Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gyno-travogen
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
carmen_ema
as vrea sa stiu daca a mai folosit cineva in sarcina ovule cu gyno-travogen?este un antimicotic pe care mi l-a prescris dr. preventiv ca sa ma curat de posibile micoze si astfel sa ma pregatesc de nastere.
danal
Imi pare rau Carmen dar chiar nu am auzit de ele. Dar eu zic ca daca ti le-a prescris medicul inseamna ca sunt bune si ai nevoie de ele. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Pentru siguranta poti sa-ti intrebi dr. daca reprezinta vreun risc.
Pupici si numai bine!
born4fun
Eu n-am avut nevoie de ovule pentru ca am nascut prin cezariana, dar am o prietena care a nascut normal anul trecut si care a folosit la recomandarea medicului acelasi tip de ovule ca si tine. Parerea mea e sa le folosesti linistita daca ti le-a prescris medicul. Pregatesc"terenul"pentru ca bebe sa iasa prin mediu steril.
Pupicei si nastere usoara!
googletrei
Si eu am folosit...si a iesit un bb sanatos si cuminte (eh, cuminte nu din cauza ovulelor, ci pt ca seamana cu taica-su 10.gif ) nu-ti fa griji, doar pregatesc teren ok pt bebele care iese....
carmen_ema
CITAT(googletrei @ Dec 4 2006, 10:19 AM) [snapback]144356[/snapback]

Si eu am folosit...si a iesit un bb sanatos si cuminte (eh, cuminte nu din cauza ovulelor, ci pt ca seamana cu taica-su 10.gif ) nu-ti fa griji, doar pregatesc teren ok pt bebele care iese....

multumesc mult fetelor de incurajari si de sfaturi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.