Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Raportarea Subiectului La Moderatori
Discutii Despre Copii > Administrativ > Noul Forum
assante
In ultimul timp am avut multe probleme cu raportarea mesajelor catre moderatori .

Butonul de REPORT , de sub fiecare mesaj , se va folosi NUMAI atunci cand mesajul respectiv poate aduce un prejudiciu de imagine site-ului , cand cuvintele folosite intrec limita bunului simt , sau cand respectivul mesaj instiga la certuri , discriminari de orice fel , sau la alte acte care nu au nimic in comun cu tematica site-ului : COPIII .

Puteti folosi butonul REPORT si in cazurile in care user-ul care a postat nu urmareste prin mesajul respectiv decat sa faca reclama unor produse / servicii.

In cazul in care raportati un mesaj , moderatorii vor primi un email , dupa care vor revizui mesajul si il vor sterge daca e nevoie , sau il vor lasa intact. Aceasta facilitate este buna prin prisma faptului ca se pot indeparta foarte rapid si eficient mesajele care nu isi au rostul .

Daca mesajul este ok , va rugam NU folositi butonul REPORT !
Multumesc.
honey
thanks god ca s-a lamurit problema ! 35.gif cred ca aveam vreo 10 mesaje din astea si zau daca stiam ce e cu ele . 18.gif
mirandolina
Am mai postat un anunt, dar mai scriu si aici inca unul.
O fotografie cum o raportezi pt ca si-a batut cineva joc si a introdus o foto indecenta in galeria foto a membrilor?
honey
Orice neregula sesizata poate fi anuntata adminului si moderatorilor prin mesaj privat , mail , sau YM . Se va interveni in cel mai scurt timp posibil . Multumim 11.gif

PS- fotografia de care vorbesti va fi stearsa in cel mai scurt timp posibil aggressive.gif
mirandolina
Vad ca a si disparut. Inseamna ca adminul este super atent la mesajele pe care le primeste. Ma uimiti! 41.gif
orsi
40.gif Eu vreau sa cer iertare pt ca cum sa aflat din IP ul meu era pus o fotografie cam bizara,
adevarul este ca mai mult din birou scriu si am lasat computerul nesupravegheat si asa un coleg (ciudat) a facut o gluma proasta nestiind ce face.

Pt toate lumea i'm soo soo SORRRY
sper ca puteti ierta
promit no sa se intampla 63.gif
6.gif

cu drag Orsi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.