Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Faina De Orez Pentru Tempura
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Arta Culinara
mistera
Spuneti-mi va rog daca ati vazut prin vreun magazin faina de orez help.gif . As vrea sa fac tempura si in reteta e musai cu faina asta 39.gif. Sau, daca stiti o reteta buna de tempura fara faina asta, as vrea sa o incerc si eu. Pupici! pupic.gif
natty
draga mea, din cate imi aduc aminte am vazut in reteaua Metro faina de orez.
cat despre retete nu pot sa te ajut, decat cu retete cu paste din faina de orez.
succes
monciq
M-ai facut curioasa cu reteta asta de Tempura , Mistera, chiar nu auzisem de asa o denumire, dar avadand in vedere ca e specifica Japoniei e explicabil 40.gif ...am gasit o reteta fara faina de orez 13.gif aici:
http://www.gustos.ro/retete-traditionale/j...ia/tempura.html
pe care o adaptezi tu, adica renunti la snitelul si puiul de pe langa legume ca parca stiu ca esti vegetariana 71.gif
69.gif si tot fara faina de orez(culmea 4.gif sunt specialitati japoneze si nu gasii faina de orez in intre ingrediente) o alta reteta aici:
http://www.retete-online.com/retete/vegeta...pura-legume.php
Aceasta reteta e tocmai buna de retinut si pentru piticii mai mari yahoo.gif Am citit ca aceasta reteta e foarte apreciata in Canada , asa ca mamicile din aceasta tara poate au una speciala!Desi cam toate retetele prezentate au cam acelasi stil...tu cum o faci, as vrea sa o incerc si eu!Banuiesc ca e delicioasa si ca ai gustat-o la mama ei acasa, adica Japonia, nu? 10.gif
Cat despre faina de orez, uite unde o poti cumpara online aici 5.gif :
http://www.naturaplant.ro/produse/742/Fain...tegrala_de_orez
Astept si reteta ta! 6.gif
mistera
77.gif 77.gif 77.gif Fetelor, multumesc mult, o sa-i fac iubitului o surpriza de sarbatori sau, daca e cuminte 10.gif 16.gif, chiar mai devreme. O sa pun u pic mai tarziu reteta de tempura, o am dintr-o carte cu feluri vegetariene si eram trista ca nu gasesc faina de orez. pupic.gif
mamica de iepuras
wow mistera, acum am vazut topicul. Tempura e BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAA rau de tot. Mereu cand merg la restaurantul japonez iau tempura. Aici au un platou cu tiger shrimp, cartof dulce si zuchini toate in tempura. Si se servesc cu un sos special. Sincer, nu m-am gandit sa prepar si eu acasa, dar pare o idee foarte buna.
mistera
Off, nici n-am mai avut cand sa caut faina aia de orez. Mie imi place sa mananc mancare gatita fie de mine sau de persoane despre care stiu ca nu pun 'prostii' in ea. Prin urmare la restaurant merg destul de rar. Dar cat am fost in Japonia am mancat tempura la greu, mmm mi-a lasa gura apa blum.gif - o gatea un nene amic de-al sotului prietenei la care am locuit. Am mancat doar tempura de legume, cea mai buna fiind kinoko tempura, adica de ciuperci. Pana la urma tot o sa fac si eu.

Monciq, reteta din cartea mea de bucate seamana mult cu una de pe link-urile postate de tine, nu o mai pun aici.

Pentru cine se incumeta sa gateasca... pofta buna! essen.gif
karina_catalina
faina de orez poti sa faci si tu,cumperi un orez bun si-l rasnesti cu masina de rasnit cafea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.