Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Concurs De Craciun
Discutii Despre Copii > TreiUrsuleti (.ro) > Concursuri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
assante
Va invitam sa cititi Regulamentul de Participare al acestui concurs aici

Viziteaza galeria de imagini a concursului
monciq
Sa fie primit...bine wav.gif Trebuie sa ne facem rost de travesti-urile de care spuneai si mai ales trebuie sa asteptam sa apara acei braduti accesibili la pret 20.gif nu 200ron unul cum am vazut zilele astea 4.gif ...si daca si ninge cine stie poate iese un ''pictorial'' adevarat yahoo.gif
Multumim pentru initiativa admin! 8.gif Cei mai buni si mai frumosi sa castige! 41.gif Hai la pozat! 69.gif
mistera
Va rog, lamuriti-mi si mie neuronul nedumerit 10.gif: poate participa toata lumea, sau numai mamicile si burticile? Ca si noi aspirantele facem pom de Craciun 5.gif si poate, cine stie, o prind pe Dora ('motanca' mea) pe post de globulet 4.gif
onuta_dec
Hai mistera ca ai fost tare haioasa 71.gif Eu zic ca ar putea participa toata lumea, de fapt asa am inteles ... dar poate ma insel 39.gif
cgaby
super...abia astept sa-i vad pe micuti cu mosu! yahoo.gif 6.gif 69.gif
dy_iak

8.gif In sfrsit un concurs pentru bebici!
sunteti grozavi!
symy
Este super ideea abia astp sa-i fac poza poate de data asta o sa avem mai mult noroc la pct
monciq
Cateva surse de inspiratie pentru poze reusite yahoo.gif ...din colectia Annei Geddes
despre copii
despre copii
despre copii
despre copii
despre copii
despre copii
despre copii
despre copii
dianablidaru
da si noi asteptam de data asta poate avem mai mult succes pentru ca data trecuta am iesit printre ultimii. vom vedea.
onuta_dec
Superbe poze, poate reusim sa facem cateva frumoase frumoase si poate o sa participam si noi la acest concurs 5.gif
daniela84
interesanta ideea cu aceste concursuri...pana acum nu prea am acordat importanta dar cred ca de acum o sa petrec mai mult timp pe net...asta daca ma lasa smechera mea mica:))
Lorelei
Fetelor, ce parere aveti, nu v-ati bucurAT SI VOI, CA SI MINE, CAND ATI VAZUT CA A APARUT UN NOU CONCURS?
Dar, bucuria nu a durat, ptr. ca noi, membrii "noi" (ca sa folosesc un joc de cuvinte) - adica cele cu mai putin de 50 mesaje postate, nu putem participa 20.gif !!! Cu alte cuvinte, vrem nu vrem trebuie sa rapim din timpul petrecut alaturi de bebelusii nostri sau sa ne dam, avem nu avem treaba, cu parerea "despre tot si despre toate", doar ca sa adunam mesaje si sa putem participa la concurs!!!
Mie nu mi se pare nici OK si nici fair-play!!!

As dori sa aflu si alte pareri!!!

Vio

P.S.
Sorry ptr. scris, dar s-a trezit si ma striga bebelusa mea scumpa!!!
onuta_dec
Stai sa recitesc regulamentul. Eu am inteles ca nu pot vota membrii cu mai putin 50 de mesaje nu ca nu pot sa posteze poze in concurs 39.gif

1. Conditii de participare :

Acest concurs este deschis tuturor membrilor activi ai forumului TreiUrsuleti.ro Discutii Despre Copii.

2. Desfasurarea Concursului

Concursul se va desfasura in 2 etape .

a. Inscrierea . Prima etapa va fi inscrierea imaginilor in concurs , in galeria de imagini Concurs de Craciun i , etapa care se va desfasura in perioada 14 - 28 Dec . In aceasta perioada orice membru al forumului TreiUrsuleti.ro - "Discutii Despre Copii" va putea inscrie in concurs o singura fotografie.
Sunt admise doar fotografiile care respecta tema concursului.

Atentie : toti membrii care la momentul votarii fac parte din grupul "membru nou" , adica au mai putin de 50 de mesaje scrise in forum , nu vor putea vota .
monciq
Mie mi se pare fair! 71.gif Daca nu esti interesat de site si de discutii evident ca nu ai posibilitatea sa acumulezi un numar de mesaje...si daca nu ar exista aceasta norma impusa sunt convinsa ca multi ar intra pe aici doar de dragul castigului la un concurs sau altul. 4.gif
Deci e ok din punctul meu de vedere 35.gif ...participi activ pe forum ,acumulezi mesaje si atunci ai si dreptul de a vota in concurs ... 39.gif iar postarea imaginilor e deschisa oricarui membru conform regulamentului concursului! 5.gif
papi
Lorelei, poti participa (adica poti incrie poza in concurs), dar nu poti vota. mie mi se pare corect. si eu la primele concursuri doar am participat fara sa votez pt ca desi intram de foarte mult timp pe forum (cam de 1 an), mai mult citeam si nu prea postam. nici acum, din lipsa timpului nu prea scriu. de multe ori intru doar 5 min sa vad doar ce mai e nou, dar am reusit sa trec de 50 de post-uri. noroc cu weekend-urile 3.gif
andacreata
super concurs,dar vrem sa ninga ca sa fie totul ok,nu?
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif mwah.gif
asmina_oana
SUPERRRRRRRRRR!!!Asta e cel mai frumos concurs...abia astept sa admir comorile noastre...imbracati in MOS CRACIUN!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Multumim pentru concurs!!
pachela
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Super super. Sa vedeti ce ne distram yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif . Conteaza sa participam .....nu-i asa ? Castigatoare suntem toate. mwah.gif mwah.gif yahoo.gif
smaranda
9.gif Eu una ma bucur ca a venit acest nou concurs.E drept ca am participat cu bebelu la mai toate concursurile si nu am castigat niciodata,dar e si un farmerc in asta.Daca as fi castigat poate m as fi lasat pe tanjeala...asa voi trai din nou adrenalina realizarii unei poze reusite.Ce i drept ca nu ne am muncit prea mult pana acum pt asta ....dar acum vom veni cu forte noi si......veti vedea mwah.gif
monachris05
Si eu am participat la multe concursuri, si nu am castigat...si ce daca!!???Important este ca am participat...Imi face asa mare placere sa vad poze cu bebei, cu mosi craciunei, cu mamici cu burticute...

Imi place ideea acestui concurs...nu pot sa sper sa..ninga, ca sa am o poza mai frumoasa, ca...dar poate o sa am o poza in mos craciun in...pantaloni scurti??!! 24.gif

Succes tuturor participantilor si hai sa lasam disctutiile la o parte si sa avem un concurs linistit, frumos si pur, asa cum ne dorim sa fie si aceasta sarbatoare de Craciun! 8.gif 6.gif mwah.gif
ancuza
haioase rau pozele...
ma duc sa caut urgent costum de mos pentru fata....
sau sa ma apuc sa-i fac eu unul...
Lorelei
CITAT(dy_iak @ Dec 12 2006, 10:24 AM) [snapback]149753[/snapback]

8.gif In sfrsit un concurs pentru bebici!
sunteti grozavi!

Nu te bucura inca 20.gif , tu, ca si mine, dealtfel, ca membru nou, nu poti vota 102.gif Deci, poti "participa", dar cum s-ar spune, cu 1/2 din drepturi!!! fool.gif Curata DISCRIMINARE 14.gif !!!

CITAT(smaranda @ Dec 12 2006, 11:22 PM) [snapback]150441[/snapback]

9.gif Eu una ma bucur ca a venit acest nou concurs.E drept ca am participat cu bebelu la mai toate concursurile si nu am castigat niciodata,dar e si un farmerc in asta.Daca as fi castigat poate m as fi lasat pe tanjeala...asa voi trai din nou adrenalina realizarii unei poze reusite.Ce i drept ca nu ne am muncit prea mult pana acum pt asta ....dar acum vom veni cu forte noi si......veti vedea mwah.gif

Degeaba te bucuri atat Smarando!!! Tu, ca si mine, dealtfel, ca membru nou, nu poti vota!!! 20.gif
Deci, poti "participa", dar cum s-ar spune, cu 1/2 din drepturi!!! Asa a fost si la concursul anterior ("Bebici si tatici"). Curata DISCRIMINARE !!!

[quote name='monciq' date='Dec 12 2006, 01:35 PM' post='149938']
Cateva surse de inspiratie pentru poze reusite yahoo.gif ...din colectia Annei Geddes
[img]http://img144.imageshack.us/img144/5481/q1zz7.jpg

Zi-mi si mie, Monciq, cum ai reusit sa postezi atat de multe poze???
Caci eu, in urma cu vreo luna, am postat doar cateva (2-3) poze cu bebelusha mea si mi-a sters admin-ul nu doar pozele, dar si ticker-ul pe care-l aveam (de-a trebuit sa-mi fac altul) 20.gif

P.S.
Iar acum, cand iti scriu, nu ma lasa sa trimit acest raspuns si-mi spune ca am postat prea mult poze, asa ca trebuie sa sterg intai tot continutul mesajului tau... fool.gif
monciq
Lorelai aici gasesti info despre cum se ataseaza imaginile:
http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...ic=5667&hl=
cat despre votarea si participarea la concurs, nu iti pot spune decat atat:mai ai cateva mesaje de intrunit, pana la 50 si concursul de abia a inceput...de ce sa ne impiedicam ca tiganul la mal doar de acest aspect? 3.gif
Hai sa vorbim pe aici , prin forum...unde gasesti tu subiecte interesante ...schimbam replici si gata cu cealalta jumatate de nemultumire 6.gif Ce zici? 71.gif
assante
Lorelei , daca vei continua sa incerci sa strici acest subiect cu nemultumirile tale , care nu isi au locul intr-un topic de concurs, vei primi suspendare temporara . Am inteles de prima data ca nu esti multumita de regulament , poate fi alegerea ta sa NU participi la acest concurs , sau la altele viitoare . Nu esti obligata sa faci ceva daca nu-ti convine .

Discutiile off-topic in acest subiect vor fi sterse iar cei care vor mai fi off-topic vor primi avertizare .

CITAT(Lorelei @ Dec 12 2006, 01:02 PM) [snapback]149968[/snapback]

Cu alte cuvinte, vrem nu vrem trebuie sa rapim din timpul petrecut alaturi de bebelusii nostri sau sa ne dam, avem nu avem treaba, cu parerea "despre tot si despre toate", doar ca sa adunam mesaje si sa putem participa la concurs!!!
Mie nu mi se pare nici OK si nici fair-play!!!

Nu inteleg de ce iti rapesti din timpul pe care ai putea sa-l petreci cu copilul tau pentru a intra pe acest forum ? Ca sa-ti dai cu parerea despre tot si despre toate , evident nu , deci doar pentru a participa la concursuri ?

"Mie nu mi se pare nici OK si nici fair-play" , de aceea , orice poza vei posta la concursuri va fi descalificata , cu alte cuvinte , nu ai voie sa participi . Nu incurajam pe acest forum "specula" materiala , ci organizam concursuri pentru ca adevaratii membri , cei care isi dau "cu parerea" despre copii pe acest forum , sa se poate distra intr-un cadru ( speram noi ) cat mai placut fara "incidente" de acest gen .
danau
Fetelor, am dat startul! 6.gif Intamplarea face ca eu sa fiu pregatita de prin Nov cu un costumas de sezon in care sa-l astepte Nora pentru prima data pe Mos. Sunt foarte emotionata si incantata ca pot imparti aceasta bucurie cu voi, chiar de nu vom castiga. Va asteptam pe toti pe saniute, pe horn, pe reni direct..... care cum puteti sa ne luam la intrecere. 24.gif

Baby Christmas

http://img78.imageshack.us/img78/8563/nora1ci1.jpg

Monica, nu stiu mama scumpa ce am facut, dar am urmat instructiunile date de tine. Cu toate astea, daca ma duc in galeria de imagini, nu-mi apare poza. 20.gif Sper ca n-am facut nimic gresit si sa nu pot participa. 39.gif
assante
pozele trebuie postate in galerie , incepand de maine, nu in acest topic.
danau
9.gif Mersi frumos assante. Mai am voie de acu'?
assante
voie sa ce ?
monciq
CITAT(danau @ Dec 13 2006, 07:48 PM) [snapback]151205[/snapback]

Monica, nu stiu mama scumpa ce am facut, dar am urmat instructiunile date de tine. Cu toate astea, daca ma duc in galeria de imagini, nu-mi apare poza. 20.gif Sper ca n-am facut nimic gresit si sa nu pot participa. 39.gif

Dana se vede treaba ca e primul tau concurs desi esti membru cu vechime, nu? 35.gif 24.gif link-ul postat mai sus se referea ca sa fie clar pentru toata lumea la postarea imaginilor nu in concurs ci in mesajele noastre de zi cu zi!Pentru concurs a spus assante...si inca nu e 14 69.gif , scrie in regulament ca acest concurs incepe pe 14 3.gif
6.gif Oricum ai spart gheata, bravo pentru poza....si bafta la concurs! yahoo.gif
smaranda
Lorelei eu am perseverat si recunosc ca nu prea am dormit dar am conversat aici pe diferite subiecte si am acumulat 58 postari cu asta 59.Pai daca asta ti se pare greu sa faci pentru bebita ta atunci restu...?Eu una m am ambitionat vreau sa aibe si de la mine un vot.Primul vot de la mami lui.Si chiar vreau sa va spun ca am devenit dependenta abia astept sa intru cand am timp sa vad ce mai zic fetele,sa mai aflu chestii noi.Ai fi surprinsa cate chestii folositoare aflii aici.

Acum assante sper sa nu te supar cu nimic si sa mi dai si mie bila neagra 5.gif 25.gif ,dar poate acum defapt ca ii impiedici participarea ii pedepsesti bebelu si el ce vina are?Hai sa fim mai buni macar acum de Sfintele sarbartori.Hai fa i cadou frumos la bebe.Pls.

PS.Chiar nu o cunosc pe mamica e prima oara cand ii citesc postarea,dar totusi e despre copii nu parinti.

25.gif 6.gif
danau
CITAT(monciq @ Dec 13 2006, 07:06 PM) [snapback]151233[/snapback]

Dana se vede treaba ca e primul tau concurs desi esti membru cu vechime, nu? 35.gif 24.gif link-ul postat mai sus se referea ca sa fie clar pentru toata lumea la postarea imaginilor nu in concurs ci in mesajele noastre de zi cu zi!Pentru concurs a spus assante...si inca nu e 14 69.gif , scrie in regulament ca acest concurs incepe pe 14 3.gif
6.gif Oricum ai spart gheata, bravo pentru poza....si bafta la concurs! yahoo.gif

9.gif Daaaa, sa stii ca e primul concurs ca imi place tare tema. Dar eu sunt cu pluta complet, ca am probleme cu netu' 102.gif de nici n-am apucat sa citesc regulamentul si cum a mers nitel, m-am grabit si eu sa postez ca..... cine stie cand mai prind. Eh, dar eu introducerea am facut-o, de acu ramane sa pun poza unde trebuie desi azi e deja maine la voi si eu inca nu vad un buton "new image" nici activ nici inactiv. 35.gif Daca gresesc, sa-mi atraga cineva atentia.

irimia romina
Super poze cu bebeici daca am reusii si noi asa ar fi super,macar ne-ai dat idei!
monciq
A propos de poze.........o intrebare pentru assanteavem voie cu poze prelucrate in concurs???
Ioanassd
as vrea sa fie mai exacta tema concursului. Este deja postatao poza cu un copilas dragut ..unde scrie bebe cu cadourile de la mos craciun fara nici o legatura cu craciunul. Nu o spun din rautate dar cred eu ca toata lumea o sa poata trimite 100 de mii de poze cu copii si jucarii si sa spuna ca sunt de la mos craciun. E mai bine sa se clarifice de la inceput tema concursului ca sa nu mai existe iar discutii si sute de poze pe care sa le votam ..poze in afara temei concursului.

Sa ma ierte mamica care a postat poza respectiva dar ...asa mi se pare normal sa reactionez.
assante
CITAT(monciq @ Dec 14 2006, 02:49 PM) [snapback]151812[/snapback]

A propos de poze.........o intrebare pentru assanteavem voie cu poze prelucrate in concurs???

Din pacate nu

CITAT(Ioanassd @ Dec 14 2006, 04:19 PM) [snapback]151847[/snapback]

as vrea sa fie mai exacta tema concursului. Este deja postatao poza cu un copilas dragut ..unde scrie bebe cu cadourile de la mos craciun fara nici o legatura cu craciunul.

Inainte de a incepe etapa de vot , vom descalifica imaginile care incalca regulamentul sau nu se incadreaza in tema concursului . Vom rezolva atunci acest tip de probleme
teiut
Pentru assante e acest mesaj mwah.gif

De cand stau cu bebe acasa..lamuriti-ma si pe mine unde e butonul New Image ca nu-l vad...si ma asteptam ca intrand pe acest topic de concurs sa vad si pozele respective (cine a reusit sa le posteze..)...cu aceasta tema a concursului. Unde trebuie sa ma uit 5.gif mai sus...mai jos? Sincer cred ca-mi trebuiesc ochelari de vedere.
elenado
CITAT(teiut @ Dec 16 2006, 01:05 PM) [snapback]153268[/snapback]

Pentru assante e acest mesaj mwah.gif

De cand stau cu bebe acasa..lamuriti-ma si pe mine unde e butonul New Image ca nu-l vad...si ma asteptam ca intrand pe acest topic de concurs sa vad si pozele respective (cine a reusit sa le posteze..)...cu aceasta tema a concursului. Unde trebuie sa ma uit 5.gif mai sus...mai jos? Sincer cred ca-mi trebuiesc ochelari de vedere.

Intri in galeria concursului si chiar deasupra pozelor ce au fost inscrise deja, in partea dreapta, ai Slideshow si New Image. Succes.
Scuze daca asteptai un raspuns de la assante, m-am grabit eu sa te ajut.
alexa80
Ce idee buna de concurs 41.gif Trebuie sa facem rost de un costum sa participam si noi o sa fim fotomodel la doua lunite 4.gif
ancuza
salut fetelor.. eu deja am stat ieri sa cos la masina si veti vedea ce a iesit in cateva zile ca inca nu am aparatul digital acasa ca sa postez si eu poza. sper sa fie originala fata mea.
negreagina
Super ideea!!!! yahoo.gif
Sa speram ca vom putea participa....si noi. 10.gif
AMALLY
Si noi ne bucuram de acest concurs! Sper ca pana voi posta si eu o poza (cat mai aproape de data limita) sa-mi vina o idee stralucita, cum sa-mi pozez fetele,ptr. a fi aproape,aproape de podium.Oricum va urez tuturor cat mai mult noroc la concurs si SARBATORI FERICITE, CU MULTE IMPLINIRI!
cosmina ilie
Buna, fetelor! Si noi ne bucuram grozav de venirea noului concurs! Super, ce sa mai... De-abia asteptam sa ne luam costum de Craciunita si sa aparem pozate. E un sentiment nemaipomenit sa-ti vezi copilul atat de mic participand la un concurs. Ma bucur ca avem asa o sansa de participare si tinem pumnii tuturor. Bafta!
1mamy
Si noi suntem tare bucurosi, mai ales ca o data cu concursul am descperit si acest forum. Am pus imagini cu Victor pe un alt forum si o prietena de acolo mi-a spus de concurs. Super idee! 6.gif
maria75
Am vazut la galerie ca unele fete au postat imagini prelucrate in frameshow. Vor fi descalificate?
ancuza
dupa cum a spus assante mai sus, se pare ca vor fi.
janet
CITAT(maria75 @ Dec 21 2006, 09:17 AM) [snapback]156580[/snapback]

Am vazut la galerie ca unele fete au postat imagini prelucrate in frameshow. Vor fi descalificate?

Cu siguranta !! Zicea assante ca le va scoate din concurs inainte de votare ; pe cele prelucrate si pe cele care nu reflecta tema . Sa vedem 39.gif .
aaalina
Am si eu o i trebare. Ce inseamna o poza prelucrata? Daca o fac in Photoshop putin mai contrasta sau mai luminoasa se socoate ca e prelucrata? Lamuriti-ma , va rog mult! Sarbatori fericite !
janet
Ei !!! Nici chiar asa !! 5.gif
symy
CRACIUN FERICIT TUTUROR PARINTILOR SI BEBEILOR SI SUCCES LA CONCURS
ancuza
fetelor mai sunt 2 zile pana se termina inscrierile si se pare ca fata de concursul cu tatici si bebici , sunt cam putine poze, nu vi se pare?
maine postez si eu
CRACIUN FERICIT
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.