Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ajutor Fetelor! Ma Marit!
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Mirese
atia
fetelor, am nevoie d eun mare ajutor din partea voastra...dat fiind faptul ca anul viitor voi face casatoria religioasa, am ajuns la o mare dilema..cum ar fi muzica..din nefericire nu prea le am cu astea, dar am vazuit ca voi ati fost taare dragute si ati pus un topic unde ati pus toate numai colinde...ceea ce as vrea sa va rog din toata inimioara estes aimi dati si mie o mana de ajutor cu melodiile pt nunta. voi avea bineinteles, formatie dar vreau si niste melodii de suflet...eu nu am de unde sa le iau asa ca vreau sa va rog pe voi din toata inimioara mea, aiai mica, sa imi puneti si mie melodiile voastre de suflet, care va plac cel mai mult, sa am de unde lua... va multumesc din suflet fetelor!!
nicoleta121
Mai atia daca vei avea o formatie buna nu vei avea nevoie si de alta muzica.Nu ai spus unde faci nunta.
maria75
Din ce zona esti , Atia? E si asta important...Ce rel de oameni veti avea la nunta? Majoritatea de la tara/oras/tineri/batrani/cu fitze/simpli etc. Si apoi vin si eu cu idei...
nicoleta121
CITAT(maria75 @ Dec 22 2006, 09:58 AM) [snapback]157343[/snapback]

Din ce zona esti , Atia? E si asta important...Ce rel de oameni veti avea la nunta? Majoritatea de la tara/oras/tineri/batrani/cu fitze/simpli etc. Si apoi vin si eu cu idei...

E din Pascani,dar am inteles de la ea ca in ultimul timp a stat in Iasi pana sa plece.
nutzica
CITAT(atia @ Dec 21 2006, 11:08 PM) [snapback]157123[/snapback]

fetelor, am nevoie d eun mare ajutor din partea voastra...dat fiind faptul ca anul viitor voi face casatoria religioasa, am ajuns la o mare dilema..cum ar fi muzica..din nefericire nu prea le am cu astea, dar am vazuit ca voi ati fost taare dragute si ati pus un topic unde ati pus toate numai colinde...ceea ce as vrea sa va rog din toata inimioara estes aimi dati si mie o mana de ajutor cu melodiile pt nunta. voi avea bineinteles, formatie dar vreau si niste melodii de suflet...eu nu am de unde sa le iau asa ca vreau sa va rog pe voi din toata inimioara mea, aiai mica, sa imi puneti si mie melodiile voastre de suflet, care va plac cel mai mult, sa am de unde lua... va multumesc din suflet fetelor!!

Iti trimit tot ce am, da-mi adresa ta de e--mail
angisara
Atia, iubita, sa stii ca nu am uitat ce am vb pe mess, apropos de muzica, dar nu am avut timp. Sper ca acum, cand voi avea cateva zile mai libere, sa iti fac playlistul si sa ti-l trimit. Si, asa-i ca pot sa pun si cateva melodii care le plac nasilor? 4.gif
adeena
Sa fie intr-un ceas bun ! fericire si casa de piatra !
atia
fetelor va multumesc din suflet..pai e vb de muzica anilor 70, 80 90. ma intereseaza tot ceea ce este muzica buna, adica sa fie niste melodii superbe. va dati seama ca l anunta voi avea tot felul de oameni! apropo, astazi am fost sa luam verighetele! superb moment!! deocamdata, am vb cu sotul si am spus ca vom face nunta in pascani, v ainvit din toata inima!! a..si uitam ceea ce e si mai important ca nasii nostri d ecununie vor vi angisara si sotul ei!! va pup fetelor!1
monciq
Gasesti aici:
http://www.kohit.net/
absolut orice doresti mp3 downloads free!(in campul search introduceti numele artistului si veti fi redirectionat catre albumele sale sipiesele sale , nu ramane decatsa le salvati pe cele care va plac cu click dreapta , Save target as 6.gif yahoo.gif SUCCES si sa faceti un play list superb! 8.gif
shelyna

Casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun! Va doresc din tot sufletul multa iubire si incredere unul in celalalt!

CITAT(monciq @ Dec 23 2006, 08:31 AM) [snapback]157872[/snapback]

Gasesti aici:
http://www.kohit.net/
absolut orice doresti mp3 downloads free!

Mai exista siteuri cu muzica free?
Vreun site cu muzica arabeasca nu are nimeni?
monciq
Ce anume te-ar interesa..cand spui arabeasca te referi la orientala nu?Adica poate fi si greceasca si turceasca...daca ai preferinte pentru ceva anume trimite-mi PM si gasesc eu ceva! 6.gif
Alina Popescu
Monciq esti the best!!!!!!!!!!!!!!!!! Super ca lumea sait-ul cu muzica!!!!

Fetelor eu am nunta pe 12 respectiv 19 mai. Facem doua datorita distantei mari dintre familiile noastre. Mai este vreo mamica care v-a avea nunta anul asta?
monciq
CITAT(atia @ Dec 21 2006, 09:08 PM) [snapback]157123[/snapback]
sa imi puneti si mie melodiile voastre de suflet, care va plac cel mai mult, sa am de unde lua... va multumesc din suflet fetelor!!

Poti incerca si aici:Muzica pe genuri

si din repertoriu international aici:MP3000
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.