Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Colinde Si Cantecele Muzicale Pentru Sarbatorile De Iarna
Discutii Despre Copii > Diverse > Evenimente > Sarbatori
Pages: 1, 2
monciq
Va propun sa facem o colectie ''sclipitoare'' yahoo.gif cu cele mai frumoase colide sau cantecele de iarna, autohtone sau internationale , pe care le-ati ascultat si le aveti in suflet! 8.gif
Iata colectia mea partiala...va astept si pe voi cu un cantecel , doua, astfel incat pana de sarbatori sa intregim colectia cu aceste minunate cantecele! 8.gif
Sunteti binevenite ! 6.gif
Moni-k
Ma alatur si eu cu cateva cantece de sarbatoare
elenado
E o ideea foarte buna, asa ne putem incanta sufletele in preajma Craciunului.
Laura75
Adaug si eu cateva cantecele pentru copii:
[attachmentid=17571]
[attachmentid=17575]

Si altele pentru noi, mamicile 8.gif :
[attachmentid=17579]
[attachmentid=17582]
anca1820
multumesc ,fetelor,ca impartiti muzica cu cele care nu au o astfel de colectie
SARBATORI FERICITE!
Anita
Monciq superrr, mie imi plac foarte mult aceste cantecele de sarbatori colindele, mi-ai facut o bucurie mareeee mwah.gif yahoo.gif , mi-a adormit si bb ascultund acum la ele 3.gif 8.gif 4.gif mwah.gif 6.gif se pare ca ii plac si ei...pupici si sa aveti sarbatori minutae toate fetele heart.gif kiss2.gif . Mie imi plac mult si cantecele gregoriene, va atasez si eu cateva, sper sa va placa mwah.gif 8.gif :
apostudaniela
Ma alatur si eu acestei liste adaugand ce mi s-a parut mie mai frumos din colindele straine.Sarbatori cu bine

[attachmentid=17587][attachmentid=17590][attachmentid=17592][attachmentid=17594][attachmentid=17596][attachmentid=17600][attachmentid=17605][attachmentid=17601][attachmentid=17607][attachmentid=17609]
mamiluiadut
Crăciun fericit! la toate mămicile şi tăticii şi bbii.
popeymari
si eu ..si eu..ca tare ne plac colindele..
lorella
CITAT(monciq @ Dec 11 2006, 12:55 AM) [snapback]148800[/snapback]

Va propun sa facem o colectie ''sclipitoare'' yahoo.gif cu cele mai frumoase colide sau cantecele de iarna, autohtone sau internationale , pe care le-ati ascultat si le aveti in suflet! 8.gif
Iata colectia mea partiala...va astept si pe voi cu un cantecel , doua, astfel incat pana de sarbatori sa intregim colectia cu aceste minunate cantecele! 8.gif

Este primul mesaj postat si nu prea ma descurc.Adaug si eu cateva cantecele.
Anita
Am mai adaugat cateva cantecele, mai devreme nu reusisem mwah.gif 6.gif
cami2bubulina
Super frumos,o sa le descarc pe toate,sau ma rog aproape tot,mai avem si noi cateva dar sunt deja postate.
Felicitari pt idee Monciq 8.gif
Laura75
Aici este albumul "Sfanta seara de Craciun" al lui Fuego. Este pe rapidshare:

Fuego
carmen iuliana
Super idee! yahoo.gif Credeam ca numai eu am un pitic cu colindele... Bebelusa mea va veni pe lume de abia in martie dar cred ca va canta o btad frumos 71.gif

Felicitari Monciq 41.gif si sarbatori fericite pentru toata lumea!
Laura75
Si inca un album: Michael Bolton - Swingin Christmas:

[attachmentid=17686]

Michael Bolton

Pt flory: dai clic stanga pe melodie si ar trebui sa iti apara optinile: open/save/cancel, selectezi "save'
flory
mai, spuneti-mi si mie va rog cum pot downloada aceste melodii de aici? vreau si eu sa le am...plss..ma poate ajuta cineva?daca dau clic stg pe melodie imi apare sa o ascult..:((help 17.gif
monciq
click pe melodie, iti apare o fereastra in care te intreaba''Do you want to save or open this file?(adica vrei sa deschizi sau sa salvezi acest fisier)..alegi Save si asta-i tot! 6.gif
sau cum a spus Laura mai sus o alta varianta! 5.gif
Anita
flory simplu, cand dai click pe ea iti apar emesaj s ao deschizi doar sa o asculti (open), s-au sa o salvezi (save) si anulare (chancel), tu alegi optiunea save, salvare unde vrei tu la tine in pc, mwah.gif 8.gif 6.gif

CITAT(Anita @ Dec 11 2006, 02:39 PM) [snapback]149137[/snapback]

flory simplu, cand dai click pe ea iti apar emesaj s ao deschizi doar sa o asculti (open), s-au sa o salvezi (save) si anulare (chancel), tu alegi optiunea save, salvare unde vrei tu la tine in pc, mwah.gif 8.gif 6.gif

Hai ca am fost amandoua monciq pe pozitie 3.gif 4.gif sa speram ca o av ajuta pe flory atate indicatii 10.gif
viatainroz
69.gif Sarbatori Fericite !!! 69.gif
Pisicutza
yahoo.gif Fetelor va iubesc ! yahoo.gif
Am intrat in suflul sarbatorilor o data cu pisica mea, care dupa ce am downloadat melodia Jingle Cat a inceput si ea sa miorlaie pe langa boxe 24.gif . Super! Chiar va iubesc ! Am salvat aproape toate melodiile !
onuta_dec
[attachmentid=17731] 8.gif

Mie astea de Hrusca imi plac cel mai mult dar vad ca imi incarca foarte greu acum si o sa pun cand o sa mearga mai bine netu.
Ioanassd
CITAT(monciq @ Dec 11 2006, 12:55 AM) [snapback]148800[/snapback]

cum fac sa le iau la mine in calculator?
Fac double click pe attachment dar mi-l deschide in alt internet explorer nu ma lasa sa-l fac download.
monciq
CITAT(Ioanassd @ Dec 11 2006, 03:40 PM) [snapback]149339[/snapback]

cum fac sa le iau la mine in calculator?
Fac double click pe attachment dar mi-l deschide in alt internet explorer nu ma lasa sa-l fac download.

nu le poti copia toate odata...faci click pe fiecare melodie in parte, am scris si mai sus:
click pe melodie, NU DUBLU CLICK, iti apare o fereastra in care te intreaba''Do you want to save or open this file?(adica vrei sa deschizi sau sa salvezi acest fisier)..alegi Save si asta-i tot!
sau cum a spus Laura75 mai sus o alta varianta!
Succes! mwah.gif
cammyh
Muzica veche de Craciun.
elistomas
Va multumesc! Mananc portocale si ascult colinde! Deja, parca au venit sarbatorile!
ildikuta
Ai avut o idee super monciq cu cantecele de craciun multumesc frumos eu sunt noua pe site si poate ma ajutati si pe mine as vrea sa pun poza ingerasului meu cum am vazut la voi dar nu stiu cum sa procedez pupici
monciq
CITAT(ildikuta @ Dec 11 2006, 07:39 PM) [snapback]149477[/snapback]

Ai avut o idee super monciq cu cantecele de craciun multumesc frumos eu sunt noua pe site si poate ma ajutati si pe mine as vrea sa pun poza ingerasului meu cum am vazut la voi dar nu stiu cum sa procedez pupici

Bine ai venit pe forum ildikuta, sper sa-ti placa 6.gif Uite aici cum poti atasa poza copilului:
http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...&hl=tickere
Multumesc pentru aprecieri! 9.gif Sper astfel ca au inceput sa rasune colinde prin casa si ca simtiti deja spiritul cald al sarbatorilor ce vor veni! 8.gif 35.gif Ramane doar sa ninga si totul va fi ca in povesti yahoo.gif
andutica
MULTUMIM PENTRU COLINDE FETELOR.SUNT MINUNATE.AI AVUT O IDEE MINUNATA MONIq 41.gif mwah.gif
Ariana27
Monciq foarte buna propunerea ta mwah.gif 6.gif
Sarbatori fericite!
vermy
Fete, melodiile sunt super!!!!
Multumim!!!!!!!!!!!! mwah.gif 6.gif
velijenco
41.gif 41.gif 41.gif SUPER 41.gif 41.gif 41.gif

unele imi lipseau, va pup pe toate mwah.gif multumiri 6.gif
Tinuviel
mwah.gif
cami2bubulina
Super.......am descarcat aseara o multime,insa nu am terminat ca s-a blocat situl sau calculatorul,ca nu mai puteam sa descarc,insa continui ...Pupici multi 8.gif
florelai
Minunata ideea monciq! 6.gif 8.gif mwah.gif

Atasez si eu cateva.
ramymona
Geniala ideea voastra cu share- uitul melodiilor de Craciun. Ma alatur voua cu cateva colinde romanesti.

[attachmentid=17906]
[attachmentid=17907]
[attachmentid=17908]
[attachmentid=17909]
[attachmentid=17910]
vermy
Haideti ca am si eu putin timp liber...o sa adaug o parte din melodii ...restul poate maine. 6.gif [attachmentid=17911][attachmentid=17912][attachmentid=17913][attachmentid=17914][attachmentid=17915][attachmentid=17916][attachmentid=17917][attachmentid=17918][attachmentid=17919][attachmentid=17920][attachmentid=17921][attachmentid=17922][attachmentid=17924][attachmentid=17925]
papi
super!!!
cantecul meu preferat de Craciun este So This Is Christmas, varianta cantata de John Lennon

flory
Multumesc frumos tutror 6.gif 6.gif 6.gif am scos melodiile care imi lipseau si sunt superrrr.....Craciun fericit tutror;) va pup..
MANDI
Buna seara! Excelenta ideea cu colindele! Sunt minunate 6.gif
Adaug si eu cateva la listuta. La prima vedere mi s-a parut ca nu au mai fost atasate de altcineva.
Sarbatori fericite tuturor!
katyana
[color=#FF0000]multzumiri tuturor si sarbatori fericite
cristigabi
Eu am cateva cantece pentru copii de Craciun si nu numai.
Sarbatori frumoase tuturor!
[attachmentid=18091]
[attachmentid=18095]
[attachmentid=18101]
[attachmentid=18102]
[attachmentid=18103]
[attachmentid=18104]
[attachmentid=18105]
[attachmentid=18106]

Eu am cateva cantece pentru copii de Craciun si nu numai.
Sarbatori frumoase tuturor!
[attachmentid=18091]
[attachmentid=18095]
[attachmentid=18101]
[attachmentid=18102]
[attachmentid=18103]
[attachmentid=18104]
[attachmentid=18105]
[attachmentid=18106]
irimia romina
Super fetele cele mai frumoase colinzi aici,chiar aveam nevoie!Va pup! 41.gif
cristigabi
De ce nu sunt afisate cantecele pe care le-am incarcat in mesaj?
Cu ce am gresit?
monciq
CITAT(cristigabi @ Dec 14 2006, 01:06 PM) [snapback]151766[/snapback]

De ce nu sunt afisate cantecele pe care le-am incarcat in mesaj?
Cu ce am gresit?

Aveai vreun fisier rar sau zip?Daca da nu le poti incarca asa..incearca sa le atasezi one by one sau daca e prea complicat ataseaza fisierul arhivat pe rapidshare sau depositfiles si da-ne link-ul doar!Multumim! 8.gif
Si daca alta e procedura pe care o aplici...spune-ne cum faci , poate sari vreun pas la incarcarea melodiei! 6.gif
O sa mai completez eu cu cateva cantecele...in cursul zilei sper 5.gif
cristigabi
Incerc din nou cu un singur cantec.
[attachmentid=18111]

yahoo.gif
Am reusit!
Voi posta tot cate una.
monciq
CITAT(cristigabi @ Dec 14 2006, 01:27 PM) [snapback]151782[/snapback]

Am reusit!
Voi posta tot cate una.

Bravo 41.gif te asteptam...bine ca ai gasit solutia! 8.gif
Nu trebuie sa creezi un mesaj pentru fiecare, daca asta s-a subinteles...trebuie sa adaugi melodie cu melodie, dand browse si upload (adauga atasament)dupa fiecare melodie atasata...pana le termini pe toate, dar in acelasi mesaj! 6.gif
cristigabi
[attachmentid=18113]
[attachmentid=18114]

[attachmentid=18115] [attachmentid=18116]
onuta_dec
5.gif [attachmentid=18118][attachmentid=18119]
Laura75
Si inca unul, nu este chiar de Craciun sau de sarbatori, dar este de iarna, sper sa va placa, eu una nu ma mai satur ascultand:

Aaliyah - Once Upon a December

[attachmentid=18124]
cristigabi
[attachmentid=18120] [attachmentid=18121]

[attachmentid=18125] [attachmentid=18126]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.