Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cu Ce Filme Va Mai Delectati In Timpul Liber?
Discutii Despre Copii > Informatii > Cultural
Pages: 1, 2, 3, 4
ellagiana
Spuneti-ne si noua ce filme bune ati mai vazut si ce comentarii aveti despre ele 106.gif
honey
astept sa vad Codul lui DaVinci , desi cu Tomitza Hanks .... 40.gif
oana_nicole
Eu de vreo 3 luni adun filme pe care intentionez sa le vad in curand, atunci cand voi intra in concediu prenatal. Sotul meu imi propune sa mai vedem un film, dar eu ma incapatanez sa nu vad nici unul acum. Insa, din foarte mare curiozitate. nu am rezistat si am vazut "Mr. an Mrs. Smith", dar nu mi s-a parut cine stie ce. E dragut, dar asa, pentru o duminica dupa-amiaza.
ellagiana
fetelor, eu de curand am vazut 2 comedii care mi-au placut mult: Eurotrip si American wedding...prima cu un grup de 4 prieteni care ajung in Europa si acolo intra in tot felul de peripetii si a 2 a despre casatoria in stil american, cu petrecerile dinainte etc...dragute si foarte amuzante...am mai vazut Troia si mi-a placut, The terminal cu Tom Hanks si Catherine Zeta-Jones, The day after tommorow care iar a fost interesant...sa-mi amintesc ce-am mai vazut si mi-a ramas intiparit si va spun si voua
alicadu
In afara de ultimele episoare din Scoobi-Doo...mai vad Aventuri in epoca de piatra cu Fred si Barney. Uite ce am ajuns hahahaha, si de altceva nici nu mai am timp.
kiki
Eu am vazut aseara "Mr & Mrs Smith" si "Wedding crashers"... dragutze, dar parca li se face prea multa publicitate.
In schimb am lesinat de ras la un film, comedie super, Monster-in-law, cu o soacra ce se baga in viata tinerilor... pe asta sa nu-l ratati 21.gif 21.gif 21.gif
vlad_mom
Ati vazut "The forgotten" cu Julliane Moore? Super! Despre legatura dintre mama si copil, merita vazut. Eu am cautat caseta de-am innebunit, intai pe net ca nu stiam exact cum se numeste, vazusem in fuga o reclama la film, apoi pe la centrele de inchirieri ca nici aici nu prea se vorbeste engleza...
codruta
fetelor, oare am eu vreo problema? tease.gif
N-am vazut un film cap-coada de sute de ani....adorm instant dupa ce se termina genericele 35.gif Zau!
In schimb , pot sa ma uit toata noaptea pe discovery sau la alte documentare.
dianamariad
de cand cu BB, apuc sa vad filme doar dupa 9-10 seara cand lesin de somn...totusi, dintre ultimele vazute, va recomand:
STIGMATA
BEYOND BORDERS (super de super)
FIGHT CLUB

sunt multe....dar BB urla dupa mine....am sa revin... :)
gugulet
Nu stiu ce sa va spun dar eu ma uit la filme Disney:

Lilo&Stich2
pooh's heffalump: halloween movie
si seria cu Mickie din '35 incoace...

tease.gif

Am sa ma uit in schimb la aia cu soacra caci si mie mi-e "draga" soacra 19.gif 31.gif
kiki
Eu am mai auzit de "Sahara" (aventuri - se cauta o nava pe care toata lumea o considera imaginara) ca e bun si o comedie super "Man of the house" (niste majorete sunt martore la o crima si e desemnat un politai sa stea in casa cu ele - va imaginati rasul de pe lume - un barbat in casa cu 6 nebune) 21.gif 21.gif
BiaTina
Am vazut filmul Sahara cu Penelope Cruz nu pot spune ca am fost foarte fascinata, merge.
Aseara am vazut The wedding date superb o comedie love minunata.
Un alt film foarte bun The Notebook (l-am vazut de 2 ori intr-o luna)
Am vazut War of the World dupa 15-20 minute de vorbarie se intra in actiune fug aia in disperare totul cade se distruge 21.gif
Si un film facut de disney, lovestory Tuck Everlasting mi-a placut.
Pentru copii mi-a placut Robots :)
kiki
Am vazut aseara King's ransom. A fost demential. E comedie. 21.gif
Minola
am vazut spargatoriide nuntii 21.gif demential si the wedding date e super tare vi le recomand

alte filme misto: the san of the mask,a cinderella story,duplex,girl happy
si va mai spun......va las sa le vedetyi pe astea sa imi spuneti dc v-au placut
AdrianaC
Eu m-am uitat la LOST. Se pare ca e si pe AXN, dar eu l-am luat de pe net.
Criss_B
CITAT(AdrianaC @ Oct 22 2005, 08:54 AM)
Eu m-am uitat la LOST. Se pare ca e si pe AXN, dar eu l-am luat de pe net.
[snapback]11445[/snapback]

21.gif ideea era ca trebuia sa ne spui "se pare ca e si pe TVR1"... ca pe AXN s-a terminat si reluarea primei serii 71.gif ... abia astept seria urmatoare 3.gif 5.gif
AdrianaC
CITAT(Criss_B @ Oct 23 2005, 11:33 PM)
21.gif ideea era ca trebuia sa ne spui "se pare ca e si pe TVR1"... ca pe AXN s-a terminat si reluarea primei serii  71.gif ... abia astept seria urmatoare  3.gif  5.gif
[snapback]11787[/snapback]

Si ti-a placut ?
Eu nu am stiut de acest serial si l-am descoperit de curand pe net, am tras pe DVD toate serialele unul dupa altul si m-am uitat la el.
Ulterior am aflat ca fusese si pe AXN si da, acum se pare ca e si pe TVR1 35.gif
Criss_B
CITAT(AdrianaC @ Oct 24 2005, 08:28 AM)
Si ti-a placut ?
Eu nu am stiut de acest serial si l-am descoperit de curand pe net, am tras pe DVD toate serialele unul dupa altul si m-am uitat la el.
Ulterior am aflat ca fusese si pe AXN si da, acum se pare ca e si pe TVR1  35.gif
[snapback]11819[/snapback]

sigur ca mi-a placut... ti-am zis ca abia astept continuarea 71.gif
littleone
Eu am trecut pe filme de desene animate 25.gif : Pisicile aristocrate, Madagascar, Dinosaur, Neinfricata Mulan si aseara am vazut jumatate de Simbad, ca mai mult n-am putut, mi se inchideau ochii 37.gif
oana_nicole
CITAT(littleone @ Nov 1 2005, 10:16 AM)
Eu am trecut pe filme de desene animate  25.gif : Pisicile aristocrate, Madagascar, Dinosaur, Neinfricata Mulan si aseara am vazut jumatate de Simbad, ca mai mult n-am putut, mi se inchideau ochii  37.gif
[snapback]13932[/snapback]

Ti-a placut Madagascar??? Nu-i asa ca e super???
Cred ca merita sa-l recomandam fetelor cu toata caldura.
littleone
Madagascar e intr-adevar grozav! Mi-a placut la nebunie! yahoo.gif Il recomand cu caldura.
codruta
credeam ca doar tati al nostru a dat in mintea copiilor 3.gif
De cand sunt in concediu trebuie sa-i inregistrez Tom si Jerry de pe Cartoon Network, in fiecare zi de la 11. 8.gif
Cand vine de la serviciu ma verifica si povesteste la bebe cum va fi cand se vor uita la desena amandoi 8.gif
littleone
Oho, la mine e boala veche 21.gif . De cand ma stiu mi-au placut desenele animate si povestile. Cand eram mica, daca erau desene animate la televizor, mama era fericita ca putea sa-mi dea de mancare tot ce nu as fi mancat in mod normal 21.gif . Acum e grozav ca au inceput sa faca filme de desene animate care sunt mai mult pentru adulti. Unele faze sunt prea subtile ca sa fie intelese de un copil. Cel putin asa mi se pare mie.
Tinozze
Chiar trebuie sa vedetzi Madagascar !!!! Muriti de ras 24.gif 24.gif 24.gif Super desene !!!
kiki
am descarcat si io Madagascar de pe net. sper sa apuc sa il vad diseara...
codruta
zi-mi si mie cum faci,please
am descarcat dc++ dar ma pierd apoi, cum sa fac ????
kiki
CITAT(codruta @ Nov 1 2005, 05:10 PM)
zi-mi si mie cum faci,please
am descarcat dc++ dar ma pierd apoi, cum sa fac ????
[snapback]14106[/snapback]

pai dupa ce l-ai descarcat de pe dc, te duci in fisierul unde l-ai descarcat si il deschizi de acolo
de regula se deschide cu bsplayer
codruta
CITAT(kiki @ Nov 1 2005, 04:15 PM)
pai dupa ce l-ai descarcat de pe dc, te duci in fisierul unde l-ai descarcat si il deschizi de acolo
de regula se deschide cu bsplayer
[snapback]14107[/snapback]

am descarcat dc++ dar nu stiu cum sa descarc filme de acolo.
kiki
CITAT(codruta @ Nov 1 2005, 05:47 PM)
[snapback]14120[/snapback]

pai faci asa...
in primul rand cauti ceva... si cand iti afiseaza rezultatele cautarii dai click dreapta pe ceva anume (sa zicem madagascar.avi) si ai optiuni, dintre care alegi download to: si o sa te intrebe unde... selectezi un fisier, sau desktop, unde iti e mai usor si apoi o sa iti apara jos ca a inceput download-area...
si cand e gata iti apare download finished si te duci unde l-ai salvat (desktop sau alt fisier) si il deschizi de acolo...
asta vroiai? 9.gif
codruta
CITAT(kiki @ Nov 1 2005, 04:51 PM)
pai faci asa...
in primul rand cauti ceva... si cand iti afiseaza rezultatele cautarii dai click dreapta pe ceva anume (sa zicem madagascar.avi) si ai optiuni, dintre care alegi download to: si o sa te intrebe unde... selectezi un fisier, sau desktop, unde iti e mai usor si apoi o sa iti apara jos ca a inceput download-area...
si cand e gata iti apare download finished si te duci unde l-ai salvat (desktop sau alt fisier) si il deschizi de acolo...
asta vroiai?  9.gif
[snapback]14126[/snapback]

oho, stai ca n-ajung pana acolo 18.gif Degeaba ii dau Search ca nu schiteaza nici o miscare, tot ii da inainte cu nush'ce "hub", connect si disconnect , ca m-a scos din sarite. 20.gif
littleone
Vad ca v-am bagat in priza cu Madagascar-ul 71.gif
Pot sa va mai recomnad si alte filme (ca eu sunt o cinefila impatimita), nu neaparat de desene animate. Tocmai am facut rost de vreo 20 de filme de la o colega de serviciu 16.gif 15.gif si pe masura ce apuc sa le vad, va spun si voua ce mi-a placut cel mai mult. Pana acum am vazut The Brothers Grimm , un film intre fantasy si horror (avand in vedere ca are iz de poveste mie mi-a placut) si am revazut E pericoloso sporgersi - film romanesc vechi pe care o sa-l vad intotdeauna cu placere, mi se pare foarte bun si merita vazut.
Tinozze
CITAT(codruta @ Nov 1 2005, 04:47 PM)
[snapback]14120[/snapback]

La DC++ mai trebuie sa faci cateva setari. Adica sa intorduci ip-ul si proxy in cazul in care ai, dupa care trebuie sa gasesti niste hub-uri, dupa care sa share cate ceva ( deobicei cel putin 5 gb ca sa poti avea acces pe hub-uri ) si inca cateva amanunte...
codruta
CITAT(Tinozze @ Nov 2 2005, 10:20 AM)
La DC++ mai trebuie sa faci cateva setari. Adica sa intorduci ip-ul si proxy in cazul in care ai, dupa care trebuie sa gasesti niste hub-uri, dupa care sa share cate ceva ( deobicei cel putin 5 gb ca sa poti avea acces pe hub-uri ) si inca cateva amanunte...
[snapback]14317[/snapback]

ceatza, negura, noapte 17.gif
la setarile astea ma impiedic 18.gif ca nu stiu ce vrea de la mine 20.gif ce-i ala ip?
littleone
IP=Internet Protocol, e un fel de cod postal al tau
TCP/IP (Transmission Control Protocol/IP) stabileste o legatura intre doua gazde care isi pot transmite astfel mesaje.
Daca dai dublu click pe Local Area Connection (pe bara de stare de jos langa ceas, e o iconita 2 calculatoare mici) --> Support si acolo gasesti adresa ta de IP
Tinozze
Apropo de desene animate, am revazut in weekend MonsterInc. ...tare dragalashe desene ..sa le vedetzi si voi 5.gif
Criss_B
am reusit sa vad si eu Kingdom of Heaven - super... Orlando Blum nu prea este el in lista mea de actori dupa care sunt topita, dar, de data asta, chiar mi-a placut...
evelina27m
Pe mine ma fascineaza SF-urile, filmele de actiune si horror. Din cele vazute in ultimul timp, va recomand The Island 2005 (SF foarte dragut), Fantastic Four 2005 (SF cu tenta de poveste - e super). Iar aseara am vazut Saw 2 2005 - daca aveti emotii la filmele horror nu vi-l recomand.
O alta pasiune a mea - masinile si de aceea mi-a placut comedia Herbie Fully Loaded 2005, dar nu stiu daca o sa va placa atmosfera retro a filmului.
vizionare placuta!
evelina27m
Am uitat sa va spun ca, totusi, filmul meu de "suflet" ramane "Titanicul", pe care l-am vazut de o gramada de ori. Pe mine m-a impresionat.
littleone
Am reusit in sfarsit sa vad si eu Frida si m-a impresionat foarte tare. Mi-a placut si Negutatorul din Venetia (povestea o stiam, dar mi-au placut costumele si mai ales coloana sonora). Pentru destindere recomand comedia Guess Who.
evelina27m
Am vazut aseara comedia Wedding Crashers - se zice ca ar fi comedia anului 2005. Mi-a placut foarte mult.
leut
Cand am venit din maternitate, pentru ca fetita era foarte cuminte, am inceput sa vad un serial LOST. Facuse rost de el sotul meu, pe DVD. A rulat si pe AXN, prima serie, acum il da si in fiecare vineri pe TVR1. Deja am inceput sa iau de pe net si seria 2. Serialul a primit anul asta premiul Grammy pentru cel mai bun serial de televiziune. Merita sa-l vedeti!
Tinozze
Eu am vazut ieri, doau comedioare asa tocmai bune de duminica 4.gif , Must love dogs ( 2005 ) si Something's gotta give ( 2003 ) cu Jack Nicholson si Diane Keaton...asta chiar foarte dragut !
adinutza1si10
buna tinozze ...
ce mai faci?
eu din pacate nu prea am timp de filmulete , insa pot sa va spun ca urmaresc tel."secretul mariei " si imi place ,

tot "titanicul" este si filmul meu de suflet.............
Tinozze
Buna Adinutza ! Uite fac bine si sunt nerabadatoare sa jung mai repede la eco sa imi vad BB - lul 4.gif .Tu ce mai faci ?
oana_nicole
Va recomand "Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events", cu Jim Carrey. Mi-a placut foarte mult.
De asemenea "Finding Neverland" cu Johhny Depp. Chiar merita vazut.
victoriadascalu
CITAT(leut @ Nov 14 2005, 10:25 AM)
Cand am venit din maternitate, pentru ca fetita era foarte cuminte, am inceput sa vad un serial LOST. Facuse rost de el sotul meu, pe DVD. A rulat si pe AXN, prima serie, acum il da si in fiecare vineri pe TVR1. Deja am inceput sa iau de pe net si seria 2. Serialul a primit anul asta premiul Grammy pentru cel mai bun serial de televiziune. Merita sa-l vedeti!
[snapback]18043[/snapback]

Super LOST! 4.gif !!!Eu am terminat si ep 9 din seria a 2-a si am intrat in sevraj In state s-a dat miercurea trecuta ep. 10 si inca nu l-am gasit pe net. Sunt disperata! M-am obisnuit sa-l vad episod dupa episod si acum...
onutza81
Mie mi-a placut seria SAW, este cam dur, dar daca nu ai probleme cu inima te poti uita. 10.gif
Flightplan, super misto. Este despre o mamica care pleaca cu avionul impreuan cu fiica ei, numai ca, la un moment dat, fetita dispare si nimeni nu a vazut-o. Toti o cred nebuna....problema se pune, a fost o iluzie de-a ei sau fetitza chiar a disparut. Merita vazut.
CarmenA
Fetelor uitati-va si la Cinderella Man ca o sa va impresaioneze. E un film deosebit cu Russel Crowe.
onutza81
Azi m-am uitat la Pianistul. M-a impersionat. Cam trist, dar merita vazut....nu este genul comercial.
oana_nicole
Subscriu, onutza81. Si mie mi-a placut"Pianistul" foarte mult.

Eu am revazut "Dogma", cu Ben Affleck si Matt Damon. E unul din preferatele mele.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.