Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Costume De Serbare
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Crese, Gradinite, Scoli, Licee, Bone, Menajere.
ciquita
O durere de cap pentru mamici este cand gradinita anunta serbare (uneori cu intarziere, ca sa nu mai poti face nimic) si trebuie sa scoti o albina sau un iepure din iarba verde. 17.gif

Ete ici adresa utila de la Fabrica de Magie: http://www.eafacere.ro/site/company.asp?lang=ro&cid=1746

Le fac la comanda, dupa preferinte si pe masurile copilului. Preturile sunt rezonabile. Au si in Bucuresti. Au fost si la BabyExpo, editia din Sept 2005. Eu am luat o albinuta pentru ziua onomastica si a fost foarte incantata!

Toate cele bune.
BEN
CITAT(ciquita @ Oct 4 2005, 10:35 AM)
O durere de cap pentru mamici este cand gradinita anunta serbare (uneori cu intarziere, ca sa nu mai poti face nimic) si trebuie sa scoti o albina sau un iepure din iarba verde.  17.gif

Ete ici adresa utila de la Fabrica de Magie: http://www.eafacere.ro/site/company.asp?lang=ro&cid=1746

Le fac la comanda, dupa preferinte si pe masurile copilului. Preturile sunt rezonabile. Au si in Bucuresti. Au fost si la BabyExpo, editia din Sept 2005. Eu am luat o albinuta pentru ziua onomastica si a fost foarte incantata!

Toate cele bune.
[snapback]7002[/snapback]

Cat ai dat pe costumul de albinuta? Din ce era compus?
Ce produse mai aveau?

Mersi mult,

BEN, mami de 2 nazdravani
ciquita
CITAT(BEN @ Oct 11 2005, 12:36 AM)
Cat ai dat pe costumul de albinuta? Din ce era compus?
Ce produse mai aveau?

Mersi mult,

BEN, mami de 2 nazdravani
[snapback]8090[/snapback]

Pai am dat 600.000 ROL. Are antenute, aripioare si rochita - arata fix ca in poza de pe site. Pai au tot felul de modele si poti si tu za zici ce vrei si cum vrei ca le fac la comanda.

Cu placere.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.