dianna2002
Sep 26 2005, 07:55 PM
am o mica problema si as avea nevoie de recomandarile voastre ..in ceea ce priveste un medic bun<femeie> care sa ma scape de afectziunea de care sufar, nu este grava, dar trebuie tratata.
merci anticipat.
eu stau in buc, si as dori recomandari privind medicii<femei> din acest oras.
luca
Sep 28 2005, 04:31 PM
Liana Ples - Maternitatea Bucur si Medicover. Ti-o recomand cu caldura.
Monica
CITAT(dianna2002 @ Sep 26 2005, 07:50 PM)
am o mica problema si as avea nevoie de recomandarile voastre ..in ceea ce priveste un medic bun<femeie> care sa ma scape de afectziunea de care sufar, nu este grava, dar trebuie tratata.
merci anticipat.
[snapback]6268[/snapback]
kiki
Oct 10 2005, 02:20 AM
merci anticipat.
Dna dr Anca Popa - Spit. Cantacuzino si Clinica Medsana
elle
Oct 10 2005, 03:54 PM
merci anticipat.
scuza-ma, nu vreau sa fiu indiscreta, dar de ce vrei tu neaparat femeie?importanta este competenta medicului, nicidecum sexul lui

nu te supara pe mine, n-o scriu cu rea intentie.
si totusi daca te razgandesti, iti pot recomanda 2 medici ff.buni
dr.filipescu cu care am si nascut si dr.tutunaru, ambii activeaza la spitalul elias, bucuresti.te pup si sanatate
kiki
Oct 10 2005, 08:29 PM
CITAT(elle @ Oct 10 2005, 03:49 PM)
scuza-ma, nu vreau sa fiu indiscreta, dar de ce vrei tu neaparat femeie?importanta este competenta medicului, nicidecum sexul lui

nu te supara pe mine, n-o scriu cu rea intentie.
si totusi daca te razgandesti, iti pot recomanda 2 medici ff.buni dr.filipescu cu care am si nascut si dr.tutunaru, ambii activeaza la spitalul elias, bucuresti.
te pup si sanatate

[snapback]8028[/snapback]
si eu am vrut neaparat femeie... problema este ca sunt foarte rusinoasa si chiar daca am doctor femeie tot imi e jena de ea (nu mai vorbesc de primele luni, cand sarcina era mica si trebuia sa ma dezbrac, ma intelegeti voi....

)
de Tutunaru am auzit si io... o colega de serviciu de-a mea a nascut cu el si a fost foarte multumita...
gabi123
Oct 11 2005, 08:42 AM
Kiki, Anca Popa este o doctorita foarte buna, dealtfel si sotul ei (Mihai Popa) este ginecolog tot in Cantcuzino. Eu o cunosc de multi ani, dar ca doctorita pe timpul sarcinii am apelat la Adina Maniu, care este si pe tura inversa cu ea la policlinica Grozovici. Nici ea nu este adepta operatiilor.
kiki
Oct 11 2005, 11:29 AM
CITAT(gabi123 @ Oct 11 2005, 09:37 AM)
Kiki, Anca Popa este o doctorita foarte buna, dealtfel si sotul ei (Mihai Popa) este ginecolog tot in Cantcuzino. Eu o cunosc de multi ani, dar ca doctorita pe timpul sarcinii am apelat la Adina Maniu, care este si pe tura inversa cu ea la policlinica Grozovici. Nici ea nu este adepta operatiilor.
[snapback]8120[/snapback]
Eu sincer sunt foarte multumita de ea... ca medic este foarte bun si de asemenea imi place de ea si ca om... a reusit sa creeze o legatura personala cu mine in afara de cea profesionala, si asta imi place....
vesna
Oct 13 2005, 11:38 AM
Nu stiu daca mai este de actualitate, poate deja ai rezolvat problema pe care o aveai, dar si eu recomand medicii de la Elias, unde am nascut.
Minola
Oct 13 2005, 12:52 PM
EU AM NASCUT CU DL DOCTOR PUIA SORIN PE CARE VI-L RECOMAND CU TOATA SINCERITATEA ESTE UN MEDIC SUPER BUN EU UNA SUNT FT MULTUMITA DE EL SI NU L-AS SCHIMBA CU NICIUN ALT MEDIC
kiki
Oct 13 2005, 02:26 PM
CITAT(MINOLA @ Oct 13 2005, 01:47 PM)
EU AM NASCUT CU DL DOCTOR PUIA SORIN PE CARE VI-L RECOMAND CU TOATA SINCERITATEA ESTE UN MEDIC SUPER BUN EU UNA SUNT FT MULTUMITA DE EL SI NU L-AS SCHIMBA CU NICIUN ALT MEDIC
[snapback]8724[/snapback]
de la ce spital e?
AdrianaC
Oct 14 2005, 07:04 PM
Ti-o recomand pe dna dr Petrache Magda, maternitatea Polizu / Medicover.
Este foarte buna profesionista si foarte sufletista, in plus poate fi gasita la orice ora.
Erika
Oct 14 2005, 07:34 PM
CITAT(dianna2002 @ Sep 26 2005, 10:50 AM)
merci anticipat.
Va recomand pe domnul doctor ALEXANDRU BADIU medic ginecolog-obstretician
la spitalul Municipal-Ambulatoriu
freedelia
Oct 15 2005, 07:30 AM
CITAT(Erika @ Oct 14 2005, 07:29 PM)
Va recomand pe domnul doctor ALEXANDRU BADIU medic ginecolog-obstretician
la spitalul Municipal-Ambulatoriu
[snapback]9139[/snapback]
Badiu ala de te tine ore in sir sa il astepti la cabinet si sta de vorba cu tine 2 minute? Si ii nasc cate 5 gravide in acelasi timp de nu apuca sa se ocupe de nici un ca lumea? Glumesti...
bilutza
Oct 15 2005, 11:57 PM
Doctorul este foarte bun, dar are jde mii de paciente. Si te vede doar la cabinet, asa ca daca nu ai potential financiar, mai bine lasa.
elle
Nov 10 2005, 01:29 PM
CITAT(freedelia @ Oct 15 2005, 07:25 AM)
Badiu ala de te tine ore in sir sa il astepti la cabinet si sta de vorba cu tine 2 minute? Si ii nasc cate 5 gravide in acelasi timp de nu apuca sa se ocupe de nici un ca lumea? Glumesti...
[snapback]9222[/snapback]
subscriu..cu tristetze...aveam programare al el, dar dumnealui a plecat frumusel in concediu, iar de mine a uitat..k sa nu mai spun k de la centrul medical unirea (unde activeaza Maria Sa)nu s-a gasit nimeni cre sa se ocupe de un caz de urgenta "iminenta de avort", diagnostic pe care l-am aflat abia mai tarziu, internata fiind, dar nu de badiu...
elle
Nov 10 2005, 01:35 PM
CITAT(bilutza @ Oct 15 2005, 11:52 PM)
Doctorul este foarte bun, dar are jde mii de paciente. Si te vede doar la cabinet, asa ca daca nu ai potential financiar, mai bine lasa.

[snapback]9366[/snapback]
eu si cu potentzial cu tot, si cu "iminenta de avort", si tot nu m-a luat, unde mai pui k tel.mobil il are inkis cand e plecat (si era plecat in tzara, nu in afara)...deci, degeaba ai potential, daca medicul nu dispune de timp si intelegere...
si k sa va mai spun una (dehhh.sa ma laud si eu...k doar nu sunt singura care-o face

), doctorul meu (filipescu), de cate ori a plecat din tzara, mi-a inkis telefonul in nas, si mai apoi (nu mai tarziu de 30 minute) mi-a trimis mesaj, ceva de genul"dak e o urgentza care nu necesita intrevedere sau spitalizare, sa-i scriu sms k-mi raspunde, k este plecat din tzara".pt.un caz de urgentza-urgentza, s-o sun pe d-ra stagiara (pe care o cunosteam in prealabil), k ma va conduce la unul din colegii lui, pt.o preluare de caz.si kestia asta s-a km intamplat de cateva ori, k mai mult pe la el prin cabinet am stat...data viitoare cred k-mi fac direct "culcush" in cabinetul lui
Tinozze
Nov 10 2005, 02:10 PM
CITAT(elle @ Nov 10 2005, 01:24 PM)
subscriu..cu tristetze...aveam programare al el, dar dumnealui a plecat frumusel in concediu, iar de mine a uitat..k sa nu mai spun k de la centrul medical unirea (unde activeaza Maria Sa)nu s-a gasit nimeni cre sa se ocupe de un caz de urgenta "iminenta de avort", diagnostic pe care l-am aflat abia mai tarziu, internata fiind, dar nu de badiu...
[snapback]16998[/snapback]
Buna ! Cand ai fost la Badiu , de cand este in concediu ???????? Si eu sunt pacienta lui si am deja mii de nelamuriri si nemultumiri in ceea ce-l priveste
elle
Nov 10 2005, 02:28 PM
CITAT(Tinozze @ Nov 10 2005, 02:05 PM)
Buna ! Cand ai fost la Badiu , de cand este in concediu ???????? Si eu sunt pacienta lui si am deja mii de nelamuriri si nemultumiri in ceea ce-l priveste

[snapback]17007[/snapback]
tinozze darling, asta-i kestie veke...de acum un an...acum sunt fericita posesoare a unui bb nascut cu altcineva..si tot altcineva mi-a supravegheat sarcina, nicidecum acest badiu, de care auzisem si eu k este formidabil...e posibil sa fie formidabil, dar nu pt.toata lumea si nu cu toata lumea.
imi pare rau sa aud k nici tu nu esti multumita de el, dar, daca nu este prea tarziu, poti gasi un alt medic care sa te multumeasca.cere referiri despre diferiti medici aici, pe forum, si sunt sigura k fiecare mamica multumita de medicul ei te va indruma si-ti va da amanuntele necesare.
poti incepe cu mine dak vrei.iti pot raspunde la orice intrebare legata de medicul meu ginecolog care mi-a supravegheat sarcina si cu care am nascut.
Tinozze
Nov 10 2005, 04:54 PM
CITAT(elle @ Nov 10 2005, 02:23 PM)
tinozze darling, asta-i kestie veke...de acum un an...acum sunt fericita posesoare a unui bb nascut cu altcineva..si tot altcineva mi-a supravegheat sarcina, nicidecum acest badiu, de care auzisem si eu k este formidabil...e posibil sa fie formidabil, dar nu pt.toata lumea si nu cu toata lumea.
imi pare rau sa aud k nici tu nu esti multumita de el, dar, daca nu este prea tarziu, poti gasi un alt medic care sa te multumeasca.cere referiri despre diferiti medici aici, pe forum, si sunt sigura k fiecare mamica multumita de medicul ei te va indruma si-ti va da amanuntele necesare.
poti incepe cu mine dak vrei.iti pot raspunde la orice intrebare legata de medicul meu ginecolog care mi-a supravegheat sarcina si cu care am nascut.
[snapback]17013[/snapback]
Elle, sa-ti traiasca copilul in primul rand si sa fiti sanatosi.Eu sunt in luna 7 ...spre final..deci m-as mira sa mai ai vreun alt medic in evidenta daca nu vin cu motiv serios

...Ai nascut cumva cu Filipescu ???...Sau crezi ca am vreo sansa sa apelez la alt medic ?
adinutza1si10
Nov 10 2005, 05:43 PM
Tinnozze ,
eu am nascut cu doctorita Badea de la Municipal , care este suuuper , daca vrei iti pot da nr. de telefon si sa o intrebi daca te ia ..., sa stii ca i-am dat nr. si unei vecine de la mine care era cam in 6 luni si un pic si a spus ca este super multumita de doctora asta decat cel pe care l-a avut inainte .....
elle
Nov 10 2005, 07:43 PM
CITAT(Tinozze @ Nov 10 2005, 04:49 PM)
Elle, sa-ti traiasca copilul in primul rand si sa fiti sanatosi.Eu sunt in luna 7 ...spre final..deci m-as mira sa mai ai vreun alt medic in evidenta daca nu vin cu motiv serios

...Ai nascut cumva cu Filipescu ???...Sau crezi ca am vreo sansa sa apelez la alt medic ?
[snapback]17061[/snapback]
tinozze scumpa, am nascut cu filipescu, si nu vreau sa-mi skimb medicul ginecolog pt.k sunt extrem de multumita de serviciile lui.l-am sunat in sarcina si la 5 dimineata si mi-a explicat minute in sir ce trebuie sa fac, sa nu ma sperii...
multumesc de urari..nastere usoara si cat mai multa intelepciune si noroc in alegerea unui medic cu care sa nasti.dak vrei sa apelezi la acest medic, te ia cu sigurantza, dar in prealabil indicat ar fi sa-ti intocmesti un dosar cu toate analizele si investigatiile facute pe parcursul celor 7 luni.asta este valabil in cazul skimbarii actualului medic, nu numai dak vrei sa mergi la filipescu.
decizia iti apartine.
dar ideal ar fi k fiecare proaspata mamica, cand lauda meritele unui medic, sa scrie si ce calitati dar si ce defecte are medicul lor, pt.a putea tinozze dar si alte mamici sa-si dea seama kre medic ar fi mai potrivit pt.ele.
taty
Nov 14 2005, 01:13 PM
CITAT(elle @ Nov 11 2005, 05:38 AM)
dar ideal ar fi k fiecare proaspata mamica, cand lauda meritele unui medic, sa scrie si ce calitati dar si ce defecte are medicul lor, pt.a putea tinozze dar si alte mamici sa-si dea seama kre medic ar fi mai potrivit pt.ele.[snapback]17100[/snapback]
BunaElle,
Eu am Dr la Maternitatea Bucur, il cheama Ilie Mihai. A auzit vreuna dintre voi de el, s-au a nascut careva cu el? Cum vi se pare?
Este Dr soacrei mele de ani de zile, si avem incredere in el, dar eu s-ar putea sa nasc in jurul sarbatorilor dupa spusele lui, si mi-e frica sa nu plece din oras.
Trebuie sa vorbesc neaparat cu el.
Pupici
elle
Nov 14 2005, 01:35 PM
s-ar putea sa nasc in jurul sarbatorilor dupa spusele lui, si mi-e frica sa nu plece din oras.
Trebuie sa vorbesc neaparat cu el.Taty,daca DPN-ul este in preajma sarbatorilor de iarna, ar fi indicat sa te asiguri ca medicul tau va fi in tara, de preferat chiar in orasul in care locuiesti (mie mi-era teama ca o sa mesc la 7 luni,adica in decembrie, si mi-am terorizat medicul cu intrebarea"da' chiar o sa veniti daca nasc prematur?"..."Si daca sunt Alask vin la tine

"..bine ca n-a fost nevoie..).
Acum pe bune: asigura-te ca este disponibil de sarbatori, ia-ti o marja de siguranta si inima in dinti si intreaba-l, in caz de-i cade in cap o caramida

, ce medic il poate inlocui cu succes, adica pe cine ti-ar recomanda el, asigura-l ca numai in cazul in care nu poate rezolva el in persoana cazul vei apela la un altul..
Si inca o chestie foarte importanta:daca este sa nasti de sarbatori, ai grija la medicii care se preumblu pe langa tine, in sensul ca nu ar tebui sa miroasa a alcool.Cumnatul meu s-a nascut pe 1 ianuarie si, din cauza medicului beat, trage si acum, dupa aproape 30 de ani ponoasele (handicap de gr.II).Medicina o fi evoluat ea in 30 de ani, dar bautura ramane unul din marile hobby-uri ale poporului roman
Eu l-am intrebat mai in gluma mai in serios pe doctoul meu cam cum se deruleaza "sarbatorile in spital", si, tot mai in gluma, mai in serios, a zis ca daca vin cu fiola, sufla, nu sta pe ganduri

,.In schimb, cand am nascut pe 9 martie 2005, asistentele la 12 noaptea beau bere si mancau pizza...cu geamul deschis la neonatologie (pe hol, ce-i drept, dar in noaptea aia ninsese...)Deci..ai grija la "petrecareti", caci sunt peste tot...Nu vreau sa te ingrijoreze ceea ce am scris, ci doar vreau sa te sfatuiesc sa fii precauta.
Numai bine si...te asteptam in clubul mamicilor peste cateva saptamani
adinutza1si10
Nov 14 2005, 01:40 PM
are dreptate elle ........ asigura-te ca va veni doctorul daca va fi nevoie ,
cand am nascut eu , doctorita mea a venit tocmai de la poiana brasov , in conditiile in care era o zapada afara de mama focului .... iar ea a facut cam 5 ore pana in bucuresti ....
taty
Nov 14 2005, 02:47 PM
CITAT(elle @ Nov 14 2005, 11:30 PM)
Numai bine si...te asteptam in clubul mamicilor peste cateva saptamani

Buna Elle,
Mersi pentru sfaturi si informatii!!
Spre norocul meu dr. nu bea si este un om f serios si cumsecade. E dr meu de 5-6 ani si am incredere in el.
Dar...cand sunt sarbatori e mai complicat...toti vor concedii, sa fie cu familia!
Eu tot sper sa fie cu o saptamana inainte de Craciun, cu ocazia asta ii fac fetitei mele primul bradutz, dar ea hotaraste cand vine pe lume.
Multumesc pentru invitatie dar nu stiu despre acel club.
Va tin la curent cu ce am vorbit cu medicul meu.
elle
Nov 14 2005, 03:39 PM
CITAT(taty @ Nov 14 2005, 02:42 PM)
Multumesc pentru invitatie dar nu stiu despre acel club.
Va tin la curent cu ce am vorbit cu medicul meu.

[snapback]18149[/snapback]
taty, clubul mamicilor il gasesti in cadrul acestui forum..este locul unde se intalnesc virtual mamicile, si isi impartasesc din experientele lor minunate si nu numai de mamici, dau si primesc sfaturi...
lia
Nov 15 2005, 02:43 PM
Taty, şi eu o să nasc cam în aceeaşi perioadă cu tine (4 - 7 ianuarie), tot la maternitatea Bucur dar cu doctoriţa Popa Elena. Din câte am înţeles de la o asistentă care lucrează acolo, medicii vin de acasă fără nici o problemă, chiar dacă s-ar întâmpla să ne apuce naşterea de Crăciun sau Revelion. Bineînţeles, cotizezi cam cu 1 milion în plus...dar asta după ce naşti. Dacă ai mai multe informaţii despre maternitate, poate îmi spui şi mie.
taty
Nov 15 2005, 03:52 PM
[quote=lia,Nov 16 2005, 12:38 AM]
Lia, chiar saptamana asta o sa merg la Dr si o sa-l intreb f multe detalii legate de maternitate, de personal adica asistente, si doctorii pediatrii care vor avea grija de bebitzi, poate imi recomanada pe cineva.
Din cate stiu in maternitate este cald, este curatel.
Eu nu ca am fitze, dar nu suport mizeria la toalete, mi se face rau , pe bune...dar sper din suflet sa nu fiu dezamagita. Dr ta cum e? Te intelegi bine cu ea? O cunosti de mult? E tanara?
Te tin la curent cu noutati.Pupici.
taty
Nov 21 2005, 07:26 PM
[quote=lia,Nov 16 2005, 12:38 AM]
Taty, şi eu o să nasc cam în aceeaşi perioadă cu tine (4 - 7 ianuarie), tot la maternitatea Bucur dar cu doctoriţa Popa Elena. Din câte am înţeles de la o asistentă care lucrează acolo, medicii vin de acasă fără nici o problemă, chiar dacă s-ar întâmpla să ne apuce naşterea de Crăciun sau Revelion. Bineînţeles, cotizezi cam cu 1 milion în plus...dar asta după ce naşti. Dacă ai mai multe informaţii despre maternitate, poate îmi spui şi mie.
[B]
LIA,
am vorbit cu Dr meu si m-am lamurit in mai multe privinte.
Mi-a spus k in maternitate e cald si curat, k saloanele de noi mamici sunt de 2 paturi si o sa avem si copilul langa noi.
L-am intrebat daca poate sa existe posibilitatea sa nu poata veni cand nasc, mai ales k o sa fie in preajma sarbatorilor si mi-a spus k doar daca Doamne Fereste i se intampla ceva, deci ... sa nu imi fac griji in privinta asta.
Mi-a zis k daca au inceput contractiile- sa le cronometrez si daca sunt la interval egal de timp inseamna k a inceput travaliul, dar...sa nu ma sperii, sa ma duc la maternitate si medicul de garda o sa ma consulte si decide cand il cheama pe el.
Asistenta dr-ului meu mi-a spus k asistentele de la sala de nastere sunt f dragutze dar cele de la saloane sunt cam nasoale, k vin la tine sa te ajute doar daca vor ele.Eu cred ca depinde pe tura cui nimeresti.Cel mai bine ar fi ca atunci cand nastem sa fie Dr. nostri de garda, sa nu fie nevoie sa ii chemam de acasa, sau sa fie ziua- mai ales ca Dr. meu este in fiecare zi la maternitate.
Daca ai aflat si tu cate ceva sa-mi scrii.
Pupici.
lia
Nov 22 2005, 09:53 AM
"LIA,
am vorbit cu Dr meu si m-am lamurit in mai multe privinte.
Mi-a spus k in maternitate e cald si curat, k saloanele de noi mamici sunt de 2 paturi si o sa avem si copilul langa noi.
L-am intrebat daca poate sa existe posibilitatea sa nu poata veni cand nasc, mai ales k o sa fie in preajma sarbatorilor si mi-a spus k doar daca Doamne Fereste i se intampla ceva, deci ... sa nu imi fac griji in privinta asta.
Mi-a zis k daca au inceput contractiile- sa le cronometrez si daca sunt la interval egal de timp inseamna k a inceput travaliul, dar...sa nu ma sperii, sa ma duc la maternitate si medicul de garda o sa ma consulte si decide cand il cheama pe el.
Asistenta dr-ului meu mi-a spus k asistentele de la sala de nastere sunt f dragutze dar cele de la saloane sunt cam nasoale, k vin la tine sa te ajute doar daca vor ele.Eu cred ca depinde pe tura cui nimeresti.Cel mai bine ar fi ca atunci cand nastem sa fie Dr. nostri de garda, sa nu fie nevoie sa ii chemam de acasa, sau sa fie ziua- mai ales ca Dr. meu este in fiecare zi la maternitate.
Daca ai aflat si tu cate ceva sa-mi scrii.
Pupici.

[snapback]19965[/snapback]
[/quote]".
Multumesc pentru informatii, Taty! Eu o sa ajung la maternitate la inceputul lunii decembrie si o sa pun mai multe intrebari atunci. Ce stiu in plus fata de tine este ca la Bucur poti sa nasti cu epidurala, solutie pe care mi-a sugerat-o doctorita mea cand am fost data trecuta la control. Si despre venitul medicului de acasa, nu iti face probleme. Ai sa vezi ca daca e nevoie, o sa vina. Eventual, roaga-l pe medicul tau sa iti dea numarul lui de telefon. Sarcina usoara si pe curand!
nicarina
Dec 15 2005, 01:06 PM
fetelor eu am nascut la Maternitatea Bucur cu Prof. Dr. Crisan Nicolae( directorul maternitatii ) este un om de nota 20 si un dr.de nota 1000 . si il recomand cu cea mai mare caldura Cand eram in luna a saptea a plecat in concediu pentru o luna si mi-a spus sa-l sun indiferent de ora si de problema pe care o am ; m-a lasat si in grija altei dr. ( nu a fost insa nevoie )
carmina
Jan 15 2006, 04:30 PM
Buna burtici,
Stie cineva ceva de dra DENISA PROTOPOPESCU-Spit. Universitar,Medsana,Centrul Medical International??
Multumesc anticipat pt raspuns.
Va urez sarcini usoare! Mai vorbim!
edwi
Apr 4 2006, 10:19 AM
si eu am avut aceeasi problema cu medicul ginecolog, mi sa recomandat dr.Radulescu Carmen singura problema este ca lucreaza la un cabinet particular Mediplus, dar pentru mine cel mai important a fost copilul apoi partea materiala. sa stii ca nu sunt o persoana care nu are probleme materiale dar.... nu a contat.lucreaza la spitalul polizu. succes
maria75
May 31 2006, 12:52 PM
pt o sarcina cu probleme de tot felul, unde se pune problema de viata si de moarte, il recomand cu caldura pe dr. BADEA IULIAN de la Spitalul Universitar Bucuresti. In afara de cazul meu, cunosc n cazuri rezolvate cu succes. De fapt, nu am auzit de vreun caz al domnului doctor pe care sa nu l fi rezolvat( cat am stat in spital- 2 luni jumate). Este un excelent ginecolog si obstetrician care are capacitatea de a lua decizii in situatii de criza. Stie exact ce trebuie facut cand exista posibilitatea ca mama si copilul sa fie in pericol. Si, credeti-ma, inainte de a ajunge la dumnealui, m - au vazut n doctori, unul mai renumit si mai profesor ca altul, in viziunea carora cauza mea era deja pierduta. Dr. Badea a fost singurul care a dat un verdict pozitiv in ceea ce ne priveste. Si, bineinteles, a avut dreptate. Il recomand din inima, nu numai pt sarcina, si pt operatii dificile de fibrom, colizatii etc. ( sper insa sa nu aveti nevoie de serviciile dumnealui)
livianae
Jul 2 2006, 10:14 PM
Mircea Octavian Poenaru - Maternitatea Bucur
monciq
Jul 2 2006, 10:20 PM
DR.CRISTIAN RADOI- Spitalul Municipal Bucuresti si ofera consultatii si la C.M.UNIREA-THE BEST
alexaaa
Jul 13 2006, 01:29 PM
buna tuturor...
sunt noua pe aici..si as avea cateva intrebari..daca poate sa ma ajute cineva as fi f recunoscatoare..
eu pana anul asta in martie am fost la dr. corina grigoriu de la centrul medical unirea..ultima consultatie la dansa am avut'o in mai anul trecut cand mi'a zis ca sunt in regula..n'am nici o problema si mi'a prescis anticonceptionale pt ca doream eu sa iau..despre dansa ca doctor pot sa spun ca a fost draguta..mi'a dat nr ei de mobil in caz ca am probleme cu anticonceptionalele..deci mi'a lasat o impresie buna..din motive financiare (consultatia la c.m.u era 80 ron) anul acesta in februarie am apelat la un alt doctor..Dr. Cornelia Ispas...auzisem lucruri bune despre aceasta doamna..din februarie si pana acum am avut 2 infectii, am fost diagnosticata cu HPV si am avut o rana pe col..am facut o cauterizare si o biopsie (si mai multe proceduri necesare in cazul HPV-ului)..si sincer nu stiu ce sa cred acum..totul s'a pertecut prea rpd..si greseala mea a fost ca n'am cerut si o alta parere..dna ispas mi'a spus ca hpv'ul nu se vindeca niciodata iar rana pe col poate sa reapara oricand..si de fiecare data cand va aparea va trebui sa'mi fac cauterizare...acum teoretic sunt ok..si m'a mai chemat la control in septembrie..dar totusi as vrea sa merg si la altcineva..poate cineva sa'mi recomande un doctor foarte bun din bucuresti..barbat/femeie..nu conteaza..multumesc!!
mella77
Jul 13 2006, 08:04 PM
buna, alexaaa!
eu am fost la dna dr ispas. am renuntat acum 3-4ani, cand m-a pus sa fac analiza de hpv si mi-a raspuns foarte agresiv si insensibil la toate temerile mele. precizez ca la vremea respectiva mai mergeam la dna dr impreuna cu inca 2 prietene. pe toate ne-a pus sa ne facem analiza asta, la vremea respectiva a costat, recoltata la ea, cam 2.500.000lei. in perioada aia trebuia sa isi termine casa, poate de'asta... eu am renuntat la ea. ti-am spus, a avut o reactie foarte urata. atitudinea aia de ciubucareasa, daca stii la ce ma refer. de atunci merg la dna dr mihaela badea care, pe langa faptul ca este un dr foarte bun, este si un om deosebit.
maria75
Jul 13 2006, 09:27 PM
CITAT(alexaaa @ Jul 13 2006, 02:29 PM) [snapback]83302[/snapback]
..poate cineva sa'mi recomande un doctor foarte bun din bucuresti..barbat/femeie..nu conteaza..multumesc!!
Alexa, du-te la dr. BADEA. Spune i exact ce ai scris aici, pe unde ai fost si ce ti s-a gasit. Fereste-te de profesori...Nu se ocupa de tine si fac totul pe fuga. Un doctor bun, care si face super meseria nu mai are timp sa scrie n carti( nu e parerea mea, ci a unei dr. neonatolog ft. bune). Daca vor incerca cei de la camera de garda sa te redirectioneze spre alt medic , nu accepta. Tu cere neaparat la dr. Badea. Are si cabinet particular. daca te intereseaza, lasa-mi un mp. De asemenea, si de dr. Anca am auzit( dar am auzit numai) lucruri ft bune. A propos, ce e HPV? Si eu am o rana pe col. sapt viitoare sau cealalta vreau neap sa ajung sa vad in ce stadiu e. Sanatate sa avem!
doamna de care zice mela e sotia dr.-ului Badea. Daca nu reusesti sa ajungi la dumnealui, poti merge si la dumneaei. dar eu ramin la ideea initiala: DR. BADEA!!!( el)- e cu mult inaintea multor profesori...
alexaaa
Jul 15 2006, 09:57 AM
mella75
si eu am ajuns la ispas tot cu 2 prietene..dintre care 1 a fost in aceeasi situatie ca mine (HPV, rana pe col..cauterizare..etc) iar celeilalte acum 1 sapt i s'a recomandat un test hpv pt ca in urma unei colposcopii madam ispas i'a spus ca sigur are, si ca dupa parerea ei fiecare femeie trebuie sa'si faca testul hpv..eu una nu contest asta, da, trebuie o data sa'ti faci si testu hpv da nu doar pt a o imbogati pe dna doctor..
si nu stiu cum se comporta cu alti pacienti..dar cu mine si prietenele mele, imediat ce ne'a spus ca s'ar putea sa avem hpv (adica in prima consultatie!!!) s'a purtat execrabil..ne vorbea ca unor bolnave irecuperabile...noi am tot incercat sa ne consolam cu ideea ca poate asa e dansa..mai dura..dar ma rog..acum ce a fost a fost..cat despre pretul testului din cate stiu eu e fix..pt ca toate probele recoltate din toate cabinetele din bucuresti sunt trimise intr'un singur loc..si eu tot 2,5 mil am platit..plus 3 mil cauterizare si biopsie..n'am nici o problema cu banii si as da de zece ori mai mult numai sa stiu ca merita..
maria75
http://www.niaid.nih.gov/factsheets/stdhpv.htmhttp://www.unibuc.ro/eBooks/biologie/oncogene/3.htmhttp://www.topsanatate.ro/article.php/infe...e_hpv/?id=19704http://www.sfatulmedicului.ro/articole/Gin...n_-_HPV_295.htmintra pe site'urile astea si gasesti cam tot despre HPV...eu una am hpv cu risc mare de cancer..din cate mi'a zis dr ispas :(
mella77
Jul 15 2006, 04:18 PM
buna!
eu nu merg la badea-sotia dr. badea ci la dna. dr. badea, cabinet micomi.
da, alexaaa, inteleg ce vrei sa spui despre bani, insa mie mi-a creat impresia ca face toate chestiile astea pt bani, vorbesc de ispas. si, intr-adevar, isi schimba total atitudinea. cand a vazut ca m-am speriat mi-a spus ca nu mai are ce sa-mi spuna, ca daca vreau sa stiu mai multe sa caut sa citesc, ca asa fac pacientele ei civilizate. a fost ultima oara cand am fost acolo.
Anca Barlici
Jul 15 2006, 10:35 PM
Mamicilor, va rog mult stiti ceva de dr. Madalina Gheorghe de la Filantropia? A nascut vreuna dintre voi cu dansa? Ma gandesc serios la al 2 lea copil si vreau sa stiu cum este? Am fost la un control de rutina si la prima intalnire mi-a placut. Ma las pe mana ei? Voi ce stitti, voi ce ziceti? Nu de alta, dar, la Caritas unde am nascut-o pe Ioana nu mai vreau in ruptul capului.Dr. mea a fost de negasit, desi vorbisem cu ea cu cateva ore inainte sa ma apuce durerile. Pana la urma, am nascut cu Dr. Sorin Ionescu ca era de grada in noaptea aceea, a fost ok, m-a linistit, s-a terminat cu happy end si m-a trimis si mai repede acasa"pai, ce? iti place hotelul asta?!?!?"-asta m-a intrebat cand m-a vazut mirata, ca ma trimite acasa dupa 3 zile.......dar in spitalul ala mizerabil, nu mai intru. Pt. cele care cauta medic, il recomnad, pare usor trasnit,

dar e om de treaba. Astept raspunsuri, multumesc.
laura_stroe
Jul 20 2006, 11:04 AM
Iti recomand Dr. Druta(Niculescu) Daiana-Spitalul Cantacuzino.Este super doctor si super om
chaby
Jul 24 2006, 10:52 AM
CITAT(maria75 @ May 31 2006, 01:52 PM) [snapback]70028[/snapback]
pt o sarcina cu probleme de tot felul, unde se pune problema de viata si de moarte, il recomand cu caldura pe dr. BADEA IULIAN de la Spitalul Universitar Bucuresti. In afara de cazul meu, cunosc n cazuri rezolvate cu succes. De fapt, nu am auzit de vreun caz al domnului doctor pe care sa nu l fi rezolvat( cat am stat in spital- 2 luni jumate). Este un excelent ginecolog si obstetrician care are capacitatea de a lua decizii in situatii de criza. Stie exact ce trebuie facut cand exista posibilitatea ca mama si copilul sa fie in pericol. Si, credeti-ma, inainte de a ajunge la dumnealui, m - au vazut n doctori, unul mai renumit si mai profesor ca altul, in viziunea carora cauza mea era deja pierduta. Dr. Badea a fost singurul care a dat un verdict pozitiv in ceea ce ne priveste. Si, bineinteles, a avut dreptate. Il recomand din inima, nu numai pt sarcina, si pt operatii dificile de fibrom, colizatii etc. ( sper insa sa nu aveti nevoie de serviciile dumnealui)

Hai sa-ti povestesc eu de dr. Badea de la Universitar: pt ca isi respecta programul atat de bine (l-a terminat, e obosit, a plecat), nepotica mea s-a ales cu o minunatie de bosa serosanguinasi daca nu se intervenea cu cezariana, cumnata mea risca sa nu mai aiba nimic innauntru.
Pt. ca era dupa garda, dl dr. era f obosit (nu contest) si a lasat pacieta pe mana sotiei care bineinteles ca avea si pacientii dansei si asa a ajuns pe maa dr. de garda care normal ca are o groaza pe cap. si dupa ce i s-a facut anestezia, nu a mai stat nimeni cu ea ci venea dr de garda din cand in cand (nu va inchipuiti ca prea des) si ... dilatatia insuficienta, senzatie de impins, prima nastere, nimeni langa tine...
Ii multumim lui Dumnezeu ca amandoua sunt bine acum!
Poate a fost un caz singular, dar asta e sistemul romanesc de sanatate.
CITAT(maria75 @ May 31 2006, 01:52 PM) [snapback]70028[/snapback]

Hai sa-ti povestesc eu de dr. Badea de la Universitar: pt ca isi respecta programul atat de bine (l-a terminat, e obosit, a plecat), nepotica mea s-a ales cu o minunatie de bosa serosanguinasi daca nu se intervenea cu cezariana, cumnata mea risca sa nu mai aiba nimic innauntru.
Pt. ca era dupa garda, dl dr. era f obosit (nu contest) si a lasat pacieta pe mana sotiei care bineinteles ca avea si pacientii dansei si asa a ajuns pe maa dr. de garda care normal ca are o groaza pe cap. si dupa ce i s-a facut anestezia, nu a mai stat nimeni cu ea ci venea dr de garda din cand in cand (nu va inchipuiti ca prea des) si ... dilatatia insuficienta, senzatie de impins, prima nastere, nimeni langa tine...
Ii multumim lui Dumnezeu ca amandoua sunt bine acum!
Poate a fost un caz singular, dar asta e sistemul romanesc de sanatate.
Eu am fost monitorizata de dna. Dr. Irina Pacu - spitalul Sf. Pantelimon, clinica Ama Medical, Medsana. Super om super dr.
maria75
Jul 24 2006, 11:25 AM
Chaby, ce sa zic, dar e bine, nu? Eu mi-am exprimat opinia pe baza experientei PROPRII. Acolo unde profesori se temeau sa tina copilul, ca cica moare in burta, acolo unde profesori spuneau ca nu are sanse, ca ajunge leguma, dr. Badea e cel care a dat altfel de verdict si care s-a ocupat intr-adevar de mine. Uite, eu am avut experienta traumatizanta la Polizu, unde alte fete s-au simtit ok.
CristinaS
Jul 24 2006, 03:30 PM
Buna
Sunt si eu curiasa sa aflu daca a nascut cineva cu Dr Hoinarescu Cornel, acum e la Caritas, as vrea sa am si eu un bb si mi l-a recomandat cineva dar as vrea sa stiu si alte pareri.
Va multumesc anticipat.
Buna
Sunt si eu curiasa sa aflu daca a nascut cineva cu Dr Hoinarescu Cornel, acum e la Caritas, as vrea sa am si eu un bb si mi l-a recomandat cineva dar as vrea sa stiu si alte pareri.
Va multumesc anticipat.
iulia156
Aug 26 2006, 03:35 PM
poti naste oriunde dar nu la cantacuzinoul ala infect mai ales la doctorul secara dan. va recomand sa fugiti de el pt ca este un criminal . nastere usoara tuturor gravidutzelor.
laura_stroe
Sep 18 2006, 01:50 PM
de ce infect?
eu am nascut acolo pe 1 aprilie 2006
am fost super multuimita.Cu d-na doctor Druta Daiana.A fost bine si ii multumesc din tot sufletul.Este un super medic si super om. Este de toata increderea
tarratic
Sep 20 2006, 09:07 AM
CITAT(iulia156 @ Aug 26 2006, 04:35 PM) [snapback]97398[/snapback]
poti naste oriunde dar nu la cantacuzinoul ala infect mai ales la doctorul secara dan. va recomand sa fugiti de el pt ca este un criminal . nastere usoara tuturor gravidutzelor.

sunt de acord cu tine spitalul lasa de dorit iar dr.????????
iulia156
Sep 20 2006, 02:04 PM
acum 5 ani am nascut la cantacuzino cu dr.secara dan. copilul nu s-a putut naste normal, in timpul travaliului pulsul ii scazuse la 40, va da-ti seama, si tot nu a vrut sa ma bage in cezariana pe motivul ca vezi doamne nu se fac cezariene fara semnatura directorului. copilul a trait o luna jumate, dar vai de traiul lui. avea convulsii din cauza ca i s-au spart vase de sange pe creier in timpul travaliului, nu-si putea misca picioarele era mai mult o leguma decat copil. la 6 saptamani a murit si i-am facut autopsia sa-l pot da pe medic in judecata,dar degeaba. traim intr-o tara de kkt, scuza-ti-mi expresia. la autopsie i s-a pus diagnosticul de traumatism cranio-cerebral obstretic, adica greseala ginecologului. la colegiul medicilor, alti criminali, nu au luat in seama rezultatul autopsiei. timp de 2 ani , timp in care am mai facut un baietel, sanatos,m-am judecat cu el. pana la urma am cedat , m-am imbolnavit psihic,am renuntat sa ma mai judec . motivul a fost matei, baietelul meu acum in varsta de 4 ani, dar asta nu inseamna ca l-am uitat pe primul meu copil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.