assante
Oct 4 2005, 08:55 PM
In ultimul timp am avut multe probleme cu raportarea mesajelor catre moderatori .
Butonul de REPORT , de sub fiecare mesaj , se va folosi NUMAI atunci cand mesajul respectiv poate aduce un prejudiciu de imagine site-ului , cand cuvintele folosite intrec limita bunului simt , sau cand respectivul mesaj instiga la certuri , discriminari de orice fel , sau la alte acte care nu au nimic in comun cu tematica site-ului : COPIII .
Puteti folosi butonul REPORT si in cazurile in care user-ul care a postat nu urmareste prin mesajul respectiv decat sa faca reclama unor produse / servicii.
In cazul in care raportati un mesaj , moderatorii vor primi un email , dupa care vor revizui mesajul si il vor sterge daca e nevoie , sau il vor lasa intact. Aceasta facilitate este buna prin prisma faptului ca se pot indeparta foarte rapid si eficient mesajele care nu isi au rostul .
Daca mesajul este ok , va rugam NU folositi butonul REPORT !
Multumesc.
honey
Oct 4 2005, 10:08 PM
thanks god ca s-a lamurit problema !

cred ca aveam vreo 10 mesaje din astea si zau daca stiam ce e cu ele .
mirandolina
Oct 5 2005, 12:03 PM
Am mai postat un anunt, dar mai scriu si aici inca unul.
O fotografie cum o raportezi pt ca si-a batut cineva joc si a introdus o foto indecenta in galeria foto a membrilor?
honey
Oct 5 2005, 02:02 PM
Orice neregula sesizata poate fi anuntata adminului si moderatorilor prin mesaj privat , mail , sau YM . Se va interveni in cel mai scurt timp posibil . Multumim
PS- fotografia de care vorbesti va fi stearsa in cel mai scurt timp posibil
mirandolina
Oct 5 2005, 04:51 PM
Vad ca a si disparut. Inseamna ca adminul este super atent la mesajele pe care le primeste. Ma uimiti!
orsi
Oct 6 2005, 02:31 PM

Eu vreau sa cer iertare pt ca cum sa aflat din IP ul meu era pus o fotografie cam bizara,
adevarul este ca mai mult din birou scriu si am lasat computerul nesupravegheat si asa un coleg (ciudat) a facut o gluma proasta nestiind ce face.
Pt toate lumea i'm soo soo SORRRY
sper ca puteti ierta
promit no sa se intampla
cu drag Orsi