Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cresa - Unde? De Cand?
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Crese, Gradinite, Scoli, Licee, Bone, Menajere.
Pages: 1, 2
Crys
Stiti cumva de la ce varsta poti sa-ti duci BB-ul la cresa? Am vazut ca gradinite sunt destule, dar crese nu prea mai stiu.

Ati trecut prin experienta asta cu cresa sau ati gasit alta alternativa?

Spune-ti si mie cate ceva despre asta, plz....
Geany_bc
Salut! Eu l-am dus pe baiatul meu de la varsta de 1 si 11 luni la cresa, cu o luna inainte de a incepe eu serviciul. La inceput a fost greu, caci era invatat numai cu mine, dar dupa aproape 2 saptamani s-a obisnuit. Norocul meu a fost ca este un copil foarte sociabil, si nu regret ca l-am dus caci eu am observat numai avantaje pentru el: am scapat repede de pampers, manca singur, spune poezii, ii plac copii la nebunie. Acum in vara a fost o perioada cand cresa a fost inchisa si imi spunea ca el vrea la copii, caci ii este dor de ei.
Crys
Multumesc de raspuns.
Stii cumva care e varsta minima de la care poti sa-l duci pe BB la cresa?
Geany_bc
Eu l-am dus de la 1 an si 11 luni, dar sunt si copii mai mici. Sunt copii si de 9 luni. Cel mai bine ar fi sa te interesezi de o cresa si acolo sa intrebi daca iti primeste sau nu copilul. Copilul tau ce varsta are?
Crys
Eu sunt doar graviduta am 5 luni si jumatate. Dar ma interesez din timp, sa stiu care vor fi optiunile.... 3.gif
kiki
Buna.
eu am cautat pe net crese (nici nu am nascut inca, dar eram curioasa) si am gasit crese care primesc copii chiar de la 3 luni, altele incepand cu 6.
da-i o cautare pe google. imposibil sa nu gasesti. 11.gif
elle
geany_bc, te rog frumos, imi spui si mie la ce cresa l-ai dus pe bb al tau?daca ai cumva pe acasa (in calculator) o lista cu cresele din buc, mi le poti trimite si mie?ca si cazul gradi catolice, nici despre crese nu prea gasesc nimic.
nu ma intereseaza in mod deosebit zona (mai putin sect 4,5,6), bucuresti sa fie..
descrie putin cam ce face la cresa, cum il gasesti cand vii sa-l iei...eu am citit niste atrocitati pe un alt site referitor la crese, cum k copiii sunt lasati ore in sir pe olita de racesc la funduletz, sunt cu mucishorii la nas, curgand intr-o veselie, educatoare kre mint k bb al tau manaca de sparge"X", si el n-a pus in viata lui boticu' pe asa ceva...kiar m-am ingrozit...dar ma incapatanez sa gasesc totusi un loc ceva ma ibun, unde cele descrise mai sus sa nu existe.
sibel
CITAT(kiki @ Oct 10 2005, 03:17 AM)
Buna.
eu am cautat pe net crese (nici nu am nascut inca, dar eram curioasa) si am gasit crese care primesc copii chiar de la 3 luni, altele incepand cu 6.
da-i o cautare pe google. imposibil sa nu gasesti.  11.gif
[snapback]7869[/snapback]

Buna. Imi poti spune si mie cam ce crese ai gasit care accepta copii asa de mici. Vreau si eu sa incep serviciul dupa sarbatori si nu am gasit nici o bona pana acum.
Mersi mult de tot.
kiki
CITAT(sibel @ Oct 13 2005, 10:49 AM)
Buna. Imi poti spune si mie cam ce crese ai gasit care accepta copii asa de mici. Vreau si eu sa incep serviciul dupa sarbatori si nu am gasit nici o bona pana acum.
Mersi mult de tot.
[snapback]8647[/snapback]

din ce sector esti?
ca presupun ca vrei una aproape de casa sau macar nu foarte departe...
corinuta&BB
Fetelor,

Din cate stiu eu cresele sunt de stat si nu am gasit nimic particular. Si eu ma interesez din timp si am observat ca sunt cateva, dar daca ar fi o cresa particulara in Bucuresti n-ati da un pic mai multi bani dar sa stitit ca totusi copilul are conditii mai bune decat la una de stat?

Succes tuturor.

Corinuta&BB
kiki
CITAT(corinuta&BB @ Oct 13 2005, 03:59 PM)
Fetelor,

Din cate stiu eu cresele sunt de stat si nu am gasit nimic particular. Si eu ma interesez din timp si am observat ca sunt cateva, dar daca ar fi o cresa particulara in Bucuresti n-ati da un pic mai multi bani dar sa stitit ca totusi copilul are conditii mai bune decat la una de stat?

Succes tuturor.

Corinuta&BB
[snapback]8802[/snapback]

eu am gasit cateva particulare, sunt mai scumpe e adevarat, dar macar sunt tratati cum trebuie, invata si mai multe lucruri...
elle
kiki, da-mi te rog frumos cateva adrese (toate, daca se paote) de la cresele pe care le ai.ma intereseaza adresa, nr.tel.si paot eai si niste tarife si, eventual niste comentarii: cum ti s-au parut, cum e personalul...te-am bombardat, dar sunt in cautare de crese, si nu gasesc, de parca ar fi ingropate toate pe net...si nici nu pot iesi sa caut k bb matei e asa de greu, k de-abia il duc, iar cand ma skimba tati nu mai e nimeni la crese.

pe mine una ma intereseaza sa dau un pic mai mult, cum spui tu,dar nici 300 de euro nu-mi permit.
apropos, cat costa pe luna o cresa de stat?

va pup 11.gif
kiki
CITAT(elle @ Oct 13 2005, 11:44 PM)
kiki, da-mi te rog frumos cateva adrese (toate, daca se paote) de la cresele pe care le ai.ma intereseaza adresa, nr.tel.si paot eai si niste tarife si, eventual niste comentarii: cum ti s-au parut, cum e personalul...te-am bombardat, dar sunt in cautare de crese, si nu gasesc, de parca ar fi ingropate toate pe net...si nici nu pot iesi sa caut k bb matei e asa de greu, k de-abia il duc, iar cand ma skimba tati nu mai e nimeni la crese.

pe mine una ma intereseaza sa dau un pic mai mult, cum spui tu,dar nici 300 de euro nu-mi permit.
apropos, cat costa pe luna o cresa de stat?

va pup  11.gif
[snapback]8914[/snapback]

Gata, ti-am trimis... pe PM ca sa nu le fac reclama 5.gif
elle
kiki, multumesc frumos pt. listoi 10.gif
tu ti-ai dat puiul la una din ele?sau ti s-a parut una din astea mai de doamne ajuta?
apropos, toate sunt de stat, nu?
pupicei 11.gif
kiki
CITAT(elle @ Oct 14 2005, 09:29 AM)
kiki, multumesc frumos pt. listoi 10.gif
tu ti-ai dat puiul la una din ele?sau ti s-a parut una din astea mai de doamne ajuta?
apropos, toate sunt de stat, nu?
pupicei 11.gif
[snapback]8981[/snapback]

Puiul meu inca nu s-a nascut, le-am cautat pt o prietena si le-am pastrat in calculator... Nu stiu daca toate sunt de stat sau nu, presupun ca o sa iti dai seama cand afli preturile 71.gif
elle
uuups, kiki, scuzem nu mai m-am uitat la tiker, cum k bebityza al tau mai are putin pana la nastere.oricum, ii urez "numaai clipe frumoase in viata asta, si sa va bucurati la maximun de el" si.....odihneste-te cat mai poti, k mai tarzior nu prea o sa te mai lase micutzul 10.gif
kiki
CITAT(elle @ Oct 14 2005, 10:05 AM)
uuups, kiki, scuzem nu mai m-am uitat la tiker, cum k bebityza al tau mai are putin pana la nastere.oricum, ii urez "numaai clipe frumoase in viata asta, si sa va bucurati la maximun de el" si.....odihneste-te cat mai poti, k mai tarzior nu prea o sa te mai lase micutzul 10.gif
[snapback]8999[/snapback]

prea tarziu, treaba cu odihna... deja dorm o noapte da, una nu.... azi noapte am reusit sa dorm doar pt ca noaptea trecuta nu am dormit, si mi-a fost teama sa dorm ieri in timpul zilei ca nu cumva sa nu dorm noaptea...
Merci frumos de urari, la fel si tie iti doresc. 11.gif
elle
kiki scumpa, da' dormi mama cand zice organismul k-i e somn.dak ti-e somn ziua, dormi ziua, vezi tu ce faci la noapte...poate dormi si noaptea...iti spun eu care ajunsesem in ultimele 2 luni sa nu mai dorm, si in cazul asta doctorul mi-a recomandat diazepan pt.copii si mi-a garantat k nu se intampla nimic.subiectul este controversat si, daca tot ai dus-o pana acum asa, las-o tot asa.sau intreaba-ti medicul de SEDATIF nu stiu cum (aveam un pliant in care scria k e bun si la gravide, si la cele acare alapteaza, dar numai dupa ce intrebi medicul).la mine nu au functionat altele, adica masaj, pe care, oricum mi-l faceam eu o data pe zi, o data sotzul, deci de 2x/zi.ceaiuri si pastilute naturiste nu am incercat, k nu aveam pe cine sa intreb (se stie k medicii nu sunt de acord cu aceste remedii, din diverse motive).
sa ai o nastere usoara su un bebe k un ingeras 11.gif
kiki
CITAT(elle @ Oct 14 2005, 10:57 AM)
kiki scumpa, da' dormi mama cand zice organismul k-i e somn.dak ti-e somn ziua, dormi ziua, vezi tu ce faci la noapte...poate dormi si noaptea...iti spun eu care ajunsesem in ultimele 2 luni sa nu mai dorm, si in cazul asta doctorul mi-a recomandat diazepan pt.copii si mi-a garantat k nu se intampla nimic.subiectul este controversat si, daca tot ai dus-o pana acum asa, las-o tot asa.sau intreaba-ti medicul de SEDATIF nu stiu cum (aveam un pliant in care scria k e bun si la gravide, si la cele acare alapteaza, dar numai dupa ce intrebi medicul).la mine nu au functionat altele, adica masaj, pe care, oricum mi-l faceam eu o data pe zi, o data sotzul, deci de 2x/zi.ceaiuri si pastilute naturiste nu am incercat, k nu aveam pe cine sa intreb (se stie k medicii nu sunt de acord cu aceste remedii, din diverse motive).
sa ai o nastere usoara su un bebe k un ingeras 11.gif
[snapback]9012[/snapback]

sar'na 63.gif 63.gif 11.gif
elle
sa cresteti mari si frumosi 6.gif
sibel
Stau in sect. 4. poate imi zici si mie site-ul unde ai gasit? te rog.
kiki
CITAT(sibel @ Oct 14 2005, 02:08 PM)
Stau in sect. 4. poate imi zici si mie site-ul unde ai gasit? te rog.
[snapback]9083[/snapback]

Ti-am trimis. 11.gif
sibel
CITAT(kiki @ Oct 14 2005, 01:28 PM)
Ti-am trimis.  11.gif
[snapback]9090[/snapback]

Multam muuuult de tot.
kiki
CITAT(sibel @ Oct 14 2005, 03:33 PM)
Multam muuuult de tot.
[snapback]9101[/snapback]

sa cresteti mari! 11.gif
Mixi
buna fetelor. tocmai cautam innebunita crese & comp. Kiki am o rugaminte mare, daca ai timp si mai ai lista te rog mult de tot sa mi-o dai si mie.
corinuta&BB
CITAT(Mixi @ Oct 18 2005, 05:00 PM)
buna fetelor. tocmai cautam innebunita crese & comp. Kiki am o rugaminte mare, daca ai timp si mai ai lista te rog mult de tot sa mi-o dai si mie.
[snapback]10150[/snapback]

si eu as vrea lista daca se poate, sa fie acolo, ca o sa-mi trebuiasca.

multumiri
kiki
Cresa Cercelus - Bucuresti; Str. Cercelus nr. 10-11 (021) 323 7228
Cresa Ciobanasului - Bucuresti; Str. Ciobanasului nr. 23 (021) 322 3085
Cresa de copii nr. 32 - Bucuresti; Str. Prevederii nr. 6 (021) 348 3565
Cresa de copii nr. 42 - Bucuresti; Str. Reconstructiei nr. 3 (021) 324 2756
Cresa Drumul Taberei - Bucuresti; Aleea Compozitorilor nr. 18 (021) 413 3015
Cresa Dudesti - Bucuresti; Bd. Theodor Pallady nr. 88 (021) 348 4360
Cresa Gradinita Vitan - Bucuresti; Bd. Energeticienilor nr. 1 (021) 323 2863
Cresa Jiului - Bucuresti; Str. Pajurei nr. 15 A (021) 667 4585
Cresa Militari - Bucuresti; Bd. Iuliu Maniu nr. 11 (021) 411 9917
Cresa Militari - Bucuresti; Str. Estacadei nr. 13 (021) 220 4793 Cresa nr. 11 - Bucuresti; Str. Leresti nr. 22 (021) 420 5630 Cresa nr. 13 - Bucuresti; Aleea Craesti nr. 1 (021) 777 3370
Cresa nr. 24 - Bucuresti; Str. Izvorul Muresului nr. 4 (021) 312 8432
Cresa nr. 26 - Bucuresti; Str. Baciului nr. 5 (021) 685 2990
Cresa nr. 272 - Bucuresti; Bd. Timisoara nr. 39 (021) 413 3878 Cresa nr. 29 - Bucuresti; Str. Tuzla (021) 230 0661
Cresa nr. 31 - Bucuresti; Aleea Sinaia nr. 2-4 (021) 240 3528 Cresa nr. 33 - Bucuresti; Str. Codrii Neamtului nr. 4 (021) 345 2502
Cresa nr. 37 - Bucuresti; Str. Elev Popovici Nicolae nr. 20-25 (021) 420 3174
Cresa nr. 6 - Bucuresti; Aleea Ghibu Onisifor nr. 12 (021) 340 4848
Cresa nr. 8 - Bucuresti; Aleea Resita nr. 9 (021) 685 2535 Cresa Odobesti - Bucuresti; Bd. Theodor Pallady nr. 53-57(021) 348 2515
Cresa Oitelor - Bucuresti; Str. Oitelor nr. 8 (021) 336 6778
Cresa Progresul - Bucuresti; Str. Progresului nr. 21 (021) 313 6782
Cresa Teofil - Bucuresti; Str. Teofil nr. 2 (021) 242 2688
Cresa Titan I - Bucuresti; Aleea Lunca Bradului nr. 1 A (021) 340 3364
Cresa Titan II; Str. Pictor Tatarascu Gheorghe nr. 10 (021) 324 4881
Cresa Tohani - Bucuresti; Aleea Tohani nr. 1 (021) 330 3620

Asta e lista, fetelor. nu stiu care din aceste gradinite / crese sunt private sau nu. Presupun ca o sa aflati cand o sa sunati acolo cand o sa aveti nevoie.
Pupici. 11.gif
Geany_bc
Fetelor, imi pare ca nu v-am raspuns mai devreme, dar oricum nu va puteam fi de folos, deoarece eu sunt din Bacau si nu din Bucuresti.
Cat priveste pretul, la mine se calculeaza pe zile, este de 34.000 lei pe zi. Cate zile il duci, atatea zile platesti. Ajunge cam in jur de 750.000 lei pe luna.
elle
CITAT(Geany_bc @ Nov 10 2005, 07:48 AM)
Fetelor, imi pare ca nu v-am raspuns mai devreme, dar oricum nu va puteam fi de folos, deoarece eu sunt din Bacau si nu din Bucuresti.
Cat priveste pretul,  la mine se calculeaza pe zile, este de 34.000 lei pe zi. Cate zile il duci, atatea zile platesti. Ajunge cam in jur de 750.000 lei pe luna.
[snapback]16852[/snapback]

nu-i bai geany, am fost eu la o cresa, si mi-a spus tipa de acolo k costa cam 850.000/luna, adica platesti numai norma de hrana care este 40 si ceva de mii (n-am retinut prea bine, k pana la anu' cand il dau pe matei mai au timp sa mareasca pretzurile 35.gif )
sibel
dezamagire totala. am fost azi la crese din sect 4 si mi-a zis ca primeste dupa 1 an, ca tb sa fac cerere si nu se stie dc au loc...dar ce frate, e faculta nu cresa...unde lasi copilul in cazul asta. e doar 34.000pe zi dar dr. de la una din ele e atat de acra ca nu cred ca imi dau copilul acolo.
moni
Stie cineva vreo cresa mai buna in Galati?
leut
Cresa Moni? 13.gif
De ce, n-ai cu cine sa o lasi pe micuta?
mamilunaty
Salutari, mamicilor! Natalia se incapataneaza sa ramana in burta lui mami si in cea de-a 41-a saptamana 39.gif .
Va vad putin descumpanite si vreau sa va impartasesc din cunostintele mele. Sunt educatoare -de 4 ani. Am lucrat si la gradinita particulara, dar acum am luat titularizarea la gradi de stat. Am primit o grupa mica (2ani si1/2 pana la 4ani cel mai mare). Din experienta va pot spune ca prichindeii care si-au facut stagiul la cresa sunt: mai stapani pe ei, mai mancaciosi, mai independenti, mai sociabili, mai, mai... cum vreti voi sa le spuneti, dar sa fie de bine. Chiar daca ar avea cine sa stea cu ea, Naty va merge la cresa. Daca va incanta faptul ca o bona va vorbeste frumos, sau (credeti voi) are grija de un sg copil, ca va spune c-a mancat si voi o credeti, e treaba voastra. Din povestirile parintilor care au avut bone pt copii am aflat ca: il/o lasa la tv toata ziua, vorbea la telefon, scotocea prin toata casa, vorbea urat, asta in cazul in care nu-l mai si altoia. Cei crescuti de bunici au un sg defect: rasfatul excesiv.
Cu gradinitele si cresele particulare e cam acelasi lucru: ''Clientul nostru, stapanul nostru''- sa le spunem parintilor ceea ce vor sa auda: a mancat tot, a dormit, a fost schimbat de n ori, a facut nu stiu ce activitate interesanta... 68.gif
Sincer va recomand sa mergeti pe mana creselor si gradinitelor de stat NU mai sunt ''ca pe vremea noastra''. Cu o mica atentie good.gif data femeii de la bucatarie, infirmierei, educatoarei tongue.gif copilul vostru o duce mult mai bine decat la particular.
Sper sa ma credeti si sa-mi urmati sfaturile.
kiki
CITAT(mamilunaty @ Dec 14 2005, 08:06 PM)
Salutari, mamicilor! Natalia se incapataneaza sa ramana in burta lui mami si in cea de-a 41-a saptamana  39.gif .
      Va vad putin descumpanite si vreau sa va impartasesc din cunostintele mele. Sunt educatoare -de 4 ani. Am lucrat si la gradinita particulara, dar acum am luat titularizarea la gradi de stat. Am primit o grupa mica (2ani si1/2 pana la 4ani cel mai mare).  Din experienta va pot spune ca prichindeii care si-au facut stagiul la cresa sunt: mai stapani pe ei, mai mancaciosi, mai independenti, mai sociabili, mai, mai... cum vreti voi sa le spuneti, dar sa fie de bine. Chiar daca ar avea cine sa stea cu ea, Naty va merge la cresa. Daca va incanta faptul ca o bona va vorbeste frumos, sau (credeti voi) are grija de un sg copil, ca va spune c-a mancat si voi o credeti, e treaba voastra. Din povestirile parintilor care au avut bone pt copii am aflat ca: il/o lasa la tv toata ziua, vorbea la telefon, scotocea prin toata casa, vorbea urat, asta in cazul in care nu-l mai si altoia. Cei crescuti de bunici au un sg defect: rasfatul excesiv.
      Cu gradinitele si cresele particulare e cam acelasi lucru: ''Clientul nostru, stapanul nostru''- sa le spunem parintilor ceea ce vor sa auda: a mancat tot, a dormit, a fost schimbat de n ori, a facut nu stiu ce activitate interesanta... 68.gif
      Sincer va recomand sa mergeti pe mana creselor si gradinitelor de stat NU mai sunt ''ca pe vremea noastra''. Cu o mica atentie  good.gif data femeii de la bucatarie, infirmierei, educatoarei tongue.gif copilul vostru o duce mult mai bine decat la particular.
      Sper sa ma credeti si sa-mi urmati sfaturile.
[snapback]24832[/snapback]

bine ca ne-ai spus si noua, pt ca eram sigura ca o sa dau copilul la particular. acum ma mai gandesc. sa vedem ce-o sa mai fie pana ajunge David sa mearga la cresa sau gradinita.
moni
CITAT(leut @ Dec 12 2005, 01:49 PM)
Cresa Moni? 13.gif
De ce, n-ai cu cine sa o lasi pe micuta?
[snapback]24204[/snapback]

Mda... sotul meu cred ca ar innebuni sa stie ca ma interesez de cresa, dar de pe la vara o sa merg probabil la munca, si nu vreau sa ma prinda aceasta perioada nepregatita. Stii ca o astfel de decizie se ia f greu , mai ales ca daca ar fi dupa Claudiu as sta langa bebe si-n clasa intai (exagerez, dar sunt pe-aproape).In cazul asta solutia tre' sa fie sigura 100%.
Din pacate parintii mei au murit acum 2 ani... E-heee!!! Sa fi trait mama, eram cea mai fericita de pe pamant... si nu doar vis-a-vis de bebe...
In Galati nu avem pe nimeni, socrii mei oricum muncesc si n-ar fi putut veni. Astfel incat, nu-mi ramane decat sa caut. M-ar interesa chiar si o bona. Oricum, eu am un avantaj ca-n timpul programului sunt cu masina si as mai trage cate o fuga pe-acasa.
La tine care-i situatia?
daniela79bc
CITAT(Geany_bc @ Nov 10 2005, 07:53 AM) [snapback]16852[/snapback]

Cat priveste pretul, la mine se calculeaza pe zile, este de 34.000 lei pe zi. Cate zile il duci, atatea zile platesti. Ajunge cam in jur de 750.000 lei pe luna.

te rog mult spune-mi si mie ce cresa e in bacau?bb meu are 1 an si 3 luni.
aurash1
Rontz cel mic al mamicii are doar 2 lunutze dar deja am inceput sa ma interesez de cresa pentru ca am facut credit pt casa si suntem cu banuzii in pioneze. Sotul deja mi-a sugerat ca ar fi bine sa ma intorc in toamna la munca (si eu sunt de acord cu el) dar e o singura problema MARE. Cu cine lasam bebeul??? 17.gif Ca va avea doar 7-8 lunutze. Credeti ca exista vreo cresa in Bucuresti care sa il accepte la varsta asta??? Bona se exclude din start pentru ca ar trebui sa o platesc f mult si ce iau pe mere dau pe pere 33.gif . Mai bine raman eu acasa cu el. Bunici care sa se mutela noi nu avem. Deci ce imi recomandati mamici care v-ati confruntat cu situatii similare?
kiki
CITAT(aurash1 @ May 5 2006, 01:00 PM) [snapback]62119[/snapback]

Rontz cel mic al mamicii are doar 2 lunutze dar deja am inceput sa ma interesez de cresa pentru ca am facut credit pt casa si suntem cu banuzii in pioneze. Sotul deja mi-a sugerat ca ar fi bine sa ma intorc in toamna la munca (si eu sunt de acord cu el) dar e o singura problema MARE. Cu cine lasam bebeul??? 17.gif Ca va avea doar 7-8 lunutze. Credeti ca exista vreo cresa in Bucuresti care sa il accepte la varsta asta??? Bona se exclude din start pentru ca ar trebui sa o platesc f mult si ce iau pe mere dau pe pere 33.gif . Mai bine raman eu acasa cu el. Bunici care sa se mutela noi nu avem. Deci ce imi recomandati mamici care v-ati confruntat cu situatii similare?

Si eu vreau sa stiu...am auzit ca-s gradinite care primesc copii de la 1 an jumate cu conditia sa pape singuri, sa mearga la WC si sa vorbeasca...Dar sub 1 an si jumatate? 39.gif
Crys
CITAT(kiki @ May 5 2006, 03:33 PM) [snapback]62182[/snapback]

Si eu vreau sa stiu...am auzit ca-s gradinite care primesc copii de la 1 an jumate cu conditia sa pape singuri, sa mearga la WC si sa vorbeasca...Dar sub 1 an si jumatate? 39.gif

Eu stiu ca sunt crese care primesc de la 9 luni BBeii si au ei grija sa pape, in plus le dai pampersi de acasa.
Dar asta din auzite, n-am vorbit cu vreo mamica aflata in situatia asata.

A, am sunat intr-o zi la o cresa si am intrebat de la ce varsta primesc si mi-au zis ca de la 9 luni.
kiki
CITAT(Crys @ May 5 2006, 04:51 PM) [snapback]62213[/snapback]

Eu stiu ca sunt crese care primesc de la 9 luni BBeii si au ei grija sa pape, in plus le dai pampersi de acasa.
Dar asta din auzite, n-am vorbit cu vreo mamica aflata in situatia asata.

A, am sunat intr-o zi la o cresa si am intrebat de la ce varsta primesc si mi-au zis ca de la 9 luni.

La ce cresa ai sunat? te rog, zi-mi si mie. 25.gif
Crys
CITAT(kiki @ May 5 2006, 09:22 PM) [snapback]62332[/snapback]

La ce cresa ai sunat? te rog, zi-mi si mie. 25.gif

La Cresa Drumul Taberei - Bucuresti Aleea Compozitorilor nr. 18 - sectorul 6 , Bucuresti (021) 413 3015.

dance.gif
kiki
CITAT(Crys @ May 6 2006, 12:03 PM) [snapback]62454[/snapback]

La Cresa Drumul Taberei - Bucuresti Aleea Compozitorilor nr. 18 - sectorul 6 , Bucuresti (021) 413 3015.

dance.gif

Multumesc, Crys!
despre copii
bebelache
CITAT(Geany_bc @ Sep 28 2005, 06:30 PM) [snapback]6455[/snapback]

Salut! Eu l-am dus pe baiatul meu de la varsta de 1 si 11 luni la cresa, cu o luna inainte de a incepe eu serviciul. La inceput a fost greu, caci era invatat numai cu mine, dar dupa aproape 2 saptamani s-a obisnuit. Norocul meu a fost ca este un copil foarte sociabil, si nu regret ca l-am dus caci eu am observat numai avantaje pentru el: am scapat repede de pampers, manca singur, spune poezii, ii plac copii la nebunie. Acum in vara a fost o perioada cand cresa a fost inchisa si imi spunea ca el vrea la copii, caci ii este dor de ei.

spune-mi si mie unde este aceasta cresa.as vrea sa o duc si eu pe bebe.spune-mi mai multe despre cresa
Tony
Sunteti un pic cam naive 13.gif !
Ati auzit de VACANTA?Stiti ce se intampla cand se intra in vacanta?
Dar de BOLI care in comunitate se iau rapid si cu efecte devastatoare ati auzit??
Mai ganditziva si la BB, pentruca la sfarsit dk te gandesti cat ai pierdut sensibilizand BB-ul, dand pe doctori, suferintza indurata de tine si Bb..
EU zic , ca bine ar fi sa gasiti o solutie ca pana la 2 ani sa stii ce se intampla cu copilul si cu putin efort sa il scutesti de evenimente medicale pe cat se poate
aurash1
CITAT(Tony @ May 10 2006, 08:43 AM) [snapback]63645[/snapback]

Dar de BOLI care in comunitate se iau rapid si cu efecte devastatoare ati auzit??
Mai ganditziva si la BB, pentruca la sfarsit dk te gandesti cat ai pierdut sensibilizand BB-ul, dand pe doctori, suferintza indurata de tine si Bb..
EU zic , ca bine ar fi sa gasiti o solutie ca pana la 2 ani sa stii ce se intampla cu copilul si cu putin efort sa il scutesti de evenimente medicale pe cat se poate

In "naivitatea" noastra am mai auzit si noi una alta. 4.gif Dar fara suparare, tu ai auzit de mamici care pur si simplu nu au alta solutie??? Careia dintre noi crezi ca nu i-ar placea sa ramana acasa cu copilul cat de mult posibil...pentru ca sunt momente unice si minunate pe care le vom pierde in evolutia lui. Fiecare incearca sa se descurce cum poate si sunt n motive pt care te simti nevoita (desi ti se rupe inima) sa dai copilul la cresa si n motive pentru care ai dori sa ramai cu el chiar pana incepe scoala (ce bine ar fi)...
Deci sa fii fericita ca nu esti nevoita sa procedezi la fel ca noi! Sper sa nu te supere raspunsul meu. Numai bine!
cris22tyna
CITAT(Tony @ May 10 2006, 08:43 AM) [snapback]63645[/snapback]

C u vacanta care e treaba ? ca eu sunt mai toanta
39.gif Pai si daca are peste 2 ani si merge la gradi nu mai o sa ia nici o boala ? 7.gif numai cei mici pana la 2 ani pot lua boli, sau mai tarziu la scoala nu va lua ... acuma ce sa le facem sa-i tinem intr-un bol, izolati, etc ...
Eu o sa o dau pe Dea la gradi la toamna va avea 2 ani si 2 luni, o sa stau cu ea pana atunci, dar daca nu avea cine sa stea ? sau nu-mi permiteam sa stau acasa .... ce faceam ? 39.gif
danyalytus
Cred ca si eu o sa aleg varianta cresei. Eu nu am lucrat pana acum, dar acum termin facultatea si as vrea sa ma angajez. La salariile existente in tara noastra, cred ca nu sunt foarte multe mamici care sa-si permita o bona in locul cresei. Cat despre boli, asa este, daca nu le ia la cresa, le ia la gradi. O data si o data tot trebuie sa intre in comunitate!
Laura_bebe
Si eu cred ca voi adopta varianta cresei...dar Rares va avea 10luni cand voi incepe munca...sper sa gasesc...Stiti cumva ce program au?Cate ore poate sta la cresa un bebe?
Crys
CITAT(Laura_bebe @ May 11 2006, 05:06 PM) [snapback]64173[/snapback]

Si eu cred ca voi adopta varianta cresei...dar Rares va avea 10luni cand voi incepe munca...sper sa gasesc...Stiti cumva ce program au?Cate ore poate sta la cresa un bebe?

Sunt crese cu program saptamanal, la care poti plati pt tot programul dar il duci dimineata si il iei cand vrei tu. E putin mai scump decat program normal (8-17) dar daca iesi de la servici mai tarziu stai linistita ca e supravegheat pana ajungi la cresa. Eu cred ca asa o sa fac, la mine la lucru se termina programul la 17 si pana ajung la cresa s-ar putea sa se faca 18. Daca am de lucru si peste program... macar stau linsitita ca BB e ok.

Si am inteles ca la cresa nu e vacanta vara....voi ce stiti?
Laura_bebe
Fetelor,
Am sunat la o cresa de stat si am aflat ca primesc copii de la 10 luni , dar obligatoriu sa manance cu lingurita, programul este de dimineata pana la 8 seara, tariful este de 50.000/zi si inscrierile se fac din septembrie.Eu o sa mai caut, mai aproape de casa, stau in sect.4 si am gasit in sect.3 si va mai tin la curent. mwah.gif
Aaa, uitasem , directoarea a fost super amabila, dar imi pare rau ca este departe de mine cresa 20.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.