Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Expozitii
Discutii Despre Copii > Informatii > Cultural
dianna2002
ati auzit de o expozitie noua, sau o colectie speciala...sau...ceva care sa ne incante ochiu..

poate un concert..?
littleone
S-a deschis expozitia de Craciun de la Sala Dales 5.gif
AdrianaC
O sa fie pe 8 decembrie KIDEX - Expozitie de articole pentru copii, organizator Romexpo
kiki
02.12 - 18.12 - CLUJ NAPOCA - TARGUL CADOURILOR DE IARNA
05.12 - 11.12 - TIMISOARA - SUVENIR - targ specializat de cadouri
14.12 - 18.12 - ARAD - DARURI DE CRACIUN - Targ de bunuri generale
04.12 - 24.12 - ORADEA - CRACIUN 2005 - târg cu vânzare cadouri de iarna
01 - 31.12 - SIBIU - Targul de cadouri - Bijuterii, cosmetice, imbracaminte si incaltaminte, cadouri, artizanat, dulciuri si decoratiuni

Daca mai stiti si prin alte orase, completati listuta.
g_nicoleta2000
Pe 11 decembrie am fost si noi la o expozitie a unui pictor bacauan pe nume Ciprian Culea care si-a expus frumoasele picturi pe sticla.
Tablourile erau foarte frumoase si meritau luate in considerare ca posibile cadouri datorita preturilor acceptabile.
Intr-o poza il veti putea admira si pe sotul meu alaturi de pictor ( cel cu cravata si costul este pictorul)
anyR
La MUZEULUI SATULUI_
BUCURESTI!!!
Fetelor, daca sunteti din Bucuresti sau in trecere zilele aceste in localitate, nu ratati acest targ!!
2.gif trebuia sa fiu si eu acolo....dar nu sunt...
Faceti un efort si mergeti de curiozitate daca puteti relatati/mi si mie ce e acolo, si imagini daca puteti 4.gif

Distractie placuta, nu e de ratat!!
pupicei , astept mesaje. 4.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.