Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ofer Catelusa Malinois
Discutii Despre Copii > Diverse > Diverse
naicu_cristina
CARLA, o catelusa de 8 luni, de talie mare, metis Malinois, blanita crem cu cruce maro pe piept, a fost gasita cu pielea de pe un picior sfasiata pana la os si atarnand. Acum este in tratament, se reface repede si este in cautare de casuta. Este extrem de nebunatica si jucausa, dar cuminte cand trebuie, este foarte afectuoasa, dar si cu simtul proprietatii. Ar fi ideala pentru curte, dar nu legata. Eu o tin acum la bloc, este foarte curata, nu strica nimic si isi face nevoile numai afara, dimineata si seara (cand am eu timp sa o scot). Daca nu mai poate si nu mai poate, plange la usa. Va pleca la casuta noua cu carnet de sanatate, vaccinata, deparazitata, castrata si imbaiata! Te va iubi la maxima capacitate toata viata ei! Ia-o acasa!
naicu_cristinainterzis
0745.378.333

despre copii
despre copii

Cand am gasit-o era carne vie pe tot piciorul. Doctorul imi spusese ca nu se mai poate coase pentru ca este de vreo saptamana rana. Am tratat-o cu antibiotice si igiena locala, creme multe etc., incepuse sa se vindece. A aparut un alt destept de doctor care a vazut-o si mi-a spus ca trebuie neaparat cusuta. A raschetat tot ce se vindecase pana atunci, a facut-o iar carne vie si a cusut-o. A trecut prin doua anestezii + interventii chirurgicale in trei zile, deoarece prima operatie i-a plesnit ... Acum e aproape vindecata, o cumintica si o iubareata. Am dat anunturi peste tot, dar se pare ca nimeni nu o vrea si pe 8 ianuarie, cand incep din nou munca, ma vad nevoita sa o eliberez acolo unde am gasit-o (mi se rupe sufletul). Tot ce imi doresc este sa ii gasesc un camin ... HELP
lorena1974
N-o da .Iti va parea tare rau .Si eu am o catelusa de la adapost de animale .
AnCuTzA
Dar de unde esti ?
naicu_cristina
Cum sa imi para rau daca o dau? M-as bucura enorm sa ii gasesc un camin. Nu o pot sub nici o forma pastra, stau la bloc si mai am caini. Si ce fac daca o pastrez, unde ajung in ... nu zic 10 ani, intr-un an, daca pastrez toti cateii necajiti si raniti care imi ies in cale si carora le dau o mana de ajutor?

Stau in Bucuresti, dar nu e asta important, pentru ca sunt dispusa sa o duc aproape in orice judet, numai sa primeasca familia de care are atata nevoie. (pana acum cel mai departe am dus un catel la Deva)
googletrei
Cristina, eu o vreau!!!Bunicul meu acre casa si inca nu are caine...a spus ca nu ar vrea o catelusa, pt ca ar face pui, dar daca spui ca e castrata, nu e nici o problema!!! Imi place la nebunie catelusa!!!!
Noi stam in Vaslui, dar eu o sa vin la examene in Bucuresti, in ianuarie....tot ce pot sa te rog este, daca poti sa o tii inca o saptamana (5 zile) dupa 8, cand o sa ma duc eu acasa...eu vin pe 6 in Bucuresti si o sa plec in weekendul urmator!!!
da-mi un mesaj pe pm, sa imi spui numarul de telefon...sa te pot contacta!!
naicu_cristina
Ti-am trimis PM, sper ca l-ai primit, oricum nr. meu de tel. este trecut si in anunt.
naicu_cristina
yahoo.gif
Carla s-a facut din bucuresteanca - vasluianca! Dupa aproape 6 ore de mers cu trenul a ajuns la noua ei familie din Vaslui, acum are in sfarsit un camin al ei, este iubita si rasfatata si o cheama Lala (pentru ca exista deja o fetita numita Carla in familie 71.gif )
AnCuTzA
WOW super ! Felicitari catelusei si felicitari stapanilor ! Sa aiba noroc de ea !
cinsi
Felicitari noilor stapani. 41.gif 41.gif 41.gif
googletrei
Carla e o cuminte si o frumoasa si i s-au reparat ranile de la piciorus...a fugit de acasa, s-a intors...acum n-o mai dai plecata din curte nici cu politia... il iubeste pe bunicul meu si e o ciorbarita asa cum a spus Cristina....
miky
CITAT(naicu_cristina @ Jan 15 2007, 11:50 PM) [snapback]166781[/snapback]
yahoo.gif
Carla s-a facut din bucuresteanca - vasluianca! Dupa aproape 6 ore de mers cu trenul a ajuns la noua ei familie din Vaslui, acum are in sfarsit un camin al ei, este iubita si rasfatata si o cheama Lala (pentru ca exista deja o fetita numita Carla in familie 71.gif )

Felicitari ,esti de admirat ... m-ai lasat fara cuvinte,mai rar persoane asa.Felicitari si noilor stapani. 41.gif 41.gif 41.gif
AnCuTzA
Googletrei a stat cumintica catelusa in Gara de nord ?:))) Felicitari pt catelusa,vrem si noi pui cand face
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.