cate zile... mi se pare ca TickerFactory.com face asta doar la o saptamana implinita 3.gif ...
butterfly
ms criss_b,voi astepta sa se implineasca saptamana,si daca nu se schimba,voi alege un alt site
ancutzza
cum imi pun si eu un ticker de pe TickerFactory.com?
Criss_B
CITAT(ancutzza @ Oct 7 2005, 10:06 AM)
cum imi pun si eu un ticker de pe TickerFactory.com?
[snapback]7491[/snapback]

Vad ca ai ticker-ul facut... acolo unde ti-ai facut bara te duci pe ultima pagina unde iti va da niste coduri, alegi BBcode pe care il copiezi in profilul tau la semnatura - asta e tot
honey
Fluturashule , cred ca merge din luna in luna la tine 40.gif
freedelia
Cum imi pun si io poza in profil, sa apara unde imi apare numele si nr de mesaje scrise in forum? Am cautat in disperare si tot nu am reusit, pleeeease, ajutati-ma 63.gif ca e asa de dragut sa vorbeti cu cineva cand ii vezi fata... 8.gif
honey
Mergi sus la Editare cont . In partea stanga , unde scrie Menu , da click pe edit avatar setings . Acolo iti poti alege o poza din galerie sau poti incarca o fotografie personala . Bafta 11.gif
Minola
CITAT(AdrianaC @ Oct 18 2005, 08:29 PM)
Si sunt instructori sau stai tu cu bebe? A invatat sa se tina singura la suprafata ?

Cum se numeste salonul sa il caut si eu si de la ce varsta ii primesc pe bebei ?
[snapback]10186[/snapback]

am si eu o intrbare care nu are legatura cu acest subiect dar poate poti sa ma ajuti
cum ti-ai pus acele 2 etaloane cu varsta copiilor
as vrea si eu dar nu stiu cum sa fac
ma ajuti?
AdrianaC
CITAT(MINOLA @ Oct 19 2005, 06:59 PM)
am si eu o intrbare care nu are legatura cu acest subiect dar poate poti sa ma ajuti
cum ti-ai pus acele 2 etaloane cu varsta copiilor
as vrea si eu dar nu stiu cum sa fac
ma ajuti?
[snapback]10618[/snapback]

Sigur !

In primul rand trebuie sa te duci pe www.tickerfactory.com. Acolo ti le construiesti, eu am ales Pregnancy pentru bebe din burtica si "Baby and Child Age" pentru fetita. Apoi iti alegi cum vrei sa arate ticker-ul, dai Next, alegi ticker slider-ul, dai Next, apoi iti completezi data nasterii pentru bebe si numele lui, verifici sa fie corecta ora si dai Next.

Copiezi apoi ce scrie in fereastra HTML.

Intri pe pagina de la forum, pe Editare Cont, Editeaza Semnatura, dai Paste si apoi apesi butonul de Updateaza Semnatura.
Minola
CITAT(AdrianaC @ Oct 19 2005, 10:20 PM)
Sigur !

In primul rand trebuie sa te duci pe www.tickerfactory.com. Acolo ti le construiesti, eu am ales Pregnancy pentru bebe din burtica si "Baby and Child Age" pentru fetita. Apoi iti alegi cum vrei sa arate ticker-ul, dai Next, alegi ticker slider-ul, dai Next, apoi iti completezi data nasterii pentru bebe si numele lui, verifici sa fie corecta ora si dai Next.

Copiezi apoi ce scrie in fereastra HTML.

Intri pe pagina de la forum, pe Editare Cont, Editeaza Semnatura, dai Paste si apoi apesi butonul de Updateaza Semnatura.
[snapback]10652[/snapback]

nu stiu de ce nu imi apare imaginea
poate imi mai dai o mana de ajutor
multumesc mult
AdrianaC
CITAT(MINOLA @ Oct 19 2005, 10:01 PM)
nu stiu de ce nu imi apare imaginea
poate imi mai dai o mana de ajutor
multumesc mult
[snapback]10677[/snapback]

Minola, anunta-ma cand intri. Eu o sa mai stau pana pe la ora 09:00, dupa care intru din nou la 10:00.
Minola
CITAT(AdrianaC @ Oct 20 2005, 08:19 AM)
Minola, anunta-ma cand intri. Eu o sa mai stau pana pe la ora 09:00, dupa care intru din nou la 10:00.
[snapback]10722[/snapback]

intru dupa ora 16 iar
oricum am reusit si iti multumesc mult pt ajutorul dat
AdrianaC
CITAT(MINOLA @ Oct 20 2005, 07:43 AM)
intru dupa ora 16 iar
oricum am reusit si iti multumesc mult pt ajutorul dat
[snapback]10735[/snapback]

Cu placere ! Si alta data.
Criss_B
41.gif
jo_sirena
Mamicilor cum pun si eu draciutele alea de tickere ca tare ma chinui si nu-mi iese nimic?
leut
PAi, dupa ce-l formezi, eu de ex. am intrat pe www.baby-gaga.com, iil copiezi si-i dai paste in contul tau/semnatura dupa care updatezi. Ia incearca! 5.gif
jo_sirena
Cu ajutorul vostru am reusit si eu in sfarsit!!!!!!!!!! 18.gif
AdrianaC
CITAT(freedelia @ Oct 7 2005, 07:59 PM)
Cum imi pun si io poza in profil, sa apara unde imi apare numele si nr de mesaje scrise in forum?

Freedelia,

Nu stiu daca te mai intereseaza subiectul, totusi o sa iti spun cum sa procedezi, ca vad ca inca nu ai poza.

Deci:

- In bara roz mergi pe "Editare Cont", apoi in fereastra pe care ti-o deschide mergi la "Editeaza setarile avatarului".
- Dai click pe butonul de Browse din dreptul "Uplodeaza un avatar din computerul tau" si iti va deschide o fereastra cu folderele / fisierele de pe calculatorul tau. Gasesti poza pe care vrei sa o pui, o selectezi dupa care apesi Updateaza Avatar

Atentie, poza trebuie sa nu depaseasca o dimensiune specificata (parca 50KB) si nu poti pune decat fisiere de tip gif,jpg,jpeg,png.

Daca nu vrei sa-ti pui o poza de-a ta, poti opta pentru "Alegeti un avatar din galerii" si apoi la fel "Updateaza Avatar".

Trimite-mi PM daca nu reusesti sa vedem ce putem face
3.gif
Roxi_J
Vreau si eu ticker cu bebe in burtica, din acela color 20.gif !!! Cine ma ajuta si pe mine sa-mi pun unul?
Roxi_J
YES!!! yess.gif
taty
[quote=Mariana M.,Nov 26 2005, 12:36 AM]

Mariana , te rog explica-mi cum ai pus pe acran ticker-ul cu bebe .Ma tot chinui, e o chestie dar nu ma prind.
Mersi mult
sousourel
Ajutooooor!!!! 40.gif Nu reusesc sa-mi postez ticker-ul, desi am parcurs toate etapele, apare doar o liniuta punctata. Ce fac?
leut
Sousonel...dupa ce formezi ticker-ul, o sa vezi o fereastra HTML...copiezi tot ce scrie acolo, intri in contul tau la semnatura si -i dai paste in casuta sub care scrie (verifica lungimea) dupa care updatezi semnatura...ia incearca!
jo_sirena
bafta!!!!!!!!!!
sousourel
I did it! Multumim!
valentina78m
CRED CA AM REUSIT IN FINAL !

[/color]

sa vedem....

[color="#3366ff"]

CRED CA AM REUSIT IN FINAL !
sa vedem....

[/color]

yahoo.gif yahoo.gif

multumesc tuturor pt. ajutor
[color="#3366ff"]

emanuelaan
cred ca am reusit si eu dupa lupte grele
simonmario
De ce te-a suspendat?MI-ai explicat f.b. si am facut si eu un ticker. Merci mult.
LLIIAA
VA ROG FRUMOS DACA CINEVA POATE SA-MI PUNA GRAFICUL CU SARCINA , CA NU M-AM DESCURCAT DELOC.
ana_ivan
Numai tu poti sa ti-l pui, dar uite cum trebuie sa faci:
Te duci pe un site de tickere (www.tickerfactory.com, www.snugglepie.com, www.tickercentral.com) si iti creezi tickerul acolo. La sfarsit, iti da un cod (html) pe care il iei cu copy/paste si il pui la semnatura ta. Adica intri iar in contul tau si te duci la semnatura si dai paste colo.
LLIIAA
CITAT(ana_ivan @ Aug 30 2006, 08:49 PM) [snapback]98509[/snapback]

Numai tu poti sa ti-l pui, dar uite cum trebuie sa faci:
Te duci pe un site de tickere (www.tickerfactory.com, www.snugglepie.com, www.tickercentral.com) si iti creezi tickerul acolo. La sfarsit, iti da un cod (html) pe care il iei cu copy/paste si il pui la semnatura ta. Adica intri iar in contul tau si te duci la semnatura si dai paste colo.
AM REUSIT IN SFARSIT MULTUMESC MULT DE TOT
gabi1
FETELOR AJUTATI-MA SI PE MINE NU STIU CUM SA-MI APARA SI MIE TICKER-UL

monciq
CITAT(gabi1 @ Dec 30 2006, 10:42 PM) [snapback]161546[/snapback]

FETELOR AJUTATI-MA SI PE MINE NU STIU CUM SA-MI APARA SI MIE TICKER-UL

Iti vr fi de folos sper info de aici:
http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...ic=3866&hl=
Succes 6.gif
dviviond
Ia sa vedem daca reusesc sa pun si eu ticker.
luca cata
va rog frumos ajutati-ma si pe mine explicati-mi pas cu pas cum sa-mi pun si eu ticker sau imagine in colt sau imagine cu bebe in rama ca am incercat sa intru la www.tickerfactory dar nu am reusit nici cum va rog mult ajutati-ma
monciq
CITAT(luca cata @ Jan 6 2007, 08:24 PM) [snapback]164527[/snapback]
va rog frumos ajutati-ma si pe mine explicati-mi pas cu pas cum sa-mi pun si eu ticker sau imagine in colt sau imagine cu bebe in rama ca am incercat sa intru la www.tickerfactory dar nu am reusit nici cum va rog mult ajutati-ma

Daca vei citi cu atentie si rabdare aici:
http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...ic=3866&hl=
vei afla cum se procedeaza sa atasezi ticker la semnatura!

pentru avatar(poza din stanga) aici:
http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...ic=5009&hl=
Mult succes, dc nu-i dai de capat spune-ne! 6.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.